Pehmoisia ja hempeitä sisustustuotteita syksyyn

Voi tätä vauvakuplaa! Päivät menee jotakuinkin 50 % sängyssä köllien, vauvaa tuijotellen ja nuuhkien ja no, imettäen. Oon unohtanut jo kokonaan millaista tää alkuvaihe on, kun äidinmaitoa on kaikkialla ja käytännössä asuu sängyssä tai sohvalla vauva kainalossa. Ihanaa, mutta pyykkirumbaa tästä tulee. Hormonit heittelee laidasta laitaan ja koko ajan hikoiluttaa tai paleltaa ja tyynyjä myttäillään mihin tahansa mukavaan asentoon. Lakanoita on pyöritetty pesussa tavallista aika paljon enemmän ja huomaan jatkuvasti haikailevani uusien lakanoiden perään, erityisesti tekisi mieli hankkia parit ihanat pellava-lakanat lisää. Niiden jälkeen mitkään muut ei tunnu yhtä ihanalle! Oonki käyttäny ajoittaiset imetysmaratonit toisella kädellä nettikauppojen valikoimaa selaten, varsinkin kun Ellokselta kilahti sähköposti sisustustuotteiden isosta alesta.

Erityisesti huomaan kattovani kokovalkoisia lakanoita sillä silmällä, koska niiden mix & match olis kaikista helpointa. Ärsyttää välillä vaihtaa tyynyliinat ja kaikki, jos vain joku pussilakana olisi pesun tarpeessa. Valkoiset pellavalakanat olisi aivan ihanat! Elloksella on vielä lähes viikon verran tosi paljon sisustustuotteita alennuksilla ja oonki yrittänyt saada valittua meille uudet lakanat ja uudet vieraslakanat, kun tuntuu, että nekään ei riitä tällä hetkellä, kun meillä on vieraslakanoissa eri koon lakanasetit kuin omissamme.

Valkoinen pussilakanasetti / Valkoinen päiväpeitto / Valkoinen pellavapussilakanasetti

Valkoisen lisäksi viehättää kaikki hempeät sävyt, ja erityisesti kaikki mikä näyttää pellavalta tai on pellavaa. Kaikki ryttyinen ja pehmeä on nyt mieleeni!

Meillä on vaan omituisen kokoiset brittityynyt, niin kaikki pussilakanasettien tyynyliinat ei mee niihin. Siksikin oon katsellut enemmän valkoisia, kun niitä voi sitten sekoitella helpommin, vaikka nää kaikki värit on musta aivan ihania! Ja myös nää kaikki on alennushinnoin nyt.

Vaaleanpunainen setti / Vaaleanruskea setti / Mintunvärinen setti / Harmahtavan beige setti

Tuo tähti, mun on pakko saada tuo valotähti joulukoristeeksi! Aivan mieletön! En vielä ainakaan löytänyt Elloksen sivuilta tuota, mutta ehkä se vielä pian sinne tulee! Itse asiassa en eka ees huomannut tuota tähteä kun jäin kattelemaan noita ihania verhoja, mutta nyt en nää mitään muuta kuin tuon tähden!

Meillä on ollut samat verhot makkarissa jo iät ajat ja vaikka oon tilannu parit testiin, en oo vielä vaihtanut meille verhoja. Tekisi mieli jotenkin uudistaa tota makkaria, mutta en halua hankkia mitään turhaa. Nyt vahvimpana olis valkoiset pimennysverhot, koska ne vaan sopii kaikkeen. Tosin jotenkin tykkään myös näistä tummista versioista.

Harmaat verhot / Valkoiset verhot / Ruskeat verhot

Tuo upea tähti on jostain meille löydettävä, mutta myös tämä paperikukka-koriste on aika upea! Jotenkin tänä vuonna ei tee mieli mitään perinteisiä punaisia joulukoristeita, vaan kaikki vähän rustiikkinen joulukoristelu viehättää. Haluan havuja, käpyjä, ruskeaa, harmaata ja kultaa! Ja jotain maanläheisiä sävyjä ja kauniita oksia. Kynttelikkö ruokapöydän kattauksiin ja pieniä valoja kattauksiin ja koristeluun! Nää ei oo ees niin jouluorientoituneita vaan toimii koko syksyn ja talven nätisti 🙂

Tähtikoriste / Kynttelikkö / Pienet hopeiset valot

Lisää ihania sisustustuotteita löytyy täältä ja täältä. Jos sisustuspuolelta löytyy jotain normaalihintaista, niin kannattaa hyödyntää mun alekoodi 403455, jolla saa -30 % alennuksen tilauksen kalleimmasta tuotteesta, poislukien huonekaluista. Mun täytyy vielä kerran tehdä täsmäisku valaisin-puolelle, edelleen jahkailen tuota meidän kattokruunua ja sen vaihtamista.

3 thoughts on “Pehmoisia ja hempeitä sisustustuotteita syksyyn

  1. Hei! Pakko tulla kommentoimaan, että sun yhteistyöt on aina todella laadukkaasti ja ammattitaidolla tehty. Kaikki, mitä oon sun blogissa ja instassa nähnyt Elloksen yhteistöihin liittyen, on olleet visuallisesti todella kauniita. Oon hyödyntänyt sun koodeja aikaisemminkin ja tuun jatkossa varmasti tekemään niin myös.

    Ihanaa vauvakuplaa!
    yst. Pinja Mitrovitch
    http://www.pinaycoco.fi

Leave a Reply