10 x Luottokauneudenhoitotuote

Kaksi viikkoa ja mä täytän taas vuosia. On jotenki ihan kummallista, kun en oikeestaan enää ees noteeraa asiaa sen kummemmin. Ikäkriiseilin melkein koko alkutaipaleen kaksikymppisyyttäni, mutta jotenkin 25 ikävuoden jälkeen oon ottanut jokaiset uudet synttärit vastaan oikeastaan enemmän ilolla ku kauhulla. Musta ei oo yhtään kamalaa vanheta, itse asiassa päinvastoin. Toki mua hirvittää se kuinka nopeasti aika menee ja lapsi (pian lapset) kasvaa niin vauhdilla, mutta oma vanhenemiseni ei enää hetkauta. Ehkä koen, että olen saavuttanut ikääni nähden ihan tarpeeksi ja tästä on hyvä jatkaa. On mies, jonka kanssa haluan viettää loppuelämäni. On perhe, joka ilahduttaa aina ja on elämänsuunta, joka tuntuu oikealle.

En oikeastaan edes kriiseile ulkonäköasioita ja vanhenemista, joka näkyy kasvoissa. Ryppyjä on lisää, kimmoisuutta vähemmän ja enemmän saa tehdä töitä sen eteen, että kasvot näyttävät edes jotakuinkin omanikäiselle. Pian alkava vauva-arki tuonee taas muutaman juonteen lisää ja omat kauneusrutiinit jäänee taas hieman vähemmälle, kun pitää yrittää pitää huoli kahdesta lapsesta yhden sijaan. Anti-age toki on alkanut kiinnostamaan ihan eri tavalla ja sen lisäksi sellaiset arjen luottotuotteet kauneudenhoidossa, jotka toimii aina ja jotka ovat nopeita, helppoja ja tehokkaita. Mulla on microbladatut kulmat, jotka on ihan pelastus ja oon löytänyt maailman parhaimman ripsientekijän, joka aina taikoo mulle ripset, jotka näyttää 3-4 viikonkin kohdalla superhyvältä! Ei koskaan lähde epätasaisesti tippumaan eikä sojottele sinne tänne. Nää kaks yhdessä helpottaa elämää huomattavasti ja kolmas tärkeä elementti on oman ihon hyvinvointi, joka luo hyvän pohjan nopealle ehostukselle. Hyvä tuoksu ja kevyt arkimeikki, ja näillä pääsee pitkälle. Alle 10 minuutissa saa itsensä tuntemaan aina ihan uudestisyntyneeksi.

Tässä mun 10 tänhetkistä luottotuotetta kauneudenhoidossa, joihin luotan päivittäin. Kaikki tuotteet löytyy Cocopandan valikoimasta, mistä teen suurimman osan mun kauneudenhoitoon liittyvistä ostoksista erittäin hyvien hintojen ja alennusten tähden ja koska siellä on superhyvä valikoima!

IHONHOITO: 

Baborin HSR Lifting silmävoide ei ole pelkästään maailman kauneiten pakattu silmävoide, se on myös todella tehokkaan tuntuinen. Silmävoide on näin kolmekymppisenä noussut ihan ykköstuotteeksi, jota ilman en halua mennä nukkumaan, ja tää asustaakin yöpöydällä sängyn vieressä, etten unohda laittaa tätä. Iltarutiinien ykkönen. Oon tykästynyt Baborin tuotteisiin muutenkin, ne on todella laadukkaita ja tehokkaita. Tämä kyseinen silmävoide on anti-age tuote ja sen koostumus on suunniteltu ehkäisemään juonteita ja ryppyjä. Mun tapauksessa iho tuntuu kosteutetummalle ja kimmoisammalle, eikä silmänalusten ohut iho ehkä rypisty ihan niin herkästi, jos se on hyvin kosteutettu.

Toinen tämänhetkinen suosikki on Babor Collagen Boost Infusion seerumi, joka lupaa tehostaa ihon kollageenin tuotantoa ja silottaa juonteita sekä ryppyjä. Kyseessä on neljän viikon kuuri (1 puteli per viikko), joka on tarkoitus käyttää putkeen. Tämä ei siis ole jatkuvassa käytössä, vaan kuuriluonteisesti. Seerumin tavoite on hidastaa kollageenin hajoamista, stimuloida kollageenin ja elastiinikuitujen tuotantoa ja vahvistaa kollageenin ja elastiinin rakennetta. Iho tuntuu kuurin jälkeen tosi paljon sileämmältä ja kiinteämmältä ja jotenkin tasaisemmalta sielläkin, missä on enemmän pieniä juonteita. Tätä tulee laittaa iltaisin puhdistetulle iholle kosteusvoiteen alle ja se saa vaikuttaa siinä yön yli.

