ALL WHITE

  

Huhhei mikä päivä! Mulla oli sangen kunnianhimoiset tavoitteet tälle päivälle jo alun alkaen, mutta ne muuttu vielä astetta kunnianhimoisemmaksi, kun eilen istuin puoli kolmeen asti tekemässä kirjanpitoa yöllä ja nukuin hieman alle kolme tuntia.

Mä tilasin tossa vähän aikaa sitten yhden repun, josta olin haaveillut jo kolmisen vuotta. Sen piti tulla seminopeasti Jenkeistä, mutta UPS:n seuranta näytti koko ajan, että reppu tulee vasta 19.6. päivän loppuun mennessä. Ottaen huomioon, että me lähdetään huomenna ennen aamukasia jo lentokentälle, en uskonut, että se ihan ehtii mulle ennen matkaa. En pelkästään halunnut reppua mukaani reissuun vaan halusin myös vastaanottaa sen ennen kuin se palautuisi takaisin JA mahdollisesti reklamoida oikeassa ajassa, eikä kaksi viikkoa jälkijunassa, jos sellaiseen siis olisi aihetta. Soitin UPS:lle pari kertaa ja sain koko ajan ihan eri vastauksia. “Ei voida tehdä asialle mitään, se tulee sinetöidyssä kontissa Tampereelle”. Ehh, jotenkin epäilen, että Jenkeistä tulee Suomen Tampereelle joka ikinen päivä kontillinen tavaraa pelkästään UPS:lla. No, loppujen lopuksi sain erään henkilön kiinni, joka kaikesta päätellen oli hieman enemmän perillä tästä kaikesta ja hän kertoi, että repun stoppaaminen Vantaan terminaaliin toki onnistuu. Niinpä ajattelin, että ehdin sitten keskiviikkoaamuna koukkaamaan sen matkalla lentokentälle, onhan kenttä siinä ihan vieressä. No, kerrankin meni niin päin, että joku asia tuli nopeammin kuin povailtiin ja reppu olikin Helsingissä jo eilen. Jeij! Mulla oli tänään aamulla kampaaja-aika Helsingissä ja päätin tehdä sitten alta pois kaiken sen, mikä olisi huomenna voinut tuoda muuttujia matkallemme lentokentälle.

Starttasin siis automme 6.30 ja lähdin kohti Helsinkiä. UPS aukesi 8, olin pihassa 7.58. Aika optimoitu onnistuminen 😀 Olin reppu kyydissä jatkamassa matkaa Vantaalle viemään Benjiä vanhemmilleni hoitoon jo 8.05. 8.20 olin vienyt koiran hoitoon, tarkistanut repun (oli täydellinen!) ja suuntasin kohti Forumia ja Kampaamo Bowta. Ai että sitä tyytyväistä fiilistä, kun olin Forumin parkissa 8.56 ja juuri ajoissa Nooran tuolissa. Jesss! Noora teki taikojaan ja aivan ihanan tukanvärin taikoi päähäni ja Forumista suuntasin kirjanpitäjäni luokse. Ehdin jopa stopata ostamaan Forumista saman mekon kuin mikä Nooralla oli päällään, kun ehdin ihastumaan. Materiaalit kirjanpitäjälle, puolen tunnin höpötys kaikesta tärkeestä ja taas autoon. Jätin auton siskolleni sovitusti Tikkurilassa parkkiin ja kipitin junaan, joka lähti Tikkurilasta 13.19. I made it! Ajallisesti kiire oli, koska lastenhoitajamme piti lähteä 15.30 ja mieheni oli töissä. Sitä paitsi, ystäväni meni tuolla yhden junalla Helsingistä tänne Lempäälään, joten pakollinen kotimatka olikin sitten treffit ystävän kanssa 🙂 Auton tosiaan jätin siskolleni, joka saa nyt nauttia avoautosta sillä aikaa kun olemme poissa sen sijaan, että auto pönöttäisi pihassa. Aikamoinen hurlumhej päivä ja pieni iltapäiväkooma iskikin kun pääsin kotiin. Tai no ei ihan heti. Chekkasin meidät ensin lennolle, varmistin huoneen saatavuuden hotellistamme ja printtasin junaliput valmiiksi koko reitille. Naapuri kävi höpöttelemässä ja vasta sen jälkeen kaikki energiat tipahti ja olin ihan raatona. Kahvin voimalla sain itseni takaisin hereille ja pakkaamaan.

