Throwback Thursday – Kesäkuun asuja 2013 – 2019

Huhhei, mulla oli tänään hirveen söpö asu omasta mielesstäni ainakin, mutta arvatkaa vaan ehdinkö mä ottamaan mitään kuvia. No en. Oltiin kaverilla leikkitreffeillä, sitten keskustassa käytiin pyörähtämässä leikkipuistsossa ja puistolounaalla (erittän glamuuuuuristi Mäkkäristä, koska lapselle lupasin nugetteja ja mulla oli kiire psykiatrin vastaanotolle, niinpä McWrap it is), minkä jälkeen mä kävin taas ADHD-asioissa psykiatrilla ja sitten koko perhe juhannusostoksilla. Kun muistin asun kuvaamisen, olin jo sotkenut sen Mytyn iltaruokaan ja mansikoihin, eli mekko on pesussa jo 😀 No ei se mitään, ehkä huomenna ehtii. Sitä pohtiessa tuli mieleeni yrittää muistaa, mitä mulla oli viime vuonna juhannuksena päällä. Ei mitään mielikuvaa, mutta tismalleen tänä päivänä 2019 mulla oli ainakin nämä ylläolevat valkoisen asun asukuvat blogissa ja muistelisin, että ne oli pari päivää myöhässä, eli aika tarkka throwback sanoisin 🙂 Päätin samalla muistella muita menneitä asuja kesäkuulta.

Kaikki tämän viime vuoden asun vaatekappaleet ja asusteet ovat edelleen käytössä, mikä nyt oletusarvoistakin, kun viime vuoden kuva. Kurkkasin hieman pidemmälle ja kiinnosti sekin, kuinka moni vaate sieltä ajalta on vielä käytössä. Tässä tämän asun postaus.

2018: 

Yhdistelmänä ei ehkä se kaikista upein, mutta kiva asuyhdistelmä kuitenkin, käytin vielä pari vuotta sitten jotenkin aktiivisemmin värejä. Kaikki tämänkin asun osat löytyvät edelleen kaapista ja mun on aktivoiduttava kyllä ton mun punaisen Chanelin käytön kanssa. Mä jotenkin aina himmaan sitä johonkin spesiaaliin hetken, jota ei ikinä näköjään tule 😀 Se on niin ihanan karkki, että tarttis vaan käyttää sitä muuten vaan omaksi iloksi. Tähän asuun vaihtaisin nyt eri kengät, enkä enää pukisi välttämättä tuota mekkoa ton huitulan kanssa, sillä korkea kaulus ja huitula on jotenkin vähän tunkkainen. Avarampi kaula-aukko toisi ilmaa tuohon asuun. Taisi olla tuolloinkin jo olkavarsien keratosis pilaris sen verran pahana ajoittain, että tykkäsin ja tykkään edelleen peittää olkavarret välillä kesälläkin ja tuo mekko on hihaton. Näissä kuvissa tuntuu jotenkin tuo luomivärikin kovin tummalta päivämeikkiin, vaikka turha sitä on parin vuoden takaisia nyt arvostella. Silloin tuntui sopivan ja tykkäsin, nyt oon käyttänyt aika paljon kevyempää silmämeikkiä arjessa yleensä 🙂

Postaus löytyy täältä.

Myös tää asu on toissavuodelta kesäkuulta. Kaikki samat elementit löytyy kaapista ja edelleen tykkään näistä kaikista tosi paljon. Edelleen voisin pukea tismalleen samana tämän asun 🙂 Tässä asussa tykkäsin tummasta meikistäkin vielä nytkin

Tämä postaus löytyy täältä.

2017: 

2 kuukautta Danten syntymästä. Voi mikä nostalgia iski kun näki tämän Kuopion kotikadun. Tuon laukun minä möin jo pari vuotta sitten parempaan kotiin, ja vaaleanpunaisesta liehupaidasta en ole ihan varma kohtalosta (kirppiskasassa? myyty jo?), mutta aktiivisessa käytössä se ei ole ollut hetkeen. Takki, hame, kengät ja arskat on edelleen aktiivisessa käytössä ja erittäin mieluisat edelleen 🙂

Asu on tavallaan vähän much, oli jo 2017, mutta silti tykkäsin silloin ja tykkään edelleen ja voisin laittaa sellaisenaan edelleen päälle, mistä herääkin kysymys, missähän ihmeessä toi paita on? Postaus kokonaisuudessaan täällä.

2016:

Näistä suosikkiasuni, rakastin tota mekkoa ja hatun sekä valkoisten asusteiden kanssa se on mun silmään ihan 10/10 edelleen. Täytyy kaivaa toi mekko pitkästä aikaa esiin. Se on jossain haudattuna kesävaatteissa, mutta veikkaan, että se ei enää mene vyötäröltä millään kiinni näiden parin muksun ja eletyn neljän vuoden jälkeen. Jos ei, niin jätän sen motivaatiomekoksi kyllä 😀

Tämä postaus löytyy täältä.

