Avaintuotteet täydelliseen ihoon

Mä oon ennen ollut ihan superhuono pitämään ihostani huolta. Jotan perusvoiteita, mitkä oli selektiivistä kosmetiikkaa, joka valittu merkin, ei sisällön vuoksi. Saatoin olla pesemättä meikkejä pois, ja tein sitä tosi useinkin. Nuorena se ehkä menikin läpi, mutta ei todellakaan enää. Nyt jokainen väsynyt heki näkyy naamassa heti ja aamulla kattoo peilistä välillä ihan zombie. Mulla on aina ollut hyvä iho, ei erinomainen, mutta hyvä. Nyt aikuisena oon löytänyt paljonkin erilaisia tuotteita, joilla piää siitä hyvä huoli ja oon ottanut iltaisin ja aamuisin aikaa sille, että mun iho tulee oikeesit huollettua kunnolla.

Sen pidemmittä puheitta, tässäpä olisi vähän pidempi ihonhoitovideoni 🙂  Nämä kaikki tuotteet löytyvät Cocopandan valikoimista. Cocopandalla on nyt pääsiäisale ja tosi iso valikoima eri tuotemerkkejä on vähintään 20 % alennuksessa 14.4. asti. Tsekkaa postauksen lopusta myös alekoodi tilaukseen, sillä se pätee myös jo alennettuihin hintoihin 🙂

PUTSAUS & KUORINTA

Elemis White Flowers Eye & Lip Make-Up Remover

Silmä- ja huulimeikin meikinpoistoaine, joka poistaa myös vedenkestävän ripsivärin tai rajauskynän. Valkoistsa pionia, valkoista teetä ja B5. Viilentää, kosteutta, rauhoittaa ja ravitsee. Tykkään ihan superpaljon ja käytän ihan ensimmäisenä myös enimmän meikin poistoon kaikkialta. Oftalmologisesti testattu meikinpoistoaine sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Mä rakastan muutenkin Elemiksen tuotteita ja tää on ihan suosikki kaapissa. Vaikka en tätä tietty voi ripsipidennyksille käytää, niin alaripsille ihan paras ja huulimeikin poistoon myös! Tällä hetkellä 23,15€.

Dr. Brandt Biotic Cleanser

Jugurttimainen puhdistusaine, joka on pH-tasapainotettu putsari, joka kosteuttaa kivasti ihoa. Nimikkoainesosa Biotic Balancing Complex -yhdiste, vihreän ja valkoisen teen sekä viinirypäleensiemenuutteen antioksidantit ja vitamiinipitoinen lehtivihreä vähentävät ihon punoitusta ja ärsytystä. Puhdistusaine auttaa ihoa ylläpitämään luonnollista bakteeriflooraansa, mikä edistää ihon hyvinvointia. Mä tykkään tästä tosi paljon, koska tästä ei jää yhtään kiristävä tunne iholle, mitä monesta putsarista. Tosi tosi ihanan tuntuinen tuote iholla. Tällä hetkellä 39,95€.

Dr. Brandt Microdermabrasion Age Defying Exfoliator

Mikrokritalleja sisältävä palkittu kuorintavoide, joka jäljittelee microdermabrasion-hoitoa. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikkiin ihonhoitorutiineihin. Sisältää maitohappoa, joka pehmentää ihoa, hoitaa ja vähentää epätasaisuuksia ja myös juonteita, Aloe vera, jojoba ja kamomilla vuorostaan rauhoittaa ja virkistää ihoa. Farmaseuttiset kristallit kuorii ihoa ja jättää ihon aivan mielettömän pehmeeksi ja ihonhoitotuottee imeytyy niin täydellisesti sen jälkeen! Mä käytän 2 kertaa viikossa, suositus on jättää väliin 3 päivää. Siksi en ole laittanut videolla, koska tein tän pari päivää sitten. Lämmin suositus, jos haluaa panostaa kuorintaan. Hinta nyt 54 €.

