Hiekkaa

Syytän tätä aurinkolomaa ja loputonta määrää hiekkaa ja hiekanvärisiä rakennuksia siitä, kuinka ihastunut olen tällä hetkellä kaikkeen beigeen ja hiekanväriseen. Vaatteista sisustukseen ykskaks talvinen harmaa tuntuu kylmältä ja hiekkainen beige ihanan lämpimältä ja täydellisen keväiseltä. Täällä helteissä kaikki kermanvalkeasta kaurankeltaiseen tuntuu ajatuksena ihanan kesäiseltä ja keväiseltä, kunhan se on täydellisen ihanissa pellavaisissa, pehmeissä ja ryppysissä, luonnollisissa materiaaleissa. Ja nää Elloksen hyvin beiget sisustuskuvat vaan lisää tätä beigeä ihastumistani.

Kotiin päästessämme laitan taljat talvivarastoon, laitan pois talvikoristeet ja tuon kotiin kevättä. Onneksi laitettiin juuri meidän kamalassa kunnossa ollut olkkarin matto vaihtoon ja siihen löytyi tilalle täydellisen hiekanvärinen ja pehmeä matto, joka sopii kuin sopiikin meidän harmaan sisustuksen keskelle. Sama matto päätyi myös Danten huoneeseen, koska se on ihan älyttömän mukava ja tosi kivannäköinenkin. Nyt pitäisi malttaa pitää järki päässä ja olla tekemättä mitään uusia hankintoja, joskin eikös tällaiset beigen sävyt ole aika hyvin aikaa kestäviä valintoja?

Verhot / Pussilakanasetti

Meillä on ollut jo vuosikausia tummanharmaat pyyhkeet käytössä ja vaikka oon kiitollinen niiden kestävyydestä, niin välillä tekisi mieli kyllä vaihtaa ne, on nimittäin alkanut innostuttamaan beiget pyyhkeet. Järki sanoo vaihdolle ei, sillä turhia hankintoja yritän koko ajan välttää enemmän ja enemmän. Mikähän on pyyhkeiden hyvä käyttöikä? No, sitten joskus kun on aika vaihtaa, niin ehdottomasti vaaleampiin!

Hiekanväriset pyyhkeet / Beiget pyyhkeet / Pyyhesetti 

Mulla on fiksaatio ohuisiin pehmeännäköisiin pyyhkeisiin. Kauniit keittiöpyyhkeet on ihana ja helppo tapa tuoda hieman väriä keväiseen keittiöön (iänikuisten harmaiden rinnalle siis), ja ihan oma huomionsa pitää antaa tuolle ohuelle raidalliselle kylpypyyhkeelle. Meillä on noita valkoharmaina pari kappaletta (just noita samoja Ellokselta) jo muutaman vuoden takaa ja jestas miten käteviä! Kevyitä ja ohuita, joten tulee helposti reissuun mukaan ja vie paljon vähemmän tilaa uimahalli-kassissa tai matkalla. Suosittelen ehdottomasti ostamaan pari noita, jos tekin liikutte paljon ja roudaatte usein pyyhkeitä mukananne 🙂

Keltainen pyyhe / Raidallinen kylpypyyhe / Koristetyyny/ Sininen pyyhe 

Mulla on ihan hirveä draivi laittaa koti kevätkuntoon. Syväsiivosin suurimman osan kodistamme ennen lähtöä, seuraavaksi pitäisi varata kirppispöytä ja vielä tehdä pieniä viilauksia, niin voi hyvillä mielin jäädä odottamaan kevättä, ikkunoista tulvivaa valoa ja pidempiä päiviä. Ja esimerkiksi grilliherkkuja tämän ihanan pöytäliinan äärellä.

Verhot / Pöytäliina 

Nyt koodillani 415414 saatte 30 % alennuksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta Ellokselta ja lisäksi 5% lisäalennuksen kaikista tuotteista, joissa on jo alennettu hinta. Koodi on voimassa kuun loppuun asti (29.2) 🙂

Mun kevään väri on siis tavallisten pastellien ja ihanan hempeiden vaaleanpunaistan sijaan tänä vuonna selkeästi beige. Entä teidän?

2 thoughts on “Hiekkaa

  1. Beige tuntuu taas ihan kivalta, siinä piilee kyllä pieni tunkkaisuuden vaara. Harmaaseen sohvaani en saa beigeä oikein millään sopimaan, paitsi hyvin kellertävänä. Keväällä iskee hirveä sisustusvimma kun tulee valoisampaa. Kiva uusia kotia vaikkapa juuri uusilla tekstiileillä.

  2. Hiekan sävyissä on kyllä sitä jotain kodikkuutta, mitä myös minä kotiini kaipaan. Hiekan sävyihin sopii myös murretut sävyt roosasta ja punaisen ruskeasta, joita kyllä myös haluan pelkistetyn beigen rinnalle. Harmaa sohva on palvellut nyt aikansa ja olen vaistomaisesti katsellut enemmän beigen sävyisiä vaihtoehtoja, tyyliin: https://www.huonekalut.fi/p/10854/tradition-cloud-kahden-istuttava-sohva-sunniva-2-242 Ei nyt ihan pyörremyrskyn lailla mene sisustus uusiksi, mutta aina sitä jotain uudistusta näin keväisin kaipaa.

Leave a Reply