Minin huone

Tervetuloa Adrianin huoneeseen! Ajattelin nyt kun ollaan niin paljon kotona laittaa vähän toivomianne sisustuspostauksia, ja aloitan sen Mytyn huoneesta, joka on melkeinpä mun suosikki huone olla tällä hetkellä. Ehkä myös sen takia, että vielä se pysyy siisteimpänä huoneena, koska eräs pyörremyrsky nimeltä Dante ei juuri käy siellä kuin korkeintaan nyysimässä jonkun lelun.

Me maalattiin Myttysen huone joskus pari kk ennen kuin hän syntyi. En enää muista tuon sävyn nimeä, Tikkurilan mallistosta se oli ja sävy taisi olla Lemmikki, ja oon ollut hurjan tyytyväinen siihen! Tosi kaunis vaaleansininen, joka taittaa hieman violetin suuntaan ja on mun mielestä ihan superkaunis ja hempeä. Jätettiin kaks seinää valkoiseksi ja kaks maalattiin tällä. Mytyn huone on meidän makkareita pienin, joten tää on vähän “täysi” omalla tavallaan nyt, mutta silti tässä on tosi hyvin tilaa leikille ja oleskelulle. Sitten kun pojat on vähän isompia, niin todennäköisesti päädymme sellaiseen ratkaisuun, että tästä tulee unihuone ja tuo Danten huone jää sitten leikkihuoneeksi. Pyritään näin pitämään leikit omassa huoneessa eikä keskellä olkkarin lattiaa, ja koska Danten huone on tosi paljon isompi, mahtuu sinne hyvin leikkimään parikin pientä. Katsotaan, ehkä he sitten saavat pitää kokonaan omat huoneet ja vuorottelevat sitä kumpi on kummassa tai jakavat saman huoneen. Nyt on järkevintä pitää heidät erillään, koska Mytty herää 12-tuntisten yöuniensa aikana 2-100 kertaa ja Dantekin herää yleensä kerran alkuyöstä johonkin uneen/vessaan/juomaan/jotain. Ja ajoittain näkee niin eläväisiä unia, että herää yön aikana useammankin kerran. Eivät nyt ainakaan herää useita kertoja toistensa herätyksiin tällä hetkellä.

Me ostettiin tällä kertaa IKEAn pinnis, johon oon ollut hurjan tyytyväinen! Tää on tosi kivan kokoinen ja näköinen, ja näin täntyyppisestä joskus kuvan siitä, miten tällaisen voi muokata sitten myöhemmin kivaksi koulupöydäksi. Saa nähdä onnistummeko sitten joskus. Tästä oli myös vaaleanharmaa, joka houkutteli, mutta päädyttiin ihan tähän tylsän valkoiseen, kun vahingossa eka sellainen ostettiin ja sitten todettiin, ettei jaksa lähteä palauttamaan ja täähän sopii tänne kivasti. Tykkään erityisesti pyöristetyistä umpinaisista päädyistä. Pinniksessä tuli mukana rumat vetimet, mutta vaihdettiin ne noihin hopeisiin, jotka sopii täydellisesti vieressä olevaan lipasto/hoitopöytään. Tää on jo Danten ajalta kuten tuo toinenkin lipasto huoneessa. Meillä ei oo ikinä ollut hoitopöytää, koska ei vaan olla koskaan sellaiselle koettu tarvetta. Meillä on kulkenut toi hoitoalusta millon olkkarin lattialla millon kodinhoitohuoneen tasolla ja mun mielestä hoitotason käyttöaika on niin lyhyt, että se on hankintana turha. Niinpä mieluummin kiva lipasto. Toisessa ylälaatikossa vaipat, toisessa kaikki vaipanvaihtovälineet/rasvat tms., sukat ja kuolalaput. Yhdessä vetolaatikossa bodyt ja housut, alimmassa pian käyttöön tulevat liian isot jutut.

Sängyn kätevissä laatikoissa asuu vaihtolakanat, pyjamat ja unipussit. Ihana palmikoitu reunapehmuste on Pikku Vaniljasta, pilvimobile (tai no tää ei liiku muuta ku sillon ku vauva mätkii, eli en tiedä voiko tota sanoa mobileksi lainkaan) Jollyroomilta ja sen teline Ellokselta.

Toi pilvilelu on ihan täydellinen! Se ei soi eikä ole liian virikkeellistävä, vaan päinvastoin vauva rauhoittuu hirveän hyvin tonne sänkyyn sitä tuijottelemaan ja yrittää tavoitella (ja nykyään jo saa aika hyvin) noita pilviä. Ihan lujaa kestoa tuntuu olevan toi mobile, sillä ei oo vielä ottanu osumaa Mytyn käsittelyssä.

