Vuoden toka päivä

Huhh, lysähdin just sohvalle kotosalla ja voi että mikä päivä. Onks muilla kans sellanen olo, ettei tiedä mikä maa mikä valuutta? Oon koko ajan jotenki eläny maanantaita, todetakseni että on torstai ja huomenna jo perjantai ja hupskeikkaa viikonloppu, eli huomenna ois aika paljon mitä pitäs ehtiä arjen kunniaks. Joulu, välipäivät ja sairastelut on sekoittanu ihan täysin mun päivät ja aikataulut.

Tänää suuntasin aamulla Myttyskän kanssa Helsinkiin, kävin kynsihuollossa Myttysen nukkuessa, ihastelemassa maailman kauneimpia koruja (palaan tähän ihan pian) ja lounaalla ystävän kanssa ennen kuin suunnattiin Hämeenlinnaan mun hammaslääkärin luokse. Siellä sitten puuduteltiin ja paikkailtiin lähtenyttä paikkaa ja huomenna meen taas Hämeenlinnaan kun löytyi yksi reikä, mikä pitää paikata. Kävin raskausaikana hammaslääkärissä, mutta röntgeneitä ei otettu ku olin raskaana, niin nyt on sitten tällainen kiva pikkulöydös. Yngh, inhoan hammaslääkäriä. Paitsi tykkään tosta mun hammaslääkäristä ihan hurjasti ja oon valmis ajaa sen 40 min suuntaansa sinne vastaanotolle. (Richard Rydbeck Hämeenlinnassa) Kyseessä on muuten eka hammaslääkäri, joka on osannu mulle laittaa puudutuksen niin, ettei oo se neula sattunu yhtään! Nytki istun nenä edelleen semipuuduksissa ja huuli puuduksissa. Oli jo pakko syödä jotain ennen unille menoa, kun neljä tuntia on ollu naama puuduksissa, eikä vielä mitään merkkiä, että tää tästä hellittäis. Miehen hupia on naurattaa mua, kun tää hymy on niin typerän vino tällä hetkellä.

Mun ykkössuosikki Helsingissä on aina ja ikuisesti Sushibar + Wine. Yksi kaveri joskus suositteli tota lounassalaattia, ja voi jeesus mä olen ihan koukussa siihen ja tohon sen goma-kastikkeeseen. Kertokaa mulle miten mä saan kotona tehtyä yhtä hyvää!?

Hello fresh nails ♥

Sain nyt inspiksen hoitaa vihdoin mun hampaat kuntoon ja laittaa sen hammasimplantin vihdoin. En tiedä vieläkään rohkenenko, mutta yritän ainakin. Siks tehtiin nyt tosi kattava tutkimus ja hoidetaan ensin noi hampaat kondikseen ja sit kun on täysin terve suu, niin aloitan sen implantti-projektin. Tekee pahaa jo valmiiksi.

Oon huomannu, että mun vatsalle ei sovi lainkaan ibuprofeiini tällä hetkellä ja Panadol ei vuorostaan tunnu auttavan mitään mut väsyttää sit vuorostaan. Toi turpaosasto on jotenki aika kipeä just nyt kun se paikattu kohta oli kuulemma aika syvä ja tässä mä istun ja ihmettelen, miten jaksan valvoa vielä hetken ennen Myttyskän iltasyöttöä 😀 Avasin läppärin pysyäkseni hereillä. Mies istuu tossa lattialla leikittämättä pikkujäbää ja mä teen tässä vähän välikuolemaa. Mulla on taustamusiikkina hyvin erikoisia tulkintoja Fröbelin palikoista ja muista Danten suosimista lastenlauluista, joita Mytty tuntuu arvostavan kyllä. Mä en välttämättä 😀

Hän eilen klo 1 yöllä. Pieni nipple slip, mutta olkoon, ei ehkä kovin vaarallista. Ilme kertonee kaiken. Meininkiä piisaa kun masu on just täytetty ja maailmassa niin monta mahtavaa äännettä, joita kokeilla 😀 

