Pop the champagne, she’s changing her name!

Huhhei! Minä en sentään ole vaihtamassa taas nimeäni, juuri olen omaani jo tottunut. (Itse asiassa niinkin hyvin, että tuntuu ihan vieraalta, kun puhutaan Vanhasesta :D) Siskoni on menossa naimisiin syyskuussa ja tämä viikonloppu on varattu polttareille. Hirvee salailu ja huulen pureminen takana, mutta tämän ilmestyessä siskoni polttarit ovat jo täydessä käynnissä, eikä tämä tule hänen näkyviin ennen sitä. Kerroimme alunperin siskolleni, että hänen polttarinsa ovat 10.8., mutta ohjelma on vielä salaisuus. Todellisuudessa koko ajan ollaan suunniteltu, että 27.7. pidetään polttarit ja siskoni yllätetään polttariaamuna. Tähän sattui osumaan yksi hänen tulevan miehensä suvun puolen tilaisuus, jonne siskoni kuvitteli jo hetken aikaa olevansa menossa, joten toivottavasti ja todennäköisesti hän ei ole osannut arvata. Tämän ilmestyessä sekin on mulla jo varmasti tiedossa, mutta ajastan tämän mahdollisten vastoinkäymisten vuoksi pari tuntia polttareiden alun jälkeen ilmestyväksi. Koska eihän sitä ikinä tiedä. Niin kuin VR taas teki mulle selväksi, ku istuin aamulla junaan Danten kanssa matkalla kohti polttaripaikkaa, missä me muut odotellaan morsianta, ja junassa suli veturi tai jotai muuta yhtä hienoa. En tiedä. 20 minuuttia oltiin aikataulusta jäljessä ja erittäin hiilenä ja hermona odotin jo, että pääsenkö mä ajoissa edes paikalle. Onneksi vain 20 minuuttia ja olin varannut myöhästymisvaraa. No koska VR.

 

Polttarit loppumetreillä raskaana on kyllä vähä perberistä, koska ei pääse kunnolla osallistumaan ohjelmaan samalla tavalla kun on hidas lyllertäjä, joka ei saa tehdä monia asioita. Lehtikuohu korvaa kyllä erittäin hyvin skumpan ja roséen, mutta vähän toi aktiviteettipuoli harmittaa. Ehkä se menee ihan hyvin.

Säiden puolesta ei paljon paremmin olisi voinut kelit osua, ja saadaan nauttia polttareita myös osittain ulkosalla. Suomessa kun ei koskaan tiedä pitääkö varautua +10 ja sateeseen vai +30 ja superkuumaan näin heinäkuussa. Onneksi tällä kertaa näin päin. Polttariviikonlopun ihana lisä on rakkain ystäväni Kuopiosta, joka on osa polttariporukkaa ja jonka kanssa majoitumme yhdessä Helsingissä ja vietämme aamun rauhassa aamupalalla ja uimassa. Dante menee mummille leikkimään koirien ja isovanhempien kanssa (jos siltä kysyy, niin tossa järjestyksessä) ja mies saa lepopäivän kotona. Lepopäivän meistä. Kuulemma aikoo rautakaupoille ja vahaa terassin. Mikä on kenenkin käsitys vapaapäivästä.

Toivottavasti sisko on yllätetty, hän on aivan hämmentynyt ja saa kivan päivän. Polttaripäivien tärkein anti on nimittäin se, että morsiamella on hauskaa, koko porukalla hyvä fiilis ja voidaan viettää kiireetön ja mukava päivä koko porukalla.

Team Bride is ready, let’s have fun! Jos näätte mut hosumassa Helsingissä Team Bride-vermeissä, tulkaa moikkaa! ♥

Leave a Reply