Tuotteet, jotka eivät saa koskaan loppua

Ahhh, lapset on nukkumassa ja itellä on hetki aikaa ottaa happea ja siivoilla ennen kuin rumba alkaa huomenna uudelleen. Nyt on hetki itelleni, suihku, kasvonaamio ja pieni rentoutuminen on paikallaan. Keksin muuten tossa vähän aikaa sitten, että haluan välillä matkia hieman Jenniä, ja esitellä “emptieseja”, eli meikki- ja ihonhoitotuotteita, jotka on tullut käytettyä loppuun ja kertoa mielipiteeni niistä. Päätin kuitenkin aloittaa tämän vähän eri tavoin, nimittäin vähän tällaisella tupla-postauksella, missä on samoja tuotteita tuplat. Nimittäin näissä kuvissa on sekä muutama tyhjä purkki että muutama ihan kohta tyhhentyvä purnukka, ja kaikkia tuotteita yhdistää yksi asia. Ne on kaikki sellaisia, että hankin aina tilalle uuden samanlaisen!

Kaikki nää on myös sellaisia, jotka oon maininnut jo aiemmin blogissani, mutta kertaus on aina välillä paikallaan. Ei ole nimittäin montaa tuotetta, joita voisin suositella ihan kaikille, mutta tässä postauksessa niitä on muutamakin. Kaikki tuotteet löytyvät Cocopandan valikoimasta ja postauksen lopussa on kiva alennuskoodi Cocopandalle! 🙂

Elemis Superfood Facial Oil on ihan maailman paras kasvoöljy, tästä olen vakuuttunut. Saman sarjan ruusuöljy pääsee lähelle, mutta tämä on silti suosikkini. Purkki meni tyhjilleen jo hetki sitten, ja sain onneksi uuden korvaavan postissa heti perään. Hyvin riitti melkein puoleksi vuodeksi, ei toki iiihan päivittäiseen käyttöön, joten sanoisin, että ihan päivittäisessä käytössä menis n. 3 purkkia vuodessa. Aina aamulla nassulle ennen meikkituotteita, kosteuttaa aivan ihanasti!

Kirjoitin tästä täällä ja oon tässä hetkessä sitä mieltä, että on yksi tärkeimpiä luottotuotteita ihonhoidossani. Just sellainen tuote, josta on pakko saada seuraava purkki ennen kuin edellinen on tyhjentynyt kokonaan. Jos olis pakko nimetä vain yksi ihonhoitotuote, se olisi tämä tai Elemiksen primer, joka on myös ihan omaa luokkaansa.

Tämä Helena Rubinsteinin Prodigy Cellglow The Sheer Rosy UV fluid muutti ihonhoitoarsenaaliini samaan aikaan kuin tuo Elemiksen kasvoöljy, ja on kestänyt hieman pidempään, mutta alkaa vedellä viimeisiään myös. Oon nykyään tosi tarkka siitä, että käytän oikeasti aina aurinkosuojaa, myös talvella, koska talviaurinko tekee yhtä lailla hallaa kuin kesäaurinkokin. Tämä on ihana, koska vaikka tässä on SPF 50, niin tämä toimii vähän kuin primer. Kirkastaa ihon hetkessä, tasoittaa ja tekee kauniin valoa heijastavan pinnan. Valoa heijastavat hiukkaset luo tosi kauniin sellaisen kuulaan ihon tunnun, vaikka olisi kuinka väsynyt iho huonosti nukuttujen öiden jälkeen. Ehdottoman lämmin suositus kuviin meikin alle ja joka säälle meikin alle. Kirkastaa, tuntuu ihanan miellyttävälle kasvolle, oikein jotenkin herättelee koko kasvot hereille. Täällä edellinen mainintani tuotteesta.