NAAMIOT

Tässä postauksessa on mun ehdottomat lempituotteet tällä hetkellä, mutta kyllä tässä kategoriassa on kanssa pari sellaista 10/10 -tuotetta, että ei melkeen ylisanat riitä. Elemis on merkkinä sellainen, ettei oo tainnut ikinä tulla huonoa tuotetta vastaan, mutta erityisen paljon tykkään tästa naamiosta

Elemis Peptide4 Thousand Flower Mask

Postauksen kuvat ovat inspiroituneet tämän nimestä, myönnän 🙂

Syväpuhdistava kasvonaamio väsyneelle ja rasittuneelle iholle. (Aamen tälle kuvaukselle, koska sitä se mulla on :D) Hellävarainen, kuorii ja kosteuttaa ihoa, jättää ihon jotenkin ihanan ravitun oloiseksi, eikä yhtään kireeksi. Tosi pehmeä ja miellyttävä koostumus. Sopii kaikille ihotyypeille ja on oikeesti ihan erituntuinen naamio, kuin mihin olen yleensä tottunut. Täydellinen tuote. Arvokas, mutta riittoisa. Hinta 55,90 €.

Kocostar Lip Mask

Oon kiinnostunut viime aikoina (n. 3 vuotta muita jäljessä :D) korealaisesta ihonhoidosta ja eri tuotteista ja tää on yksi erinomainen esimerkki tuotsta K-Beautyn ihanuudesta. Kätevä hydrogeeli-huulinaamio, joka kosteuttaa kuivia ja halkeilevia huulia. Ei jätä yhtään tahmean tuntuiseksi, helppo laittaa vaikuttamaan ja ei maistu millekään. Laitan tän 10-15 minuutiks, sillä aikaa kun pidän, niin saatan vähän hieroskella tota siinä huulten päällä ja sitten kun otan pois, niin en pese sitä lainkaan pois, vaan hieron sen huuliin ja jätän vaikuttamaan. Ihana pakkaus, ainoa miinus on se, että vähän hankala saada purkista pois tai sit mä en vaan osaa. Mut tosi kätevä tuote kyllä! Hinta nyt 23,90 €.

IHONHOITO YÖTÄ VASTEN

Koska näitä on viis tuotetta, niin tää kuulostaa paljolta, mut ei ees oo. Kaikki olennaisia.

Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Serum 

Ihan superihana seerumi! On hintava, mutta äärimmäisen riittoisa ja erinomainen kosteutustuote, sillä tässä on 75 % hyaluronihappoyhdiste. Tuote silottaa juonteita ja ihon karheutta, mutta ennen kaikkea tekee tästä ennen niin pintakuivasta ihosta ihan täydellisen pehmoisen ja kuultavan kosteutetun. Aamuin illoin, aina. Mahtava tuote. Hinta 89 €, mutta väitän tän riittävän aika pitkäks aikaa tosta putelista.

Elemis Superfood Facial Oil

Mä saan aika paljon meikki- ja ihonhoitonäytteitä työni kautta. Aika harva aiheuttaa sellaista suurta vinkuvaa onnea mussa. Vuosien varrella ei oo ollut kuin pari öljyä, joista oon tykänny ihan hulluna. Yksi on ollut Briteistä saatava öljy, joka oli mun ensikosketus asiaan. Toinen löytyi pari vuotta sitten luonnonkosmetiikan puolelta. Kallis, mutta ihana. Tää vie ehkä kaikista kokeilemistani voiton. 100 % luonnollinen. Superfood sana ei oo tässä turhaan, sillä tää on täynnä ravintoaineita ja kosteutus on ihan mieletön! Tää meikin alle, ja kun on imeytynyt, niin meikki levittyy niin, etten enää koskaan halua meikata ilman tätä. Tätä liberaalisti illalla kasvoille ja aamulla iho tuntuu oikeesti niiin hoidetulle. Love it. Ihana ihana ihana. Tuoksu ei oo voimakas, mutta selkeästi sellainen… vihreä. Vähän metsämäinen tai merilevämäinen, tai joku sellainen. Tykkään, tosi jotenkin puhdas. Hinta 65,90 €, joka sentin arvoinen.

Ole Henriksen Fresh Start Eye Cream

Kai te käytätte silmänympärysvoidetta? Se on ehdoton, ainakin pienten lasten kanssa. Aamuin illoin ehdottomasti nassuun tämä ja pakko sanoa, että tää oikeesti mun mielestä n. viikon käytön jälkeen kirkasti merkittävästi tätä silmänympärysihoa, joka muuten on ku pandalla. Ja ei, en oo nukkunu yhtään enempää ku yleensä, eli ei ole placeboa 😀 Mä yleensä tykkään eniten silmänympärysvoiteista, jotka tulee puristettavista purkeista, mutta tän koostumus on tosi miellyttävä ja kiva pinkki paketti kruunaa tuotteen. 45,50 € nyt hintana.

