8 x huipputuotteet naistenpäivään

Naistenpäivä on ihan yks mun suosikkipäiviä vuodessa, jolloin mun venäläinen kulttuuriperimä pääsee selkeesti vähän valloilleen. Venäjällä kansainvälinen naistenpäivä (8.3.) on oikeesti tosi iso juhlapäivä ja mulle on ehkä jotenkin jäänyt päälle se, että kyseessä on ihan joulun tai synttäreiden kaltainen iso juhlapäivä. Siinä missä en odota mieheltäni yhtään mitään ystävänpäivänä, naistenpäivänä odotan jotakin kivaa hemmottelua. Mä tykkään myös onnitella läheisiäni naistenpäivänä ja ajattelin kerätä tähän nyt muutaman lahjaehdotuksen Cocopandan valikoimasta myös teille naistenpäivää silmällä pitäen. Ja jos ei perinteisiin kuulu juhlia naistenpäivää, niin ainakin voitte hemmotella itseänne sinä päivänä 🙂 Nimittäin jo alle 10 eurolla voi muistaa kaveria, siskoa tai äitiä ja luoda jollekin läheiselleen hyvän mielen!

Siskolle tai kaverille:

Edullinen kulttituote: The

Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

Ordinaryn Hyaluronihappo alkaa nousta jo kulttimaineeseen. Oon tätä yli vuoden jo käyttänyt ja tää on ihan superihana tuote! The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 on todella hyvin kosteuttava seerumi, joka on puhtaasta vegaanisesta hyaluronihaposta. Tää on tosiaan alle 10 €n tuote ja on varmasti mieluinen lahjansaajalle vaikka sen antaisi kenelle. Ota siis paras kaveri kahville naistenpäivänä ja muista häntä vaikka tällaisella! Suosittelin tuotetta jo vuosi sitten ja suosittelen yhä edelleen.

Maailman kaunein hajuvesi: Oscar de la Rentan Bella Blanca -tuoksu

Toinen ihana tuote, mitä voin lämpimästi suositella on Oscar de la Rentan Bella Blanca -tuoksu. Kirjoittelin siitä ensimmäisen kerran täällä. Viime aikoina oon käyttänyt hajuvesiä vähäisenlaisesti, sillä Myttyskä on niin paljon mulla sylissä, mutta ne kerrat kun oon ollut liikkeellä iltamenoissa tai juhlissa ilman pientä sylikissaa, oon laittanut tätä. Käytin tuoksua ahkerasti jo ennen Myttysen syntymää tosin, joten tää on ehdottomasti yksi suosikkejani. Seuraavaksi on ehkä pakko hankkia tästä se vaaleanpunainen versio! Tää pullo on ihan mielettömän kaunis ja sopii kuin nenä päähän morsiamelle tärkeään päiväänsä tai omaan kosmetiikkakaappiin kaunistamaan purnukkahyllyä. Bella Blanca on tosi kukkainen ja siinä on ihan ripaus myskiä, mikä on useimmiten monille se erottuvin tuoksu jossain yhdistelmässä. Tää on musta vähän “kypsempi” tuoksu, eli en ihan nuorelle sitä suosittelisi, mutta kolmekymppiselle kaverille tai siskolle voisin tätä ehdottomasti suositella. Ja varsinkin sellaiselle, joka on menossa naimisiin! Itse asiassa jos menisin itse naimisiin, niin hankkisin kaasoille tällaiset.

Jalkohoitojen laiminlyöjälle helppo hoito: Baby Foot -jalkakuorinta

Mä oon ihan superhuono pitämään huolta jalkojeni hyvinvoinnista tälleen talviaikaan ja jatkuvasti sukissa ja saappaissa muhivat varpaani ovat aika jännittävät yleensä talviaikaan. Mutta, aina kevään korvilla otan itseäni niskasta kiinni ja muistan tehdä pari kertaa tehokkaan jalkakuorinnan, sillä inhoan kovettunutta ihoa jaloissa. Mä tykkään tosi paljon tästä Baby Foot -jalkakuorinnasta, joka on siis sellainen perinteinen muovisukka, joka saa jalat kuoriutumaan muutaman päivän päästä. Tää on itse asiassa näköjään Japanin myydyin jalkojenhoitotuote, eli kokemusta on ihan muutamalla muullakin kuin minulla 😀 Ei ehkä se seksikkäin lahja, mutta just sellainen, minkä laittaisin siskolle tai parhaalle ystävälle. Mä muutenki aina lahjoitan siskoille erilaisia naamioita, niin tää on kuin jalkojen oma “naamio”. Suosittelen. Kertakäyttöiseksi tuotteeksi tää tuntuu hintavalta, mutta on oikeesti tosi tehokas ja paljon edullisempi kuin pedikyyri.

Elegantti arkituoksu: Giorgio Armani – Si Fiori

Voin myös lämpimästi suositella on Armanin Si Fiori -tuoksua. Tää on aivan ihana tuoksu, josta on tullut oma suosikkituoksuni ja arkituoksuni. Toki käytän tällä hetkellä tosi vähän hajuvesiä, kun on Adrian aina sylissä tai lähellä, mutta ennen hänen syntymäänsä käytin tätä ihan päivittäin ja rakastan tässä kaikkea. Täydellinen tuoksu ja ihanan kaunis, elegantti pullo. Tää on tosi raikas ja tyylikäs, pieni ripaus vaniljaa muuten tosi keveässä tuoksussa. Love it!