Oi suuri rakkauteni, Sensain Flawless Satin Foundation. Kerroin tästä kesällä ja nyt tilasin jo toisen purkin. Tätä on vielä jonkun verran jäljellä, mutta mulla on tätä kaks purkkia itse asiassa samaan aikaan käytössä. Pikkumeikkipussissa matkassa mukana ja yksi kotona. Nimittäin, tää on täydellinen! Paras meikkivoide, mitä oon koskaan käyttänyt. Mulla on pintakuiva iho, jonka meikkaaminen ei aina ole helppoa. Ellen ole huolehtinut juomisesta ja ihonhoidosta, meikkivoide kerääntyy herkästi nenänpieliin ja nenän päällä varsinkin talviaikaan lohkeilee kuin Twilightin vanhoilla vampyyreillä konsanaan. Mutta tämä. Levittyy kuin unelma. Oon laittanut tätä kuviin muutamalle kuvattavalle, ja tää toimii puhtaalle iholle tai suoraan edellisen meikkikerroksen päälle. Levittyy tasaisesti ja peittää epäpuhtaudet tai pikkuvirheet, mutta jättää tosi luonnollisen näköiseksi ihon. Jos Superfood-öljy on mun ihonhoitotuotteiden ykkönen, niin meikeistä tämä on ehdoton suosikki. Ei vaan ole vielä tämän voittanut mulle. Jos on pintakuiva iho, joka halkeilee herkästi kuivuessaan ja jonka päälle mikään meikkivoide ei liu’u nätisti niin, ettei liu’u samalla myös pois, niin kokeile tätä! Sand Beige on mun sävy, oon huomannut, että se itse asiassa toimii tosi hyvin vähän erisävyisillekin kasvoille, koska tää ei todellakaan tee sellaista maskeerattua lopputulosta, vaan sellaisen kauniin pehmeän lopputuloksen.

Arvaa kumpi on uusi -peli 😀

Tätä Helena Rubinstein Magic Concealeria oon käyttänyt vuosien aikana vähän on-off -suhteella, mutta se ei koskaan johtunut laadusta. Aikanaan kun lensin paljon, niin jostain syystä tämä räjähti pariin kertaan meikkipussiin lennolla ja mua aina ärsytti, joten joskus se vaan jäi. Palasin tähän taas viime vuonna ja enpä ole hetkeen vaihtamassa. Ja on selvinnyt lennoistakin. Purkki alkaa vedellä viimeisiään, joten uusi tuli tilalle jo nyt. Koska näillä silmäpusseilla mä todella todella tarviin tätä 😀 Levittyy hyvin, peittää hyvin, muttei oo sellainen tönkkö kasvoilla. Peitevärien kuninkaallinen mun silmissäni. Ja hei, mulla on silmät sillai kuopalla, että ihan sama vaikka nukkuisin, mulla on aina sellainen “juova” silmien alla, pääkallon malli tai joku. Sitä ei kokonaan häivytä mikään muu kuin Photoshop, mutta parhaiten sen täyttää tämä peiteväri. On tarpeeksi jytyä oikeesti peittämään, muttei yhtään vahavamaisen tunkkainen. Lähes päivittäisessä käytössä pieni purkki riittää puoleksi vuodeksi. Kevyesti. Tätä ei nimittäin tarvii kuin ihan pikkuisen kerralla. Sama purkki tässä postauksessa käytössä.

Jane Iredalen Longest Lash -ripsiväri on ihan mieletön löytö, josta tilasin nyt uuden kappaleen, kun edellinen alkoi vedellä viimeisiään. Jos tykkäät erottelevasta harjasta, unohda tämä pehmeä ja täyteläinen harja. Jos taas tykkäät volyymistä, paksuista ripsistä, mutta hyvästä levittyvyydestä, otapa kokeiluun. Just vähän aikaa sitten meikkasin kaveria vähän kuviin, edellisen meikin päälle ja hän just mietti, että ei voi laittaa ripsiväriä, kun on pohjalla jo, menee ihan solmuun ripset. Kokeili tätä ja totes, että tää leviää kauniisti ja kökkööntymättä edellisenkin ripsarin päälle. Jep, tää on ihana, koska tällä saa jopa alaripsiin sellaista kaunista pehmeää erottuvuutta, mutta samalla tuuheutta ja pituutta. Mä käytän tätä ripsipidennysten päälle kun huoltoväli pitkittyy ja alaripsille. Tai no, mä käytän tätä jo toisella viikolla ripsihuollosta, jos haluan vähän lisäsyvyyttä katseeseen. Tästäkin puhuin täällä.

Kuvissa kurkkii mukana koko ajan Sigman kabuki, joka ikään kuin huutaa, että hei, katso mua, katso mua, olen ihan uusi! Jep, iskemätön uusi kabuki muutti juuri meikkipussiin. Esittelin tän viime vuoden elokuussa blogissani tai no siis tämän edeltäjän kuparisessa sävyssä. Nyt tilasin uuden, kun tuosta edellisestä oli parin viime kuukauden aikana alkanut irtoilemaan noita karvoja ja se alkoi varista pikkuhiljaa. No, vuoden lähes ainoana ihomeikkisiveltimenä käytössä ollut sivellin joutikin jo roskikseen ja uutta tilalle! Ei tarvinnut miettiä kokeilenko jotain uutta, koska toi on ihan todellakin mun luottotuotteeni! Tämä kabuki ja Sensain meikkivoide on match made in heaven! Ei viivamaisia jälkiä, ei meikkivoiteen katoamista siveltimen syövereihin. Todella kaunis ja pehmeä lopputulos, en voi kuin suositella.

