Äidin hemmottelutuotteita

Meillä meni äitienpäivä-suunnitelmat ihan uusiksi tämän Koronan takia, mikä harmittaa jonkun verran. Äidilläni on kahden viikon sisään äitienpäivästä syntymäpäivä ja tänä vuonna hän täyttää 55, joten mulla oli vähän enemmänkin suunnitelmia tälle toukokuulle. Ne meni nyt ihan uusiksi, mutta ehkä tästä saadaan ihan kiva kuukausi mamalle. Syntymäpäivälahjaksi hän toivoi mun tekemää taulua uuteen kotiin, mutta äitienpäiväksi mä ajattelin turvautua johonkin vähän perinteisempään. Äitini on tosi huono hemmottelemaan itseään ja pyrin aina vähintään kerran vuoteen hankkimaan hänelle jotain ihania hemmottelutuotteita, kirjoitan selkeät käyttöohjeet ja hankin hänelle jotakin ylellistä, mitä hän ei itselleen hankkisi muuten. Näin Koronan aikaan tää tulee olemaan siis kukkia ja kosmetiikkaa, kotiin toimitettuna, nimittäin tänä vuonna tuskin vietetään äitienpäivää yhdessä. Kukat menee perille kukkalähetin kautta ja nämä kauneustuotteet tilasin jo etukäteen Cocopandalta ja laitoin ne Dante-kuvakirjan kaveriksi äitienpäivälahjaksi. Täydensin juuri paria omaa suosikkituotettani Cocopandalta ja tilasin samalla nämä. Tilaus tuli hurjan nopeasti, joten jos tilaatte maanantain aikana, voi tilaus Postista riippuen ehtiä äitienpäiväksi 🙂

Mun äidillä on couperosa-iho, joka reagoi herkästi säähän ja kaikkeen mahdolliseen. Oon yleensä lahjoittanut äidille jotain mun hyväksi havaitsemia anti-age -tuotteita ja tällä kertaa lisäsin tilaukseen muutaman uuden tuotteen hyväksi havaituilta merkeiltä. Mun seuraajissa on aika paljon yli kolmekymppisiä, joten ajattelin esitellä nää teillekin, jos saatte jotain hyviä ideoita itsellenne tai äidille lahjaksi äitienpäivänä 🙂 Tässä on pari sellaista tuotetta, joita käytän itsekin 🙂 Ja ei huolta, äiti tietää mitä on saamassa äitienpäivä-lahjaksi, joten en nyt pilaa yllätystä!

REN Clean Skincare Bio Retinoid Anti-Wrinkle Concentrate Oil on anti-age-seerumi, joka lupaa ehkäistä ryppyjä ja tummia läiskiä ja tehdä ihosta nuorekkaamman, kiinteämmän ja heleämmän näköisen.Mä rakastan kaikkia öljymäisiä seerumeita ja kasvoöljyä ja oon saanut äitinikin niiden kannattajaksi. Keski-ikäisenä ryppyjen ehkäisy on jo vähän myöhässä ja se kannattaa aloittaa jo ajoissa, mutta jo heillekin, joilla ryppyjä alkaa olla näkyvissä (mullakin, vaikka en oo keski-ikää lähelläkään) hyvä anti-age seerumi auttaa ehkäisemään syvien juonteiden syntymistä. Tämä kyseinen tuote sisältää retinoidien johdannaisia, eli tehokkuudesta huolimatta se on hieman hellävaraisempi eikä ärsytä ihoa samalla tapaa kuin retinoli. Kiintemmän ja heleämmän ihon saa luonnollisia ja puhtaita aineita käyttäen. Tää tuote tuntuu superihanalta meikin alla ja aamulla herätessä iho tuntuu edelleen tosi kivasti kosteutetulta, jos tätä on laittanut illalla.

