Lempiasusteeni: Hyvinvoiva iho

En voi sanoa olevani Black Friday -vihaaja, mutta oon aina Black Friday-viikolla aika kurkkuani myöten täynnä joka suunnasta tulevia mainoksia. Tuntuu, että se on alkanut jo viime viikolla ja jatkuu varmaan tästä jouluun. Viime vuonna olin hyvin valikoiva asian suhteen ja tänäkin vuonna. Tein jo lokakuussa listan siitä, mihin haluan hyödyntää loppuvuoden alennuksia ja teen ostoksia sen mukaan. Esimerkiksi uusi imuri tuli hankittua nyt hyödyntäen tuota alennusmahdollisuutta. Joululahjoista osa tulee hankittua kanssa aina näin marraskuussa jo. Ja täydennän mun erittäin tärkeiden tuotteiden varastoja, jos ne on hyvässä alessa! Joululahjaideoiden antaminen on aina hankalaa, kun mun mielestä lahjan pitää olla saajansa näköinen ja enhän minä tiedä teidän lahjojen kohteita ollenkaan. Mun mielestä tällaiset mega-alennusajat on ihan superhyödyllisiä nimenomaan luottotuotteiden alehaukkailuun, joten tänäkin vuonna mä pitäydyn vähäisissä alennusvinkeissä. Niinpä mun osuus Black Friday -vinkeistä tältä osin keskittyy sellaisiin tuotteisiin, jotka on mun mielestä ihan kaikille hyödyllisiä! Osa on teille jo varmasti tuttuja, sillä en mainitse niitä ensimmäistä kertaa vaan nää on näkyneet mun postauksissa aiemminkin. Cocopandan kanssa jo pari vuotta jatkunut yhteistyöni on tuonut elämääni paljon ihania kosmetiikkatuotteita, ja halusin jakaa niistä kaikista ihanimmat nyt kun ne ovat lähes kaikki alessa.

Mietin just menneellä viikolla, miten hyvä on olla omassa ihossa tällä hetkellä. Silmäpussit on ehkä polvissa ja iho voisi voida paljon paremminkin, ja täydet yöunet tekis varmaan terää niin monella tapaa, ettei sanatkaan riitä, mutta mun vuosia kestäneen sokerikoukun loputtua kesällä, on mun iho elävöitynyt merkittävästi ja myös sellainen kasvojen pieni turvotus on poistunut, kun ruokarytmi on paljon järkevämpi. Olen myös osannut karsia turhat tekemiset minimiin ja keskittyä omaan hyvinvointiin esimerkiksi ihonhoidon osalta paremmin kuin vuosiin. On hyvä olla omassa ihossani henkisesti, ja se näkyy ehkä myös fyysisesti. Kulmat on kestokunnossa, ripsipidennykset käyn huoltamassa kerran kuussa ja muuten menen lähes aina joko pelkillä ihonhoitotuotteilla tai kevyellä meikillä, johon kuuluu ripsari alaripsiin, meikkivoide ja vähän kuultopuuteria. Tämäkin on arjessa oikeastaan jo panostus tällä hetkellä. Mutta tiedättekö mitä? Ei oo ikinä ollut näin hyvä olla meikittä! Ehkä olen jo vaan tottunut olemaan meikittä ja siksi ei tunnu siltä, kun peilistä katsoisi haudasta noussut zombie.

Mutta niin. Jos aina sanotaan, että paras asuste on hymy, niin mä sanoisin, että mulle paras asuste on hyvin hoidettu ja hyvinvoiva iho. Mä en osaa hymyillä perusilmeessäni. Mulla on kuuluisa bitchy resting face. Näissäkin kuvissa kun yritin olla hymyilemättä perusilmeellä, näytin lähinnä surulliselta tai vihaiselta. Hymy vaatii multa ajatusta, mutta hyvä iho. No se, tulee rutiininomaisella hoidolla. Mulle hyvinvoiva iho on tärkein pohja mille tahansa asulle tai meikille ja siks oon vuosi vuodelta panostanut enemmän sen hoitamiseen. Ikää tulee, juonteita tulee. Mutta jotenkin näissäkin kuvissa mun otsan ja silmien juonteet on musta lähinnä ilmeikkäät. Ei mun kuulukaan enää näyttää samalta kuin kymmenen vuotta sitten, mutta mun iho voi silti näyttää elinvoimaiselta. Neljän tunnin yöunillakin.