En aio tehdä miehelleni elämää liian helpoksi ja kertoa mitä itse toivoisin, mutta jos teillä sattuu olemaan lähellä joku, joka voisi teitä iloisesti yllättää naistenpäivänä, niin näitä voisin suositella ostettavaksi tyttöystävälle tai vaimolle. Tai ihan vaan itselle!

Luksusta arkeen: Helena Rubinsteinin Re-Plasty Light Peel Lotion -kuorintavoide

Tää Re-Plasty Light Peel Lotion-kuorintavoide on hintava, mutta ahhh-niin ihana! Sopii päivittäiseen käyttöön ja on sellainen kauneustuotteiden yksisarvinen, joka kuorii ihoa hellävaraisesti kuin kuorintavoide, mutta samalla pehmentää ihoa kuin öljy ja aktivoi samalla ihon hehkumaan ja tasoittaa ihon rakennetta. Huonoista unista huolimatta mun iho on ihan mun mielestä yllättävän hyvässä kunnossa, koska oon nyt aktiivisesti käyttänyt tätä. Viikon tätä käytettyäni huomasin selkeän eron. Tätä tosiaan on tarkoitus käyttää päivittäin, vanulapulla kasvot käsitellen. Ei vie aikaa tai ole hankala käyttää, vaan tosi nopea ja helppo lisä ihonhoitorutiiniin.

Väsyneelle äidille: Filorgan Optim-Eyes Patches -silmänympärysnaamiot

No niille silmänalusille, jotka on kuin pandalla. Sanotaanko nyt vaikka niin, että ei ole tuotetta, joka pyyhkäisisi kasvoilta unihulinoitsijan kuusi yöherätystä, MUTTA, kyllä nämä Filogran Optim-Eyes Patches -silmänympärysnaamiot on ihan kivasti auttaneet pahimpiin päiviin 😀 Nää nimittäin ihan oikeesti toimii aika tehokkaasti väsymyksen merkkejä vastaa ja auttaa tummiin silmänalusiin. Nää virkistää vartissa ihan superhyvin ja kirkastaa katsetta, kun silmienalusiho näyttää nuoremmalta ja kimmoisemmalta heti käytön jälkeen. Lämmin suositus kaikille väsyneille mamoille!

Päivän ainoaksi meikkituotteeksi: Rodialin Soft Focus Glow Drops -seerumi

Mä tutustuin Rodialin meikkituotteisiin jo aikanaan kun asuin Lontoossa ja ostin jonku purnukan, koska siinä luki jotain lohikäärmeen verestä ja kuulosti kiinnostavalta. Tykkäsin tuotteesta tosi paljon, joten Rodial on jääny merkkinä kiinnostavaksi muutenkin. Tää Rodialin Soft Focus Glow Drops -seerumi on musta tosi ihana ja antaa kyllä tosi kauniisti hehkua kasvoille. Tää on tavallaan seerumin ja meikkituotteen yhdistelmä, koska tää hoitaa, mutta samalla selkeästi toimii meikin tavoin kasvoilla. Meikinpohjustukseen ihan superhyvä, mutta myös ihan vaan ainoaksi tuotteeksi, jonka lätkäisee kasvoille uloslähtiessä. Piristää väsyneen näköistä ihoa ja antaa kauniin pehmeän sävyn. Tuote sisältää reippaasti antioksidantteja, jotka hoitavat ihoa, eli tämä ei pelkästään peitä ja kaunista ihoa meikin tavoin, vaan oikeasti tukee ihon hyvinvointia.

All-in-one hehkutuote:  Jane Iredalen Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream

Muistatteko kun kaikki villiintyivät BB-voiteista joskus 10 vuotta sitten? Mä oon edelleen fani. Mulla on nytkin matkassa mukana mun kaikki päivämeikki-kosmetiikka, mutta oon meikannut ehkä kahdesti. Oon kuitenkin laittanut aina aamuisin kasvoille Jane Iredalen BB-voiteen, koska tää mun mielestä tasoittaa tosi kivasti ihoa ja tekee ihosta huolitellumman näköisen. Plus, tässä on SPF25 suojakerroin ja tää on vedenkestävä iholla 40 minuutin ajan. Tää on siis vähän sellainen all-in-one peitetuote, aurinkovoide, meikkivoide ja anti-age tuote. Helppo heittää rantakassiin mukaan ja laittaa nassulle missä vaan. Mulla on sävy BB5 käytössä. Jane Iredalen tuotteet eivät muuten sisällä kemiallisia väri- tai säilöntäaineita.

Kaikki mun suosikit löytyy yhdeltä sivulta täältä! Saatte nyt alennuskoodilla Mungolife02 10 % alennuksen yli 60 eur ostoksista 28.2. asti. Alennuskoodin voi käyttää kerran eikä sitä voi käyttää yhdessä muiden alennuskoodien kanssa.

Ja, jos haluaa onnistua takuuvarmasti naistenpäivänä lahjallaan, niin lahjakortti Cocopandalle lienee erittäin mukava kelle tahansa saajalle! Kannattaa suunnata siis mun Instagramiin osallistumaan arvontaan, arvon siellä nimittäin Cocopandan lahjakortin yhdelle onnekkaalle! 🙂

One thought on “8 x huipputuotteet naistenpäivään

  1. Kiva postaus, kauniita kuvia olet ottanut 😊
    Meillä oli hoidossa venäläinen poika, joka tuli aina kauluspaita päällä ja ruusujen kera päiväkotiin naistenpäivänä 😍

Leave a Reply