Dermalogica Skin Health Sound Sleep Cocoon

Dr. Brandtin, Elemiksen ja Doctor Baborin lisäksi mun suosikkimerkkejä on Dermalogica. Tämä kyseinen näppärässä paketissa oleva yövoide on ihan täydellinen! Ei tahmaa, on tosi riittoisan tuntuinen, vähän sellainen geelimäinen voide. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita ja sisällysluettelo on vaikuttava. Kannattaa tutustua. Jos haluaa sellaisen yövoiteen, jonka jälkeen iho on aamulla ihan silkkisen pehmeä, niin tutustukaa tähän. Nyt 66,35€.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm

Kulttimaineen jo saavuttanut tuote, täydellinen huulirasva. Multa löytyy niin putkilona kuin purkista. Kosteuttaa, huulet on aamulla pehmeät ja koostumus on huulilla tosi miellyttävä. Käytän illalla ja aamulla ja lisään tarvittaessa päivällä. Kaunis kuulto, niin ei tarvii huulikiiltoakaan.

AAMU-IHOLLE

Aamulla pesen ihon joko ihan vaan vedellä tai tuolla Dr. Brandtin putsarilla ja sitten nassuu menee sama seerumi ja öljy kuin illalla. Annan niiden imeytyä, ja sitten

  

Doctor Babor Lifting Cellular Collagen Booster Cream 

Tuotteista hintavin, isossa purkissa oleva kasvovoide, joka lupaa häivyttää juonteita sekä ryppyjä. 2-prosenttista tripeptidiliuosta sisältävä kasvovoide, joka edistää ihon luonnollista kollageenin tuotantoa. Tässä myös hyaluronihappo, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Ihana. Meikki ei pakkaannu tässä päällä, on tosi pehmeä ja ihana tuote, jota on ilo käyttää joka aamu. Silloinkin kun iho näyttää harmaalta ja väsyneeltä, tää herättää sitä eloon ja tekee siitä jotenkin nuoremman ja kimmoisemman näköisen. Ehdottomasti suosittelen. Nyt -25% alessa ja hintaa 96,75 €.

Helena Rubinstein Prodigy Cellglow The Sheer Rosy UV Fluid SPF 50

Mä rakastan Helena Rubinsteinia ja erityisesti Prodigy-sarjan tuotteita. Tää on aurinkosuojaemulsio. Tää levittyy iholle aivan upeasti ja tekee siitä tosi kauniin kuultavan näköisen. Toimii kuin primer. Suojakerroin SPF50 riittää kovimpaankin aurinkoon ja suojaa sekä UVB, että UVA-säteiltä. Tää on ihan henkäyksenkevyt ja tosi rauhoittava. TÄYDELLINEN tuote meikin alle. Tässä on valoa heijastavia hiukkasia, jotka tekee ton mielettömän hehkun. Ja hei, videolla on tosiaan jostain iltaunettomuudesta kärsivä ja aamulla heräävistä lapsista nauttiva äiti, jonka kulahtaneen ihon tää herättää hetkessä henkiin 🙂 En laittaisi pelkästään tätä rannalle, vaan käyttäisin kyllä myös aurinkovoidetta, mutta meidän kevääseen ja Suomen kesäänkin, tää on ihan täydellinen tuote meikin alle.

Tuliko jotain kysymyksiä mieleen? 

Toivottavasti jaksoitte kattoa videon, en jaksanut alkaa kikkailemaan nopeutusten kanssa, vaan tein tämän niin kuin mulla menee tähän aikaa, eli ihonhoitorutiini vie mulla ehkä 20 minuuttia illalla naamioineen, jollen höpise samalla ja sitten aamulla n. 5 minuuttia. Ehdottomasti sen arvoinen. Mun iho ei oo ikinä voinut niin hyvin kuin nyt. Mikä on ihan kiva, koska viihdyn meikittä tosi paljon tällä hetkellä. Täältä löytyy kootusti nämä mun kaikki suosikkituotteet!

