BLOGISTA JA BLOGGAAJASTA

Moikka!
Kiva kun eksyit blogiini!

Olen Anna Pastak, 32-vuotias bloggaaja, yrittäjä, äiti ja vaimo. Monien seikkailujen kautta elämä johdatti Australian ja Lontoon kautta Kuopioon ja Lempäälään, jossa nykyisin on kotini. Olen valmistunut University of the Arts Londonin College of Fashionista muodin johtaminen pääaineenani ja tällä hetkellä työskentelen ammattibloggaajana, valokuvaajana ja sisällöntuottajana. Päätoimisesti vielä kotiäitinä nuorimmalle pojallemme.

Rakastan leipomista ja matkustamista, hyvää valkoviiniä, kauniita merkkilaukkuja ja Marvelin sarjakuviin perustuvia elokuvia. Olen kotihiiri, joka viihtyy pellon reunassa sijaitsevassa kodissamme puuhastellen kaikkea mahdollista, mutta samalla minussa elää pieni ikuinen seikkailija, joka haluaa nähdä ja kokea uusia asioita. Matkalaukkuahdistuksenkin uhalla minut löytää yleensä jossakin, missä on aurinkoa ja palmuja, sillä olen ikuinen kesän lapsi.
Tällä hetkellä haaveilen huolettomista kesäpäivistä, pionikaudesta, paremmin itselleni otetusta vapaa-ajasta, suomalaisista mansikoista ja tulevaisuuden reissuista.
Olen kirjoittanut Mungolife-blogia elokuusta 2008, eli yli kolmanneksen koko elämästäni. Blogi on muuttunut vuosien varrella kirjoittajansa mukana ja tällä hetkellä Mungolifen pääpainona on elämä, perhe, mielipiteet ja ilmiöt ja kaikki minun mielestäni mielenkiintoinen ja visuaalinen.

Blogi sisältää kaupallisia yhteistöitä hyväksi havaitsemieni yritysten kanssa.
Toivottavasti viihdyt Mungolifen parissa! Otathan yhteyttä, jos mieleesi juolahtaa jotakin!
Rakkaudella, Anna

Ota yhteyttä!

ANNA PASTAK VISUALS

Kuvaan Pirkanmaalla ja ajoittain muuallakin perheitä ja erityisesti lapsia, sekä kaikenlaisia muunlaisiakin kuvauksia.

Tutustu ajankohtaisiin tietoihini, hinnastoon ja portfoliokuviini, jos olet kiinnostunut kuvauksista!