Exuviance on Baborin, Essen ja Dermalogican lisäksi yksi suosikkimerkkejäni tällä hetkellä. Exuviancen AF Vitamin C20 seerumikapselit on vitamiinikapseleita, joiden tehtävänä on palauttaa ihon kimmoisuutta. Toisin kuin eräs nimeltämainitseman mieshenkilö ensin luuli, näitä ei suinkaan syödä vaan käytetään iholle kapseli kerrallaan. Herkälle iholle näitä voi käyttää vaikka joka toinen päivä, mä oon käyttänyt välillä joka toinen päivä, välillä joka päivä. Tuotteen aminohapot ja antioksidantit kirkastavat ihoa ja vievät harmautta pois. Jos haluaa ihan kunnon HC-kuurin iholle, niin laittaa ensin tuota Baborin kollageeniseerumia ja sekoittaa tällaisen kapselin päälle tulevaan kosteusvoiteeseen ja levittää päälle. Helppo annostella ja tietää, että nämä kestää päivittäisessä käytössä tasan 2 kk, kun näitä on pakkauksessa 60 kpl.

Puhutaanpa asioista niiden oikeilla nimillä hetki. Kaksikymppisyyden ja kolmekymppisyyden eron huomaa ennen kaikkea dekolteella ja takareisissä ja vähän kaikkialla muuallakin. Iho ei vaan ole niin kimmoisa ja terhakka, vaan vähän jo väsynyt. Rrrrrakastan tätä Exuviancen vartaloseerumia, joka tulee kätevässä hierontapäällä varustetussa purkissa. Levitän tätä kosteusvoiteen alle dekolteelle, rintalihasten kohdalle rinnan yläpuolelle ja pakaroihin ja takareisiin. Kyseessä on vartaloseerumi, jossa on kofeiinia ja kollageenia, ja tuote kosteuttaa mukavasti varmistaen sen, että iho pysyy kimmoisampana. Toi hierova pää vilkastuttaa kivasti pintaverenkiertoa samalla kun sillä levittää tuotteen oikeisiin kohtiin. Käytän suihkun jälkeen kosteusvoiteen alla.

VÄLINEET: 

Mitä vanhemmaksi tuun, sitä enemmän mua naurattaa ne meikkivälineet, joita oon nuorempana käyttänyt. Levitin nuorena meikkivoiteen VUOSIA sormin. Oikeesti. Nyt on kaikenlaista sivellintä ja sientä ja ties mitä. Kaksi on ylitse muiden.

Beautyblender nyt lienee kaikille tuttu eikä esittelyjä kaipaa. Oon kokeillut viimeisen viiden vuoden aikana muutamaa “halpisversiota” ja aina palannut tähän aitoon ja alkuperäiseen. Se vaan on aivan eri luokkaa kuin muut. Yks Beautyblender maksaa 20 €:n pintaan, niin mä yleensä ostan aina jonku isomman pakkauksen kerralla, missä on joku kolme noita blendereitä. Nää on Pretty in Pink-setti, jossa on kolme pinkkiä beautyblenderiä. Levitän tällä usein meikkipohjan lisäksi ihan kosteustuotteitakin, koska tää on vaan niin paras!

Välineistä toinen, josta en luovu on hyvä kabuki-sivellin. Mä rakastan näitä nykypäivän siveltimiä, jossa on about miljoonia kuituja ja siveltimet on tosi tiheitä ja pehmeitä, mikä tekee meikkipohjan levittämisestä ihan superhelppoa ja -tasaista. Tällaisella levittyy niin nestemäiset tuotteet kuten meikkivoiteet kuin myös puuterit ja aurinkopuuterit tarvittaessa. Tykkään tästä Real Techniquesin siveltimestä superpaljon, mutta tää Sigman kabuki on mun kaikista lempparein.

MEIKKI: 

Kun kulmat ja ripset on kuosissa, kaksi tuotetta on ylitse muiden. Hyvä eyeliner ja hyvä luomiväri. Oon aina tykänny YSL:n meikeistä, vaikka käytän muutakin selektiivistä kosmetiikkaa. Joskus paras tuote ei välttämättä ole sieltä kalleimmalta osastolta, ja mun toisiksi lempparein eyeliner onkin L’Orealin Super Liner Perfect Slim Eyeliner, joka on muuten Cocopandalla vaan 8 € (!!), mutta kyllä mä silti maksan mieluummin triplahinnan tästä YSL:n Shocking  False Lash Effect Eyelinerista. Hyvin samanlainen huopakärki on välineenä mun suosikki ja sillä saa kunnon rajaukset. Tuotteena tää on kuitenkin paljon intensiivisempi ja siinä on paljon enemmän pigmenttiä. Tuntuu, että tää kestää käytössä vähintään tuplasti yhtä pitkän ajan, eikä tätä koskaan tarvii lisätä kesken päivän, koska tää ei tahraa tai “kulu” pois tai muutu vaaleammaksi päivän mittaan toisin kuin about kaikki muut kokeilemani eyelinerit. Tää kestää oikeesti aamusta iltaan samannäköisenä, eikä edes hankaamalla muutu. (Instagramissani tästä hyvä video!) Vedenkestävä tuote ei lähde oikeastaan millään muulla ku meikinpoistoaineella ja juuri sitä haluan mun eyelinerilta!

