Suojaa koko perheen iholle

Jokainen pienen vauvan ja taaperon äiti tietää, että vähän joka toinen päivä on jotain pientä hoidettavaa pipiä tai rohtumaa tai muuta iho-oiretta. Ihopoimut saavat kosteutta ja välit alkavat hieman punoittaa, pienet kynnet raapivat naarmuja herkkään ihoon ja tutista, kuolasta tai uusista ruoka-aineista jää punoitusta kasvoihin. Tarvii olla joku luottotuote, jolla saa suojattua pientä ihoa tehokkaasti ja helposti. Pääsin tutustumaan Linolan Suojaavaan Balsamiin jo kauan sitten ja nykyisin se on tosi paljon meillä käytössä.

Taaperon atooppiselle iholle se on ihan mahtava näin talvikeleillä! Suojaa ja hoitaa, mutta antaa ihon kuitenkin hengittää. Vaippaihottumaankin tää sopii erittäin hyvin vauvalle, jos sellaista tulee. Kuivat kyynärpäät, lohkeilevat kynsinauhat ja vaikka mikä muu ongelma helpottuu tällä. Mä tykkään siitä, että tuote on tosi monipuolinen ja kliinisesti testattu. Se ei sisällä silikonia, parabeeneja, lanoliinia tai mineraaliöljyjä, mutta sisältää bisabololia ja inkiväärijuuriuutetta, jotka toimivat antioksidantteina.

Linolan suojaava balsami on vesi-öljy -emulsio ja se luo iholle tavallaan suojaavan pinnan, joka kuitenkin antaa ihon hengittää. Vähän jos mietitte ulkoiluvaatteissa olevaa Goretex-kalvoapintaa, niin tämä antaa iholle sellaisen. Oon aika tarkka siitä, mitä käytän vauvalla tuotteina ja yleisesti ottaen otan käyttöön vaan apteekkituotteita, kliinisesti testattuja ja varmasti turvallisia. Linola on tällainen.

Tää on siitä kätevä, että käytän tätä nykyään jopa enemmän itelläni. Tiedättekö kun välillä alusvaatteet tuntuu hiertävän vaikka urheiluvaatteiden alla? Tää on ihan superhyvä just sellaisiin kohtiin, mitkä on jostain syystä joutunut koetukselle ja ihoon on tullut hiertymä. Tää suojaa sitä hiertymää, mutta antaa ihon hengittää ja ongelma paranee nopeammin. Mulla usein näillä keleillä halkeilee kynsinauhat. Talvella kädet on mulla tosi kuivat ja kun käsiä pesee koko ajan käsihygienian ylläpitämiseksi koko ajan, menee ne herkästi rikki just kynsinauhoista. Tää on ihan huippuhyvä niihin! Toinen on iho rintojen alla. Mulla ainakin on ollut kohta puoli vuotta putkeen ympäri vuorokauden liivit päällä ja tuo iho rintojen alla on herkkä menemään ihottumalle sen takia. Tää on helpottanut ihan hurjasti. Tuote oikeasti suojaa ihoa ja auttaa hiertymiin. Mulla yleisesti ottaen on tosi kuiva iho ja herkästi saattaa oirehtia polvitaive tai kyynärpää tai mikä vaan.

Lämpimillä ilmoilla tän ihan ykköskäyttö oli kuitenkin vauvan ihopoimujen kanssa. Uitiin paljon ja iholle saattoi ajoittain jäädä vähän kosteutta, ja vauvakin hikoili välillä nukkuessaan, joten piti olla tarkkana, että noi ihanat Michelin -muhkurat eivät ala punoittamaan. Tää ei tahraa, ei tuoksu ja on todella miellyttävä koostumukseltaan. Mä onnistuin saamaan joku 20 hyttysenpuremaa yks ilta ja tää oli sellainen tuote, joka todella helpotti sitä kutinaa!

Kaikin puolin kyseessä on tosi monipuolinen tuote koko perheelle. Tehokas ja tekee mitä lupaa, mutta sen verran lempeä tuote, että uskaltaa käyttää perheen pienimmällekin. Pieni 50 ml pakkaus (n. 13€) menee helposti hoitokassissa tai käsilaukussa, isompi 100 ml pakkaus (n. 21€) taas on hyvä lisä kylppärin kaappiin!

Jos tilaatte tuotteen Yliopiston Apteekin verkkokaupasta, saatte alennuskoodilla MUNGO20 kaikista Linola-tuotteista -20% alennuksen! Koodi on voimassa 22.3. asti. 

2 thoughts on “Suojaa koko perheen iholle

  1. Itsellä reidet osuu yhteen, niin tämä on aivan loistava tuote kun pitää hameita tai mekkoja, hieroo vaan aamulla sisäreisiin ja good to go!

    1. Joo, siihen ihan mahtava! Oon huomannut, että mulla ainakin helposti hankautuu välillä reisien iho yhteen kuumalla, jos on hame päällä ja kävelee pidemmän matkan, niin tää on loistava siihen!

Leave a Reply