Elämyksellisiä aikoja odotellessa

Elämme erikoisia aikoja. Ite oon yrittänyt löytää balanssia monen asian välillä. Sen välillä, että pysyn kotona, eristäydyn ja yritän kantaa oman korteni kekoon. Samalla on tuntunut tärkeältä tukea pienyrittäjiä ja käyttää kampaajien ja ripsihuoltajien ja muiden kauneusalan ammattilaisten palveluja. Nimittäin niihin palveluihin tää tilanne osuu ja lujaa. Samalla kun on ollut pieni ja isokin huoli siitä, mitä tämä tekee omalle ja maan taloudelle, oon yrittänyt miettiä sitä, kuinka tärkeää nyt on pitää rahaa liikkeellä ja tukea erilaisia palveluja ja yrittäjiä. Jokaisella meillä on varmasti tarvetta tarkistaa hieman kulutustottumuksia sen osalta, miten kuluttaa ja kuormittaa ympäristöä turhin hankinnoin, mutta on paljon aineetonta, mitä voimme nyt tukea hankinnoillamme.

Mä oon paljon tässä vuosien aikana suositellut Elämyslahjoja ja tässäkin tilanteessa suosittelen. Nimittäin elämä jatkuu, tämän kriisin aikana ja sen jälkeen. On tulossa äitienpäivää, on tulossa syntymäpäiviä, vuosipäiviä ja muita merkkipäiviä. Voi olla, että nämä juhlat joudumme viettämään eristyksissä antaen terveydenhuollollemme mahdollisuuden pärjätä mahdollisimman hyvin. On tärkeetä myös muistaa, että tämä tilanne ei tule jatkumaan loputtomasti. Me saamme pian taas tehdä kaikkia niitä asioita, mitä rakastamme ja täytyy vaan toivoa, että valtio ja yrittäjät kestävät tämän ja meillä on ne samat kahvilat, ravintolat ja harrastuspaikat pystyssä tämänkin jälkeen. Yksi tapa muistaa nyt tämän ajan keskellä jotakuta on hyvinkin turvallinen. Elämyslahjojen lahjakortin ostamalla, eLahjan saaja saa sen suoraan sähköpostiinsa. Välittää voi etäältä ja sähköisesti myös nyt.  Ja nyt se kannattaa, koska Elämyslahjojen kaikki elämykset ovat nyt -20% alennuksessa tämän viikon loppuun asti!

Miksi Elämyslahjat? Koska ite oon antanut näitä lahjakortteja useamman lahjaksi ja se on aina ollut tykätty lahja. Viimeksi vein tällaisen häälahjaksi. Punaisen paketin päälle ei tarvinnut muuta kuin rusetin, niin soma se oli jo sellaisenaan. Häävieraista eräät bongasi lahjan kädestäni ja totesi, että se on lahjoista paras. Niin, aktiivisille ihmisille, jotka tykkäävät aineettomista lahjoista, Elämyslahjojen lahjakortti on lahjoista paras! Valikoimissa on vaikka millaisia elämyksiä, joiden joukosta valita. Lahjakortit on teemoitettu ja voit valita sijainnin mukaan. Palveluntarjoajia Elämyslahjoilla on yli 500 ja erilaisia elämyksiä yli 1000.  Se on ihan mahtava paikka, jos ei tule heti mieleen hyvää lahjaa ja esimerkiksi kun suunnittelin Amazing Race -synttäreitäni toissavuonna, ideoin rasteja Elämyslahjojen sivuilta, sieltä sai erinomaisesti ideoita.

Suurin osa Elämyslahjojen palveluntarjoajista on kotimaisia pienyrityksiä, joten tässä hetkessä lahja on myös ns. kotiinpäin. Elämyslahjojen kautta voi löytää kivoja yrityksiä tai aktiviteetteja. Esimerkiksi oma suosikkini on pakohuone-elämykset ja mulla on ehdottomasti toivelistalla sekä shampanjatasting että karting. Meillä on jo kasassa mahtavan oloinen tiimi mun seuraajista pakohuonetta varten, mutta valitettavasti jouduimme siirtämään sitä itse tapahtumaa hieman eteenpäin. Elämyslahjojen lahjakorteissa on kuitenkin pitkä 12 kuukauden voimassaoloaika ja tämän tilanteen mukaan myös joustavuutta voimassaoloajassa tarpeen mukaan. Ja Elämyslahjojen lahjakortti on turvallinen sikälikin, että jos jostain syystä palveluntarjoaja ei pystyisi tarjoamaan ostettua elämystä, voi lahjakortin vaihtaa johonkin toiseen elämykseen.

Mulla on jo hetken jos toisen ollut Elämyslahjojen lahjakortit lahjatoivelistani kärjessä ja olen sitä suositellut monille muillekin, esim. kun minulta kyseltiin mitä hankkia vaikkapa siskolleni häälahjaksi. Mielestäni mikään ei ole parempaa kuin viettää aikaa rakkaiden kanssa jonkun ihanan uuden elämyksen tai lempiaktiviteetin parissa. Joten, jos nyt on tulossa jotain merkkipäiviä teidän elämässä, niin hankkikaa ihmeessä eLahja, itsellenne tai läheisellenne. Tuette suomalaisia yrittäjiä ja lupaatte läheisillenne ihanaa ajanvietettä lähitulevaisuuteen, silloin kun se on turvallista. Tai ainakin tämän kotoilun jälkeen odottaa valmiina lahjakortti ihanaan kauneushoitoon tai hauskaan aktiviteettiin!

Mä odotan innolla, että saan viedä yhden läheisimmistä ystävistäni shamppanja-tastingiin ja lisäksi odotan ihan superpaljon jo seuraajieni kanssa tapahtuvaa pakohuonepelailua. Mikä olisi teidän suosikki, mihin käyttäisitte lahjakortin? Elämyslahjoilla on tosiaan nyt kampanja, jossa alekoodilla saatte nyt -20% kaikista elämyksistä siis tämän viikon loppuun asti! 🙂 Alekoodi löytyy Elämyslahjojen sivuilta ja Instasta tai voitte käyttää mun koodia MUNGO20!

One thought on “Elämyksellisiä aikoja odotellessa

  1. Tää postaus tuli kyllä niin oikeeseen aikaan. Mies täyttää kesällä 30 ja nyt tuolta sivuilta löysinkin just täydellisen lahjan.😊

Leave a Reply