DIY kuivakukkamaljakko

  

Hellurei hei! Mies on takaisin kotona, joten mulla on aikaa muuhunkin kuin juosta kahden lapsen väliä. Otin eilisillan pienenä mental health momentina ja väkersin tällaisen pienen DIY-sisustusesineen / kuivaheinä-maljakon. Näin tällaisesta kuvan jossain IG:ssä ja se jäi mieleeni. Kävinkin ostamassa Sinellistä tällaisia isoja puuhelmiä ja iskin kuumaliimalaitteen pistorasiaan. Muuta ei oikein tarvittukaan. Aikaa meni ehkä viisitoista minuuttia ja tuosta tuli mun mielestä aivan ihana.

Tähän tarvii siis 27 puupalloa, kuumaliimapyssyn/sopivaa liimaa/kaksipuolista jämäkkää teippiä ja hetken askartelua. Hauska tehdä vaikka lasten kanssa tai ihan omana pikkuprojektina, joka ei sotke, eikä ole hankala toteuttaa. Sisältö löytyi lähipolun varrelta, eli muutama heinänkorsi joukkoon ja valmista!

Tästä tuli mun mielestä hurjan suloinen! Ja tässä on paljon muokkausmahdollisuuksia, nimittäin tämän voi maalata tai sprayata haluamansa väriseksi. Vähän aarikkamainen ja melko ajaton. Sopii niin joulupöytään kuin syksyiselle sohvapöydälle ja jokainen voi tehdä omannäköisensä tai omankokoisen version. Mä mietin, kun jäi tuossa sopivasti 13 helmeä, että voisin tehdä vielä sellaisen kaksikerroksisen neljäkuulaisen version, niin niitä voisi pitää välillä yhdessä esillä 🙂

Kaikenlainen käsittelemättömän puun ja tammen ja saarnin näköinen viehättää tällä hetkellä tosi paljon, joten tää oli just eikä melkein tähän tilanteeseen 🙂 Toimii myös esim. kukkien kanssa, jos kukkien ei tarvitse kestää montaa tuntia.

Nyt suurin haaste onkin pitää tuo pois Adrianin pienistä sormista, nimittäin hän pääsi tuohon käsiksi jo ennen kuin sain valmiiksi ja se oli samantien osissa. Kuumaliimapyssyn liima pitää tuon hyvin kasassa, jos sitä tarvii liikutella ja siirrellä ja pyöritellä, mutta pienen lapsen käsiä se ei kestänyt kovin kauaa. Toki ei saanut kuin pari irti.

          

Mitäs tykkäätte? Mä en tiedä miks tällainen iski niin vahvasti mun makuun IG ja nyt ihastelen tätä tekelettä täällä kotona 😀 Simppeli ku mikä, mut tykkään tykkään tykkään!

Haluisitteko muuten enemmänkin tällaisia pieniä helppoja DIY-juttuja? Mulla on nimittäin seuraavana työn alla terracotta-kurpitsa Halloweeniksi 🙂 

5 thoughts on “DIY kuivakukkamaljakko

  1. Oi todellakin tykkään, niin kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan! 😍 Aarikkamainen, se tuli itsellänikin mieleen 😊

    Ja kyllä kiitos, minä ainakin tämmöisenä näpräilijänä tykkään DIY-vinkeistä eli kehiin vain! 😍

  2. Aivan ihana! <3 Minäkin rähmäkäpälä innostuin heti ajatuksesta, taidanpa alkaa väkertämään! Kiitos Anna!

Leave a Reply