Meillä on alkanut kausi, kun kaikki mahdollinen kiinnostaa ja nukkumaanmeno on kaikkea muuta kuin ensimmäisenä mielessä. Eilen Myttynen nukahti 22 jälkeen, mutta heräs 23.30. Tein sen virheen, että katsoin häntä silmiin ja kas, sitten valvottiinkin kaksi tuntia hymyillen, kujertaen ja höpötellen. Iltaisin on hirveä tarve höpöttää tuolla pienellä ja nähtävästi eilen jäi iltasadut kertomatta ennen niitä klo 22 unia. 1.30 se vihdoin simahti kesken höpötystensä. Ei ees sinänsä harmittanut, kun oli niin ihanan hyvällä tuulella koko ajan, vaikka kyllä vähän ahdisti toi aamuherätys ajatuksena. Häntähän tämä ei suinkaan haitannut kun nukkui käytännössä klo 14 asti, parilla lyhyellä herätyksellä aamulla. Ehkä tää yö/päivärytmi pitää vähän saada järkevämmäks. Mut miten voi olla reagoimatta vauvaan, joka tapittaa sua maailman rakastuneimmalla onnellisella katseella, ikään kuin olisit jokin mahdottoman upea ja ennenäkemättömän mielenkiintoinen olento?

Dante lähti mummolaan pariksi päiväksi ennen kuin talviloma päättyy ja mulla on jo nyt karsee ikävä, mutta mitä on tää hiljaisuus kun taapero ei ole kotona?! Tässähän kuulee omat ajatuksensakin 😀 Taidan jättää Myttysen valvottamaan tänään isiä, otan kirjani auki ja katoan hetkeksi omaan maailmaan. Lueskelin/kuuntelin tossa joululoman aikana kolme Max Seeckin kirjaa kaiken tohinan keskellä ja oon koukussa. Nyt tuo neljäs aloitettu ja menee varmaan sen kaa tänään aamuyöhön, kun nyt päätän lukea ihan vaan “hetken”. Ehh.

Sellaista tänään. Oli tosi kiva päivä ja tää on aika paljon sanottu hammaslääkäripelkoiselta, joka vietti tänään tunnin hammaslääkärin penkissä.

Mä oon aatellu yrittää tehdä tänä vuonna enemmän tällaisia peruskuulumispostauksia. Jeij vai neij idealle? 

15 thoughts on “Vuoden toka päivä

 1. Peruskuulumiset kiinnostaa aina ja arki! 🙂

  Olisi tosi mielenkiintoista kuulla myös tuosta implanttiprojektista jossain vaiheessa jos voit vain siitä kirjoittaa. Ihan kustannukset kiinnostaa, prosessi ja tietenkin millainen lopputulos oli sinun kokemana.

 2. Ehdottomasti jeijj!
  Ja ite kans olen todella suuresti hammaslääkäripelkoinen, mikä on huono yhdistelmä, kun hampaat on aika kovalla koetuksella keittiötyön maistelun vuoksi. Sen on viime vuosina huomannut ensin hml-pelon takia hammaslääkärissä käymättömyytenä ja sittemmin hammaslääkärilaskuissa, iiks! Löysin kuitenkin Tampereen Koskarin Oralilta ihan mahtavan hammaslääkärin, Timo Heikkalan, joten suosittelen jos joskus omalääkärisi onkin tavoittamattomissa 🙂 hänellä oon uskaltautunut juurihoitoon ja jopa hampaan poistoon (ei viisuri)

 3. Kuulumiset on mukavia – ihanaa lukea, kun olet niin ehtivää sorttia, kun tuntuu, etten itse ehdi mitään. 😀 Olisi mukavaa lukea lisää ruokapostauksia tai esimerkiksi miten syötte viikoittain 🙂 Saisi ideoita omaankin arkeen.

 4. Normikuulumiset on aina kiinnostavia!

  Se Uskollinen lukija (oletan että olet edennyt järjestyksessä) oli kyllä tosi koukuttava, toivottavasti maltat nukkumaan jossain vaiheessa 🙂

  1. Ihan hirvee, oon puolessa välissä ja viime yönä ei meinannu uni tulla, ku oli niin ahdistavan jännittävä 😀

 5. Hei. mulla olisi yksi vieno pyyntö, voisitko auttaa mua pääsemään siihen facebookissa löytyvään Chanel-ryhmään? Haluaisin vaihtaa mun Chanel laukun, enkä tunne ketään IRL joka tuossa ryhmässä olisi 🙁 tai jos sulla olisi joku toinen keino tiedossa.🙏🙏
  kiitos jo tuhannesti jo tämän viestin lukemisesta.

  1. Moikka! Valitettavasti ryhmään hyväksytään vaan sellaiset, jotka oikeasti tunnetaan ja en voi mennä takuuseen henkilökohtaisesti kenestäkään, jota en tunne :/

Leave a Reply