Toi kurkkiva kirahvi on musta hurjan söpö löytö H&M Homesta. Se on se, minkä Dante useimmiten käy nyysimässä tuolta huoneesta ja ratsastaa sillä pitkin kotia 😀

Toi teline kiinnittyy varmaan melko lailla millaiseen tahansa sänkyyn ja on musta tosi kiva kun on puinen, eikä muovinen. Pilvimobile menee sen taakse näppärästi pois tieltä, kun sen haluaa pois ja näyttää vähän unisiepparilta näin 😀

Vimeisin hankinta Mytyn huoneeseen oli nää Familonin lakanat, jotka on ihan hurjan söpöt! Kaverit-lakanasetti on ihan mielettömän suloinen ja ostin näitä samantien sekä vauvalakanat Mytylle, että lasten setin Dantelle. Unilelu Cuddle and Kindin Elliott-peura on ihanan yrityksen käsintehty lelu, kannattaa tutustua konseptiin, jos ei vielä ole tuttu.

Huoneesta löytyy myös Vilacin auto, joka toimittaa tällä hetkellä lähinnä koristeen virkaa. Molemmat pojat ovat saaneet kummivanhemmiltaan tällaisen auton nimiäislahjaksi. Dantella on kermanvalkea, Mytyllä musta. Meillä toi auto on ollut Dantella ihan suosikki jo siitä asti kun oppi nousemaan ja edelleen autoilee sillä jatkuvasti. Oon aina ajatellut, että tää on täydellinen lahja, sillä sitten kun ovat liian isoja sen kyytiin, niin varmasti nostan nää jollekin hyllyn päälle kivaksi koristeeksi poikien huoneeseen.

A-kirjain -lamppu on tilaustyötä, se on samanlainen kuin Deen huoneessa löytyvä D-lamppu. Tykkään näistä jotenkin tosi paljon 🙂

 

Vaatteet Mytyn huoneessa sijaitsee vähän hujan hajan. Osa on tossa isossa vaatekaapissa yhdessä laatikossa (ulkovaatteet), osa hoitopöytänä toimivassa lipastossa ja välihaalarit sun muut tässä toisessa. Pitäs ehkä olla loogisemmin samassa paikassa, mutten oo jaksanu vaivata päätäni sillä. Hoitopöytä-lipastossa on kaikki sellanen, minkä tarvii nopsasti vaipanvaihdon yhteydessä, kaiken muun voi napata vauva sylissä tai ennen ku ottaa vauvan puettavaksi. Ihan hyvin tää toimii näinkin 🙂

Pakko muuten sanoa, että tykkään tosi paljon tosta Myttysen huoneen matosta, joka on tosi pehmeä ja kaunis, mutta näissä kuvissa ei pääse oikeuksiinsa. Se on sellainen harmahtavan sininen, mutta selkeästi sinisempi kuin harmaa. Näissä kuvissa matto näyttää jotenkin likaiselta, vaikka se ei siltä näytä oikeasti.

Tältä näyttää siis meidän minin huone. Mitäs tykkäätte? 🙂 

12 thoughts on “Minin huone

 1. Ihana huone! Itse oon vasta rv 6 mutta tietysto jo alkanut näitä juttuja miettiä 😂. Toi lipasto + hoitoalusta vaikuttaa fiksulta, se vois olla meillekkin hyvä vaihtoehto hoitopöydälle. Niin söpöjä tauluja ja pehmoja! En malta oottaa että pääsen sisutushommiin täällä meillä <3

  1. Mun mielestä hoitotason käyttöaika on sellainen 6kk, joten en siksi voi suositella sitä varten kiinteää kalustetta, ellei oo superpaljon tilaa sellaiselle kotona 🙂 Ja onneksi olkoon!!<3

   1. Meillä on majaillut hoitoalusta pyykkikoneen päällä kohta kaks vuotta ja edelleen päivittäin käytössä, samoin teippivaipat, koska muksu jotenkin ihmeellisesti tykkää vaipanvaihdosta siinä alustalla. 😀

    Odotin itsekin et alusta heivattaisiin 6 kk kohdalla mut tajusin vuoden paikkeilla että siinä se muuten on edelleen. Enkä hankkisi hoitopöytää jos toinen lapsi saataisiin, koska haluan hoitaa vaipanvaihdot vesipisteen ääressä (sinappia viidesti päivässä ekat viis kuukautta…) eikä ole yksinkertaisesti ollut tarvetta.

 2. Pinniksen pehmuste näyttää täydellisen pehmeältä, kuin pilveltä. Muutenkin ihanasti säilyy teema koko huoneessa.

 3. Onko nuo lipastot mistä? Ovat kivannäköiset. Ja tuo sininen sävy seinissä on upea! Täälläkin on lastenhuone suunnitteilla, joten tää postaus tuli kyllä hyvin saumaan, sai paljon ajateltavaa (esim kai muutkin pinnikset voi olla kivannäköisiä kuin pelkästään Stokken Sleepi :D)

  1. Ne on ihan IKEAn Tyssedal-sarjaa 🙂 Ja kannattaa punnita tarkkaan haluaako pyöreän sängyn. Meillä oli Sleepi, mutta se oli musta hankala sijoittaa pyöreytensä takia ja koska ei ollut umpinaisia laitoja, niin lapsi pyöri ympyrää ja jalat ja kädet löyty aina jostain jumista siinä.

Leave a Reply