Voit aloittaa seerumin käytön heti, kun ensimmäiset ikääntymisen merkit ilmaantuvat ihoosi. Seerumi antaa yhtä hyvän lopputuloksen kuin retinoli, mutta sen käyttö ei ärsytä ihoa.

Tälle vahvana kilpailijana voisin suositella Exuviance Vespera Bionic Serum, joka on kliinisesti tutkittu tehokas ryppyjä ja juonteita ehkäisevä seerumi. Hieman hintavampi kuin tämä RENin tuote, mutta lähes samassa hintahaarukassa.

Cocopandalla oli loppu Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop -seerumi, jonka olisin halunnut tilata äidille, sillä olen itse kokeillut sitä ja tykännyt siitä hurjasti! Tämä on puolet edullisempi kuin nämä kaksi muuta seerumia, mutta valitettavasti tämä on myös loppu varastosta. Cocopandalta kuitenkin tiesivät kertoa, että tulee pian lisää 🙂

Tätä Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Mask -hiusnaamiota ostin itselleni ja nyt oli pakko tilata äidilleni tätä samaa. Mun äidillä on tosi pitkä tukka, jota se ei todellakaan huolla hirveän hyvin ja välillä tukka on aikamoinen kasa takkuja, sillä äiti on sellainen huolettoman nutturan suurkäyttäjä. Korjaava ja kosteuttava naamio on oikeesti tehokas pitämään tukan vähän kosteutetumman tuntuisena ja saa tukan näyttämään hyvinvoivalta. Suosittelen tätä lämpimästi kaikille, jotka vaaleentaa tukkaa ja joilla on pitkä tukka. Tässä sana anti-age on sinänsä harhaanjohtava, koska tukan laatu ei katso kantajansa ikää vaan sitä paljonko tukkaa on käsitelty ja onko sitä esimerkiksi vaalennettu ja onko ylipäätään pitkä tukka, jota käsittelee paljon. Mä kiharran tukkaa melko usein ja sitä on vaalennettu ja värjätty paljon, joten tällainen tuote on mulle erittäin hyvä. Mun äitillä on myös värjätty vaalea tukka, joten tällaiselle on ehdottomasti käyttöä!

Doctor Babor Refine Cellular Couperose Cream

Tää on ihan meidän äidille oleva tuote, jota en oo koskaan kokeillut, mutta mitä tuttu lämpimästi suositteli. Couperosa-iholle kuulemma ihan mielettömän hyvä tuote! Tuote lupaa rauhoittaa herkkää ja punoittavaa ihoa ja hallita ärsytystä. Tykkään hurjasti kaikista kokeilemistani Doctor Baborin tuotteista, joten oli pakko tilata myös tämä äidille 🙂

Edullinen ja supertehokas DECLÉOR White Magnolia Hand And Nail Cream on mulla ollut käytössä jo parin putelin verran ja on tosi hyvä tuote ohuelle käsien iholle. Pitää käsien ihon selkeästi kosteutettuna, imeytyy tosi nopsaan eikä tahmaa ja tuoksuu miellyttävälle eikä tuoksu ole yhtään hyökkäävä, mutta ihanan kukkainen kuitenkin. Alle 10 €:n käsirasva on ehdottomasti top3 mun kokeilemia käsirasvoja. Käsien ohuessa ihossa näkyy tosi herkästi ikääntymisen merkit, joten hyvä käsirasva kannattaa ottaa osaksi arkirutiineja jo nuorena.

Jos haluaa astetta isomman purkin käsirasvaa, niin suosittelen myös tsekkaamaan Biotherm Biomains Age Delaying Hand & Nail Treatment -käsivoidetta, joka on tosi hyvä perusvoide käsien ja kynsien hyvinvoinnille. Tämäkin on loppu varastosta, mutta tätä on saatavilla pian lisää.

