Arabiemiraattien ostokseni

Mitä tarttui mukaan Arabiemiraateista? Yleensä reissussa oon oottanut aina Dubai Mallille menoa kuin kuuta nousevaa ja ollut pientä toivelistaa siitä, mitä haluaisin lähteä etsimään. Tällä kertaa reissuostokset oli hyvin rajallisia. Ostin pari vaatetta pojille ja vähän karkkia ja riisikeksejä kotiinviemisiksi. Ja lemppareinta suklaatani. Itelle tein ostoksia olovaate ja alusvaate-puolelta, vähän kosmetiikkaa ja pari pikkukrääsä-juttua, koska no, olin heikko.

Mä rakastan Intimissimiä ulkomailla ja sinne oli päästävä, koska se ei toimita Suomeen. Yksi hyvin shoppailua hillitsevä asia tuolla reissussa oli myös se, että kaikki on kalliimpaa kuin Euroopassa. Dubain hintataso on mun mielestä selkeästi noussut ja tuntuisi typerältä shoppailla siellä jotain, minkä saa edullisemmin Suomesta tai tilaamalla kotiin. Niinpä sellaiset liikkeet jäi aika lailla käymättä. Intimissimi kuitenkin oli ostoslistalla ja sieltä halusin uuden toppi + shortsi -setin heidän silkkisistä yöasuista. Mulla on tää sama setti kirkkaanpinkkinä, mutta nyt halusin jonkun kesymmän värin. Tää tumma beige/nude on täydellinen, koska menee myös alusvaatteina hyvin. Mä tykkään pitää valkoisten mekkojen alla ihonväristä alusmekkoa tai toppeja ja shortseja, ettei näy läpi ja tää on siihen täydellinen. Kokemuksesta tiedän, että pidän tätä silkkisettiä koko ajan, niin ehdottomasti hyvä ostos. Heräteostoksena samasta reissusta tarttui mukaan aivan täydelliset hieman roosaan taittavat tummanbeiget liivit (kuvan väri ehkä hieman vääristää). Vähän riskillä, koska en tiedä mihin tää mun yläkroppa asettuu kun imetys päättyy kokonaan, mutta veikkaan, että ei tule tästä enää hirveeti muuttumaan, kun imetys on vähentynyt jo nyt niin radikaalisti. Aivan ihana malli ja istuvuus näissä.

 

Intimissimin suosikkiostos oli kuitenkin nää topit. Ostin ensin mustan ja valkoisen topin, mutta ihastuin niin paljon, että kävin hakemassa vielä pari lisää, nämä kun oli jossain “osta 2, saat alennuksen, jonka määrää en enää muista” -alessa. Nää on modaali-kashmir -sekoitetta ja henkäyksenpehmeät päällä. Mä käytän käytännössä aina alustoppia ja rakastan pitsireunaisia sellaisia, koska ne ei haittaa, vaikka kurkkis vähän jostain kaula-aukosta pitsiä. Oon asunut jossain näistä topeista siitä asti kun nää tuli mun seikkailevan matkalaukun mukana kotiin. Ihan parhaita alustoppeja, mutta sopivat myös ihan käyttötopeiksi! Neljää samanlaista toppia ei kyllä kukaan tarvitse, mutta päädyin silti hankkimaan nää kaikki, niin, että kaksi jäävät kotikäyttöön yöpaidoiksi ja olopaidoiksi ja korkeintaan aluspaidoiksi ja kaksi tulee ihan käyttövaatteiksi 🙂

Intimissimistä on myös nämä vaalenapunaiset pitsishortstit, jotka sopii kivasti mun muutamaan kotipaitaan. Ihanan pehmeät ja kivat jalkaan. Kesällä mut löytänee näistä joka ikinen päivä kotitoimistosta pyörimästä. Ainoa sellainen “Euroopastakin saisi” -ostos oli tuo Zaran body. Mulla on sama body mustana, rakastan sitä käytössä, koska on tosi imarteleva ja helppo vaate ja oli pakko saada se myös nudena. Tää tietenkin löyty heti reissun jälkeen myös Suomen Zarasta, mutta no, ei ollut iso vahinko ostaa reissusta sitä.

Intimissimin lisäksi tein isoimmat ostokseni Oyshosta. En edes tiennyt, että Oysho toimittaa nykyään myös Suomeen!! Soft Touch -vaatteista ostin itse asiassa kaksi settiä ja yhden hupparin! Tässä kävi sama kuin Intimissimissä. Ostin ensin noi harmaat housut ja lyhyen hupparin. Nää on niin käsittämättömän pehmeetä matskua, ettei oikeesti mitään järkeä. Ja just sellaiset, että on täydelliset kotona hengailemiseen / loungevaatteet, mutta samalla tarpeeksi siistit lähtemään minne vaan näissä tai käyttämään jopa treenivaatteina. Ostin nää harmaat ja sitten tallustelin näissä meidän Dubai-kämpällä ja rakastuin materiaaliin. Ostin myös ekalla reissulla yhen treeniyläosan, mutta koska en ollut jaksanut Myttyskän kanssa alkaa sitä sovittaa, niin se oli ihan vääränkokoinen ja se piti käydä palauttaa. Samalla reissulla palauttaessani sitä, ostin tästä samasta matskusta mustat housut ja pitkän hupparin ja vaaleanpunaisen pitkän hupparin. Mä elän tällasissa siisteissä kollareissa ison osan arjestani, joten näille on kyllä jo käyttöä. Mustat on nyt päällä, enkä jaksanut riisua niitä kuviin, mutta ne löytyy täältä:

Musta huppari + mustat housut / vaaleanpunainen huppari / harmaa huppari + harmaat housut

