Perjantain parhaat – Tuoksut

*Osa postauksen tuotteista on saatu yhteistöiden kautta ja toimin kaupallisessa yhteistyössä Cocopanda.fin brändilähettiläänä 

 

Mun on pitänyt jo pitkän aikaa aloittaa tällainen “Perjantain parhaat” -postaussarja, missä listailen eri suosikkejani, aineellisia ja aineettomia. Tänään ajattelin aloittaa sen tuoksuilla, sillä juuri viimeksi tänään fiilistelin näitä lempparituoksujani ja sitä, että nyt kun Myttyskä alkaa olla pikkuisen isompi, uskallan taas käyttää arjessakin tuoksuja vähän enemmän kuin viime kuukausina. Oon saanut useamman näistä kaupallisen yhteistyön kautta ja teen tiiviisti yhteistyötä Cocopandan kanssa, minkä koen tärkeäksi kertoa, vaikka tämä postaus kuuluukin postaussarjaan, jota toteutan omaksi mielekseni, enkä kaupallisessa yhteistyössä mihinkään tahoon.

Mä omistan tosi paljon hajuvesiä, koska rakastan kauniita tuoksuja ja kauniita hajuvesi-pulloja. Nää viis on tällä hetkellä mun suosikkeja ja niitä, joita käytän arjessa eniten. Käytän tuoksuja aina tosi paljon fiiliksen mukana, ja suosikki vaihtuu päivittäin. Mun mielestä tuoksuja on aina tosi vaikea kuvailla, vaan ne pitäisi nuuhkia ja kokeilla omalle iholle. Sitä paitsi jokaisen iholle sopii erilainen tuoksu, jokainen tuoksu on erilainen eri iholla ja mun mielestä jokaisen käyttäjän hajuveden pitäisi sopia hänen persoonaan. Kuvailut on siis hyvin lyhyitä 🙂

1. Giorgio Armani – Si Fiori Eau De Parfum

Tää on aivan ihana tuoksu, johon rakastuin lentokentällä ja se päätyi mun varmaan eniten käyttämäkseni tuoksuksi. Naisellinen, kukkainen. elegantti, mutta samalla aika fresh. Appelsiinikukkaa ja vaniljaa. Tästä tulee mieleen jonkun ylellisen kauneushoitolan tuoksu, sellainen todella naisellinen, mutta ei yhtään hyökkäävä tai tätimäinen. Alkuperäisen Si-tuoksun pullo oli musta vähän tylsä, mutta tämän kaunis maitolasimainen vaaleanpunainen pullokin on musta ihanan tyylikäs ja sopii sisustukseen.

2. Yves Saint Laurent – Libre Eau De Parfum

Yksi kauneimpia hajuvesipulloja mun mielestä. Tuo YSL-koriste on kuin hajuvesipullon oma rannekoru. Upea, eikä pääse oikeuksiinsa mun huonossa kuvassa. Tän mä tilasin näistä koskaan kokeilematta sitä, ja ei voisi enempää nappiin mennä. Tää on voimakas, mutta raikas, en tykkää tunkkaisista tuoksuista. Hauska sattuma, mutta tässäkin on appelsiinikukkaa, jonka kaverina on tällä kertaa laventeli. Tää on jotenkin sellainen ajaton, elegantti, aikuinen. Ei yhtään hyökkäävä, vaan todella jotenkin pehmeän aistillinen.

3. Oscar de la Renta – Bella Rosa

Ohh kuinka rakastan näitä Oscar de la Rentan tuoksujen pulloja! Tää Bella Rosa on tosi kukkainen ja kevyempi kuin Bella Blanca ja se on sekoitus montaa tuoksua, mm. ruusua. freesiaa, mandariinia ja meripihkaa. En siedä patsoulia yleensä ja sitä on tässä pohjalla, MUTTA se ei musta tuoksu tässä ollenkaan. Tää on aika mieto ja raikas, ja sopii mun mielestä hyvin mun ikäiselle tai mua nuoremmalle käyttäjälle.

4. Flowerbomb – Nectar

Ai että, mä käytin monta vuotta alkuperäistä Flowerbombia, ja se on harvoja hajuvesiä, joista oon kuluttanut parikin pulloa tyhjäksi vuosien aikana. Mutta tää Nectar syrjäytti sen täysin. Tämäkin on kukkainen (mä tykkään kukista näköjään) ja tämäkin on sydäntuoksultaan appelsiinikukkainen (mulla on selkeästi makuni :D) Nimensä mukaan, räjähdys kukkia. Tää on mun mielestä kuitenkin paljon jotenkin miedompi ja rauhallisempi kuin se alkuperäinen Flowerbomb. Oon käyttänyt reilun vuoden tätä ja yksi mielituoksujani edelleen arkeen.

 

5. Oscar de la Renta – Bella Blanca

Tää on kukkainen. Ja appelsiinikukkaa sydäntuoksuna. Ihan totta, kuka on yllättynyt enää? 😀 Mä en ees tajunnut, että näissä kaikissa on appelsiinikukkaa, ennen kuin aloin lukemaan sisältöjä. No, mulla on selkeästi mieltymykseni. Tää on mun mielestä näistä kaikista tuoksuista jotenkin juhlavin, mutta se saattaa johtua siitä, että toi pullo tuo mulle aina mieleen häät. Rakastan tätä tuoksua, se on jotenkin samanaikaisesti pehmeä, aikuinen ja raikas.

Mun arkeen ei tällä hetkellä kuulu iltamenot, joten tässä ei ollut mitään iltatuoksua erikseen. Niissä tykkään ehkä vähän voimakkaammasta ei-niin-kukkaisesta, jopa vähän itämaisesta tuoksusta, kuten YSL:n Manifestosta tai Black Opiumin tuoteperheestä. Mutta ne eivät ole juuri tämän elämänvaiheen suosikkeja, joten pitäydyin näissä kukkaisissa tuoksuissa.

Onko tässä tuttuja ja suosikkejanne? 

Ja hei, mulla on monta ideaa näihin Perjantain Parhaisiin, mutta saatte ehdottomasti ehdottaa lisää! 🙂 Lähiaikoina on tulossa mm. 5x SLG-lempparit (Small Leather Goods), 5x 2019 parhaat hankinnat, 5x laukut, 5x lempibiisit ja 5x arkivaatteiden suosikit. Näitä kaikkia ootte toivoneet eri muodoissa tässä viima aikoina, mutta mitä muuta haluaisitte? 

Kirjoittelin pari viikkoa sitten Cocopandan valikoimista naistenpäivä-ideoita täällä. Nyt Cocopandalla on ale ja kaikki nää tuoksut on 20-35% alessa, joten kannattaa kurkata nää Cocopandalta, jos kiinnostuitte jostakin 🙂 

2 thoughts on “Perjantain parhaat – Tuoksut

  1. Tosi kiva idea tämmöset suosikkijuttujen listaukset! Mielenkiintoisia olisi myös esim. 5x suosikki arkiruoat, lempileffat ja sarjat, suosikkikohteet Suomessa ja suosikkikengät 🙂

  2. Tuoksumaustasi paatellen ehdottaisin kokeilemaan Xerjoffin Liraa . 🙂
    Oma all time favourite tuoksu on Maison Francis Kurkdjianin Baccarat rouge 540. 10/10. Hintava niche merkki, mutta kaikki tuon tuoksutalon tuoksut ovat parhautta. Iso suositus!

Leave a Reply