ELOKUU

Jeeee, elokuu! Kuukausista suosikkini! Ehkä, ainakin siltä tuntuu. Melko tarkkaan vielä pari kuukautta laskettuun aikaan, mutta luulisi näiden viikkojen menevän nopeasti, sillä on niin paljon kivoja suunnitelmia. Mitä mä siis odotan tältä elokuulta?

♥ Rodoksen reissuamme. Lähdetään lauantaina kohti Kreikkaa ja Rodosta ja odotan innolla matkaa! Mä olin ainakin ihan fiiliksissä niistä +30 keleistä mitä viime viikonloppuna oli ja oisin varmaan nytki ihan superduper-onnessani, jos ois sellaiset kelit. Helteet ei haittaa mua. Niinpä on ihan mukavaa karata tätä 15 asteen kesäviikkoa jonnekin hieman mukavampaan ympäristöön, jossa voi viihtyä täysihoidolla kokonaisen viikon. Odotan TODELLA innolla…

… päiviä altaalla, kun ei tarvii tehdä mitään eikä ole kiire minnekään. Dante on sellainen vesipeto, että viihtyy varmasti tunteja uimassa ja on ihanaa kun voi vaan antaa lapsen nauttia ja itsekin vaan lekotella.

… täysihoitoa. Ei tarvii kokkaa tai siivota viikkoon! Aamen!

… retkeä Symin saarelle. Ollaan varattu tuo ainoaksi aktiviteetiksi Lindoksen kaupunkivierailun lisäksi kalenteriimme (kiitos vinkeistä) ja odotan innolla, näyttää uskomattoman kauniille!

… meidän hotellia, se näyttää aivan superkivalle!

♥ Huomista 3D/4D-ultraa, missä päästään näkemään meidän pikkuinen pitkästä aikaa. Odotan sitä, että päästään näkemään pikkuveli samaan aikaan kuin aikanaan nähtiin Dante! Nyt kun katsoo niitä Danten kuvia, niin ihan oli jo itsensä näköinen, joten superkiva päästä näkemään, mitä tää tyyppi puuhailee siellä masussa.

♥ Uusien matkalaukkujeni käyttöönottoa. Tilasin tuossa uuden käsimatkatavara-laukun ja pikkukassin siihen ja ne on niin uskomattoman kauniita, että pieni materialistinen onnikin siis mahtuu nyt tähän kuuhun.

♥ Seurustelumme vuosipäivää. Meillä on AINA osunut muutto tai joku hässäkkä just sille viikolle, kun on vuosipäivämme ja ollaan useimmiten juhlittu tätä tapahtumaa pizzalla olkkarin lattialla, mutta tänä vuonna voisimme yrittää jotain vähän fiksumpaa. Jos jaksaa. Pizza olkkarin lattialla on aika kiva traditio tosin 😀

♥ Keittiöremonttia! Kauhulla, ilolla ja odotuksella. Viimeiset materiaalivalinnat on nyt tehty (paitsi itse asiassa vetimet on vielä vaiheessa :D), ja tilaus lähtee alkuviikosta eteenpäin tehtaalle. Odotan todella innolla! On ollut superkiva olla mukana ihan prosessin alusta asti ja suunnitella keittiö kokonaan uudelleen. En. Malta. Odottaa. Siitä tulee niin kaunis! Ja käytännöllinen! Toki odotan myös kauhulla sitä kaaosta, kun tuota nykyistä alkaa purkaa ja tekemään kaiken uusiksi. No, hyvin se varmasti menee. Meillä kävi keittiön kanssa itse asiassa niin, että oltiin jo valittu yksi taso, josta tykättiin tosi paljon. Se on kuitenkin lopetettu syyskuussa ja “jouduttiin” miettimään hommaa uusiksi. Sit kävikin niin, että nähtiin vasta siinä vaiheessa yksi toinen taso, johon rakastuin palavasti ja joka oli musta paljon ihanampikin vielä! Niinpä nyt odotan ehkä vielä astetta enemmän sitä, että tuo uusi keittiö on paikallaan. Näillä näkymin keittiö tulee elokuun viimeisellä viikolla, joten apua, ihan vähän aikaa enää!