Filorga Nutri-Filler Regenerating Anti-Ageing Balm

Filorgan tuotteet kuuluvat kaikki samaan kategoriaan Doctor Baborin tuotteiden kanssa. En ole tavannut yhtään sellaista, josta en ole tykännyt. Joten -40 % alessa oleva päivä- ja yövoide hakeutui ostoskoriin jo brändiuskollisuudenkin vuoksi. Tää ainakin tuntuu hurjan miellyttävältä koostumukseltaan ja tuote on suunniteltu nimenomaan jo kimmoisuutensa menettäneelle iholle, eli on varmasti äitini ikäiselle juuri passeli.

Näiden lisäksi äiti saa myös tämän jo aiemmin hehkuttamani mikrokristalleja sisältävän kuorintavoiteen Dr Brandtilta.

Jos haluatte hemmotella itseänne tai äitiä ihan todella, niin sitten suosittelen vilkaisemaan Elemis Pro-Collagen Marine Cream Ultra-Rich -päivävoiteeseen, joka on todella palkittu tuote. Elemiksen ihonhoitotuotteet on mun mielestä ihan ehdottomasti parhaita mitä on ja tää on yksi heidän lippulaiva-tuotteita, joten jos ei vielä ole tuttu, kannattaa tutustua 🙂

Dr. Brandt Microdermabrasion Age Defying Exfoliator

Kirjoitin tuotteesta enemmän täällä kun viimeksi esittelin omia luottotuotteitani ja tätä käytän jatkuvasti itsekin. Mikrokristalleja sisältävä palkittu kuorintavoide, joka jäljittelee microdermabrasion-hoitoa. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikkiin ihonhoitorutiineihin. Sisältää maitohappoa, joka pehmentää ihoa, hoitaa ja vähentää epätasaisuuksia ja myös juonteita, Aloe vera, jojoba ja kamomilla vuorostaan rauhoittaa ja virkistää ihoa. Farmaseuttiset kristallit kuorii ihoa ja jättää ihon aivan mielettömän pehmeeksi ja ihonhoitotuottee imeytyy niin täydellisesti sen jälkeen! Käytän edelleen kahdesti viikossa ja tykkään hurjasti siitä, miten ihoni tällä hetkellä voi. On myös tarpeeksi hellävarainen, että uskallan suositella äidilleni 🙂

Jos ette ole varmoja, mitä äidille lahjoittaa, niin mun mielestä koskaan ei voi mennä pieleen suklaalla, kukilla tai lahjakortilla. Mun mies turvautuu varmaan puolet merkkipäivistä johonkin hemmottelulahjakorttiin, sillä hänellä ei ole mitään käryä siitä, mitä tuotteita haluaisin. Cocopandan lahjakortit toimitetaan digitaalisena tilaajalle, joten jos ette pääse äitiä näkemään tänä äitienpäivänä, häntä voi muistaa etäältäkin 🙂 Ja kannattaa myös tsekata Cocopandan lahjaideat äitienpäivään, sillä siellä on paljon erilaisia kivoja tuotteita, joista inspiroitua.

Mä toivon tänä äitienpäivänä kukkia ja omaa aikaa tehdä kotona kunnon spa-hetki pidemmän kaavan kautta. Samasta paketista äitini lahjan kanssa nimittäin kuoriutui uudet purkit muutamia suosikkituotteitani, joten erittäin mieluusti ottaisin aikaa katsoa jonkun hömppäleffan kotikylpylän fiiliksessä.

Mitä te toivotte äitienpäivä-lahjaksi? 

One thought on “Äidin hemmottelutuotteita

  1. Ihanaa, että hemmottelet äitiä etäältä! Tilasin toisella puolella Suomea asuvalle äidilleni myös hemmottelupaketin tänä vuonna, toivottavasti ehtii ajoissa perille. Kerrankin näissä kosmetiikkapostauksissa on joku tuttu tuote. Sain joululahjaksi tuollaisen Filorgan päivävoiteen ja olen tykännyt siitä tosi paljon, täytyykin tilata uusi purkki sitä!

Leave a Reply