Syksy sisustuksessa

Tää on ihan kauheeta olla kipeenä kun kotona on niin paljon tekemistä, mitä haluaisin tehdä ja nyt joka kerta ku nousen, jaksan puuhailla ehkä vartin ja sit pitää parkkeerata takas sohvan tai sängyn nurkkaan. Ihan kauhee tää tauti, mut onneks ulkona on ihan tylsä keli, niin ei ainakaan harmita, että päivä menee sillai ihan ohi. Oon viettänyt siit paljon aikaa läppärin kanssa, väritellyt vähän ja katsonut Netflixiä. On tääki kai vauvaan valmistautumista, vaikka antaisin tän kuumeen ja yskimisen pois ihan mielelläni. Oon tässä kerännyt vähän sisustusinspiraatiota samalla Pinterestiin, inspiroituneena ulkona vallitsevasta syksystä ja meidän Mulberryn viltistä, jonka alla oon viihtynyt koko päivän.

Ihanat lautasliinarenkaat / armyvihreä tyynyliina / armyvihreät lautasliinat / harmaanvihreä koristetyyny

Ja kyllä, mun mielestä tuolla on jo ihan selkee syyskeli, vaikka kalenterini näyttääkin vielä elokuuta, eli kesää. Ankeeta, mut onneks on sentään luvassa yks elämän ihanimpia syksyjä, joten en valita. Otin viime viikolla ennen tän flunssan iskemistä meidän vaaleanpunaiset verhot pois ja vaaleanpunaiset neljä vuotta käytössä olleet koristetyynyt pois ja muutamia muita juttuja varastoon. Mies ihmetteli, mistä nyt tuulee. “Tuli vaan sellanen fiilis”. Jotain uutta kaipaisin, kun nyt täällä on niin valko-harmaata ja oon jotenkin ihastunut armyvihreään just nyt ihan hirveesti. Tai no oikeastaan kaikkiin väreihin, jotka löytyy tuosta mun lemppareimmasta värikuosista Mulberryn klassikkokuosissa. Jotenkin haluaisin nyt hirveesti kultaa, armyvihreää, harmaata ja viininpunaista. Ja ehkä jopa vähän sinistä. Olin jo ihan valmis ostaa kultaiset vetimet meidän keittiöön, mutta mies jarrutti hanketta. Ihan hyvä. Uusin aika harvoin sisustusta kovin kokonaisvaltaisesti ja haluan pystyä sitoutumaan siihen pidemmäksi aikaa. Niinpä oonkin nyt tyytynyt tekemään kollaaseja ja inspissivuja ja miettimään, onko tämä nyt oikea suunta. Nimim. sitoudun kynsien lakkauksissanikin lähinnä ranskalaiseen manikyyriin, koska kyllästyn väreihin viikossa 😀

Sininen samettityyny / harmaanvihreät verhot / tummanvihreät samettiverhot / vihreät pimennysverhot

Jotkut tällaiset verhot ois aivan ihanat, mutta ne vaatii kyllä kanssaan jonkun isommankin värivaihdoksen, koska muuten se muutos ei juuri tunnu tässä harmaanvalkeassa kodissa. En vaan voi lakata tuijottamasta tuollaista kaunista maanläheistä murrettua vihreää.

Joku kuvioitu tai värillinen matto vois kans tuoda kivasti uutta ilmettä. Tykkään tuollaisesta vähän “marmorisesta” matosta, joka näyttää sametilta ja itse asiassa myös samettiverhot näyttää nyt mun silmään aivan ihanan ylelliseltä. Itämaiset matot on pyöriny jo pidempään sisustuslehdissä ja -blogeissa, mutta nun makuun se on vähän “much”. Joku tollainen kevyempi kuvioitu versio olisi kyllä toisaalta aivan ihana, kuten tuo salmiakkikuvioitu matto tuossa kuvassa 🙂 Ja eikö tuo petrolinsininen samettiverho ole aika upea?!

Sininen verho / salmiakkikuvioinen matto / “marmorinen” matto

Huomaatteko saman väriteeman jatkuvan aika selkeesti mun mielessä? Tummanvihreää, viininpunaista ja harmaan beigeä. Ihan valmiina syksyyn ja murrettuihin väreihin 😀

Tummanvihreät lakanat / Viininpunaiset verhot / Punaiset lautasliinat / Beiget verhot

Villamatto / Pellavalakanat / Kuvioitu matto 

Sinisävyinen villamatto on kanssa kaunis, mutta ehkä turhan harmahtava tänne harmauteen. Joku tässä kuvassa kyllä viehätti kovasti, ehkä jotenkin toi kokonaisuus ja mukavan näköinen sohva 😀 Oon maannu nyt tässä sohvalla koko päivän ja nyt toivon, että mies jaksais vaihtaa meille puhtaat lakanat. Meillä on yhdet pellavalakanat, mutta ne on vähän väärän kokoiset meidän Tempurin peittoon ja nyt oon pitänyt näitä valkoisia pellavalakanoita pari päivää ostoskorissa. Pellava on niiiiiin ihanan tuntuinen matsku ja näyttää ihanan rennolta niinä päivinä, kun sängyn petaaminen unohtuu, eli puolet ajasta 😀 Ehkä suurin rakkaus on tällä hetkellä tuo kuvioitu matto, jossa on tuollainen kohokuviointi. Mietin, toimisiko toi ruokapöydän alle nyt kylmempään vuodenaikaan (vaikka meillä onkin lattialämmitys) ja samalla mietin, kuinkahan värikkääksi se äkkiä muuttuisi taaperon ja pian vauvan taloudessa ruokapöydän alla 😀

Lisää ihania syksyn uutuuksia löytyy täältä! Ellokselta saa nyt myös kalleimmasta tuotteesta koodia 405408 käyttämällä -30% alennuksen (ei koske huonekaluja). 

Miltä tällainen värimaailma näyttää teidän silmäänne? 

One thought on “Syksy sisustuksessa

  1. Meillä on menossa harmaa-valkoinen-viinipunainen värimaailma, yleensä olen kesäksi laittanut jotain värikkäämpää, mutta nyt oltiin reissussa ja mökillä, niin täällä kaupungissa jäi laittamatta kensäkuosit kokonaan. Näillä mennään nyt syksyä kohden, tosin vihreä eri sävyissä houkuttelee, mutta ei sovi nyt joukkoon.

Leave a Reply