♥ Mun synttäreitä! 😀 Ekaa kertaa vuosiin en oo suunnitellut mitään. En yhtään mitään. Jotenkin kun siinä on enää viitisen viikkoa laskettuun aikaan, en oo osannu yhtään etukäteen ajatella omaa jaksamista ja olotiloja, joten ole jättänyt koko jutun vaan tekemättä. Viime vuosi oli niin mieletön, että se kyllä ajaa kahden vuoden asian. Synttärit osuu muutenkin keskelle viikkoa, joten mitään sen kummempaa juhlimista tuskin tulee harrastettua, mutta musta on aina kivaa täyttää vuosia, olen ehkä outo 😀

♥ Koulun ja Danten päiväkodin alkamista. Molempia kauhun ja ilon sekaisin tuntein. Mua skidisti ahdistaa kaikki se mahdollinen byrokratia, mitä koulun alkamisen myötä tulee, kun mun täytyy heti ekaksi tavata opintokoordinaattori ja saada suunniteltua opiskeluja ja siihen maisteriin siirtymisen aikataulua. Toisaalta oon tosi innostunut, että pääsen aloittamaan pitkästä aikaa (4v) opiskelut taas! Samaan aikaan oon superinnoissani Deen päikyn alkamisesta, koska hän viihtyy hurjan hyvin tällä hetkellä muiden lasten kanssa ja luulen, että päikky tulee olee pop. Samaan aikaan mua hirvittää jättää mun silmäterä kenenkään muun hoidettavaksi ja vielä niin, etten itse näe häntä moneen tuntiin päivässä. Oon varautunut karseisiin ikäväkohtauksiin, lähinnä omiini. Mut silti, jännittävää ja odotan mielenkiinnolla!

Toivon myös, että kotiinpaluumme jälkeen säät pysyisi koko elokuun hieman +20 paremmalla puolen ja päästäis vielä nauttimaan kokonainen kuukausi Suomen kesää. Se olisi ihanaa! ♥

Mitäs teidän elokuuhun kuuluu? 

17 thoughts on “ELOKUU

 1. Kävimme toukokuussa Rodoksella. Mainitsit tuon Lindoksen kaupunkivierailun, niin ajattelin vain kertoa tämän, jos suunnittelitte siellä akropolikselle menoa. Sinne kiivetään kivistä portaikkoa pitkin, joka on todella liukas. Näin ollen raskaana olevalle ja pienelle lapselle näkisin sen turhan hankalana ympäristönä. Näin ollen suosittelen Lindoksella jotakin muuta kuin akropolia!

  1. Kiitos vinkistä 🙂 Me ollaan kyllä ajateltu, että skipataan varmaan se, vaikka ihana olisi varmasti! Mutta itse Lindoksen kaupunki varmaan käydään katsastamassa 🙂

 2. Itse pääsin vihdoin töihin, pitkän yrittämisen ja hakemisen jälkeen, joten sitä odotan! :L muuten kyllä pelottaa, kun ensin olin että syksy tänne ja äkkiä – nyt en haluiskaan että kesä loppuu 😅 en tajua

 3. Onko keittiöremontista tulossa blogiin? Se kiinnostais. 🙂 Meillä syksy tuo mukanaan myös uusia tuulia, kun palkkasimme kotiin lapsellemme hoitajan. Postauksesi aiheesta antoi lisävarmuutta hoitajan palkkaamiseen kotiin. 🙂 Mua jännittää eniten, miten itse pärjään pikkuisesta erossa. Mutta helpottaa paljon kun saimme aivan ihanan hoitajan, joka on vielä entuudestaan lapselle tuttu.

  1. On joo! On niin iso projekti, että kannattaa varautua noin tuhanteen asiaan liittyvään postaukseen 😀 Varmaan käy hermoon ja ilahduttaa ja mitä vielä 😀 Ja miten ihana kuulla, että mun postauksesta saitte lisävarmuutta! 🙂

 4. Rodokselta kävimme Marmaris. Kätevästi kävi katamaraanilla. Tuli taas mieleen, ettei enää Turkkiin. Uskonto. Naiset mustissa kaavuissa, miehellä vähän vaatetta päällä vieressä. Sanovat, ettei sen kauhtanan alla ole kuulema kuuma.🤔 Analya on kyllä ihana, halpa paikka. 😂

  1. Hassua, mä oon ollut monta kertaa Turkissa ja ei siellä kyllä hirveesti burkhia näkynyt enkä muutenkaan koe sitä ihan hirveen vahvasti uskonnolliseksi, mutta toki voi olla aluekohtaisia eroja 🙂

    1. Turkki ei ole arabimaa. Turkkilaiset eivät ole arabeja, ihan vain pieni korjaus.
     Ei Marmariksessa kyllä juuri burkhia näe..

 5. Meillä myös haaveissa äkkilähtö Kreikkaan nyt elokuussa. Tällä hetkellä on rv 30 meneillään ja paljon on kommentteja puolesta ja varsinkin vastaan, että kannattaako viimeisellä kolmanneksella ylipäätään lähteä reissuun. Onko sinulla mitään pelkoja matkustamisen suhteen tässä raskauden vaiheessa? Uskallatko syödä kohteessa vapaasti vai jätätkö jotain syömättä? Entäpä minkälainen vakuutus teillä on matkalle? Ihanaa ja turvallista matkaa teille!