No sitten pari tällaista, mistä ei ole varsinaista edeltäjää tai se on jo roskiksessa. Oscar de la Rentan tuoksut on nimittäin edelleen käytössä, en todellakaan saisi mitään hajuvettä käytettyä alle vuodessa loppuun, kun niitä on useampia. Mutta kaksi edellistä Bellaa on mun ihan suosikkeja, niin oli pakko kokeilla tää uusi kultainenkin, Bella Essence. Ihana pullo ja ihana tuoksu! Juhlava tuoksu, joka on samalla tosi raikkaan sitruksinen että voimakkaan ylellinen. Mä en itse asiassa välitä patsulista yleensä lainkaan, mutta tässä se ei ole musta lainkaan hallitseva vaikka onkin pohjatuoksussa mukana. Kaunis, ylellinen, elegantti, aikuinen tuoksu. Ja pullo kuin luotu juhlakauteen.

Suosittelen testaamaan myös Bella Rosaa tai Bella Blancaa, kaikki kolme on aivan ihania!

Yksi hiustuotekin mukaan, Label.m Brunette Texturing Volume Sprayn edeltäjä on jo roskiksessa, mutta yksi tällainen on aina oltava kaapissa. Toimii kuivashampoon korvaajana ja lättätukkapäivien pelastajana. Tää on “jyty” siinä mielessä, että oikeesti nostaa tyveä ja pitää sen koholla. Ja vielä seuraavanakin päivänä tukkaa pöyhimällä tukka asettuu nätimmin. Tummatukkaisten ystävä, koska on ruskeaa väriltään, eli tummaan tyveen ihan täydellinen kuivashampoon korvaaja. Imee itseensä rasvaa, vähän niin kui kuivattaa tukan, antaen sille tekstuuria. Ei jätä yhtään “märäksi” vaan oikeasti toimii vähän kuin kuivashampoo, mutta huomattavasti enemmän antaa volyymiä tukkaan. Label M:n tuotteet on muutenkin todettu toimivaksi, on ollut paljon erilaisia hyväksi havaittuja tuotteita sarjassa, mutta tää on ikisuosikki. Hääpäivänäkin tätä meni tukkaan aika reippaasti ja se oli luottotuote jo sitä ennen, eli kyllä tätä on tässä varmaan kohta viis vuotta tullut käytettyä. Mun tukkatyyli tällä hetkellä on tää ja hiusten harjaus tai pipo. Eli tää pelastaa pipottomat päivät.

Mä oon ennenkin käyttänyt Kocostarin eri tuotteita, huulinaamiot esim. on ihan superhyviä, mutta tilasin nyt ekaa kertaa kokeiluun nää kookos-silmänympärysnaamiot ja nää on ihan loistavat! Pysyy hyvin paikallaan ja raikastaa tosi kivasti! Mulla on ollut tän lisäks noi mangot tänä vuonna kokeilussa ja voin suositella molempia. Pihdit on näppärät ja tuote valmis käyttää, eli erittäin tehokas ja helppo käyttää, kun ei tarvii kuin iskeä kasvoille vaikka kokkaamisen ajaksi 🙂 Nämä vartiksi silmänalusille alkuillasta ennen iltamenoja tai aamusta kun on ollut vähän railakkaampi yö (meillä se railakkuus on vähän erilaista kuin kymmenen vuotta sitten :D). Tulee käytettyä jotenki paljon paremmin ku monia silmänympärysvoiteita, koska on niin helpot käyttää!

Siinäpä hieman mun tänhetkisiä luottotuotteita, joista on saatava toinen purkki ennen kuin edellinen on loppu. Sain teille tuttuun tapaan alennuskoodin, eli koodilla ANNA15 saa mun seuraajat 15% alennuksen kaikista yli 59 euron tilauksista. Nyt kannattaa hyödyntää jos on tarvetta täydentää suosikkeja, nimittäin koodi on voimassa 1.11. asti 🙂

Kaikki mun tässä mainitut suosikit löytyy koostusti täältä.

Onko tässä jotain teille tuttuja tuotteita? Mitkä on teidän luottotuotteita? Sellaisia, jotka ei vaan saa loppua?

One thought on “Tuotteet, jotka eivät saa koskaan loppua

Leave a Reply