Levenevä nenä ja erikoinen väriyhdistelmä

 

Mä en oo päässy vielä käsiks kuvailee matkojen ostoksia, mutta ajattelin, että saatte nähdä vilauksen parista jutusta jo näiden asukuvien puolelta. Nappastiin sunnuntaina nopsaa kuvat ennen kuin suunnattiin siskoni luokse viettämään päivää ja nää nyt on ihan julkaisukelpoisia vaikka olikin synkän pilvistä ja veemäinen painostava ilma. Aurinkolasitki joutu pitää naamalla, koska pilvipeiton läpi paisto just sen verran suoraan nassulle, että oli koko ajan naama irveessä. Enkä edes aloita tosta mun raskausnenästä, joka on taas ihan mahdottomissa leveyksissä. Viime raskauden lopussa mun nenä oli aivan jumalattoman levee normaaliin verrattuna ja näköjään nyt ei paljon tilanne eroa siitä. Kolmas kolmannes on alkamassa/alkanut (lähteestä riippuen) ja nenä on näköjään päättänyt, että tämä on sopiva merkkipaalu kasvaa koossa tuplaleveeksi. “Jee”. Kaikkea se biologia teettääkin. No, ehkä mä sit saan tosiaan tarpeeks happea jatkossa 😀 Voi olla, ettei paljon inspiroi itseään kuvailla kun nenä on tuplaturvoksissa ja koko naamakin itse asiassa. Ihania nämä raskauden pienet bonukset 😀

Mutta tosiaan, tällaisessa asussa viihdyin sunnuntaina kun siinä vielä tarkeni, toisin kuin nyt. Tekis mieli hakea mun Canada Goose päälle suunnilleen, mitä oon pihalla käynyt. Oon manannu nyt kaks päivää tätä säätä ja Suomen kesää, koska ei toi sääennuste nyt ihan hirveesti paremmalta näytä tässä lähiaikoina. Kuitenkin, sunnuntaina oli onneks vielä tarpeeks lämmin mekolle ja espadrilloksille ja niillähän mä lähdinkin liikenteeseen.

Aloitetaan tuosta huivista, joka ei suinkaan itse asiassa ole reissuostos! Tarkkasilmäisimmät ehkä bongaavatkin, että se on tutunnäköinen, mutta erilainen. Mun lemppareista lempparein Mulberryn huivi on nimittäin nykyisin kaapissani kahdessa eri sävyssä! Tämä alkuperäinen huivi on ehdoton suosikkini ja olen yrittänyt metsästää sitä samassa sävyssä toista kappaletta jo vuosia. Onnistumatta siinä. Tuo huivi on ollut mulla nyt kai 8 vuotta jo, ellen ihan erehdy, ja on ollut käytössä ihan hurjan paljon, kesät talvet. Se alkaa pikkuhiljaa näkymään matskussa, joka on hentoinen kashmirsekoite kuitenkin. Olen aina halunnut back up -kappaleen tälle suosikilleni, mutta sitä ei vaan tunnu löytyvän mistään. Nyt huomasin erään Facebook-kirpparin laukunmyynti-ilmoituksen taustalla samasta huivista toisen sävyn ja tiedustelin heti sitä myyjältä. Kun laukku löysi uuden kodin, lupasi myyjä luopua huivista. Ai että sitä iloa, kun tämä kaunotar odotti mua kotona saapuessani! Ja sain tämän vielä oikein mukavaan hintaan uudenveroisessa kunnossa! ♥ Ei tämä aivan yhtä ihana ole kuin se kirjavampi, mutta kyllä tämäkin on tässä beigen ja harmaan värityksessään hyvin mieluinen ja saa varmasti reippaasti käyttöä.(Jos jollain on jossain kaapin perukoilla se kirjava versio tai se pinkki versio tästä huivista, niin mulle heti viestiä, mä ostan sen ASAP!) 

