Kauneutta kollageenista

Mulle on tällä hetkellä todellinen haaste ottaa aikaa itselleni tarpeeksi, sillä kahden pienen lapsen ja töiden keskellä tuntuu usein turhalta muistaa pitää itsestään, ja varsinkin ulkonäöstään huolta. “Ehtii sen huomennakin” pätee niin hiusten pesemiseen kuin omasta ulkoisesta hyvinvoinnista huolehtimiseen, ja olen päättänyt tehdä sen asian suhteen ryhtiliikkeen. Oli ihanaa olla kolme viikkoa reissussa ja saada vähän otettua happea niin, että kotiinpaluu tuntui tosi hyvältä ja arki tuntui jotenkin ihanalta heti kun avasi oven tänne omaan kotiin. Istuin viime viikolla yksi päivä alas ja suunnittelin meidän arkirytmiämme hyvin tarkasti. Kuka menee milloin salille, milloin on kenenkin “omaa aikaa”, eli 2-3 h kun ei ole lapsivelvoitteita, tai mitään muitakaan kodin velvoitteita ja voi tehdä ihan mitä haluaa. Suunnittelin hieman paremmin ruokia, panostin kasvisruokareseptien etsimiseen, tein ensimmäisen ruokakauppa-tilauksen ajansäästämiseksi ja tein itselleni pienen listan kauneudenhoitorutiineihin liittyen.

Mua on nimittäin jo hetken aikaa katsonut peilistä takaisin vähän harmahtava ja väsynyt äiti, jonka tukka on likainen ja jolla ei todellakaan ole kaikki seerumit nassussa. Välillä tuntuu, ettei tässä meidän arjessa pysy kaikki inkkarit kanootissa, saati seerumit naamarissa. Mutta niin, se ryhtiliike. Sisäistä ja ulkoista hyvinvoinnin hoitoa aion tänä vuonna parantaa ja sen nostaminen prioriteetiksi käy mun tapauksessa tiukalla aikatauluttamisella ja sitoutuen erilaisiin uusiin tapoihin ja pitäen niistä kiinni. Vitamiinit ja ravintolisät kuntoon, urheilu osaksi arkea ja itsestä huolen pitämistä myös pinnallisten asioiden osalta.

Oon nyt käyttänyt taas pitkästä aikaa muutaman viikon ajan Oslo Skin Labin The Solutionia. Oon käyttänyt tuotetta on/off viimeisten vuosien aikana ja oon tykännyt tuotteesta aina ennenkin. Jätin sen pois raskauden aikana enkä ole saanut aikaiseksi palauttaa sitä heti synnytettyäni arkipäivieni osaksi, vaikka olisi pitänyt. Aina kun oon tätä käyttänyt pidemmän aikaa, oon huomannut selkeän eron ihoni hyvinvoinnissa. Okei, toki en voi sanoa, että tietyt asiat johtuu juuri nimenomaan tästä, koska yleensä olen käyttänyt The Solutionia silloin kun olen muutenkin pitänyt paremmin huolta itsestäni kokonaisvaltaisesti ajatellen.

Jos tuote ei vielä ole tuttu, niin kyseessä on tosiaan kollageenijauhe. Kollageeni on kehossa luonnostaan esiintyvää proteiinia, jonka pitoisuus alkaa laskemaan kolmenkympin hujakoilla ja se alkaa näkymään ihon kimmoisuuden katoamisena ja ryppyjen ilmestymisenä. Jos heräilee niin paljon kuin minä viime aikoina pienen vauvan kanssa, nukkuu liian vähän ja muistaa juoda liian harvoin, ei oo mikään ihme, että sen näkee naamasta.Tämä kyseinen kollageenijauhe on yksittäispakattu pieniin annospusseihin ja sen voi sekoittaa mihin tahansa juomaan ja nauttia kerran päivässä. Oon ennen ollut itsekin skeptinen sen suhteen, voiko tosiaan jauheena nautittu kollageeni tehota, mutta oon aina huomannut eron ihossani käytettyäni tuotetta muutaman kuukauden.

Iho pystyy hyödyntämään kollageenia vain juuri tietynlaisina peptideinä ja The Solutionin erityispiirteenä on se, että kollageeniproteiini on hydrolysoitu (pilkottu) entsyymien avulla peptideiksi eli aminohappoketjuiksi. Tämä ainutlaatuinen ja kontrolloitu prosessi on tuotteen ryppyjä vähentävän vaikutuksen kannalta välttämätön vaihe tuotteen valmistuksessa. Verisolin® kehittämillä kollageenipeptideillä on kaksoissokkoutetuissa tutkimuksissa osoitettu olevan myönteisiä vaikutuksia ihon kimmoisuuteen, juonteisiin ja ryppyihin.

