2 miljoonaa yhteistä hetkeä

   

Kuinka paljon on kaksi miljoonaa? Riippuu vähän mistä puhutaan. Kaksi miljoonaa euroa? Se on puolen elämän palkan verran. Ainakin. Enemmänkin varmaan. Entä kaksi miljoonaa hetkeä? No se on itse asiassa vajaa 4 vuotta avioliittoa minuutteina.Tajusin sen taannoin, nimittäin meillä oli viime viikolla meidän 4-vuotis hääpäivämme ja naureskelin, että nyt ollaan oltu naimisissa pari miljoonaa minuuttia. Tuntuu hirveen paljolta. Vai itse asiassa hirveen vähältä? En tiedä. Mutta ajatuksena on ihanaa, että parhaassa tapauksessa meillä on vielä aika monia miljoonia yhteisiä hetkiä.

Ja voi että mitä hetkiä meillä onkaan ollut! Kaksi yhteistä lasta, paljon yhteisiä reissuja. Paljon yhdessä koettua, paljon yhdessä elettyä.

Tämä tuli mieleen, sillä Elämyslahjojen elämyslähettiläänä huomasin, että Elämyslahjat ovat myyneet tähän mennessä yli 2 miljoonaa elämystä. Siinä 2 miljoonaa aika ikimuistoista hetkeä monille! Olen onnekas, kun voin listat useammankin Elämyslahjojen kokemuksen ystävien tai puolison kanssa, jotka ovat erittäin vahvasti muistoissani! Ja onneksi niitä on luvassa aina vaan lisää! Rauhallisista ravintolailloista ystävien kesken jännittäviin pakohuoneseikkailuihin porukalla. Unohtumattomista kokemuksista on vielä niin paljon kokematta! Olisi absurdia sanoa, että ollaan vietetty 2 miljoonaa unohtumatonta hetkeä, mutta noihin minuutteihin mahtuu paljon! Upeita kokemuksia, ihania hetkiä! Oon alkanut pitää jossain vaiheessa pientä kirjaa siitä, mitä kaikkea ihanaa mihinkin vuoteen on mahtunut. Poikien elämää tulee taltioitua kuvakirjoin, mutta parisuhdetta ei mihinkään. Se vaan on siinä, eikä sitä välttämättä muista viiden vuoden päästä, kuinka on ihan vatsa kippuralla nauranut jotain tosi hölmöä yhdessä. Mutta voi että se on rikastuttavaa palata pieniin yhteisiin hetkiin myöhemmin!

Mutta Elämyslahjojen kautta on tapahtunut 2 miljoonaa oikeasti mieletöntä elämystä ja hetkeä. Ja voi että mä suosittelen kyllä kaikille tutustumaan valikoimaan tämän loppuviikon aikana, nimittäin tämän kunniaksi Elämyslahjoilla on kaikki elämykset -20%! Tää on tosi harvinaista, joten nyt kannattaa hankkia itselleen jotakin odotettavaa. Elämyksiä on laidasta laitaan ja jos sellaisen ostaa lahjaksi, eikä se olekaan saajalle sopiva, niin saaja voi valita tilalle toisen elämyksen. Ja voimassaoloaikaakin on reippaasti, nimittäin lahjakortit on voimassa kolme vuotta!

Mihin sä menisit ja mitä haluaisit kokea? Kuumailmapalloilua, kartingia, lentämistä vai ehkä jotain rauhallisempaa? Kasvohoito kaikessa rauhassa tai joku mieletön ravintola-illallinen? Entä jotain ihan muuta, sellaista mitä ei heti tulis mieleenkään? Ammuntaa tai ehkä vapaalentoelämys ilman sitä kauhistuttavaa ajatusta laskuvarjolla hyppäämisestä?

(Mun 30set ja Ahmazing Race ystäville oli suoraan inspiroitunut Elämyslahjojen tarjonnasta, ja voi että miten hauska päivä se olikaan!) 

Vai ehkä joku etäelämys? Niitäkin nimittäin on! Mä en malta odottaa, että tilanne vähän hellittää, nimittäin mun haavelistan ykkösenä on päästä merelle, ja siihenkin on tarjolla elämys, nimittäin meriretki jahdilla tai purjehdusretki! No, sitä odotellessa otetaan kokeiluun ihan eri vesimeno, nimittäin sain joululahjaksi ystävältä rentoutuskelluntaan lahjakortin! Can’t wait, ihana idea mennä yhdessä kokeilemaan tollasta ja viettää vähän väsyneiden äitien tyttöjen päivää! Niin sen tarpeessa!

Mä oon huomannut viimeisen vuoden vaikuttavan entistä enemmän niin, että materian kiinnostusta on vähäistä ja kokemukset ja elämyksellisyys on tärkeintä. Viime viikonloppuna vietettiin miehen kanssa hääpäivää kaksin juurikin tällaisten juttujen parissa ja tänä viikonloppuna mennään lasten kanssa niin uimaan kuin laskemaankin. Ja hei, kaikkea tätä löytyy Elämyslahjojen valikoimista! Niin kuin meidän ikimuistoinen Järvisydän-reissu kesällä tai kuumailmapallolla lentäminen jo vuosia sitten. Ennen kuin itse asiassa oltiin oltu edes minuuttiakaan naimisissa.

Elämyslahjojen valikoima on nykyään tosi kattava, mutta tarjonta on myös jaettu hyvin selkeästi saajan tai aiheen ja sijainnin mukaan, joten kannattaa tsekata mitä on tarjolla, nimittäin sieltä löytyy vaikka ja itä vesi-zorbingista vesijetin vuokraamiseen. Mä oon aina ihan innoissani näistä kamppiksista, koska tiedän kokemuksesta, että tää on niiiin varma lahja! Jos joku tietty juttu ei natsaakaan saajalle, niin siellä on niin paljon muuta mielekästä valintaa, että varmasti jokaiselle on jotakin.

Koodilla 2MILJOONAA saatte -20% alennuksen siis kaikista Elämyslahjojen elämyksistä! Ja voimassa sunnuntaihin asti! 🙂

Mitä tekisitte, jos saisitte kokea enää vain yhden ikimuistoisten elämyksen?

Leave a Reply