Perjantain Parhaat – Lemppariastiat

Meinasi unohtua, että tänään on perjantai! Äänestitte aikamoisen rökälevoiton astioille tuolla Instagramin puolella, huulipunat ei paljoa kiinnostellut verrattuna tähän. Sinänsä hassua, koska tää on taas sellanen asia, mistä en ois osannu ees arvata, että teitä vois kiinnostaa 😀 Mähän oon ihan astiafani, rakastan ihania astioita ja tykkään, että meillä on sellainen sekasikiö-astiakaappi, missä on erilaisia astioita, eikä varsinaista astiastoa. Mun isoin pahe on mukit, mä rakastan erilaisia kahvikuppeja. Ennen olin tosi tarkka, että pitää olla astiasto, nyt päinvastoin. Kun tulee kavereita, niin mä yritän antaa kaikille eri mukin kahville. Se on kivan sellainen rento kattaus ja samalla on helppo muistaa mikä on kenenkin muki ku mennään lasten perässä täällä pitkin olkkaria 😀  Voisin myös tehdä tän postauksen about joka toinen perjantai, koska mun suosikit muuttuu fiiliksen mukaan jatkuvasti.

Ensimmäisessä kuvassa mun ehdoton suosikki. Mä rakastan Kaunotar & Hirviötä, ja Chip-muki oli ihan must have. Primark möi tällaista samanlaista Disneyn kanssa yhteistyössä (muistaakseni?), mutta mä bongasin tän Disneylandista, josta se tarttui mukaan. Oli kiva ostaa se sieltä, koska se on samalla muisto ja tuliainen meidän Losin reissulta. Ostin samalta reissulta myös Minni Hiiri -mukin (, joka on saavin kokoinen) ja sen kanssa kävi itse asiassa niin, että mies vahingossa tiputti sen ja se hajos, jonka seurauksena hän tilas mulle uuden jostain netin syövereistä. Tuli aika kalliiks se Minni Hiiri, mutta se on toinen mun suosikeista 😀 Meillä on siis ihan sellainen “erityismukien” hylly, jossa on joku viis eri mukia, jossa on kaikki mun tällaiset oudot ja lapsellisetki suosikit.

Vähän tyylikkäämpää. Villeroy & Bochin läpinäkyvät kaksikerroksiset mukit on musta tyylikkäitä ja toimivat mukin lisäksi myös jälkkäriastiana. Nää on tosi simppelit, mut tykkään hirveesti.

(Mua ei oo ehkä ikinä ärsyttänyt mikään niin paljon kuin toi muru tossa kuvassa, mutta en jaksa alkaa editoimaan :D) 

Uusin lisäys mun kahvikuppikaappiin, eli tällainen siveltimenvedoin maalatun näköinen kuppi kultaisella reunuksella. Tykkään väristä ja siitä, että tää on sisältä kanssa kuin maalatun näköinen. Iso, käteensopiva ja kaunis. Mun kahvikuppimaku vaihtelee ihan fiiliksen mukaan. Aamulla nappaan jonkun saavillisen kahvia tai sitten jonku leikkisistä kupeista. Illalla juon teeni jostain tosi rauhallisen näköisestä mukista. Olen astioiden suhteen vähän sekopäinen 😀

Ai että, nää on mun suosikkeja! Sous Chefiltä tilasin aikanaan yhden tällaisen. Iso Ramen Bowl on kaunis, kuin kiveä, mutta sileä. Ihananvärinen, superkäytännöllinen ja tosi kaunis ihan ruokakuvissakin. Meillä on näistä nykyään sekä nää korkeat bowlit, että sitten matalat syvät lautaset. Näihin tehdään salaatit ja keitot ja käytän näitä paljon tarjoiluastioina, koska nää on isoja.

Ja viides suosikkini, eli tämä upea Indiskan iso kulho, joka toimii monella tavalla, erityisesti salaattikulhona, kun on isompi porukka syömässä. Tää on meillä usein ollut myös hedelmäkulhona käytössä 🙂

Siinäpä ne! Mitäs muita Perjantain Parhaat -listauksia te haluaisitte nähdä? Ja kiinnostaako ne top5 huulipunat myöskin? 

6 thoughts on “Perjantain Parhaat – Lemppariastiat

  1. Kauniita astioita. Lisää astioita vaan kehiin, ei mitään huulipunia. 😉 Onko sinulla mitään Muumia?

    1. Hahaha, kiitos 🙂 Meillä on Muumin emali-astioita ja posliiniastioita lapsilla, mutta muuten ei oo hirveesti mitään 🙂

  2. Mulla on sama linja astiamaussa, sekasikiöastiastot kunniaan. 😀 Aloitin kyllä nuorena keräämään tiettyjä astiasarjoja, Iittalan Satumetsää, Essence-viinilaseja jne, mutta nykyään ostan mitä tahansa, mikä sattuu omaa silmää miellyttämään, usein vain sen yhden tai korkeintaan kaks kappaletta. Toi Disney-muki on aivan ihana!

    1. Mulla siis tosi samaa, oli Essencee ja Satumetsää. Satumetsä on edelleen. Essencet myin pois mun mielestä nätimpien tieltä. Että viinilasit yms. juhla-astiat meillä on kaikki samaa sarjaa, mutta just nää arkiastiat on ihan mitä sattuu 🙂

Leave a Reply