This winter… let’s stay in bed!

Meillä on sellainen perinne, että joka aamu pitää saada aamuhalit ja jäädään usein yhdessä aamulla köllimään sänkyyn lasten kanssa. Joka aamu herätessään Dee tallustaa meidän huoneeseen oman pandatyynynsä kanssa ja tulee jomman kumman puolelta sänkyä käpertymään kainaloon. Välillä hän nukahtaa siihen vielä tunniksi, välillä on jo ihan täynnä energiaa ja me vanhemmat saadaan vähän hitaampi lähtö päivään, kun voidaan vaan halailla ja olla. Unituoksuinen lapsi on maailman ihanin, ja vaikka olisi kuinka kiireinen aamu, niin aamuköllöttelyt on must.

Muistan, kuinka ennen lasten saamista mietin, että tulen kaipaamaan sitä, että voidaan kiireettä kölliä kahdestaan viikonloppuaamuisin. Tää on itse asiassa meidän parisuhteessa opittu juttu, sillä mun mies oli ennen se tyyppi, joka ponkaisi ylös heti kun kello soi ja hän ihmetteli mun torkuttamista ja sitä sängyssä viihtymistä aamulla. Nyt hän on oppinut tähän ja itsekin rakastaa hitaita aamuja. Nyt kun imetän vauvaa, niin usein taapero tulee luokseni juuri silloin kun on vauva ruokailemassa rinnalla. Jotenkin sitä tuossa meidän isossa sängyssä kuitenkin aina onnistutaan halailemaan ja olemaan yhtenä kasana, vaikka oltaisiin kaikki neljä siinä. Tai no, viisi, ei sovi unohtaa Poikaystävää (=mun kokovartaloraskaustyyny) Koti ja oma sänky on ehdottoman tärkeitä mulle ja meidän edellinen häälahja toisillemme olikin aivan ihanan ylelliset lakanat sänkyymme. Nyt kun imetän yösyötön ja pari kertaa päivän aikana sängyssä, niin meillä menee lakanat vaihtoon aika nopeella syklillä. Oon oppinut yhä enemmän arvostamaan pellavalakanoita nyt, sillä ne on ihanan pehmeät ja niiden kuuluukin olla rypyssä! Arvatkaa vaan ehdinkö mä silittämään mitään tässä mun arjessa? No, ehkä ehtisin, mut vihaan silittämistä 😀

Kuvioidut lakanat / Vihreä tyyny / Pellavalakanat

Oon ettiny täydellisiä uusia pellavalakanoita jo pidempään ja tilasin nyt alkuviikosta Ellokselta noiden valkoisten lisäksi myös nuo vihreät kokeiluun meidän sänkyyn. Kaipaan vähän uudistusta makkariin, oon kaivannut jo monta kuukautta, mutten oo saanut aikaiseksi tai oon tilannut ja palauttanut, kun ei ole ollut mieluisaa.

Tykkään hirveesti ajatuksesta tuon Elloksen bambimaisen leopardityynyn yhdistämisestä metsänvihreään, mutta tilasin myös harmaana tuon testiin, jos tuo oranssi ei mitenkään sovikaan meille. Oon tässä tutkinut vuoden aikana ties kuinka montaa päiväpeittoa, ja nyt ihastuin tähän kuvioituun beigeen. Toivottavasti tämä sopisi meidän sänynpäätyyn sävyltään, sillä tämä olisi nyt aivan täydellinen!

Oranssi tyyny / Harmaa tyyny / Päiväpeitto / Valkoinen pussilakanasetti

Makuuhuone on hanskassa, mutta hitsi mua harmittaa ku missasin täydellisen maton Danten huoneeseen! Toi leopardi on musta ihana, mutta mies ei MILLÄÄN suostu tohon, vaikka se olis just ihanan leikkisä lapsen huoneeseen, ainakin mun mielestä. Sellainen tyylikkään leikkisä!

Me tilattiin Myttysen huoneeseen tuo alemman kollaasin sininen matto vähän aikaa sitten, ja se on ihan täydellinen! Se on tosi laadukas, pehmeä ja näyttää hyvältä tuolla huoneessa. Tykkään matskusta tosi paljon. Siitä samasta matosta oli aivan ihana beigenharmaa vielä hetki sitten, mutta nyt ei enää löytynyt valikoimasta. Se oli mulla ostoskorissa varmaan sata kertaa jo, mutta koskaan en saanu aikaiseksi. Siis oikeesti, tekeekö muutki tätä, että siirtää ostoskoriin ja unohtaa kuukaudeks tai näkee sen ostoskorin sata kertaa, mut lompakko ei oo lähellä tms. eikä sit vie sitä tilausta loppuun?

Danten huoneessa jo reilu kolme vuotta ollut pyöreä matto löysi uuden elämän kesäterassilta, sillä se ei kooltaan oikein riittänyt Deen tähän huoneeseen enää. Musta tuntuu, että aina kun istun leikkimässä, nousen sieltä niin, että joudun keräämään luitani, kun ei ole pehmeää mattoa alla. Ehdottomasti tuonne on saatava pehmeä ja mukava matto, jonka päällä on kiva leikkiä, mutta joka on myös helppo siivota.

Leopardimatto

Nyt on vaikea valinta. Haluaisin tuon saman maton, mutta siitä ei ole sopivaa sävyä Danten huoneeseen, ellei maalata seinää 😀 Kaksi muuta mattoa, jotka miellyttää on myös isoja kysymysmerkkejä. Onko tuo beige tarpeeksi pehmeä ja jos on, niin riiteleekö sävy seinän värin kanssa? Toisaalta oikeanpuoleinen on upea, mutta raaskinko mä laittaa ihan noin paljon lapsen huoneen mattoon?  Huoh! Mikään ei oo niin vaikeeta ku valaisimien ja mattojen ostaminen.

Suosittelen lämpimästi tuota siniharmaata mattoa, jota löytyy useammassa värissä, on paljon kivemman tuntuinen ja näköinen kuin mikään meillä ennen ollut ryijymatto.

Beige matto / Sininen matto / Harmaa matto 

Elloksen koodillani 405451 saatte Black Friday alennusten päälle vielä lisäksi -5% maanantai 2.12. asti 🙂 Täältä ja täältä löytyy paljon lisää näitä ihanuuksia!

5 thoughts on “This winter… let’s stay in bed!

    1. Tossa se makaa korissaan. Missä sen pitäisi olla? 😀 Benjillä ei oo koskaa ollut lupaa tulla meidän sänkyyn, ihan sen takia, että jonkun alle jäädessään se on entinen koira. Jos siis tuohon aamuköllimiseen viittaat.

  1. Hei!

    Me tilasimme tuon London maton ja se oli käytässä vain muutaman kuukauden ja meni todella huonoon kuntoon. Nukkaantui oudosti ja alkoi purkautua sivuista. Onneksi saimme palautettua sen reklamaationa, sillä hinta oli kuitenkin sen verran korkea,että matolta odottaa jo korkeampaa laatua

Leave a Reply