Hello London!

Vitsi kun nää päivät reissun päällä menee hirveetä vauhtia! En malta ollenkaan avata konetta ja päivitellä kuulumisia tai no, en tunnu ehtivän edes julkaisemaan jo luonnosteltuja postauksia! Ollaan kävelty aamusta iltaan ympäriinsä pitkin lemppareita katuja ja paikkoja, nautittu Lontoosta, hengattu Lontoo-perheeni kanssa ja oltu vaan. Joka kerta mä aina päädyn ihmettelemään sitä, miten niin monet vaikuttajat jaksaa ja osaa päivitellä kuulumisia reissun päältä koko ajan liveajassa. Mä kyllä räpsin kuvia (lähinnä omaksi muistokseni), mutta en jotenkin osaa olla somessa samalla. Saatte sit hirveen kuvapläjäyksen aftergramina mä luulen, nimittäin mä en selkeästikään osaa keskittyä kahteen asiaan samanaikaisesti. Jotenkin keskustelu ja ajatus keskeytyy täysin, jos alan päivittelemään kuulmisia ja sitten tuntuu, etten ole kunnolla läsnä tilanteessa. En vaan jotenkin halua tai edes saa aikaiseksi päivitellä kuulumisia. Aamulla alkaa ruljanssi aamupuuron ja kaupungille valmistautumisen muodossa ja illalla yleensä olen aivan naatti kun palataan hotellille. Eilen nukahdin meikit naamalle ekaa kertaa todella pitkään aikaan, kun olin vaan ihan finaalissa päivän jälkeen.

Huomenna on luvassa reilun 3 tunnin mittainen junamatka, joten silloin ehtinen hieman päivitellä kuulumisia blogiinkin. Tänään aion vielä täysin siemauksin nauttia lemppareimmasta kaupungistani, poikieni seurasta ja ihanasta kesäpäivästä. Ei mitään erityisestä suunnitelmissa tänäänkään, kuten ei muinakaan päivinä. Ollaan menty lähinnä spontaanisti fiiliksen mukaan. Eilen fiilis johdatti meidät Tower Bridgelle, siitä Thamesilla veneellä Westminsteriin (en oo menny tollasella paatilla varmaan vuosikymmeneen), siitä Hyde Parkiin leikkipaikalle ja piknikille ja pitkälle kävelylle Kensingtonissa. On ihanaa reissata näissä tutuissa ihanissa ympäristöissä, kun ei ole paineita nähdä mitään ja käydä turrenähtävyyksiä läpi vaan voi vaan nauttia kaikista suosikkiasioistaan. Tän päivän ainoa tavoite on Burger & Lobsterin lobster roll 😀 Kaikki muu selvinnee päivän aikana.

Huomenna suunnataan Amsterdamiin, joten jos teillä on jotain vinkkejä ihanista ruokapaikoista ja alueista, joissa kannattaa pyörähtää, niin jakakaa toki tietoa! 🙂 Amsterdam on kohteistamme ainoa hieman vieras meille, joten kaikki vinkit on tervetulleita. 

Palailen blogin äärelle huomenna, mutta voisin tänään ensimmäisellä kahvistopilla yrittää päivitellä hieman Instaani kuvia siitä, mitä nämä päivät ovat pitäneet sisällään! 

9 thoughts on “Hello London!

 1. Olimme miehen kanssa Amsterdamissa toissa syksynä ja tykkäsimme tosi paljon Foodhallenista, kävimme siellä 5 päivän aikana useamman kerran hyvän ruoan ja rennon tunnelman perässä 🙂

 2. Aftergramia odotellessa! 😀 Haha, just eilen kirjottelin Amsterdamista blogiin, kun olin siellä toukokuussa. http://www.pochetteroulette.com/2019/06/amsterdamissa-10-1352019.html

  – Ruokapaikoista/kahviloista mieleen jäi ainakin Four Seasons, Wagamama ja Matcha Bar. Kopjes -kissakahvila kiinnostanee lähinnä kissahulluja 😀

  – Ostoksia/ikkunashoppailua oli kiva tehdä P.C Hoofstraatilla ja De Bijenkorfissa

  – I Amsterdam -kortti oli kätevä ja suosittelen ainakin, jos ootte yhtään pidempään Amsterdamissa. Sillä saa kulkea rajoituksetta julkisilla kaupungissa (poisleimaamista ei kannata kuitenkaan unohtaa, tai voi tulla ongelmia kortin toimivuuden kanssa :D), pääsee ilmaiseksi kanaaliristeilylle, useisiin museoihin ja nähtävyyksiin, saa alennusta ravintoloista…

  Tossa nyt ainakin muutama Amsterdam-vinkki, jotka tuli mieleen 🙂

 3. Heippa!
  Amsterdamissa asustelevana voisin antaa muutamia vinkkejä. Ensimmäinen vinkki: välttäkää ydinkeskustaa! Toki kanavakorttelit ja 9straatjes on jotakin mitä kaikki turistioppaat hehkuttaa, mutta itselle se ihmismassa ja kalliit kahvilat ja ravintolat tuntuu hulluilta. Itse suuntaisin Amsterdam Westiin tai Oud-Zuidiin päin kävelylle, Foodhalleniin syömään tai museumpleinille piknikille. Vondelpark on ihastuttava puisto, kannattaa käydä! Parhaat ravintolat joissa itse olen ehtinyt käydä löytyvät de Pijpin kaupunginosasta: Vegan junk food bar (näitä on kyllä 4 eri puolilla kaupunkia), Happy happy joyjoy, Mash, ja Miss Korea bbq. Muutenkin de Pijpin alue on oma lempparini pienine putiikkeineen ja kahviloineen!
  Amsterdamissa riittää nähtävää kunhan ei jää sinne perus turistimestoille hengailemaan (esim Wallenin alue eli red light district, Dam squaren alue).
  Myös museoiden valikoima on huikea, jos sattuu kaipaamaan hetkellistä taukoa auringosta! Nauttikaa 🙂

 4. Ihanaa, että olet nauttinut yhdessä olosta tärkeimpiesi kanssa ja lomasta ja matkasta!!:) Vaikka toki oli kiva lukea kuulumisiasi taas <3
  Ihanaa matkan jatkoa, nauttikaa vielä lisää!<3
  Ida

 5. Mitä mieltä olet Lontoon synkistä väkivaltaluvuista? sattuuko niitä vain ns.tietyillä syrjäalueilla vai pelottaako yhtään liikkua kaupungissa? ilmeisesti tekojen takana on ollut jotain jengejä. Lontoo taitaa olla hieman levottomampi kuin moni muu Euroopan kohde

 6. Hei,

  Voisitko tehdä Lontoo postauksen jossa jakaisit käytännön vinkkejä siellä liikkumiseen, yöpymiseen, lempipaikkoihin ym lapsiperheen näkökulmasta?

 7. Suosittelen käymään central stationin vieressä olevan doubletree by hiltonin kattoterassilla drinkeillä ihan vaan niiden maisemien vuoksi! Sieltä näkee melkein koko kaupungin 🙂 saattaa olla melko täynnä tosin kun nää ilmat on suht hyvät nyt 😀 ja edellä mainittu foodhallen on kanssa kiva sielä saa jotain jokaiseen makuun!

Leave a Reply