Tutoriaali ponnariletteihin

 

Huhhei mikä hässäkkä tän videon kanssa, mutta vihdoin sain sen julkaistua! Eilinen video samaan aikaan Instagram-liven kanssa oli niin alhaalta ylöspäin kuvattu, että olisitte nähneet paljon enemmän mun kaksoisleukoja kuin lettiä, joten tässä tänään aamulla kuvaamani uusi video, joka jostain syystä katkesi osiin. No, ei siinä mitään, tärkeintä on, että tekotapa selviää videolla ja halukkaat pääsee kokeilemaan 🙂

Mua vähän ärsyttää näissä kuvissa tuo vasemman letin puolella kulkeva suortuva, joka eksynyt väärälle puolen, mutta toisaalta mä en tee näitä koskaan hirveen tarkasti. Itelle on tosi vaikea tehdä tarkasti kahta samanlaista tasaista lettiä ja tykkään näiden tällaisesta räjäytetystä lookista. Seuraavaksi ostoslistalle pääsee tukanväriset miniponnarit, jotka katoaisi tonne tukan joukkoon vähän paremmin!

Muutama teistä kokeilikin eilisen IG-liven jälkeen näitä ja tuli ihania lopputuloksia, joten jos teette tällä ohjeella, nii laittakaa mulle IG kuvia! Ihana nähdä erilaisia lopputuloksia sitten! Samalla tekniikalla menee yksi tai kaksi lettiä, tosin yksinäinen letti näyttää paljon muhkeammalle vielä kuin nämä 🙂 Pikaisella laskutoimituksella ponnareita menee n. 20-25 tähän mun puolipitkään/pitkään tukkaan, ja muita tarvikkeita kuin hiusharjaa tai ponnareita tähän ei tarvita. Jos tukka on tosi luonnonkihara, kannattaa suoristaa se ennen lettejä, mutta vähän laineilla oleva tukka menee letteihin ihan helposti. Mä tykkään laittaa nää välillä illalla, koska näistä tulee aamuks kivasti volyymiä tukkaan ja sit kun kääntää vaan hiusten latvat laineelle, on aika kiva lopputulos.

Nää toimii tosi hyvin vähän ohuemmassakin tukassa, koska näitä hajottamalla ja nypläämällä saa tosi tuuhean näköisen lopputuloksen.

Ihana helppo kampaus kesäkeleille ja tähän voi tehdä vaikka mitä kivoja lisäyksiä pinnein, kukin tai nauhoin! Mun on seuraavaks ehkä pakko lisätä tähän kukkia!♥

    

Joko ootte kokeilleet näitä! 🙂 

3 thoughts on “Tutoriaali ponnariletteihin

  1. Hei Anna! Harvoin kommentoin, mutta nyt oli pakko. Letit ovat hienot ja voi jestas miten kauniita kuvia sinusta kevätauringossa! 🙂

  2. Ihanan inspiroiva postaus. Olen huono tekemään pitkille hiuksilleni mitään, mutta tänään päätin kokeilla videosi inspiroimana näitä lettejä. Sain ehkä puoli tuntia tuhraurumaan siihen, mutta lopputulos oli kyllä kiva. Sain kehujakin leteistä. Mutta purku olikin sitten omissa hiuksissani takkuista kun kuminauhat vetivät hiuksia irti.. tekniikkani ei ollut ehkä ihan oikea siinä kohtaa. Ajattelin seuraavaksi kokeilla kuminauhojen sijaan niitä ihan pieniä hainhampaita..Kiitos tästä postauksesta.

Leave a Reply