Glow, glow, glow!

    

Nyt kun kesä on täällä ja aurinko paistaa aamusta iltaan, mä haluan näyttää päivittyneelle, kuulasihoiselle ja hohtavan hyvälle! Tietenkään viettämättä yhtään liikaa aikaa ottaen aurinkoa ja kärvistäen ihoani vaan ihan vaan vippaskonstein jos saisi itsensä näyttämään kreikkalaiselta jumalattarelta, niin olis hirveen kiva.

Koska Cocopandalla starttas just ihan hurjan hyvät alet aurinkotuotteista, niin halusin listata teille muutaman mun niksin ja lempituotteen kunnon kuultoon ja kauniiseen hehkuun.

Mun taktiikka on oikeastaan viisiportainen. Ensimmäisenä tulee ihonhuolto, puhdistus ja kuorinta. Seuraavaksi itseruskettava, joka on oikeesti tasainen, kaunis päivetys, eikä purkista vedetty oranssi väri. Sitten tietenkin aurinkosuoja, kun on näin ihania lämpimiä kesäpäiviä ja auringossa vietetyn ajan jälkeen kunnon kosteutus. Ja sitten tietysti muutama meikkituote, joilla voi huijata itsestään upean hehkuvan eikä väsyneen kotiäidin näköisen 🙂

1. KUORINTA 

Jotta itseruskettava ja meikki näyttää hyvältä, kuorinta on kaiken A ja O. Muutama lemppari kuorintatuotteeni löytyy kuvasta.

Exuviancen Triple Microdermabrasion Face Polish -kuorintavoide edistää solujen uusiutumista, poistaa kuolleita ihosoluja ja tasoittaa ja kirkastaa ihoa. AHA, mikrokiteet ja papaijaentsyymi tuote kuorii tehokkaasti, enkä sitä siksi suosittelisi herkälle iholle, mutta tällaiselle pintakuivalle normaalille iholle se on ihan omiaan!

Dermalogica Gentle Cream Exfoliant, jonka maitohappo, salisyylihappo ja hedelmäentsyymit poistavat kuolleet ihosolut ja nopeuttavat solujen uusiutumista. Tää on sellainen “naamiomainen” kuorinta, joka jätetään n. 10-15 minuutiksi kasvoille vaikuttamaan ja pestään pois. Tää on mun mielestä kuorintavoiteista sellainen “kosteuttava”, että iho tuntuu jotenki ihan superkostealta ja eloisalta tän jälkeen. Käytän kerran viikossa, jonka jälkeen annan kunnon kosteuttavan naamion vaikuttaa kasvoilla vielä tuplatehoksi 🙂 Täydellinen itseruskettavaa ennen!

Biotherm Oil Therapy Huile De Gommage Exfoliator Dry Skin on vaahtoava kuorintavoide kuivalle iholle, eli ihan meikäläiselle. Puhdistaa ihon tehokkaasti ja tän jälkeen iho on ihanan sileä ja tasainen. Tätä ei tule käyttää kasvoille, vaan ainoastaan vartalolle. Mä käsittelen koko kropan aina kuorintavoiteella ennen itseruskettavan laittoa ja tää on musta paras. Ihanan jotenkin kesäinen pakkaus on ihana lisä suihkuhyllylle ja tän jälkeen kyllä huomaa, että itsesruskettava imeytyy parhaiten ja leviää tasaisesti ilman mitään rantuja.

2. ITSERUSKETTAVA

Yksi ja ainoa ja aivan todella paljon ylitse muiden. Vita Liberatan pHenomenal 2–3 Week Tan Mousse värissä Dark. Kyseessä on ruskettava vaahto, jota käytän kolmena peräkkäisenä iltana ja annan vaikuttaa aamuun asti, jos haluan kunnon kesäpäivetyksen. Lakanat joutuu tosin tämän jälkeen pesemään, mutta tää kestää tosi hyvin, pari viikkoa, ja peseytyy pois ilman, että se lähtisi jotenkin osissa ja rantuina. Tätä voi käyttää vartalolle ja kasvoille ja mä käytän tätä koko kropalle, nimenomaan myös kasvoille. Tän sävy on kauniin kultainen, ei oranssi ja tuote on täysin hajusteeton ja parabeeniton, eikä sisällä alkoholia. Tää on itseruskettavista se, jota uskallan ihan reteesti käyttää raskaana, juuri näistä syistä. Oon kokeillut muitakin Vita Liberatan tuotteita (myös sitä, jota kaikki kehuu, ettei sotke, mut mulla se kyllä sotki) ja muiden merkkien tuotteita ja tää on ehdottomasti paras ja luonnollisin. Hintava tää on, mutta purkilla pärjää n. 3 kk, joten ei mikään suuri satsaus luonnollisen näköiseen päivetykseen.