Huivi sopii erinomaisen hyvin uuteen miniin, eli Balenciagan pieneen laukkuun, joka tarttui mukaan Pariisissa. Esittelen sitä tarkemmin ostospostauksessa, mutta kyseessä on kieltämättä “heräteostos” tai ainakin melkein. Mä oon ihastellut sitä mustaa Balenciagan Classic-laukun mini-kokoa juurikin Metallic Edge -tyylissä jo pidempään ja se oli mulla toivelistalla tuota reissua silmällä pitäen. Ensin sitä ei meinannut mistään edes löytyä, mutta sitten Galeries Lafayettesta löytyi juuri oikea koko ja malli siitä. Mutta niin vaan siinä kävi, että samaan aikaan vierestä bongasin tämän kokoa pienemmän nudenvärisen kaunottaren ja vaikka mulla oli se hakemani malli siinä toisessa kädessä, niin tämä veti enemmän puoleensa. Sikäli fiksu ratkaisu, että mulla on eniten mustia laukkuja, joten tämä oli hyvää vaihtelua siihen. Väriltään tämä on Rose Des Sables, eli luonnossa sellainen kaunis beige, joka hieman taittaa vaaleanpunaiseen ennemmin kuin harmaaseen tai keltaiseen. Ihan täydellinen väri ja malli! Tää Balenciagan malli, Classic, on jo lähes 20 vuotta vanha klassikkomalli ja mulla on ollut tää malli niin “keskikokoisena” kuin isona. Iso on edelleen käytössä, käytin sitä paljon työlaukkuna ja varmasti jatkossa sitten koululaukkuna. Se keskikokoinen oli ihana myös, mutta siinä oli mulle vähän hankalanmittainen olkahihna, kun se ei mennyt crossobodyksi, vaan jäi vähän ylös. Niinpä olen sen myynyt jo joku aika sitten. Tämä mini on täydellinen, sillä se menee kauniisti kädessä, crossbodyna olan yli tai ihan vaan yhdellä olalla.

Uutta näissä kuvissa on myös nuo Tory Burchin espadrillot, jotka tarttuivat mukaan Lontoosta -40% alesta 🙂 Nää oli tosi mieluinen löytö ja vaikka ne eivät tähän beige-valkoiseen asuun kovin kummoisesti sovikaan, niin eipä ne ihan hirveän pahasti riitelekään. Nää on tosi ihanat arjen asuissa ja materiaali on sellainen, joka kestää Suomen kesän yllätykset ihan tavallista kangasta paremmin. Mutta, palataan ostoksiin tarkemmin sitten omassa postauksessaan vielä.

Hauskaa kun ihan vahingossa oltiin Danten kanssa aika colour match. Deellä on tapana aina iskeytyä seuraan, jos otetaan kuvia ja puolet kuvista onkin sellaisia, missä taapero on jotenkin kuvassa, kurkkimassa kameraan tai sylissäni 😀 Nyt kun näitä kuvia kattelin, niin alkoi ihan naurattamaan tämä mun värikoodaus, kun pojallakin on beigeä ja vaaleansinistä, ja ihan sattumalta! Näköjään sunnuntaina mun mieltä lämmitti tällainen hieman mulle epäominainen väriyhdistelmä 😀

BALENCIAGA laukku
TORY BURCH kengät
MULBERRY huivi
GUCCI aurinkolasit
ZARA mekko

Mitäs te tykkäätte tästä rennosta arkiasusta? 

8 thoughts on “Levenevä nenä ja erikoinen väriyhdistelmä

 1. Mulla on tuo sama ongelma nenän kanssa, esikoisesta mulla leveni nenä ja itseeni häiritsi aika paljonkin… Nyt odotan toista lastamme ja varmaan taas kohta sellanen mukava perunanenä. 😑

  1. Mulla leveni viimeks myöhemmi, et nyt tuli vähä shokkina! 😀 onneks palautu välissä täysin! 😀

 2. Ihana ihana postaus!! ❤️ Ja kuolin nauruun tolle ”No, ehkä mä sit saan tosiaan tarpeeks happea jatkossa 😀” 😂😂😂 (näistä kuvista ei muuten ulkopuolinen kyllä huomaa nenän levenemistä!)

  Ja ihana tuo kuva missä Dante mukana ❤️

 3. Hei, aiheesta poiketen olitkohan tehnyt vielä Disneylandista postausta tai onkohan sellaista tulossa? 🙂 Kiinnostaisi kovasti teidän päivä siellä, olen yrittänyt seurata mutta onkohan minulta mennyt ohi?

 4. Heippa,
  ihan off topic, olen katsellut Danten ihania lastenvaatteita. Yhtä stylish kuin äitinsä.
  Oletko ajatellut jossain kohtaa laittaa näitä myyntiin? 🙂
  T. kierrätyksen ystävä

Leave a Reply