Alennuskoodilla ANNAEAST20  saatte tosiaan 10% alen yli 65 € tilauksiin. Alennuksen saa myös jo alennetuista tuotteista. Voimassa 7.-13.4.2020. Alennuskoodin voi käyttää kerran eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.

7 thoughts on “Avaintuotteet täydelliseen ihoon

 1. Suosittelen kyllä kaikkia opettelemaan edes vähän INCIen lukemista. Jos niitä osaa lukea, tajuaa mistä kannattaa maksaa ja mistä taas ei. Näissä melko kalliissa tuotteissa on osassa “vaikuttavina” aineina mm. silikonit ja mikromuovit… Toki kaikki on suhteellista ja saahan silikoneillakin ihon nimenomaan tuntumaan ja näyttämään sileältä, mutta ne eivät kuitenkaan varsinaisesti hoida ihoa. Kosmetiikkatuotteita on vähän paha mennä suosittelemaan pelkän ihotuntuman perusteella, sillä esim. täyttä kuraa oleva kasvovoide saattaa tuntua iholla todella miellyttävältä, mutta on oikeasti hoitavuudeltaan täysi nolla. Jos inciasiat kiinnostaa, suosittelen tutustumaan esim. Miia Johanssonin blogiin ja seuraamaan häntä instassa. 🙂

  Haluaisin vielä sanoa, että mielestäni etenkin tällaisena aikana olisi tärkeää tukea suomalaisia (pien)yrittäjiä, joilta löytyy aivan erinomaista kosmetiikkaa. Esim. Flow cosmetics, Laponie,Ekopharma ja Senja ovat ihan huippuja! Jokainen oikein kohdistettu osto auttaa suomalaisia yrittäjiä selviytymään tästä poikkeusajasta. 🙂

  1. Niin, no, mä jaankin kokemustani näiden tuotteiden käytöstä ihan maallikkona, en asiantuntijana 🙂 Asiantuntijoita asiaan löytyy varmasti netti pullollaan. Olen kokeillut paljon luonnonkosmetiikkaa, suomalaista kosmetiikkaa, selektiivistä kosmetiikkaa ja vaikka mitä. Minä satun pitämään näistä tuotteista ja koen ne tehokkaaksi käytössä 🙂 Mielestäni jokainen saa käyttää sitä, mitä haluaa ja minkä tuntee hyväksi. Suomalaisten yritysten tukemisesta olen ehdottomasti samaa mieltä, tosin täytyy sanoa, että näistä mainitsemistasi 3/4 on tuttuja eikä niistä ole löytynyt yhtäkään tuotetta, jota olisin halunnut käyttää muutaman kokeilun jälkeen 🙁 Jos löytyisi vaikka Elemiksen kaltainen suomalainen yritys, niin mieluusti tukisin sitä 🙂

   Uskon myös vahvasti siihen, että ihoa hoidetaan sisältäpäin ja se nimenomeen saadaan näyttämään hyvälle ja sileälle ulkoapäin, esimerkiksi kosteuttavalla voiteella meikin alla ja hyvällä pinnan kosteutuksella yön aikana. Mulla ainakin on pintakuiva iho, joka tarvii tämäntyyppisiä tuotteita 🙂

 2. Ohhoh, kyllä huomaa, että hyvä ihonhoito maksaa itsensä takaisin! Oon sun kanssa samanikäinen ja mulla selkeästi nähtävissä otsajuonteita ja Sibelius -ryppy jo 😀 kiitos tästä, pitää aktivoitua tällä saralla..

 3. Hei, jos iholla on pintakuivuutta niin ehdottomasti kasvovesi mukaan! 😊 Se on muutenkin ehkä tärkeintä ihonhoidossa. Eli putsaus, kasvoveden/hoitoveden taputtelu (vaikka useampikin kerros jos iho vain imee) ja sen jälkeen seerumit, öljyt ym.
  Mun ihon kunto parani valtavasti kun aloin käyttää hoitovettä (itse tykkään Whamisasta) ja en luovu siitä enää ikinä. Kaikki kiristely ja pintakuivuus & epäpuhtaudet hävisi kokonaan 👌🏽

Leave a Reply