Kaunis kuultava kesämeikki

Kuvailin taas pitkästä aikaa teille meikkivideota, kun kysyin IG haluatteko ennemmin videon vai Instagram Liven, ja video voitti. Saitte tosin hyvin Instagram Live -tyyppisen videon, kun hieman sekoilin sitä kuvatessa 😀 Akku loppumassa, joku soitti, yms. Ja höpisin taas hirveesti kaikkea, eli alle 10 min meikkiin meni sellainen mukava 30 min 😀 Noniin, eli sillä mennään nyt.

Videolta löytyykin meikki kokonaisuudessaan, ja sen alla tuotteet listattuna ja mahtava alennuskoodi Cocopandalle vielä näihin kaikkiin 🙂 Pahoittelen etukäteen, video on hyvin IG livemäistä höpöttelyä JA nähtävästi tossa mun puhelimeen kiinnittyvässä ringlightissa on tollanen pieni suhina/vinkuna-ääni, joka kuuluu videolla ihan tosi selvästi. I’m sorry, ens kerralla en käytä tuota valoa, kun ei siitä juuri ollut apuakaan! Yrittäkää kestää!

Eli kuten videolla näkyy, pohjalla on Lancomen Prep & Hydrate primer, joka on ihan mahtava pohjustus. Todellisuudessa voin kehua useampaa eri primeria, mutta tää on ihanan silkkisen pehmeä ja tosi ihanasti liukuu iholle. Mulle ei ihan hirveen usein valikoidu Lancomen tuotteita, koska ne ei vaan yksinkertaisesti koskaan oo sellaisia 10/10 mulle ja mun iholle, mutta tää on ihan best! Rodialin Soft Focus Glow Dropseista kirjoittelin jo täällä ja edelleen liputan tän puolesta. Kiireisenä aurinkoisena päivänä ainoa meikkituote, jolla saa kuultoa ja hehkua väsyneelle iholle. Dermalogican öljytön sävyttävä kosteusvoide on kuten Dermalogican tuotteet yleisestikin, ihan loistotuote, jos haluaa tosi kevyen “meikin”, sillä tää sävyttää ihan hieman ja tasoittaa ihon pahimpia virheitä ja harmautta, mutta ei ole kuitenkaan lainkaan peittävä.

Kesäpäivänä tää on usein mun “ihomeikki”, eli aamun öljyn päälle nämä ja avot. Sillä mennään. Kesällä on musta ihanaa, kun iho saa kevyen luonnollisen päivetyksen, eikä sitä juuri tule peiteltyä millään peittävillä tuotteilla. Paitsi ne pesukarhusilmät mielellään aina välillä 😀

Vaaaaanha rakkaus, uus aivan ehdoton suosikki ja kaikkien aikojen paras meikkivoide. Ne löytyy kaikki tästä kuvasta.

Sensain Flawless Satin Foundation oli riskihankinta. Päätin kokeilla. Sävy osui aivan nappiin ja tuo meikkivoiteen koostumus on paras, mitä oon koskaan kokeillut. Käytin tässä ennen tätä pidemmän aikaa YSL:n yhtä meikkivoidetta ja Bobbi Brownin yhtä meikkivoidetta, mutta tän jälkeen ei oo paluuta. Tää on täydellinen!

Silmäpussien peittoon ainoa mulle sopiva tuote on Helena Rubinsteinin Magic Concealer, josta kirjoitin jo täällä. Älyttömän riittoisa tuote, edelleen sama purkki kuin tuolla edellisellä videolla ja ehkä vasta puolillaan. Aivan joka sentin arvoinen siis. Videolla puhuin tosta lentokoneessa räjähtämisestä, mut tajusin, että oonhan lentäny tän kaa helmikuussa, ja hyvin meni 🙂

Peter Thomas Roth 24K Gold Lift & Firm Prism Cream on tällä hetkellä ehdottomasti kärkeen kiivennyt highlighter. Love this! (Kuten ehkä videollakin huomasi :D) Tää ei oo sellainen glitterinen lainkaan, vaan pehmeä. Tää ei kiillä, tää hehkuu. Tää sopii kaikille ihon sävyille  Intelligent Shade-Sensing Sphere -teknologian avulla ja tää on kosteuttava, eli ei pakkaannu lainkaan siihen levitetylle alueelle vaan levittyy kuin tosi kevyt päivävoide.