Talvi on aina ollut mulle ongelmallisinta aikaa ihonhoidon suhteen, kun mun pintakuiva iho ottaa hirveesti itseensä kun ilma kuivuu ja kelit kylmenee, ja sit sitä ollaan aina halkeilevien nenänpielien kanssa ihmettelemässä millä ihmeaineella sais meikkivoiteen liukumaan naamalle ilman, että näyttää niiltä Twilightin vanhoilta vampyyreiltä. No, ne ihmeaineet on ollu käsissä jo useemman kuukauden ja olen ikionnellinen siitä, miten hyviä tuotteita on tielle sattunut tässä viime vuoden aikana. Osa on tässä postauksessa, osa ei, mutta näiden kaikkien nimeen vannon.

Cocopandalla on joka päivä tällä viikolla jokin erikoisale ja muutenkin suurin osa tuotteista tarjouksessa vähintään -25%, ja jopa -60% (muutamin poikkeuksin). Cocopandalle on tullut myös uusia tuotemerkkejä, joten kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä Black Weekin mahdollisuus, jos ihonhoidon, hiustenhoidon ja kosmetiikan osastolla on jotain tyhjeneviä tai tyhjiä purnukoita! Ja on mulla muutama universaali idea joululahjaksikin! Tänään on muuten hiustenhoito -27%, joten ehdottomasti suosittelen tsekkaamaan, jos on tarvetta esim. uudelle suoristusraudalle!

  

Voihan Elemis! Tiedättekö, joskus viitisen vuotta sitten oltiin kesäyötä viettämässä yhdellä terassilla ja sinne tuli joku kaverimme sisko ja hänen ihonsa säväytti. Siis säväytti. Silleen, että oli pakko kysyä tuntemattomalta ihmiseltä, että miten tuollaisen saa!? Hän sanoi vannovansa Elemiksen hoitolassa käymiseen ja niiden tuotteisiin ja mä googlasin, en oikeen löytänyt mistään Suomesta ja unohdin. Kunnes sitten myöhemmin kokeilin ja rakastuin!

The best of the best? Nämä tässä!

Elemis White Flowers Eye & Lip Make-Up Remover meikinpoistoon. Niin täydellisen tuntuinen, että meikinpoistosta on tullut mieluisaa! Täällä kerron tästä lisää, mutta todettakoot, että en ole koskaan kohdannut meikinpoistoainetta, joka tuntuu näin hoitavalta ja tuote soveltuu myös herkkäihoisille ja piilareiden käyttäjille!

Elemis Peptide4 Plumping Pillow Facial on sellainen tuote, joka ei ole näissä kuvissa, mutta jota lämpimästi suosittelen. Asuu yöpöytäni laatikossa ja on ihanin yönaamio! Siis tiedättekö kun aamulla herää ja tuntuu siltä, kun olisi tullut kasvohoidosta? Ihana ihana, mä sain Elemikseltä jossain vaiheessa purkin ja se vetelee viimeisiään, tilasin just uuden, koska havahduin, että tästä ei riitä vuoteen 2021. Tyynyä ei tahmaa, mutta kasvot oikeasti kosteuttaa aivan mielettömän ihanasti. Putsaan sen aamulla vedellä vaan ja iho jää ihanan pehmeäksi.

Elemis Peptide4 Thousand Flower Mask. Saman sarjan naamiosta ootte nähneet mun Instassa varmasti enemmän kuin tarpeeksi, ja tää taitaa olla jo kolmas purkki tätä? En oo ihan varma, toka tai kolmas. Kerran viikossa tätä (okei, saatan välillä laittaa kahdesti, koska on niin ihana ja tykkään laittaa illalla jos ollaan oltu vaikka ulkona ja oon meikannu vähän enemmän) ja pidän tätä yleensä vähän yliaikaakin. Syväpuhdistava, muttei lainkaan kuivattava.

