Kuulumisia ja kuvia viikolta

Onpahan ollut viikko. Hirveästi menoa, töitä ja ohjelmaa ja nyt kun kello on melkein 21 lauantai-iltana mä oon ihan töttöröö täällä ja valmis unille. Oikeesti 😀 Välillä vähän naurattaa, miten tää vauvavuoden arki vaan jotenkin menee ohi lähes huomaamatta. Nyt on kyllä toki ollut poikkeuksellisen vauhdikas viikko, mikä toki nopeuttaa päiviä ihan hirveesti. Nappasin postauksen kuvitukseen muutamia nopeita räpsäsyjä tästä viikosta 🙂 Kaikki kuvat on suoraan puhelimesta, en pääse yli miten hyvä kamera tässä on nopeissakin räpsyissä ♥

Oon taas vähän laiminlyönyt blogia muiden töiden vuoksi ja pahoittelen sitä. Mulla ois hirveesti ajatuksia ja ideoita, mutta tosi rajallisesti aikaa toteuttaa niitä. Toivottavasti ymmärrätte 🙂 Dante jäi eilen vanhemmilleni hoitoon viikonlopuksi ja ollaan myös saatu pitkästä aikaa olla kolmistaan Mytyn ja mieheni kanssa ja viettää aikaa tällaisella kokoonpanolla, joten ollaan otettu tästäkin kaikki irti. Jotenkin sitä huomaa, miten vähän omaa aikaa molempien vanhempien kanssa Mytty saa, koska yleensä ollaan koko perheenä tai niin, että toinen vanhempi on Danten kanssa ja toinen Myttyskän kanssa. Olikin ihanaa istua tänään tuolla terassilla välipalalla kolmisteen niin, että pystyimme molemmat keskittymään ja syventymään hänen kanssaan olemiseen. Jotenkin sitä ei ehkä osannut arvostaa ihan täysin ensimmäisen lapsen kohdalla, miten paljon hänelle olikaan aikaa verrattuna tähän toiseen pieneen.

Hän on oppinut seisomaan vähän turhankin hyvin. Ei sinänsä paras kuva, mutta mä en kestä miten söpön ruttuinen toi käsi on. Pienet sormet on jotenkin niin suloiset!

Oon käytännössä asunut tässä tuolissa.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisaa. Sotkua tulee ja haavereitakin, mutta pääsääntöisesti meillä on kyllä ihan mielettömän ihanaa 🙂 

Terapeuttisinta ajanvietettä ikinä, kotipihalla kukkien hoitaminen ja jossai syrjässä kaikesta ulkoilu. Tuuli vähän pieksi mun ruusuja, niin se vähän harmitti, mutta ei kai se oo niin justiinsa, uusia tulee aina tilalle 🙂 

Vitsi mulla on paljon mielen päällä. Jotenkin tekisi mieli hirveästi kertoilla kaikkea, mutta samalla musta on tullut hirveän varovainen monessa asiassa blogin suhteen. Elämässä tapahtuu tällä hetkellä aika paljon, mutta mikään ei ole sellaisessa vaiheessa, että siitä voisi jakaa mitään vielä tänne. Valitettavasti. On jotenkin hirveän vaikea yhdistää tietynlaista avoimuutta blogissani siihen, että haluan suojella tiettyjä asioita tosi paljon ennen kuin ne ovat tietynlaisessa saavutetussa tilassa. Vaikea selittää, ehkä ymmärrätte.Välillä kun mielen päällä on paljon kaikennäköistä, on jotenkin tosi vaikea tulla ulos siitä ajatusmyllystä ja tulla kirjoittelemaan jostain muusta kun se oma mieli on niin 100% kiinni kaikessa siinä muussa.

Sen sijaan, että jaarittelisin enempää näistä jutuista (lupaan kertoa kaikesta sitten kun on oikea aika), jaan hieman ajatuksiani tulevista postaussuunnitelmista ja ylipäätään blogin suunnitelmista kesällä.