Ylhäällä highlighter, alhaalla meikkivoide.

Tähän päälle taputtelen tosi vähän tätä puuteria, josta unohdin ottaa kuvan! Laura Mercierin irtopuuteri, josta kirjoitin mm. täällä.

Mun microbladingista on niin pitkä hetki, että oon kaivanut esiin kulmameikit pitkästä aikaa. Mä oon jo vuosia käyttänyt lähes yksinomaan Anastasia Beverly Hillsin tuotteita, parilla poikkeuksella ja tää Anastasian duo, jossa on kulmakynä ja kulmageeli on täydellinen yhdistelmä. Mulla nyt käytössä sävy Taupe, mutta myös Soft Brown ja Medium Brown löytyy meikkilaatikosta.

Jane Iredalen Longest Lash Thickening and Lengthening Mascara ripsari oli uus kokeilu, koska oon tykännyt Jane Iredalen tuotteista muutenkin. IHANA! Siis aivan nappi mulle, joka tykkää tuuheista ja tuuheuttavista harjoista. Yleensä oon nyt käyttänyt Helena Rubinsteinin ripsaria, mutta tää on mennyt edelle, ihan silkkisen kaunis lopputulos ripsipidennyksillä ja tosi kaunis pakkuuntumaton lopputulos alaripsillä. Ihan loistava tuote, joka on nyt muuten -40%, ja jää alle 30 euron! Nyt kannattaa kokeilla, jos tykkää sellaisista tuuheista ja pörröisistä ripsariharjoista ja ripsarista, joka ei pakkaannu.

En videolla laittanut eyelineria, kun oli vähän kevyempi meikki eikä iltameikki, mutta kehumani YSL:n eyelinerin lisäksi voin lämpimästi suositella tätä Baremineralsin eyelineria, jos haluatte sellaisen kevyemmän eyelinerin, eikä ihan sellaista hyökkäävän pikimustaa. Tämä sopii niille, jotka tykkää pestä meikin pois vedellä ilman sen kummempaa läträilyä. Ripsipidennysten tyveen tosi kiva, koska lähtee ilman sen kummempaa hankaamista öljyisin meikein. Jos on kuitenkin herkästi valuvat silmät, en voi suositella, lähtee nimittäin tosiaan hyvin vedellä.

Ja sitten tämä videolla näkynyt ihmetuote, eli Milani Luminoso Glow Shimmering Face Palette. Mä käytän tätä highlighterina, luomivärinä, poskipunana ja huulikiiltona 😀 Super-monipuolinen, tosi kauniit sävyt ja tässä yhdistyy hyvä pigmentti ja pehmeä lopputulos, eli voi kerrostaa eri sävyjä.

RMS tuollainen tummempi nude (Brain Teaser) huulipuna löytyy täältä. Ihana arkimeikissä kevyesti taputellen tai ihan kunnon huulipunana sellaisessa Glowing Goddess -tyyppisessä meikissä, jossa on kuparia ja pronssia!

Viihdyn erittäin hyvin sen 90% ajasta ilman meikkiä (ripsipidennyksillä ja microbladingilla toki), mutta välillä on kiva meikata 🙂

Nyt saatte Cocopandalta ihanan alennuksen mun alekoodilla. Cocopandalla on muutenkin käynnissä Juhannusale, ja monet tuotteet on hyvässä alessa, näistäkin muutama on -40%. Koodilla ANNAJUHANNUS saatte vielä -15% tilauksesta, jonka loppusumma ylittää 59 €. Alennuskoodi on voimassa 21.6.-27.6. Täältä löydät kaikki tässä postauksessa näkyvät tuotteet ja täältä löytyy Cocopandan viikon tarjoukset, joista voi bongailla lisää tärppejä!