 

Ja noi öljyt! Elemis Superfood Facial Oil eli tuo vihreä on ehkä mun suosikeista suosikein kasvotuote ikinäkoskaan. Jep, ylisanojen määrä on suuri, mutta se on niiiin sen arvoinen. Ylisanoja se sai multa jo keväällä ja olen edelleen sitä mieltä, että jos haluat hemmotella itseäsi yhdellä täydellisellä tuotteella, se on tämä. Elemis Pro-Collagen Rose Facial Oil oli taas näyte, jonka sain Elemikseltä (kiitos!!) ja  on ehdottomasti vahva kilpailija tuolle toiselle, tai no olis, ellei olisi mun mielestä täydellinen lisäys rinnalle. Superfoodia illalla, ruusua aamulla meikin alle. Jos taas iho tuntuu tosi kuivalta, niin Superfoodia myös aamulla. Kesällä ruusua, talvella enemmän superfoodia. Molemmille on paikkansa mun valikoimassa. Jos sulla on sekaiho ja haluat hieman kevyemmän öljyn, niin tää on täydellinen!

Kaikki Elemiksen tuotteet vähintään -25%, osa -30%. Nyt siis todellakin kannattaa täydentää. Nää kestää tosi hyvin käyttöä, eli vaikka hinta hieman kirpaisee kerran, on ehdottomasti eurojen väärti.

Dermalogica AGE Smart Multivitamin Thermafoliant on ollut käytössä jo yli vuoden ja yksi niitä harvoja tuotteita, joita jaksan käyttää vaikka keskellä yötä jos ilta venyy ja meen suihkuun joskus yöllä. Mekaanisen ja kemiallisen kuorinnan yhdistelmä, joka siis aktivoituu kosketuksissa veden kanssa ja lämpenee kun sitä hieroo kostealle iholle. Aivan älyttömän ihana kuorinta, jota käytän viikossa pari-kolme kertaa. Poistaa kuollutta ihosolukkoa, mutta ei ole yhtään sellainen jyty, eikä todellakaan jätä ihoa kuivan tuntuiseksi, päinvastoin.

Ole Henriksenin Fresh Start silmänympärysvoide vetelee aivan viimeisiään ja tilasin seuraajaksi saman sarjan Banana Bright -sarjan silmänympärysvoiteen, jota ystävä kehui vuolaasti. Banaanijauheen innoittamana kehitetty tuote on kuulemma ihan superhyvä jos haluaa kosteuttaa ja piilottaa vähän tummia silmänalusia, eli please tätä kiitos. Samaan syssyyn tilasin myös Ole Henriksen Truth Banana Bright Face Primer -pohjustusvoiteen, jota oon päässy kokeilee pari kertaa ja joka on tuntunut aivan ihanalle! Hinta ja laatu todellakin kohtaa! Ole Henriksenin tuotteet on olleet tosi mukavia tuttavuuksia, erinomaisia tuotteita, joten jos lahjapakettiin kaipaa jotain hyvää lahjasettiä, alle 40 €:lla löytyy mm. tällainen Banana Brightin setti, jossa on kolme eri tuotetta kokeilukokoisissa paketeissa.

Kocostar Lip Mask Romantic Rose. Kattelin äsken noita mun kuvia ja kävin lätkäsemässä huulinaamion nassulle. Käytin näitä itse asiassa tosi tehokkaasti yhdessä vaiheessa, sit aina välillä unohdin kun ei muka oo mahollisuutta olla hiljaa varttia 😀 No, iltaisin onneksi on ja tää on oikeesti tosi hyvä tuote, jos huulet on jo vähän rohtunu ja tarvii sos-apua. Tämä + joku hyvä huulirasva, niin seuraavana päivänä ei tarvii pelätä huulipunan menemistä ihan klimppiin.

