17 syysvaatetta

Ai vitsi, pitkästä aikaa muodin puolella. Olin eilen jotenkin ihan poikki päivän päätteeksi, mutta paria vaatelöytöä rikkaampi ja päädyin selailemaan ylipäätään kauppojen syystarjontaa pitkästä aikaa. Mä rakastan jotenkin syyspukeutumista, se on ihan mun suosikki ja usein mä nimenomaan teen parhaat löydöt syysmallistoista. Eilen jaoin Instassa vinkin parista tämän hetken luottotuotteesta ja ajattelin jatkaa vähän samalla tiellä, nimittäin listaten muutaman mun suosikin tai sellaisen tuotteen, joita oon sillä silmällä nyt katsellut, vaikken vielä olisikaan tilannut.

Tuo pääkuvan mekko on vahva himotuskohde, jota meinasin käydä kurkkimassa Ideaparkin Mangossa (tuskin on) ja jos ei sieltä löydy, niin ehkä tilaan sen sitten kokeiluun. Aivan superkauniit värit tuossa ja jotenkin tosi ajaton kuosi. Hit or miss, mutta kummittelee mielessäni.

Oon rakastanut sellaisiin “overshirteihin”, eli paitamaisiin takkeihin. Eilen oli Zaran ruudullinen päällä, mutta tuo pidemmänmallinen villasekoitteinen H&M:n kiinnostaa kovasti myös. Hinnan puolesta vaikuttaisi taas sellaiselta kokeiluun tilattavalta tuotteelta, mitä ei löydy myymälöistä, joten olen jättänyt sen mietintäyssyyn. Uudesta syysmallistosta mulle asti päätyi tuo musta pitsimekko ihanan epäsymmetrisellä helmalla ja tuo ihana kermanvalkea pitsimekko. Molemmat aivan ihania kierrätysmateriaali-pitsimekkoja ja täydellisiä nii neuleen alle kuin muutenkin. Tuo valkoinen puhvihihainen oli sekin aivan ihana, jos ei pitsi ole oma juttu. Mustasta kannattaa ottaa kokoa ehkä pienempi, mulla on siitä M, vaikka normaalisti käytän L-kokoa. Kermanvaaleasta mulla on L ja se on kivan muhkea, eli ottaisin oman koon 🙂

Ja se suurin rakkaus ton Mangon mekon lisäksi. Insta storyissani vilahtaa tämä hame. Bongasin sen viikko sitten ollessani Helsingissä dinnerillä ystävien kanssa ja tämä osui silmiin COSissa mallinuken päällä kun odottelin ystäviä hetken ennen dinneriä. En jäänyt sovittamaan ja kauppa ehti mennä meidän illallisen aikana kiinni, joten palasin eilen. Just niin täydellinen kuin miltä näytti mallinuken päällä! Aivan superimarteleva, kauniinmallinen hame, jonka sävy on ihan täydellinen. Ja sellainen hyvänmielen hame jo senkin puolesta, että M-koko oli vyötäröltä ihan sellanen päällä pyörivä, joten otin koon S. Ottakaa ehdottomasti kokoa pienempi siis, jos tällainen kiinnostaa. Tosi paksua ja jämäkkää matskua, istuu päällä kuin unelma. Siihen sopiva paita oli mun mieleen myös, näytti ihanalta sekä päällä että alla tuon hameen kanssa. Ja maailman täydellisin kukkakuvioinen syyskuosi löytyy Zarasta, nimittäin tuo ohut mummolanverhot-mekko on ihan superkaunis sävymaailmaltaan. Lyhyt ja ohut se on, eli vaatii alle kyllä alushameen, mutta ihan todella kaunis kuosi. Tästä löytyy myös paitaa ja hametta nettikaupassa ainakin.