YSL:n viiden värin luomivärisetit on aivan ihania! #4, eli Saharienne on täydellinen arkiyhdistelmä, josta saa näyttävän iltameikinkin nopeasti. Nää ei keräänny sinne luomien juonteisiin eikä varise, vaan toi intensiivinen koostumus kestää koko päivän. Väriyhdistelmät on oikeesti tosi hyviä, eikä yksikään väri mene “hukkaan”, niin kuin monissa seteissä tuntuu käyvän. Mä myös rakastan näitä kultaisia pakkauksia, kun ne on jotenkin tosi ylellisen tuntuisia käytössä.

TUOKSUT: 

Oon edelleen ihan rakastunut mun kesän suosikkihajuveteen, eli Victor & Rolfin Flowerbomb Nectariin, josta kirjoittelin täällä.

Sen rinnalle on noussut kaksi uutta tuoksua, joista tykkään hulluna! Kun Armani Si aikanaan ilmestyi, tykkäsin sen tuoksusta, mutta se oli musta jotenki hirveen tylsä pullo, joten en koskaan ihan hurjasti syttynyt sille, vaikka tuoksu oli ihana. Siskoni etsi Köpiksen reissullamme Tax Freestä itselleen sopivaa tuoksua ja haisteltiin ehkä sata läpi. Tähän Giorgio Armanin Si Fioriin ihastuttiin sitten niin paljon molemmat, että Suomeen lensi kassan kautta kaksi pulloa. Tää vaaleanpunainen pullo on musta aivan ihanan suloinen ja tää tuoksu on vaan aivan täydellinen! En osaa kuvailla tuoksuja, se on jotenki hirveen vaikeeta. Appelsiinikukkaa ja vaniljaa tässä näköjään on, mutta ei se sano mulle mitään. Se kuitenkin sanoo jotain, että oon kuullut tästä nyt kuukauden sisään ihan superpaljon kehuja 😀 Taitaa siis sopia mulle ainakin!

Vahvempi ja voimakkaampi tuoksu löytyy Oscar de la Rentan Bella Blanca valikoimasta ja tää on niin kaunis, että voisin ostaa tän vaan ton pullonki takia jo. Kuin hajuvesipullojen häämekko, mikä ei sinänsä yllätä kun miettii merkkiä. Ei välttämättä päivätuoksu voimakkuudessaan, mutta erittäin ihana iltamenoihin. Bella Blanca on tosi kukkainen ja siinä on ihan ripaus myskiä, mikä on useimmiten monille se erottuvin tuoksu jossain yhdistelmässä. En voisi suositella tätä ihan 18-kesäiselle, jotenkin tää on musta vähän “aikuisempi” tuoksu. Heittämällä yksi kauneimpia hajuvesipulloja, mitä hajuvesikaapissani on koskaan asunut.

Tässäpä 10  tämänhetkistä tuotetta, jotka haluaisin esitellä teille, jotka ootte samanlaisia kosmetiikkahiiriä kuin minä ja kesän jälkeen kaipaatte kauneusrutiineihin jotain uutta 🙂

Nää on lähes kaikki jonkinsorttisessa alessa Cocopandalla tällä hetkellä ja kaikki tuotteet löytyvät täältä. Kaikista Cocopandan tuotteista saatte 10 % lisäalennuksen koodilla MUNGOLIFE08 tilauksen ylittäessä 60 € ja tää tarjous on voimassa loppukuun, eli 31.8. asti.

Oliko joku näistä jo tuttu teille? 

4 thoughts on “10 x Luottokauneudenhoitotuote

  1. Oscar de la Rentan Bella Blanca, toi linkki menee tuohon eyelineriin 😊 itsekin oon ihastellut tuota tuoksua melkein pelkän pullon takia 😆

  2. Tilasin sen edellisen Cocopanda-postauksen perusteella Vita Liberatan illuminaze pohjustusvoiteen ja oli kyllä hutiostos. Mulla meni naama oranssiksi sillä. En tiedä reagoiko aine jotenkin meikkivoiteen kanssa – mitä en oikein usko, koska olen meikkivoidetta pitänyt ainakin kolmen muun pohjustusvoiteen kanssa, eikä moista ole käynyt.

    Illuminaze ei mitenkään pienesti sävyttänyt ihoa, vaan naama näytti karseanoranssilta. Sun postauksen kuvissa ei kyllä näkynyt sellaista lopputulosta. Että ootko huomannut tällaista kyseisen tuotteen kohdalla?

    1. En ollenkaan! Laita mulle viestiä IG, niin laitan sulle kuvan/videon siltä, miltä se mun näyttää kädelle levitettynä suoraan purkista, niin voit verrata 🙂 Kannattaa myös laittaa Cocopandalle viestiä, sillä toiei kuulosta kyllä yhtään normaalilta, onko voinu olla maanantaikappale tosta voiteesta?

      1. Siis tää oranssiksi meneminen liittyy jotenkin oman ihon pH arvoon tmv. Viimeeks kun kävin ostamasta kempparista meikkivoidetta niin sielä testailin noita sen myyjän kanssa. Menee oranssiksi aika nopeesti jos on väärä. Mutta riippuu tietty siitä mitä kasvovoiteita laittaa jne.

Leave a Reply