Jos ette oo muuten vielä hurahtaneet jade rolleriin, niin hurahtakaa nyt! AIVAN ihana, jos aamulla vähän kasvot turvoksissa ja haluaa saada vähän sitä pois samalla kun levittää ihonhoitotuotteet, niin ihan paras! Tuntuu välillä siltä, ku sais oikeesti verenkierron liikkeelle kasvoilla, kun tätä vähän pyörittelee. Brushworks HD Jade Roller on nyt -36% alessa!

Helena Rubinstein Prodigy Cellglow The Sheer Rosy UV Fluid SPF 50. Talviaurinko tulee. Varaudu siihen! Tää on paras aurinkosuojatuote, mitä oon koskaan kokeillut. Aurinkosuojaemulsio viralliselta nimeltään, mutta käytän tätä primerina aika paljon vaikka tuolla olisi aivan harmaata. SPF 50 on ihan täydellinen lisä tuotteeseen, jota käyttäisin muutenkin, nimittäin kesällä ei paljoa tarvinnut miettiä aurinkosuojan laittamista kasvoille, jos tämän muisti heittää meikin pohjaksi. Heleyttää, on todella todella kaunis kasvoilla ja useimmiten mun arkilook on öljy + tämä ja ei mitään meikkiä. Enkä oo koskaan saanut niin paljon kehuja mun ihosta kuin viime kuukausina. Toinen purkki tätä tuli just hankittua valmiiksi, joten ei tarvii ihan heti uutta. Hintava tämä on, mutta jokaikisen sentin arvoinen ja nyt -25% tämäkin!

Jos ei oo vielä käyny selväks, niin Sensai Flawless Satin Foundation on maailman paras meikkivoide! Poissa on sellainen paksunnäköinen meikkikerros, halkeileva meikkivoide tai mikä tahansa muu ongelma, mitä on ennen ollut. Tämä on täydellinen. Elemiksen öljyn kanssa ehdoton luottotuote. Jos ois pakko pärjätä vain yhdellä meikkituotteella, niin se on tämä. Näissä kuvissa mulla on iholla ihonhoitotuotteiden lisäksi vain tätä. Kuultava, muttei kiiltävä. Peittävä, muttei tukkiva. Pehmeä, kaunis, ihanantuntuinen iholle. Paras meikkivoide ikinä. Nyt -22% ja alle 40 euroa ja tää on ihan hullun riittoisa! Eli todellakin ja ehdottomasti sellainen Black Friday-tuote, joka ehdottomasti kannattaa hankkia.

Helena Rubinsteinin Magic Concealer on sellainen peitevoide, jota suosittelen kaikille, jotka oikeasti haluaa ne silmäpussit tai tummat silmänaluset kirkastettua. Parikin kaveria kävi just laserleikkauksessa ja löysi ittensä uuden haasteen edessä, kun piti keksiä oikeesti hyvä peittari. Tätä suosittelin heti. On riittoisa, pienen pieni pisara tätä riittää heti ja esim. näissä kuvissa olevat silmäkuopat näyttäisi heti paljon paremmalle kun tätä laittaisi. En oo ikinä löytänyt mitään lähellekään näin hyvää tuotetta! Mulla sävy medium aina käytössä. Tää on -25% ja alle 30 € nyt. Ja voin luvata, että riittää varmaan vuodeksi kerrallaan tollanen pieni purkki.

Rakastan mun viime postauksessa hehkuttamaani Jane Iredalen ripsariani ja oon käyttänyt sitä viime aikoina melko paljon, mutta mun sydämessä on aina oma paikkansa Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Mascaralle. Oon käyttänyt tätä on/off varmaan kymmenen vuotta, ja tää ei koskaan petä. Mahdollisimman luonnolliseen lookiin ja pitkään päivään tää jojobaöljyä sisältävä ripsari on ihan mahtava eikä tän kanssa ikinä tunnu ripset kuivalta tai koppuraiselta. Jos kuituripsari, jota voi kerrostaa ja kerrostaa on sun juttu, ota se Iredale. Jos taas haluat sellaisen klassisen ripsivärin, joka on syväntumma, tuuheuttaa ja pidentää ja jossa on täydellinen harja, ota tämä.