2015:

Tuon ajanjakson perusasu, bf-farkut ja paita + korkkarit. Korkkarit on ehkä jo myyty, farkut löytyy edelleen, en saa ihan selvää mikä paita mulla tossa oli, mut saattaa hyvin olla sama paita tallessa vieläkin. Sitruunanvärinen takki on yks kevät- ja kesäsuosikkeja ja edelleen löytyy kaapista. Laukku on mennyt vaihtoon, kirjaimellisesti. Chanel Maxi vaihtui Jumboon ja olen käyttänyt sitä paljon enemmän, vaikka olihan tuokin ihana! Voisinpa mennä viisi vuotta taaksepäin ja tirvaista itteäni tuon contouringin suhteen, mutta hei, elettyä elämää ja ehkä tää on oman aikansa ysärikulmat 😀 En ees muuten aloita noista kulmista, kiitos luojan Annika Kakko tuli ja pelasti mun lärvin microbladingilla. Oli nimittäin inasen painavat. No, ei tää nyt mikään disaster ollut. Näytin iloiselta, olin onnellinen ja näytin ihan kivalta. Eli mitäpä väliä 🙂

Postaus löytyy täältä.

2014: 

 

Asusta ei taida olla tallessa kuin housupuku ja pari korua, kaikki muu on uusissa kodeissa. Toi shampanjanvärinen jumpsuit on muuten edelleen yksi suosikkejani kesällä, oli mm. täällä asukuvissa päällä 2018 🙂 Voisin pukea asun samanlaisena vaikka heti, eli ei tässä nyt niin radikaalisti ole mikään muuttunut kuitenkaan.

Koko postaus täällä.

2013: 

 

Apua noi pidennykset ei todellakaan olleet ihan yhtä laadukkaat kuin viimeisimmät, mitkä mulla oli 😀 No, ei murehdita sitä. Tää on toinen suosikkiasujani kesäkuun asuista. T-paita saattaa olla edelleen tallessa tai on joku toinen samanlainen. Farkutkin on vielä tallessa 🙂 Huivi, laukku ja kengät löytyy myös. Kenkiä en oo pitänyt pitkään aikaan, tuntuu, että noissa 12 cm koroissa taittuu nilkat. Täytyy kokeilla pitkästä aikaa uusiks 😀 Givenchyn clutchin olin unohtanut (!!!! jep, miten?!), onneksi tein tän postauksen, toihan on AIVAN IHANA. Täytyy ehkä piipahtaa useammin tuolla mun laukku/kenkä-huoneessa 😀 Laittasin tän asun any day tällaisenaan päälle. Ehkä vaihtraisin kengät, toisaalta nudenväriset kengät sopii kaikkeen 🙂

Tämä postaus löytyy täältä.

Pakko vielä toinen kuva laittaa 2013…

I love everything about this. Toi mekko oli upea (tai siis toppi ja hame, missähän helkkarissa tääkin on, mikä kotitonttu on nyysinyt mun vaatteita? Ei niin, että mahtuisin siihen enää, mut tulipahan mieleeni, etten muista myyneeni sitä…), toi nahkatakki on mun ikisuosikki (mun sisko aina nyysi tätä, mutta tää on sentäs tallessa) ja ihan totta, miten mä kävelin noilla hiton kengillä niin huoletta ennen? Meen pukee ne jalkaan ja tiskaan noissa ihan vaan todistaakseni itelleni, että I CAN! Jimmy Choo H&M:lle laukku on ihan yksi ikisuosikkeja, onneksi mulla on sellainen edelleen 🙂 Ja kuka muistaa ton korun?! En pysty uskomaan, että mä oon unohtanut ton! Yks päivä sain viestin seuraajalta IG, missä oli kuvassa toi mun yhteistyökoru. En ees muista minkä firman kanssa oli se yhteistyö, mutta muistan, että rakastin mun tota Guessin korua ja koska sellaisia ei löytynyt mistään, halusin suunnitella sellaisen, että mahdollisimman moni mun seuraaja saisi sen. Se mun suunnittelema oli kevyt, eri matskusta, mutta toi mun Guessin koru oli sellainen ihan järkyttävän painava kettinki (näin 31-vuotiaana kalkkistuneena tätinä asiaa arvioiden). Ihme, että mun hartiat on vieläki jumissa 😀