Eilen päällä olleista tuo Lindexin farkkumekko ei enää Lindexillä osunut silmääni, mutta Booztilla oli vielä joka kokoa! Mulla koko M ja sinne mahtuisi toinen minä, eli ehdottomasti kannattaa ottaa hieman pienempi. (Tai sit mä lakkaan ajattelemasta olevani L, koska olen sitä Zarassa ja totean, että oon ehkä ennemmin M/L merkistä riippuen :D) No anyway, tää saa musta olla rento, mutta ottaisin silti pienemmän koon. Ihana ihana mekko, jota oon jo pitänyt tosi paljon. Samantyyppinen vaaleampi ja denim-mäisempi löytyy Vero Modasta, sattui osumaan silmääni, tosielämän näköhavaintoja ei ole siitä. Alempi on siis se mun Lindexin. Zaran ruututakki on ihana, sopii täydellisesti farkkuihin ja konjakinruskeaan, eli on kaikkien mun lempivärien ystävä näin syksyllä. Pehmeä ja lämmin, mukava, mutta samalla näyttävä ja trendikäs. Mulla koko M ja silti tosi oversized, eli jälleen kerran, ottakaa vähän pienempi ennemmin kuin iso.  Overshirt-tyyppisiä paitoja/takkeja on nyt muutenkin paljon, tää kuvan beige on Zaran ja malli näyttää ihanalle, kun on vyö! Samantyyppinen löytyy tossa vähän mink-sävyisessä ruskeassa Bikbokissa. Samaan kollaasiin oon nyt iskenyt tosi visuaalisesti parit kengät, mutta pakko oli nekin mainita. Noi matalat ruskeat bootsit ostin joskus pari kuukautta sitten ja ovat ihan mielettömän kivat, oon jo nyt pitänyt noit tosi paljon, nimenomaan siis housujen kanssa. Mustat maiharit on mallikuva, mutta näyttää aika samalle ku viime vuoden Zaran maiharit, jotka oli mulla ainakin ihan jumalattoman kovalla käytöllä ja tulevat olemaan varmasti tänäkin vuonna. Kaikki muu paitsi siniset mekot tässä kollaasissa on Zarasta.

Sain joku 50 DM-viestiä koskien tätä mun auringonkukkapellolla näkynyttä mekkoa. Se on viime vuoden Zaraa enkä löytänyt enää samaa mekkoa, mutta ihan samannäköinen mekko löytyy punaisena ja mustana, jos kiinnostaa. Ihana malli ja tosi syksyinen väri toi punainen, tykkään. Kannattaa tsekkaa se, jos mun mekko viehätti. Tummanvihreä midi-mekko näkyi pari kertaa ystäväni päällä ja ihastuin. Kun se sitten sattui olemaan Vero Modasta vielä saatavilla, oli pakko mennä sovittamaan. Onneksi ystävä oli suositellut katsomaan pienempää kokoa, sillä mun S-kokoinen tää on tosi rento päällä. Kysyin jopa myyjältä kuuluuko sen näyttää tuolta kun en voinut uskoa, että mulle menis S. Eli joo, ottakaa kokoa pienempi, vähintään, jos tästä kiinnostutte. Kuva ei tee tälle oikeutta, tää on ihan mielettömän kaunis mekko! Mulla oli tää Helsingissä päällä ja sain 3 IG-viestiä mut jostain bonganneilta seuraajilta, jotka halus tietää tän alkuperän. Siihen nähden, ettei mua nyt varmaan parissa tunnissa kovin moni ehtinyt näkemään, oli musta aika vahva indikaatio siitä, että muutkin tykkäsivät. Tässä on sellainen vähän liukas, hieman kiiltävä kangas, mutta on siis ihan arkeen sopiva, vaikka menisi myös juhlaan. Täydellinen farkkutakin kanssa tai ruskeaan mokkatakkiin yhdistettynä!

Jalokivivihreän värinen huppari ei kuulu tähän kyllä sinänsä millään lailla, mutta käytän tätä upeaa väriä nostamaan esille Oyshon hupparit, erityisesti noi Soft touch -modaalihupparit. Ostin helmikuussa Dubaista, oon pitänyt nonstop vaaleanpunaista ja mustaa huppariani ja ne on ihan lempparivaatteet. Toi tummanvihreä vähän houkuttelis myös, koska elän kuitenkin n. 90 % ajasta hupparissa ja trikoissa 😀 Niinku esim. nytkin.

Jos olet suht pitkä, ja ostat vain yhden vaatteen tänä syksynä, osta toi Cosin hame. Ehkä eniten sykähdyttänyt vaatekappale piiiiiiitkään aikaan 🙂 Huomenna on hieman rauhallisempi päivä, joten aion pukea sen ja mennä rauhalliselle lounaalle ekaa kertaa tällä viikolla! Hyvä tekosyy kuoriutua ulos mun trikoista 😀

2 thoughts on “17 syysvaatetta

  1. Ihanaa! Sää oot nimenomaan mun suurin syyspukeutumisen inspiraatio!! määhän aina välillä, kun on asukriisi, googlaan vaan sun blogin nimen ja löytyy vaikka mitä ihanaa vaatetta! Ja ne on niin iättömien tuntusia ja aivan mahtavia!

Leave a Reply