  1. Mulla on 31s raskausviikko menossa, eli tosi samoissa ollaan 🙂 Mä en oo saanut juurikaan kommentteja asiaan, ehkä sen takia, että on jo toinen rundi niin kai jengi on hiljaa ku ymmärtää, että itsekin tiedän mitä tää on 😀 Mulla ei oo pelkoja. Toki tää lomakin on sillai erilainen, että ei mennä pitkiä etäisyyksiä ja tutkita paikkoja ja seikkailla, vaan nautitaan lämmöstä, auringosta, rannasta ja ollaan vaan. Ja lennotkin on niin lyhyet, etten tunne mitenkään ahdistavaksi ajatusta, vaikka masu on toki jo aika iso ja korkeella vielä. Mut en mä kyllä pelkää yhtään tätä reissua. Uskallan syödä joo, jätän järjellä asiat syömättä. Fetaa en varmaan napsi toisin kuin muuten vetäisin Kreikassa ja vähän silleen maalaisjärjellä tsekkaan tilanteet, mutta en jotenkin stressaa kyllä sitäkään. Meillä on matkustajavakuutus ja vauvavakuutus ja oon varmistanut vakuutusyhtiöltä, että näillä viikoilla jos jotain sattuisi, ei se olisi “todennäköisiä” raskauden etenemisen tapahtumia ja mun matksutajavakuutus korvaa kyllä tarvittaessa ja jos vauva vaikka sattuisi syntymään siellä reissussa, olisi hän heti saman vakuutuksen piirissä, koska se kattaa koko perheen. Kävin lääkärissä ennen matkaa ja kaikki sen verran kuosissa, ettei jännitä mennä. En välttämättä enää itse rv34 jälkeen välttämättä lähtis esim. Kreikan saaristoon tms., mutta saattaisin lähteä Euroopassa kohteeseen, missä on hyviä kansainvälisiä sairaaloita. Omalta osalta tää kyllä jää viimeiseksi reissuksi tässä raskaudessa, tän jälkeen rentoudun sitten kotioloissa. Mutta jos tää ois sopinu paremmin aikatauluin esim. viikon-kahden päästä, niin oisin vielä varmastikin mennyt 🙂

   Tsemppiä pohdintaan ja ihanaa elokuuta joka tapauksessa 🙂

 6. Elokuussa on tiedossa lapsen nimiäiset ja meidän ensimmäinen hääpäivä 😍 myös Länsi-Suomen lomareissu, eli eka matka vauvan kanssa – jännää! Elokuusta on kyllä viime vuosina tullut myös mun lempikuukausi, joulukuun ohella (no tietty koska joulu ja syntymäpäivä 😉).

 7. Pakko oli tulla kiittämään, kun oon ihan liekeissä tänään siivoillut kotia Lidlin W5-omenantuoksuisilla liinoilla! Niin hyvä vinkki, kiitos! Mulla myös pieni fiksaatio kaikista puhdistusliinoista (siis keittiöräteistä siivousrätteihin) ja muutoinkin pyyhkeistä jne. Tykkään myös omenan tuoksusta ja kun luin tuon postauksen, niin tuntia myöhemmin kiersin jo ympäri taloa W5-liinojen kanssa. En ees tajunnut tehneeni sitä 15h ajan non stopina ennenkuin mies kysäisi pystyisinkö millään pitään imetystauon vauvalle 😀 Ne liinat vielä puhdistaa niin hyvin, joidenkin merkkien liinat jättää tahroja/raitoja ja sekös raivostuttaa meikkistä huolella :,D

  Eli kiitos vinkistä! 🙂 Ja mukavaa Rodoksen reissua ja muutoinkin odotusaikaa 🙂

 8. Rodos Princess on ihana hotelli <3 Me oltiin heinäkuussa siellä jo toista kertaa ja vallan hyvin voisin mennä kolmannenkin kerran. Teille tulee varmasti ihana loma! 🙂

 9. Ehdottomasti uutta työtä! Olen nyt reilut 5 vuotta tehnyt 2-vuorotyötä sairaalassa, jonka myötä olen siis tehnyt iltavuoroja ja vkloppuja sekä pyhäpäiviä sairaalavaatteissa. Nyt viikon kuluttua aloitan virka-aikaisen toimistotyön pitkästä aikaa ja olen todella innoissani! Voin ihan eri tavalla suunnitella viikonloppumenoja pidemmällekin ilman, että tarvitsee suunnitella viikonloppuja ja jaksamista töiden kannalta myös. Nyt vain täytyy toivoa, että viihdyn uudessa paikassa :’D Onneksi minulla on puolen vuoden virkavapaa, joten takaportti on avoimena, mutta ehdottomasti toivon ja pyrin siihen, että viihtyisin uudessa ja haluaisin jäädä sinne 🙂

Leave a Reply