 Jos olet vielä nuori, niin kehosi tuottaa vielä kollageenia, mutta jos alat olemaan minun ikäluokassani (30v.+), niin tämä on sinun tuotteesi!

Mä tykkään tästä tosi paljon, koska käyttö on helppoa. Nää majailee mulla kahvikapseleiden vieressä ja nappaan aina yhden aamukahviini, sillä se on takuuvarmasti juoma, jonka juon alusta loppuun. Toisaalta jos aamulla tulee kiirelähtö, niin saan helposti napattua pussin näitä mukaan, ja mulla on itse asiassa pari pussia näitä hoitokassissa, koska se kulkee aina mukana. Tää ei maistu mun mielestä miltään ja tosiaan toimii niin kahvissa, vedessä kuin vaikka smoothiessa. Helppo ja nopea tapa lisätä ripaus hyvinvointia ja kauneutta omaan arkeen! 🙂

Nää on siitä näppärät, että näihin voi valita kestotilauksen, eli jäsenyyden, jolloin uusi pakkaus tulee postissa kotiin suoraan ja oikeaan aikaan. Tässä ei ole mitään sitoutumis- tai irtisanomisaikaa ja 14 päivän täysi palautusoikeus. Tuotteella on myös ilmainen toimitus. Pakkauksessa on 28 annosta ja uusi pakkaus lähetetään joka 4. viikko.

Mun alennuskoodilla MUNGOLIFE saatte nyt 60 % alennuksen ensimmäisestä pakkauksesta, jolloin tuottelle jää hinnaksi 22,80€ (norm.56,90€) ja lisäksi jäsenenä saatte jatkuvan -30% alennuksen kaikista tuotelähetyksistä, eli jäsenenä saatte joka neljäs viikko yhden pakkauksen hintaan 39,80 €. Jos olette halunneet kokeilla kollageenijauhetta, niin nyt on erittäin hyvä mahdollisuus testata tuotetta hyvin edullisesti 🙂

7 thoughts on “Kauneutta kollageenista

 1. Hei Anna, olisin sulta odottanut enemmän taustatutkimusta ja kyseisen yhtiön heikkojen tieteellisten tulosten analysointia… Ajattelin, vielä jokin aika sitten, että onneksi sinä et ole lähtenyt tähän kollageenikelkkaan, jonka kyydissä monet muut bloggarit jo ovatkin.

  Tällaisia asiantuntijan kommentteja on netistä aika helposti löydettävissä, ja tuo vähän eri luottamuksen kuin yhtiön itse suorittamat “tutkimukset”:

  Oulun yliopiston lääketieteellisen biokemian professori, kollageenitutkija Taina Pihlajaniemi ei halua kommentoida yksittäistä tuotetta. Pihlajaniemi toteaa kuitenkin yleisesti, että kollageeni on suuri molekyyli, joka ei imeydy ravinnon eli esimerkiksi jauheen mukana sellaisenaan elimistöön. Vain elimistö itse eli esimerkiksi iho pystyy tuottamaan toiminnallisesti oikeanlaista kollageenia.

 2. Kun kollageeni on ihosolukosta kerran kadonnut, sitä ei sinne enää uudelleen syömällä saa. Vain injektoiminen auttaa tässä tapauksessa. Näiden firmojen tekemät “tutkimukset” ei ole koskaan riippumattomia eivätkä täytä tieteellisen tutkimuksen kriteereitä. Toisaalta placebo-efektin vaikutus on voimakas, joten jos näitä syömällä kokee saavansa ihoonsa kiinteyttä ja hehkua niin siitä vaan.

  1. No, jos sä haluat ajatella, että se on placeboa, niin toki saat näin ajatella. Ite oon käyttänyt tämän lisäksi kahta muutakin kollageenivalmistetta, ja koen nämä oikein hyviksi valmisteiksi 🙂

 3. Olen itse ymmärtänyt ettei imettäessä/pumpatessa saa kollageenituotteita käyttää, kuten ei raskaana ollessa. Sama koskee kaikkea a-vitamiinijohdannaisia

  1. Itse asiassa googlailin asiaa ennen kuin aloitin kuurin, enkä löytänyt mitään syytä sille, miksei kollageenia voisi käyttää imetysaikana ja tiedusteltuani asiaa lääkäriltä, oli hän sitä mieltä, että ei ole ongelmaa asiassa 🙂

 4. Itse käytin kolme kuukautta kyseistä tuotetta, ja koska en omin silmin nähnyt minkäänlaista muutossa ihossani/juonteissani, lopetin tuotteen käyttämisen.. ja tämän jälkeen olen useamman soiton saanut kyseisestä firmasta… ei kiitos, en palaa asiakkaaksenne.

Leave a Reply