Mun “föönaan ja laitan tukkani aina pesun jälkeen” -elämä on mennyt siihen, että mun oli tarkoitus föönaa tukka tossa 4h sitten kun olin suihkussa. Ehti jo kuivuu. Epämääräisen homssuiseksi, mutta ei se mitään. 10 min ja se on pelastettu. Oon vuosia käyttänyt suoristusrautaa laineiden ja kiharoiden tekemiseen ja käytän edelleen. GHD:sta Cloud Ninen kautta takaisin GHDhen. Platinum+ rauta ollut mulla nyt jo muutaman vuoden, edellinen kärsi karun kohtalon tippuessaan kaakelilattialle ja hajotessaan, joten tämä on ollut nyt käytössä about vuoden. En keksi parempaa, mutta oon himoinnut tuota Creative Curlia, kun muutamalla tukkajumalalla on se käytössä. Nyt se oli erinomaisen hintainen lahjapaketissa, joten tilasin sen just!

Tuo Creative Curl + lämpömatto + muotoiluharja on -27% ja vain alle 138 €, kun yleensä pelkkä rauta on ollut jotain 160 €, ellei enemmänkin. Sama setti muuten atm Sokoksella 195€, eli on kyllä merkittävä alennus! Mun rauta löytyy lahjapakkauksessa kanssa. GHD Platinum+ Styler Xmas Lahjapakkaus 2020 on 182 €. Tää oli pelkkä rauta kans just muutamalla kilpailijalla lähes 300€ ja lahjapaketti kanssa, eli tää alennus kannattaa hyödyntää! Ja molempia kokeilleena ja omistavana voin sanoa, että on eroa onko Gold vai Platinum. Mulla on GHD:n se leveämpi suoristusrauta Goldina, ja se ei ole yhtään sama asia.

Hiusasioissa sen verran, että tuli kokeiltua tuossa myös John Masters Organics Shampoo For Dry Hair With Evening Primrose pienen pullon verran ja tilasin nyt sitten samantien ton litran pullon, joka vaikuttaa hirveän hintaiselta jos kattoo vaan hintaa, mutta kun tuossa on viiden shampoon verran sisältöä, niin eipä oo enää nii paha. Ja aivan älyttömän hyvä tuote! Tilasin samaan syssyyn nyt sitten hoitoaineen ja pari muutakin tuotetta tältä merkiltä, joten palaan niihin sitten kokeiltuani. Nää ei kuulu Black Friday aleen, mutta jos erittäin laadukkaat vegaaniset hiustuotteet kiinnostaa, tää kannattaa ottaa kokeiluun, riippuen toki hiuslaadusta. Merkin hiustuotteita voin suositella myös lahjaideaksi, ylellinen hiustenhoito on aina sellainen lahja, joka on jotenkin erityinen, jos ei itse raaski lähteä sitä kokeilemaan!

Myös hyviä lahjaideoita on:
Filorga Oxygen Glow Cream, Filorgan sarjan tuotteet muutenkin on ihania! Tää hyvässä alessa ja sopii varmasti vähän jokaiselle, joka haluaa hehkua ja kuultoa iholle!
Klairs Fundamental Watery Oil Drop kannattaa ottaa testiin, jos haluaa öljyn hyödyt ilman öljymäistä koostumusta. Mun mielestä Elemiksen öljyt eivät tahmaa lainkaan vaan imeytyy tosi tehokkaasti, mutta moni ei välitä öljyistä. Myös jos budjetti on puolet Elemiksestä, tää vois olla aika hyvä. Kaikki kokeilemani Klairsin tuotteet on olleet todella hyviä!
Mádara Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly. Meidän äiti ei koskaan osta kosmetiikkaa vaan saa aina multa PR-näytteitä tai lahjoja 😀 Joulu on aina kosmetiikan riemuaikaa, koska pakkaan aina äidin lahjaan muutamia hyviä tuotteita. Tän ostin meidän äidille, jolla on tosi herkkä iho, joka kuivaa myös herkästi. Tää seerumi sopii myös ongelmaiholle ja Madaran tuotteita oon ennenkin aina lahjoittanut äidille, toimii. -25% on nyt tämäkin.
SUPERHALPA! Décleor Néroli Bigarade Light Day Cream. -52% alessa on tää Decleorin kevyt voide, joka on ihan mahtava lahjaidea jollekin, jolla on tosi hyvä iho jo muutenkin, mutta joka kaipaa hyvää tuotetta. Mulle tää olisi riittämätön keveytensä vuoksi, mutta Decleorin kokeilemistani tuotteista mulla ei ole kuin hyvää sanottavaa ja tää ale on aika loistava nyt!