Todennäköisesti pidän tänä kesänä parin-kolmen viikon tauon blogista kokonaan. En ole vielä päättänyt milloin, sillä tämä pandemia on tehnyt hirveän epäselväksi koko loppuvuoden kuviot. Jossain vaiheessa haluan kuitenkin sukeltaa omaan kesäkuplaan ilman minkäänlaista sisällöntuottoa ja todennäköisesti sen aika on sitten joskus loppukesästä. Mulla ois myös hinku järjestää joku lukijatapaaminen sitten kun tilanne sen sallii. Musta ois huippua miettiä yhdessä joku leipomis-juttu, maalausjuttu tai joku muu, joku ihan uusikin juttu. Mulla on hirveä hinku esim. keramiikkakurssille, niin mietin, että joku sen tyyppinen lukijatapaaminen vois olla kiva. Haluan jatkaa myös IG Livejen tekemistä! Nyt niitä on ollut vähemmän kun mulla on ollut tosi paljon muuta, mutta tarkoitus olisi taas jatkaa alkavalla viikolla niitä hieman useammin 🙂

Viikko sisältänyt maalailuja, perhettä ja läheisiä ja mukavia hetkiä ulkoillen.

Uusia arkirutiineja, ulkona on otettava happea illalla ennen nukkumaanmenoa.       

 

Postausjutuissa mulla on viittä vaille valmis postaus maalaustarvikkeista ja -välineistä ja yritän saada alkavalle viikolle toteutettua myös sen lettitutorialin teille! Lisäksi vauva-puolella oon luonnostellut postausta meidän nukkumishommista ja arkirutiineista sekä aikatauluista, mistä kysellään paljon. Ja lasten lempivaatteista, tai siis niistä vaatteista, jotka oon ite kokenut parhaiksi. Ensi viikolla haluaisin myös toteuttaa kaksi erilaista “minun päiväni” -postausta, yksi blogiin perinteisessä muodossa ja yksi sitten Instan puolelle tasatunti-kuvina 🙂 Ja ootte toivonut terassipostauksia niin paljon, että sellaisen lupaan myös tehdä aivan lähipäivinä, vaikka ärsyttää, että meidän toinen terassimatto on vieläkin jossain Postin kyydissä, eli kesäterassi ei ole “valmis” 😀 Ja nyt kun pitkästä aikaa nappailin jotain asukuvia peilin kautta, tuli hirvee hinku kuvata taas asukuviakin. Niissä on ollut pitkä tauko (jo ihan kiitos tän pandemia-kotoilunkin), niin josko taas päästäis niissäkin taas kuvailuhommiin, nyt kun valoa riittää iltaisin lasten nukkuessakin jo 🙂

Antakaa siis anteeksi pieni himmailu viimeisen parin viikon aikana, henkilökohtaisessa elämässä on tapahtunut paljon asioita viime aikoina ja on pitänyt ottaa vähän aikaa niille ja duuniasioissa tapahtuu myös paljon, samalla kun toi meidän pieni touhottaja on oppinut aivan hirveästi ja samalla yöunet on menneet päin sitä itseään. Bear with me, palailen päivittäiseen postailuarkeen varmasti jo alkavalla viikolla.

Tänään mulla on jotenkin tosi hyvä olla. Hyvä fiilis. Ihania päiviä takana, ihania suunnitelmia edessä. Tää vihdoin alkanut keväisen kesäinen sää on aivan ihana ja virtauttaa mua. Oon ollut tänään pihalla varmaan kuus tuntia, kuunnellut paljon musiikkia ja puuhaillut kaikenlaista, liikkunut ja ulkoillut. Ihanaa. Valo ja lämpö tuntuu ihan terapialta nyt.

Ihanaa lauantai-iltaa! Mä taidan nyt todeta, että mun uus nukkumaanmenoaika on ennen klo 22! Ottaen huomioon, että mun uus heräämisaika on klo 6.30, niin ehkä ihan hyvä 😀 

8 thoughts on “Kuulumisia ja kuvia viikolta

    1. Samaa katselin. Meillä on tuollainen kapeampi ja se on liian kapea. Haluaisin juuri tuollaisen vähän isomman. Mistä olette löytöneet tuon ihanan?

  1. En tiennyt että olet taiteilija, ja lahjakas! Minä sanoisin että jatka. Jatka ja näyttely 😍

    1. Hahahaah, no en mä kyllä ole, mutta kiitos 🙂 On tää hauskaa puuhaa, mutta näyttely on kyllä täysin epätodennäköistä mun kohdalla 🙂

Leave a Reply