Koosta kiinnostuneille: Mulla on näistä hupparit M-kokoa ja housut L-kokoa. Oon tällä hetkellä jotain UK12/EU40 -kokoa ehkä lähimpänä, riippuen vaatteista menee 38-40 yleensä parhaiten ja M-L, Zarasta L tai jopa XL. En tykkää tiukoista vaatteista tällä hetkellä yhtään, niin olin ottamassa huppareista L-kokoa, mutta nää on musta isohkoja, koska M-koko on mulle sellanen, että sanoisin sen olevan oversized. Jos siis päädytte ostoksille, ottakaa kokoa pienempi yläosa kuin yleensä. Noi mallit on vissiin tosi siroja koska housut näyttää tuotekuvissa musta ihan hönölle, mutta tällaiselle lanteikkaalle ja persevälle nää on kyllä tosi jees 😀 Mä ostin eka housut L ja ajattelin, että vaihdan isompaan jos tuntuu lantiolta kinnaavalle, mutta olikin sellaiset, että ois menny varmaan niistäkin M ihan mukavan rentona. Eli siis ottakaa pienempää ku yleensä.

(On muuten halvemmat näin Suomeen tilattuna, että kivakiva kun en tiennyt, mut no, ei voi mitään) 

Ja sit ne “krääsät”. Minisosta ostin pari avaimenperää, koska oli niin söpöjä otuksia ja Anna 12v sisälläni sekosi. Yksisarvinen meikkisivellin on vaan liian söpö, joten sellainen tarttui myös mukaan. Kertakäyttöisiä naamioita ostin siskoille tuliaisiksi ja itselleni pari. Söpöt elukat oli olennaisempia valintaprosessissa kuin itse naamioiden lupaama teho. Kolmessa viikossa addiktoiduin noihin puuvilla-lappusiin, joilla poistaa meikki ja jotka toimii siis vanulappujen korvaajina ja nyt mietin, mistä ihmeestä saan noita kun ne loppuu. Ihan täydellisiä myös vauvan hoidossa, kun niistä ei lähde sitä pörröä, mitä vanulapusta. Ihan superhyviä!

Jenni suositteli lämpimästi Innisfree-merkkiä, joka tuli Dubai Mallille juuri päivää ennen kuin me olimme lähdössä takaisin kotiin. Kävin haistelemassa liikkeen tunnelmaa ja apua, hirveesti kaikkea kivaa. Kosmetiikkahiirenä oli pakko kokeilla muutamaa juttua. Korealainen kosmetiikka on mulle vielä hieman tuntemattomampaa, mutta päädyin myyjän suosituksetsa kokeilemaan tuota Melting Balm -meikinpoistoainetta (ihana!), kasvoille jätettävä kasvovesi (en tiedä mikskä kutsua tätä, mut niin sitä kutsuisin), joka on tosi kosteuttavan tuntuinen ja sit maailman paras huulinaamio! Oikeesti tuntuu, että kosteus kestää aamuun asti. Pari erilaista huulipunaa on vielä kokeilematta, kun olivat matkalaukussa, mutta Jennin luottohuulirasvat ovat saaneet minultakin erittäin ihastuneen vastaanoton.

Ja koska kaikki yksisarvis-asiat ovat ihania, yksisarviskyniä. Elämä ja työnteko olisi tylsää aikuisilla työvälineillä.

Sellaiset ostokset tarttui siis kolmen viikon ajalta mukaan. Olen itsekin vähän yllättynyt, että vaikka olin laittanut sivuun shoppailubudjettia, ei tullut ostettua yhtiäkään kenkiä tai mitään sellaista “käyttövaatetta”, vaan kaikki ostokset olivat enemmänkin kotikäyttöön. No, toisaalta kotona mä vietänkin paljon aikaa ja nyt epidemian jyllätessä vieläkin enemmän, eli ehkä ihan kiva. Ihastuin kovasti erääseen laukkuun pyörähtäessäni lempikaupoissani, mutta se jäi nyt vielä ainakin haaveilulistalle.

Oliko tuttuja merkkejä ja juttuja teille? 

5 thoughts on “Arabiemiraattien ostokseni

  1. Jos nuo puuvillalaput on sellasia neliön muotosia mitä luulen et ne on, niin mujista saa! Ne on ainakin super pehmeitä. Siellä myydään sellasia valkaistua ja valkaisemattomia puuvillalappuja, valkaisemattomat oli muistaakseni 3,50€ (Iso pakkaus). Parhaita!

  2. Tallinnan uudella T2 ostarilla on Miniso jossa hyllytolkulla noita samaisia puuvillalappuja. Ostin paketin huvikseen ja oon myös tykännyt! On se ainakin lähempänä kun Emiraatit, sit jonain päivänä 🙂

  3. Mujista löytyy tuollaisia puuvillalappuja tai ainakin kuvan perusteella oletan, että ovat samanlaisia. 😊 Noin söpön värisiä siellä ei kyllä oo, niin täytyy tyytyä valkoisiin. 😄 Meilläkin ne on käytössä vauvan hoidossa.

  4. Jos joskus haluaa ekologisemman vaihtoehdon puuvillalapuille, niin kestovanulaput on vauvankin kanssa tosi hyviä! Mulla on bambusta tehtyjä pehmeitä lappuja,jotka käytön jäljeen heitän kylppärissä olevana pesupussiin ja pesen pyykin mukana. Reissuilla yms käytän kertakäyttöisiä mut se nöyhtä on sika ärsyttävää. Ja vauvan kanssa kannattaa muuten suosia valkaisemattomia lappuja tai ekopuuvillaisia, koska valkaistuissa on kemikaaleja.

Leave a Reply