Cocopandalle on tullut muuten nyt myyntiin mm. MAC ja sieltähän löytyy vaikka ja mitä ihania ideoita! Tilasin itelleni pitkästä aikaa MAC Retro Matte Lipstick Mini 04 Ruby Woo, eli ton MACin lähes legendaarisen huulipunan ihanassa punaisessa. Minihuulipuna oli tosi edullinen ja pikkuinen huulipuna on siitä kätevä, että vie vähän tilaa laukussa. Käytän niin harvoin punaista huulipunaa, että just sopiva tuote mulle! MACin huulipunat on ihan superhyviä, kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos ei ole vielä tuttuja, eivät ole turhaan legendaarisia.

Huulilla MACin lempparikiiltoani, joka on näköjään lopetettu kokonaan, eli uutta etsimään! 😀 

MAC Cosmetics Prep + Prime Natural Radiance Radiant Pink, tämän tilasin myös lahjaksi. On vähän samanhenkinen tuote kuin tuo Helena Rubinsteinin aurinkosuojaemulsio, ilman sitä aurinkosuojan osuutta. On tosi ihana pohjustustuote, ja MACin Prep + Prime -sarjan tuotteet yleisesti ottaen on tosi hyviä. Kannattaa kokeilla tätä, jos kaipaa hyvää pohjustusta ja iholla on taipumusta vähän punoittaa tai alkaa kiiltämään.

Huhhei, siinäpä niitä, ihania kosmetiikan ja ihonhoidon ja hiustenhoidon suosikkejani! Ehkäpä tuolta löytyy jokaisella jotakin! Koko tän viikon on muuten Cocopandalla arvonta, jossa voi voittaa koko tilauksensa arvon takaisin! Jokainen tilaaja osallistuu tähän automaattisesti, ja joka päivä tilanneiden joukosta valitaan yksi henkilö, joka voittaa koko tilauksensa arvon takaisin.

Kaikki mun lempparit löytyy koosteena täältä.

Kannattaa tsekkaa huomisen torstain erityisalet ja tehdä tilaus näistä ihanista pian, sillä osaa näistä ei ollut mitenkään hirveästi enää jäljellä! Oliko tuttuja suosikkeja tässä?

5 thoughts on “Lempiasusteeni: Hyvinvoiva iho

  1. Moi! Kiitos vinkeistä, menee tarkempaan tutkintaan. Tälläkin hetkellä naamaa kuivaa niin että pahaa tekee. Olisiko sulla antaa vinkkiä vielä hyvästä itseruskettavasta erityisesti kasvoille ja kaulalle? Sellaisesta, joka ei kuivattaisi ihoa lisää. Olisi kiva saada vähän päivetystä kasvoille näin keskellå talveakin, mutta tuntuu, että kaikki kokeilemani aineet vain kuivattavat lisää..

  2. Tällaiset postaukset on tosi mielenkiintoisia. Itse en usko kalliiseen kosmetiikkaan. Uskon vain puhdistukseen ja kosteutukseen ja itse hoidan edellä mainitut todella huokeasti. Silti tällainen postaus on musta jotenkin kauhean kiehtova. Erilaisuus meissä ihmisissä ja meidän toimissa on kiinnostavaa!

  3. Täällä kans yksi lukija, joka tykkäsi kuvista. Ihanan aistikkaita, mutta raikkaita ja luontevia otoksia – ei mitään väkinäistä virnistelyä tai vääntelyä. Sulla tosiaan todella hyvä iho! Silmätkin on kirkkaat, vaikka on paljon valvomista pienten lasten takia. Kaunis aikuinen nainen!

Leave a Reply