Mitäs tykkäätte meikistä? 

12 thoughts on “Kaunis kuultava kesämeikki

 1. Ihana video ja olet tosi kaunis ilman meikkiä ja meikattuna 😊 Oot puhunut aikaisemminkin sun Bobby Brown meikkivoiteesta, mutta mikä se niistä on? Haluaisin kovasti kokeilla sitä, sillä oon tykännyt merkin meikkipuikosta…

 2. Huomioi, siis kysyit, mitä meikistäsi pidetään. Oma mielipiteeni: melko voimakas näin kuumaan kesään ja kirkkaaseen auringonpaisteeseen. Myös hyvin raskaat tekoripset ja vahvasti muotoillut kulmakarvat ovat vähän tunkkaiset tähän vuodenaikaan🤔Olet kuitenkin vielä alle nelikymppinen, pärjäisit hyväihoisena loistavasti pelkällä 50 spf voiteella, kun saat pääosin olla kotosalla ilman mitään työn asettamia ulkonäköodotuksia😊

  1. Ja niinhän mä selkeesti mielestäni sekä tekstissä, että videolla ilmaisin, että suurimman osan ajasta olenkin ilman meikkiä, mutta esim. kesäjuhliin en menisi meikittä. Mikä on sun mielestä vaikka vahva meikki, ei tarkoita että meikki olisi tunkkainen 😊 Ja mitä tulee kulmiin, tuntuu hieman ikävältä, kun kyseessä on käytännössä omat kulmat kun microbladingista on niin pitkä aika. Pidennyksetkään eivät ole yhtään raskaat, kun ovat 2mm omiani pidemmät. Mitä tulee työn asettamiin ulkonäköpaineisiin… Surullinen ajatusmaailma sinulla, niin ulkoisten voimien sanelema. Mä voin esiintyä kymmenille tuhansille meikittä (teen sitä jatkuvasti), eikä mulla oo painetta meikata kenenkään vuoksi. Tykkään meikeistä, meikkaamisesta ja estetiikasta, se on mulle nautinto. Teen sitä vain omaksi ilokseni. Ehkä ajoittain kunnioituksesta, esim. juhliin. Toivottavasti muutkin. Ja vieroksun myös ajatusta, että ikä ja ihon kunto korreloi.

   Kukin meikatkoot miten haluaa ja milloin haluaa. Mun mielestä tässäkin asiassa voisi jättää sen mielipiteen esim. sävyihin jne. eikä lähteä arvostelemaan toisen arkea, jos ei sen vertaa keskity sisältöön, että ymmärtää, ettei kyseessä ole arjen pihaleikkien meikki. Et ehkä tarkoittanut kommentillasi mitään ikävää, enkä siitä kyllä pahastu, mutta hieman kummeksun ilmaisutapaa. Varsinkaan kun itse en miellä omia kulmiani ja ripsipidennyksiä meikiksi 🤷‍♀️

   1. En oikein ymmärrä tuota, että naisen pitäisi kunnioituksesta meikata juhliin. Ikään kuin naisten kasvot olisivat luonnontilassa liian arkiset juhliin, mutta miehet kelpaavat sellaisinaan. Mutta ehket tarkoittanut sitä näin.