Pieniä pakkaushaasteita tällä kertaa on ilmassa. Aiomme lähteä vain yhdellä isolla matkalaukulla, yhdellä pienellä lentolaukulla, repulla ja olkalaukulla. Ottaen huomioon, että olemme reissussa lähes kaksi viikkoa ja meitä on kolme, on tää meille aikamoinen haaste 😀 Varsinkin kun matkalaukussa on mm. 3 kg painava matkasänky Dantelle. Ja joku reilu 5 kg herkkuja Lontoo-perheelle tuliaisina 😀 Hups! Danten ja miehen tavarat on jo matkalaukussa, omani vielä todella vaiheessa. Ei oo vaikeeta pakata vaatteita, siinäs heittelen muutaman kesämekon, pari paitaa ja yhdet housut matkaan, mutta mulle on aina haaste pakata mukaan asusteet. Minkä laukun ja mitkä kengät haluan mihinkin asuun? No, onneksi olen niin innoissani repustani, että todennäköisesti käytän vaan sitä koko matkan 🙂 Se on sitä paitsi aika kätevää reissussa, sillä en halua vielä liiaksi rasittaa miestäni, joka oli kaksi viikkoa sitten leikkauksessa ja voin hyvin kantaa oman osuuteni. En vaan halua tehdä sitä tuhat kiloa painavalla olkalaukulla. Saa nähdä mitä tulee pakattua mukaan tätä menoa.

Oon ollut jotenkin superinnoissani siitä, miten tämä päivä on mennyt. Mä sain hirveesti aikaiseksi kaikkea ja jäi hyvä fiilis. Nyt on vielä muistivihko täynnä muistiinpanoja siitä, mitä kaikkea pitää tehdä ennen lähtöä, mutta mulla on vahva luotto siihen, että kaikki menee erittäin hyvin ja lähdetään huomenna melko levänneinä ja iloisina reissuun.

Asuna tällä kertaa mun kokovalkoinen asu, joka saa varmaan pahimmat siveyden sipulit huokailemaan. Kyllä, tuo on mekko. Kyllä, se on lyhyt. Ei, sieltä ei vilahda alta mitään, sillä alla on valkoiset shortsit.

BY MALINA mekko (*täältä)
CHANEL laukku (vintage)
ZARA korkkarit (vanhat)
CHRISTIAN DIOR aurinkolasit

    

Mitäs te tykkäätte tästä kokovalkoisesta kesäasusta ja muhkeasta By Malinan mekostani? Jeij or neij? Ja haluutteko nähdä THE repun? 

7 thoughts on “ALL WHITE

 1. Ihana asu, kerrassaan raikas! 😍 Mä oon muuten kans ihan mestari tuossa minuuttiaikataulutuksessa ja saan aina ihan sairaat kiksit siitä, kun kaikki menee just eikä melkein 😅😄 Puolisoni välillä ei voi ymmärtää sitä, eikä kyllä muutkaan.. 🙈

  ..ja todellakin THE reppu kehiin, suorastaan vaadin saada nähdä sen! 🙈

  Ihanaa reissua teidän perheelle! 🌞💕

  1. Joo, sit ku taaperon kaa tottuu siihen, että JOKAIKINEN aikataulu kusee aivan varmasti, niin on virkistävää kun ykskaks koko päivä menee ihan supernappiin ja oot koko ajan just sen oman suunnitelman herrana 🙂 Mä todellakin siis ymmärrän sua, tosta saa nimenomaan kiksejä 😀

   Ja jee, mä esittelen sen pian! 🙂 Kiitos!

 2. Turkissa olimme kolmen pojan ja miehen kanssa. Turkin lentoterminaalissa; ” Only two suitcases? Only two suitcases?” Pieni ja iso. Mukana uimaräpylät, lasit ja snorkkelit kaikille. Hyvin mahtui. Turkissa naisilla usein korkkarit, ehkäpä turkkilaisella enemmän tavaraa mukana.

 3. Ihana mekko! Mä oon taas jälkijunassa kesävaatteiden oston suhteen ja kaikki koot on loppu 😀 Tilasin just ison kasan mekkoja viime kesän koossa ja eihän ne mennyt päälle. Ehkä ens viikonloppuna Tukholmassa onnistaa mekon metsästys 😀

  Ihana kans, että joku muu on samanlainen aikatauluttaja kuin minä! Mies vihaa aikataulutusta ja mä taas stressaan senkin puolesta, että ehditäänkö just niinkuin suunnittelin.

 4. Mää en mekkoja osaa käyttää, vaikka aina huokailenki kuin hyvältä muilla näyttää. Shortseja käytän senkin edestä ja viime kesänä ostinki usiammat uudet shortsit ja vanhat myin pois. 🙂 Ehdottomasti reppu esittelyyn! Ja hyvää reissua teille. 🙂
  Itse lähen heinäkuun eka viikko vaasa/helsinki reissuun.

 5. Mä olen ollut aikaisemmin tosi arka käyttämään puhtaanvalkoista, mutta nyt alkukesästä olen siihen ihastunut! Se raikastaa ihanasti, ja epäilyksistäni huolimatta sopii vaaleallekin iholleni monia vaaleita murrettuja sävyjä paremmin 🙂
  Upea olet, ja ihanaa, että sait nauttia kampaamokäynnistä!:) Minullakin on tänään pientä itseni hemmottelua tiedossa 😉
  Ida

Leave a Reply