Sunnuntai-illan alehaukkailua

Täällä sairastetaan niin istun kipeän taaperon vieressä tämän katsoessa piirrettyjä ja katselen meilejä ja suunnittelen uusiksi alkavaa viikkoa, kun päikky ei tule kysymykseen. Nyt on Elloksella ihan mielettömän kiva ale, joka on pakko jakaa teidänkin kanssa! Nimittäin koodilla 403462 saa Elloksen kalleimmasta tuotteesta -30%, sisältäen merkit ja huonekalutkin! Tää käy siis kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tosi harvoin alennus yltää myös huonekaluihin ja kaikkiin merkkituotteisiin, eli jos hankintalistalla on jotakin Elloksen valikoimasta, niin kannattaa nyt hyödyntää tää mieletön ale!

Mä keräilin tähän postaukseen jotain mun suosikeista, jotka noudattaa samaa kuin mistä kirjoitin viimeksikin. Leopardikuosia, army-vihreää ja kaikkea kaunista ja seesteistä kotiin.

Leopardilakanat / Vihreä päiväpeitto

Joku pitää kliinisenä, mutta mä jollaki tapaa rakastan kun on ihan kaikki sänkyvaatteet valkoisia. Meillä on aina harmaa helmalakana, mut jotenki silti kaipaisin vielä sitä, että olisi ihan puhtaanvalkoista kaikki. Toki tässä imetysrumbassa liinavaatteet vaihtuu todella usein, kun koko sänky on välillä maidossa, niin kaikki meidän omistamat pussilakanat pyörii tossa aika tiuhalla kierroksella ja varsinkin lakanoita tulee vaihdettua tosi paljon. Ehkä senkin takia mä haikailen ihanan puhtaan ja raikkaan sängyn perään ja kattelen koko ajan liinavaatevalikoimia 🙂

Valkoinen vohvelipäiväpeitto / Valkoinen tikattu

Musta on tullut liberaali metallien käyttäjä sikäli, että kotonamme yhdistyy aika hyvin sekä kulta että hopea ja se ei mua häiritse. Ehkä jollakin tapaa mua häiritsee, jos on kultaa ja messinkiä sekaisin, mutta yleensäki sekin on vaan sellanen ihana kaunis harmoninen kokonaisuus, kun katson muilla ainakin. Mä tykkään jotenki ihan hirveesti tällä hetkellä just harjatusta kullasta ja messingistä, ne on jotenki tosi kauniin rauhallisia varsinkin talvisessa kodissa.

Kattokruunu / Kattolamppu / Pöytälamppu 

Ja rinnalle vähän valkomustaa. Meillä tuo valkomusta takka on jotenki tosi hallitseva, niin sekin varmaan vaikuttaa tähän fiilikseeni. Ja kyllä, kuten huomaa, edelleen jahkailen kattolampun valinnan kanssa, kun en vaan osaa tehdä päätöstä.

Onko teillä käyttöä koodille? Nyt nimittäin on poikkeuksellisen hyvä mahdollisuus! Ja hei, näyttäviä hienoja olkkarin kattoloamppuja saa vinkata, edelleen etsinnässä, enkä vieläkään oo uskaltanut mitään kokeilla tilata! 🙂

Musta kattokruunu / Musta kattolamppu

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Leave a Reply