Halusin laittaa tän asun tänne, koska mä muistan niin elävästi ton päivän, vaikka oon unohtanut monta asiaa. Olin vähän ottanut siipeeni rakkausjutuissa, kun olin ihan korviani myöten ihastunut ja sit se homma ei lähtenyt erinäisistä syistä. Se oli siitä veemäinen särkynyt sydän, ettei siinä oikeen ees voinut syyttää ketään tai vihaa sitä kundia, mut silti olin rikki. Makasin himassa jonku kolme päivää haisten pahalle jossain verkkareissa ja sit totesin, että ei perkele, mä en vietä kesää näin ja laitoin mun lempivaatteet ja painelin keskustaan ihan muuten vaan näissä kledjuissa. Tuli muuten heti parempi mieli silloin. Pitäis tehdä niin aina kun on maannut himassa kolme päivää trikoissa ja juossut muksujen perässä estämästä niitä syömästä hiekkaa.

Postaus täällä.

All in all, monta pientä muutosta ja monta isompaakin muutosta kuten vaa’an lukema, pari muksua, alati elävä hiusväri ja meikkityyli muuttunut vaikka kuinka. Aina välillä sitä haihattelee sitä oman menneisyyden nuoruuden lookia, ruumiinrakennetta ja ties mitä, mutta kyllä mä mieluiten pidän näistä tuon viimeisimmän 🙂

Mikäs oli teidän suosikki näistä? 

P.S. Miks mä muistan näyttäneeni koko Adrianin raskauden ihan rätiltä, mut sit näytinki ihan hyvältä viime kesäkuussa? 😀 

P.P.S. Mihin voin reklamoida nää mun synnytykset ja imetykset? Haluaisin palautusoikeuden noihin 2013 tisseihin. 

19 thoughts on “Throwback Thursday – Kesäkuun asuja 2013 – 2019

 1. Ai että muistan edelleen kun eilisen ton 2013 vuoden postauksen, koska niihin girl crush 😍 ja oot kyllä edelleen, aina yhtä upea sisäisesti ja ulkoisesti

 2. Anna, sulla on aivan ihana tyyli ja vaatemaku.<3 Toivottavasti ehtisit tehdä jatkossakin asupostauksia.

 3. Kiva postaus. Suosikkini oli viimeinen eli sinisellä mekolla. Muistan jostakin postauksestasi, että sinulla oli muistaakseni vaaleanvihreät farkut ja kukkableiseri ja se oli niin ihana asu! Olen muistellut sitä ihaillen monta vuotta, on jäänyt jotenkin mieleeni 🙂

 4. Vuoden 2016 look on ihan täydellinen, 5/5! 🤩 Kaikki on omalla tavallaan kivoja ja kiva huomata, että suurin osa vaatteista on edelleen käytössä!

 5. Tosi kiva postaus <3 Uskomatonta miten nopeasti aika on mennyt, tuntuu kuin tuo 2013 sininen mekko postaus olisi ihan vasta ollut blogissa 😀 Siitä tulikin mieleen, mitä tapahtui sille Vespalle joka sulla oli noihin aikoihin? Muistelen, että se olisi ollut joku yhteistyö, oliko lainassa vain kesän vai saitko sen omaksi? Nimim halusin silloin itse samanlaisen 😀

 6. Moi! Tää oli tosi kiva postaus, hauska ja ihania asuja! En yleensä kommentoi mut tästä tuli hyvä fiilis 🙂

 7. Raitamekko on minunkin suosikkini! Siinä on ihanaa Riviera- tai Italia-henkeä. Mekossa on jotain ajatonta: se vie ajatukset 50-luvulle olematta kuitenkaan vanhanaikainen. Tosi nätti!

 8. Tää oli tosi hyvä postaus! Kiva kun teit, on aina kiva katsoa noita menneiden vuosien asukokonaosuuksia ja saada itsekin pieniä throwback-muistoja, et minkälaiset vaatteet oli muotia ja mitä sitä on itselläkin tullut pidettyä.

 9. Tosi kiva postaus! 🙂 Oon seurannut sua vissiin melko pitkään, kun muista nämä ihan kaikki asut!
  Oot kyllä todella kaunis!

 10. Kaikki asut upeita! Jäin kuolaamaan tuota vikan asun nahkatakkia, juuri sellainen mitä olen pitkään etsinyt, aivan unelma 😍 toivottavasti joskus (pian) onnistun löytämään samanlaisen jostakin.

 11. Pakko laittaa kommenttia, vaikka postauksesta on jo aikaa niin et varmaan näe tätä enää, mutta vuoden 2017 pinkin liehupaidan myit mulle tossa pari vuotta sitten 😀 Se on kyllä mun ihan ultimate kesäpaita, jota käytän siis max 3 kertaa vuodessa, mutta joka kerta se saa kehuja. 🙂

Leave a Reply