Tän jälkeen kyllä lakanat vaatii pesua, MUTTA tää lähtee ihan valkosistakin lakanoista ilman mitään vippaskonsteja peruspesussa 🙂

3. AURINKORASVA

Kuten kirjoitin taannoin, aurinkorasvaa käytän todella liberaalisti ja reippaasti ja suojaan kasvoni tosi hyvin. SPF50 suojakertoimella varustettu Lancômen Soleil Bronzer Sun Protection Face Cream on mulle sellainen astetta luksuksempi aurinkorasva, jota käytän kasvoille. Tän päälle on musta tosi hyvä levittää meikki, tää ei mitenkään vaikuta meikin alla mun mielestä meikkiin. Lancome Soleil Bronzer sisältää E-vitamiinia, ravitsevia öljyjä ja kosteuttavaa hyaluronihappoa, eli tää menee myös mukavasti kosteuttamassa kasvoja.

Todella ylelliselle linjalle lähtiessäni vedän esiin Baborin Doctor Repair Cellular Protecting Balm -aurinkovoiteen, myöskin suojakertoimella 50. Tää on todella hyvä aurinkorasva, mutta ei ihan sellainen, jota läträän nopealle lenkille vaan oikeasti kunnon pitkälle kaupunkipäivälle tai vastaavaan, kun haluan meikin alle tosi laadukkaan aurinkosuojan 🙂

4. AFTER SUN 

Kosteus kosteus kosteus! Hyvä after sun on ihan ehdoton ja yks mun suosikeistani on Biothermin After Sun Oligo-Thermal Milk. Supertehokkaasti kosteuttaa niin vartalon kuin kasvot ja sopii kaikille ihotyypeille. Käytän tätä myös usein kesällä ihan suihkun jälkeenkin, koska tää on vaan niin kosteuttava tuote. Se myös mukavasti viilentää ja rauhoittaa ihoa ja sisältää E-vitamiinia, hivenaineita ja planktoniuutetta, pehmentäen ihoa.

5. GET THAT GLOW! 

Vita Liberatan Illuminaze Highly Active Complexion Veil on kosteuttava meikinpohjustaja, joka on ihan superkevyt iholla, mutta se mahdollistaa meikin leviämisen tosi helposti ja tasaisesti iholle, luoden sellaisen virheettömän kauniin pohjan.Tuote tulee purkista valkoisena, mutta se on täynnä pigmenttiä sisältäviä mikrohelmieä, jotka levittäessä muuttuu ihonväriseksi ja tuote sopii täydellisesti ihon väriin. Se korjaa ihon virheitä häivyttäen niitä vähän sellaisella “blurraus”maisella ominaisuudella. Tää tekee ihosta ihanan “mattaisen”, eikä se kiillä hikisenä tai punoittavana läpi kovemmassakaan auringossa. Kuultavaan ihoon levitä tämä meikkivoiteen alle ohuesti ja loppumeikki päälle. Mattaisemman lopputuloksen halutessasi levitä ensin meikkivoide ja sitten tämä päälle. Toimii superhyvin!

bareMineralsin barePRO Glow Highlighter on ihan täydellinen highlighteri!  Se sisältää valoa heijastavia mineraalihelmiä, jotka luo kasvoille ihanan ja ennen kaikkea kauniin luonnollisen hehkun hehkun. Tätä voi sekoittaa kosteusvoiteeseen tai meikkivoiteeseen tai levittää meikkivoiteen päälle kohtiin, joihin haluaa tuoda erityisesti hehkua, kuten nenänpäälle ja poskipäille. Tää on ihana tuote myös sen takia, että tää mun mielestä tasoittaa ihoa tosi kauniisti 🙂 Mulla tää on sävyssä Free.

Too Faced Bronzer Pink Leopard on aivan ihana aurinkopuuteri! Sen lisäksi, että se on ehkä maailman kaunein meikkituote, se on myös tosi kaunis sävyltään sekoittaen muutamaa eri sävyä ja tuo tosi ihanan hehkun kasvoille.

Siinäpä mun suosikit tähän kesään!

Kaikki mun suosikit löytyy yhteisesti täältä. Sen lisäksi kannattaa tsekkaa Cocopandan aurinkotuotteiden, itseruskettavien ja karvanpoistotuotteiden mega-alet nyt ja hyödyntää ne. Mun MUNGO0619-koodilla saatte 10% alennuksen kaikista yli 60 € ostoksista 23.6. asti ja tän alennuksen saa myös jo valmiiksi alennetuista tuotteista. Jotain ihan mielettömiä tuotteita on mm. 40 % alessa, joten kannattaa nyt hyödyntää tämä alennus, jos kaipaa täydennystä kesän hehkuviin tuotteisiin! Nää kaikki munkin esittelemät tuotteet on nyt alessa 🙂

13 thoughts on “Glow, glow, glow!

