Staycation

Vaikka on tavallaan tosi mukavaa päästä omaan kotiin ja omaan sänkyyn, en oo yhtään valmis palaamaan vielä kotiin ja talviseen Suomeen. On jotenkin ollut niin ihanaa olla täällä lämpimässä, nauttia kuivan lämpimästä ilmasta ja kaikista kesäisistä jutuista. Ja pakko sanoa, että jos joku on menny nappiin tässä reissussa, niin se on ollut meidän hotellivalinnat. Nyt ollaan aivan ihanalla sijainnilla olevassa kolmiossa, jossa on ihana sisustus, mieletön näköala ja aivan älyttömän hyvä sänky. On ollut niin kotoisaa ja samalla paljon ihania sisustuselementtejä, joista oon saanut inspiroitua. Jo pelkästään itse asiassa millä tahansa kivalla hotellialueella tai ihan Dubai Mallilla tulee sellainen “ai vitsi miten ihana”-fiiliksiä kaikista sisustuselementeistä. Nyt ois hirvee hinku pakata kaikki taljat pois ja laittaa kotia kevätkuntoon. Jotenkin tän reissun jälkeen niin vaatteissa kuin sisustuksessa oon ihastunut okran värisiin juttuihin ja messinkiin. Ellokselle juuri tullut uusi mallisto Staycation tarjoaa kaikkia ihanasti tähän fiilikseen sopivia sisustusjuttuja luomaan lomatunnelmaa kotiin.

Tuo kilpparimatto on aivan ihana ja vaikka se on kylppärin matto Elloksen sivulistauksessa, mä oon alkanu vakavasti harkitsemaan sitä jompaan kumpaan poikien huoneeseen leikkimatoksi. Dante ainakin rakastaa kaikkia eläinjuttuja niin paljon, ja tuo sopisi hirveän hyvin hänen huoneen väritykseen. Jotenkin tällä hetkellä kaiken kylmänharmaan jälkeen tykkään hirveesti beigestä, ruskeasta ja tuollaisesta meripihkan värisestä poltetusta keltaisesta. Ihanan lämpimiä ja kauniita sävyjä, jotka tuo lämmintä tunnelmaa kotiin.

Kilpikonnamatto / Tyyny / Pitkulainen tyyny / Ylellinen pussilakanasetti

En kestä miten upea on tämä matto, jota löytyy muutamassa sävyssä. Hopeisen ja kultaisen näköinen pehmoinen matto toisi aivan ihanan ylellisen fiiliksen mihin tahansa huoneeseen. Meillä on mattotilanne just nyt aika täydellinen, mutta voi vitsi miten ihana lisä tuo olisi meidän olkkariin! Myös tuo sängyn päällä oleva tupsuviltti on ihan täydellisen näköinen ja sellainen on ehkä pakko tilata terassillemme 🙂

En kestä miten ihanan hotellimaisia fiiliksiä tulee näistä kuvista ja nää yhdistelmät on jotenki ihania, vaikka en yleensä tykkää esim. seeprakuosista erityisen paljon. Mutta näin yhdistellen se on mun mielestä jotenkin tosi hurmaava!

Seepratyyny / Tupsullinen päiväpeitto / Pussilakanasetti / Matto 

Tykkään ihan hulluna tästä Staycation-malliston setistä, ja mähän oon ihan aamutakki-ihminen henkeen ja vereen. Pikkusten kanssa tulee vietettyä paljon aikaa kotona, niin tykkään pyöriä kotona jossain mukavassa ja pehmeässä asussa, mutta myös sellaisessa, jossa tulee itselle kiva mieli. Tykkään panostaa mukaviin ja kauniisiin kotivaatteisiin, koska vietän niissä niin paljon aikaa.

Toppi / Shortsit / Kimono 

Mun tekis mieli aina hirveesti uusia kotiamme eri vuodenajoissa, mutta loppujen lopuksi hankin aika vähän mitään uusia juttuja kotiin ja pyrin hankinnoissa siihen, että ne kestää aikaa. Meidän Elloksen helmalakana on esim. jo joku neljä vuotta vanha ja käytetään aina sitä samaa. Panostan laadukkaisiin liinavaatteisiin, jotka palvelee käytössä pitkään. Ja mikään ei tunnu niin ihanalta kuin hypätä sänkyyn, jossa on pehmeät puhtaat lakanat.

Tyynyliina / Helmalakana / Tupsullinen päiväpeitto

Alennuskoodillani 415414 saatte Ellokselta 30 % alennuksen kalleimmasta tuotteesta ja 5 % lisäalennuksen tuotteista, joiden hintaa on jo alennettu. Alennuskoodi on voimassa kuun loppuu asti (29.2.), eli vielä muutaman päivän!

Käykää ihmeessä tsekkaamassa nuo muut Staycation-malliston tuotteet täältä

4 thoughts on “Staycation

  1. Hei,

    Huomasin,että koodi on voimassa 28.2. saakka tai näin ainakin mun kohdalla luki, kun laitoin maton ostoskoriin. Jos joku tilaa niin ei jää ilman alennusta. 😊

Leave a Reply