Haaveissa: täydellinen keittiö

Mielessäni on… Keittiö, keittiö, keittiö! No hei ylläri! Kaivelin tähän hieman esimerkkejä mun keittiöinspis-kansiosta, sillä oon ihan tohkeissani, enkä malta odottaa, että uusi keittiö on isketty paikalleen ja pääsen nauttimaan siellä hääräämisestä. Keittiö noudattelee meille hyvin tuttua ja turvallista vaaleanharmaata ja valkoista linjaa pienin statement-kappalein ja ihanin yksityiskohdin. Oikeesti, ootan täällä ens viikon loppua kuin lapsi joulua 😀 Nyt oon ihan into piukeena ettiny sopivia kattolamppuja keittiöön ja samalla katellut muita pieniä lisäyksiä. Saippuapurkkia ja pyyhettä, leikkuulautaa ja kukkaruukkua. You know, the basic stuff. Uudet keittiötuolit tuli jo vähän aikaa sitten ja ne on täydelliset!

Tällä hetkellä ihastelen erilaisia tekstiilejä ja koriste-esineitä ja yritän pitää maltin päässä.

Pehmeät lautasliinat / vaaleanharmaat lautasliinat

Tässä on mun ehdottomat suosikit! Vaikka mieleni tekisi hankkia keittiöön valkoinen pörröinen pehmeä matto, taitaa se olla kuolleena syntynyt idea, sillä sillä olisi varmaan ekana päivänä tomaattisosetta ja jotain muuta näppärää. Tuo Elloksen kuvioitu matto löytyy meiltä terassilta ja on tosiaan ulkomatto. Sehän tarkoittaa sitä, että se kestää ihan hippasen paremmin kulutusta ja voisi olla aika ihana lisä keittiöön. Tätä nyt ei vielä voi tilata, mutta kun keittiö on paikallaan, raahaan terassilta maton sisälle ja katson sopiiko se siihen. Toivottavasti. Neulottu keittiöpyyhe ja kuvioitu keittiöpyyhe oli kuitenkin saatava uuteen keittiöön!

Matto / Neulottu pyyhe / Kuvioitu pyyhe

Harmaan lisäksi mua viehättää kaikki metallit (kromi ja ruusukulta erityisesti) ja sit jotenki edelleen toi armyvihreä. Juutti-tabletit vois olla aika kivat käytössä tollasena tummanharmaana ja samalla suojelis mukavasti pöytälevyä. Mä tykkään tosi paljon kaikista tableteista ja lautasliinoista kun niillä saa kattaukseen niin kivasti uutta ilmettä. Lautasliinoille hankin nyt uudet renkaat hopeisena arvottuani viikon hopean ja kullan välillä. Ja okei, uutta essua oon silmäillyt, harmaa tai valkoinen kiinnostelee, mutta myös joku ihan keittiön väreistä erilainenkin olisi aika kiva!

Juuttitabletit / Lautasliinarenkaat / Essu

Essu / tummansiniset pyyhkeet / denim-essu 

Myös jotenkin sininen kiinnostaa. Valkoinen ja vaaleanharmaa on ihania yhdessä sinsien kanssa, joten oon katellut tummansinisiä yksityiskohtia tuonne myös. Toisaalta mietin, että lähes kaikissa näissä mun inspiksissä on aika vahvasti ruskeaa puuta mukana, mutta meille sellaisia elementtejä ei keittiöön tule. Niinpä mietin, pitäisikö “asustaa” keittiö puulla ja konjakinruskealla.

Kyllä, täysin ajankohtaista miettiä tätä nyt kun keittiössä on tyhjät seinät, enkä ole nähnytkään keittiötämme valmiina. No, tuleepahan tapettua jotenkin aikaa siihen asti, että pääsen näkemään meidän uuden ihanan kauniin keittiön kokonaisena tuolla paikallaan. Onneksi tällä viikolla on paljon kaikkea ja koulun alku, sillä saattaisin muuten vaan selailla keittiökuvia aamusta iltaan 😀

Näissä kollaaseissa löytyvät tekstiilit on kaikki Ellokselta. Lisää ihania syksyn uutuuksia löytyy täältä ja Ellokselta saa nyt myös kalleimmasta tuotteesta koodia 405408 käyttämällä -30% alennuksen (ei koske huonekaluja). 

Kertokaa mulle, mikä olisi sopivin sisustusväri uuteen harmaavalkeaan keittiöömme? 

4 thoughts on “Haaveissa: täydellinen keittiö

  1. Kiitos vaan täydellisistä keittiö-inspiraatiokuvista! Oon ettiny pinterestin ympäri mutta kiitos sinun etsintä on päättynyt. 😀 Onko mistä peräisin tuo ylimmäisen kuvan oikealla oleva?

    1. Haha, ole hyvä 😀 Ja se on itse asiassa ihan varmaan vaan Google-hausta tai Pinterest-hausta haulla “light gray kitchen” tjsp 🙂

  2. Ruusukulta, persikan vaaleat ja tummat sävyt, koralli, lämpimän sävyinen puu.. itsellä harmaa sisustus pääosin ja koralli olisi kaikkia aikojen ihanin tuomaan yksityiskohtiin eloa, mutta mistään ei meinaa löytyä juuri niitä sävyjä mitä haen 😝 tällä hetkellä siis persikan ja vaaleanpunaisen eri sävyillä sisuteltu.
    Ja sitten messinki jutut sopisi myös tosi hyvin sisustukseeni, niitä löytyisi mutta laiska.

    1. No itse asiassa meidän uusissa tuoleissa onkin sopivasti ruusukultaa jaloissa 😀 Eli tää on hyvinkin tervetullut ajatus, jos alkaisi siitä vähän kasvattamaan, kun meidän ruokapöydän yllä olevassa taulussakin on sellaista “korallinvaaleanpunaista”. Hmmm 😀

Leave a Reply