    1. Mun mielestä tietyissä juhlissa on tietyt pukukoodit. En päästäisi miestäni häihin tuossa tämänhetkisessä kesäparrassa, enkä menisi itse häihin meikittä, mutta en toisaalta tuomitse ketään joka niin tekisi. Mä koen, että juhlat on special occasion ja silloin on kiva olla “oma parhaansa” ja mun omassa mielessä mä olen “oma parhaani” puhtaana, hyväntuulisena, tukka ja kasvot laitettuna ja jossain puhtaassa ja nätissä vaatteessa. Sitä tarkoitan sillä, että “kunnioituksesta”. En myöskään koe, että tää on mikään mies-nainen vastakkainasettelu. Jos mies haluaa vetää meikkivoidetta naamaan ja hajuvettä niskaan juhlaan, niin antaa mennä mun puolesta. Jos nainen ei halua meikata, niin just as well. Ei kaikesta tarvii hakemalla hakea mies-nainen -vastakkainasettelua.

     Vielä sen verran, että tuo “toivottavasti muutkin” ei liity siihen, että meikataan juhliin vaan siihen, että tekee asian omasta halusta. Jos se oli epäselvää tuossa.

 3. Ihana hehkuva meikki 🙂 mutta Anna, olen kiinnittänyt nyt lähiaikoina monessa postauksessa huomiota sun selittelyihin niin haluaisin vaan sanoa että älä pyytele niin paljoa anteeksi kaikkea, ei sun tarvitse.

  1. Kiitos! Koen sen ehkä helpommaksi tehdä etupeltoon, kuin selventää sama asia tuhat kertaa jälkikäteen, ja tulee huomaamatta todettua tietyt asiat samantien siinä tilanteessa 😀

 4. Tällä maatiaiskansalla on tapana mennä tukka paskasena lökäverkkareissa joka paikkaan, oli sitten mies tai nainen. Täällä ei ole pukeutumiskulttuuria. Esim. suhteellisen köyhässä Portugalissa on ihana katsella, kun iäkkäät rouvat ovat pukeutuneet hyvin, laittaneet hiuksensa ja meikanneet vain käydäkseen ulkona leipää ostaakseen. Se on sitä kunnioittamista, sekä itsensä, että muiden.

 5. Olen Annan kanssa täysin samaa mieltä.
  Huoliteltu ulkonäkö myös arjessa osoittaa nimenomaan kunnioitusta toisia kohtaan.
  Jos olen kalpea ja väsyneen ja jopa huonovointisen näköinen, sekä on kovin tummat silmänalust, koen, että aamulla töihin lähtiessä kunnioituksesta työkavereihin meikkaan itseäni hiukan pirteämmän näköiseksi.
  Teen sen siksi, että tuntuu itsestäkin paremmalta. Voin paremmin kun olen huoliteltu.
  Etupäässä se osoittaa kunnioitusta toisia kohtaan. Siistit hiukset, hoidetut kynnet, muutama pikku asia tekevät jo ihmeitä.
  Häistä tai muista juhlista tietenkään puhumattakaan.Eikökän nämä ole aikalailla itsestäänselvyyksiä.
  Ihmettelen, että Annan täytyy tätä edes puolustella.

  (Toisaalta tunnen muutaman naisen, joilla on upea, heleä iho ja omasta takaa vahvempi väritys, joiden ei juurikaan tarvitse meikata. Silti heiltäkin kysyttäessä selvisi, että pientä ehostusta käytetään. Koska se on kohtelias ele.)

 6. Voi kuinka luonnonkaunis olet ilman meikkiä, mutta ah tuo meikkikin on tosi nätti 😍 just kesäjuhliin sopiva! Oon samaa mieltä mitä tulee laittautumiseen ja toisten kunnioittamiseen 😊

  Pakko kysyä vielä ripsistäsi, että mitä kaarevuutta ovat? Ehkä L? Ja taitavat olla volyymit? Itsellä on ollut pidennykset vuodesta 2013 ja tää C-kaari tuntuu jotenkin “too much” nykyään 😅

  1. Kiitos <3 Mulla on volyymit joo, mut kaarevuus taitaa olla C? En ees tiedä, oon antanut ripsienlaittajalle vapaat kädet 😀

Leave a Reply