Pieni pyöreä paketti kuusen alle

Esittelin eilen Instan puolella mun Huawei Freebuds 3-kuulokkeita, mitkä vilautin jo tuossa menneellä viikollakin. Sain yllättävänkin paljon kysymyksiä noista, ehkä senkin vuoksi, että joulu on ihan kulman takana ja joululahjaideaksi nuo on aivan superhyvät! Mulla oli Huawein edellisetkin langattomat nappikuulokkeet, joten kokemusta FreeBudseista on jo, mutta kyllä nämä uudet ovat edeltäjiään ihanammat ja voin kyllä suositella, jos kaipaa uusia kuulokkeita arkeen!

Pyöreessä latausrasiassa tulevat kuulokkeet on nimittäin ensinnäkin varustettu aktiivisella melunvaimennuksella. Tämä on muokattavissa omaan kuuloon sopivaksi AI Life-applikaatiolla, jolla pystyy muutenkin hallitsemaan kuulokkeita melko lailla mielensä mukaan. Melunvaimennuksen saa päälle napauttamalla kuuloketta, mutta itselleen ja meluympäristöön sopien sitä melunvaimennusta saa muutettua omiin tarpeisiin. Näin musiikkia pystyy kuuntelemaan mahdollisimman kirkkaana missä tahansa ympäristössä, oli se sitten ruuhkametrossa tai halutessaan blokata ulkopuolelle esim. yhden pianoa “soittavan” taaperon 😀

Pikkulapsiarjessa mä kaipaan välillä sitä, että sulkeudun hetkeksi pois mieheni leikittäessä lapsia ja saan hetken tehdä jotain ihan itsekseni musiikkia kuunnellen. Saatan tehdä ihan ruokaa tai siivota keittiötä, mutta haluan mielessäni päästä jonnekin muualle. Oon yleensä käyttäny vastamelukuulokkeita, mutta näissä pienissä napeissa on ihan superhyvä toi melunvaimennus, joten pärjään oikein hyvin näillä. Silloinkin kun kotona on mekkalaa. Kuulokkeet myös poistavat taustamelun puheluiden aikana. Erinomaisen äänimaailman lisäksi näissä on tosi hyvä mikki! Puhelimen ollessa toisessa huoneessakin puhelun äänenlaatu on tosi hyvä ja tulee kuulluksi hyvin.

  

Mistä mä oon eniten innoissani, on saamani Huawei Watch GT 2:n ja näiden kuulokkeiden yhdistelmästä. Tuo kello on ihan mielettömän kätevä, mutta yhdistettynä kuulokkeisiin, tää on kokonaisuus, joka helpottaa arkea huomattavasti. Kello on tosi kaunis ruusunkultaisessa värissään, mutta ennen kaikkea saan kaikki WhatsApp-viestit, Instagram-ilmoitukset, puhelut ja muut kellooni, samalla kun siinä on kaikki mielenkiintoiset ominaisuudet unenlaadun tarkkailusta urheilusuorituksen mittaamiseen. Kaunis ja siro älykello ei edes näytä älykellolta normaalisti, vaan tosi tyylikäs ja eleetön kello sopii kaikkialle. Siitä on helppo kurkata saapuva viesti, mutta yhdistettynä kuulokkeisiin, pystyn vastaamaan puheluun eri huoneessa, kuin missä puhelimeni on! Nämä laitteet voivat olla samanaikaisesti liitettynä puhelimeni bluetoothiin ja näin ollen kelloni ilmoittaessa puhelusta, voin katsoa soittajan siitä ja vastata kuulokkeilla. Toki pelkästään kuulokkeiden yhdistämisellä puhelimeen pystyy vastaamaan puheluun, mutta kello myös näyttää kuka soittaa ja välittää Whatsapp-viestit suoraan ranteeseen.

Kuulokkeita ohjataan tuplapainalluksin, joita voi itse säätää toiminnallisuuksien puolesta. Voin valita siis itse minulle sopivimmat napautusmallit, joilla sammuttaa musiikki tai vaihtaa kappaletta tai laittaa päälle melunvaimennus. AI Life (saatavilla tällä hetkellä vain Androideihin) näyttää molempien kuulokkeiden lataustasot ja tuon säilytys/lataus-rasian lataustason. Appiin yhdistäminen on muuten tosi helppoa ja sillä pystyy tosi kivasti kontrolloimaan noita kuulokkeita ja muovaamaan ne itselleen sopivaksi.

Yhdellä latauksella kuulokkeet kestävät muuten noin neljä tuntia, mutta niitä ei tarvii lyödä sen jälkeen pistorasiaan latautumaan, vaan tuo kotelo lataa niitä sitten ilman tarvetta pistorasialle. Esimerkiksi reissussa/rannalla tai missä vaan kätevää, kun kuulokkeet saa ladattua ilman, että täytyy etsiä sähköpaikkaa.

Jos joulupukin säkissä on vielä tilaa, suosittelen testaamaan näitä! Näitä saa mustana ja valkoisena ja ne on tosi näppärän kokoiset mihin tahansa pieneenkin käsilaukkuun. Nämä myös pysyy korvissa tosi hyvin, kun siitä moni kyseli. Ja mulla on vielä sellaiset korvat, joissa ei yleensä pysy kuulokkeet hirveen hyvin!

2 thoughts on “Pieni pyöreä paketti kuusen alle

  1. Osaatko sanoa toimivatko nämä yhtä hyvin iPhoneen yhdistettynä vai menettääkö jotain ominaisuuksia kun ei ole Huawein puhelimeen yhdistettynä? 🙂

  2. Voi nuo kuulokkeet vaikuttavat hyvältä! Yksi harvoja ärsytyksiä Huawein luurissani on se, että kuulokkeille ei ole omaa rööriä, eli langallisilla kuulokkeilla ei voi kuunnella samaan aikaan kun puhelinta täytyy ladata.
    Ja kellokin on nätti kuin mikä! Itse melko vasta hommasin Garminin kellon vastaavilla ominaisuuksilla, ja oli kyllä hieman pettymys todeta käyttöönoton yhteydessä, että näillä Garmineilla on yhteysongelmia Huawein puhelinten kanssa. 🙁 Tarkistin ennen ostoa vain järjestelmävaatimukset, enkä tajunnut kurkata erikseen valmistajan tukisivuja mistä tuo käy ilmi. Aloin etsimään ohjeita vasta kun en meinannut saada kelloa yhdistettyä käyttöönottoa varten. Saan kyllä datan puhelinsovellukseen, mutta BT-yhteys ei pysy yllä niin että saisin oikeasti kelloon tiedot saapuvista viesteistä ja puheluista… Jos olisin huomannut tuon aiemmin, olisi tullut varmasti tutustuttua paremmin näihin Huawein omiin kelloihin.

Leave a Reply