 1. Hieno hehku mutta saman rusketuksen voi saada myös etelän lomilla ilman purkkituotteita tai Suomessa kesällä, kunhan kysyn eikö Losin matkalla paistanut aurinko vai eikö rusketus ehtinyt tarttua?

  1. Ei se oikeen tartu, jos ei makaa auringossa, vaan suojaa itsensä auringon vaurioilta ja syöpäriskiltä. Mun päiväni aurinkoa palvoen on kyllä todellakin takanapäin. Haluan elää pitkän ja terveen elämän, enkä altistaa itseäni auringon riskeille. Käytän hattua/lippistä, aurinkolaseja ja SPF50-rasvoja, suojaan itseni auringolta vaattein ja pyrin oleskeleman varjossa. En syövä lisäksi haluaisi myöskään auringon vanhentavia vaikutuksia iholle. Kenenkään ei pitäisi rusketuksen takia altistaa itseään ihosyövän riskeille, kun tasaisen kauniin lopputuloksen saa myös purkista 🙂
   Kyllä Losissa aurinkoa piisasi ja Suomessakin oikein mukavasti. Mä valitsen purkkivärin 🙂

   1. Niin samaa mieltä! Itsekin ennemmin purkista otan, kuin auringosta. Tiedän monia jotka ovat palvoneet aurinkoa vuosi tolkulla ja vanhempana ovat ihan kurttusia rusinoita. Ovat myös sanoneet että kaduttaa se auringon ottaminen, kun tekee enemmän hallaa tulevaisuudessa iholle, mitä sillä hetkellä tulee ajatelleeksi 🙁

    1. Samaa mieltä. Täytyy muistaa että auringosta saa kuitenkin d-vitamiinia ja kesällä sen ottaa mieluummin luonnollisesti auringosta, kuin purkista. Siihen kyllä riittää n. 15-30 min auringossa oleskelu. Itsekin olen lopettanut auringonoton parikymppisenä n.10v sitten. Vältän aurinkoa klo 11-15, liikun normaalisti muina aikoina Suomessa auringossa ilman aurinkorasvaa (meikkivoiteessa on kyllä 15 suoja), mutta muuten en ottamalla ota, enkä vietä pitkiä aikoja kaupungillakaan auringossa. Rusketuksen otan purkista. Ihoni on lähes rypytön ja mua luullaankin paljon nuoremmaksi, kuin mitä oon 🙂 Tuo Vita Liberata on kyllä hyvä merkki, viimeisin suosikkini on Zuiin itseruskettava vaahto, joka on luonnonkosmetiikkaa.

     1. Siitä olen ehkä hieman eri mieltä, että suosittelen kyllä käyttämään auringossa aurinkorasvaa myös vaikka liikkuu muina aikoina kuin pahimpaan keskipäivän aurinkoon ja vaikka iho ei palaisikaan Suomen kesässä, niin vahinkoa se tekee silti. D-vitamiinia imeytyy kyllä myös vaikka ihon suojaisi, niin sikäli kyllä kannattaa se iho suojata 🙂 Mä syön D-vitamiinia myös purkista, sillä mulla on aina vähän huonot D-vitamiinin arvot :/ Mutta, se on niin helppo vitsku syödä purkista, etten sitäkään kyllä stressaa 🙂

      1. Aurinkorasva kyllä estää/vähentää D:n imeytymistä merkittävästi, tämän kuulin kosmetologilta sekä luontoisalan ammattilaiselta, nopeasti googlettamalla myös löytyi asiasta tietoa 🙂 Itse syön pimeään vuodenaikaan 100 ug ja mulla on ollu tosi hyvät arvot.

    2. Joo, mun äiti on hokenu tätä vuosia, mut näköjään aloin uskomaan vasta kun tulin itse äidiksi ja aloin miettimään sitä, kuinka paljon arvostan pitkää ikää ja terveyttä 😀

 2. Toi biothermin after sun on musta hintaansa nähden tosi hyvä tuote 🙂 Muista ei vielä niin olekaan kokemusta!:) Kiitos vinkeistä ja kun kerrot ihon hoidon ja suojaamisen tärkeydestä!
  Mukavia, aurinkoisia kesäpäiviä!<3
  Ida

 3. Ihanan näköinen tuo aurinkopuuteri! Tuo Dermalogican kuorintavoide kuulostaa melko samanlaiselta kuin huomattavasti halvempi Lumenen Valo sarjan peeling mask, josta tykkään ihan tosi paljon. Kuorii hyvin, mutta ei oo liian tuju ja iho ihan todella hehkuu etenkin seuraavana päivänä! Vita Liberatan itseruskettavaa oon myös kokeillut, mutta ei vakuuttanut mua yhtä paljon kuin St. Tropezin Purity mousse. Sävy oli kyllä ihan kiva, mutta ei tarttunut mun erittäin kalpealle ja huonosti ruskettuvalle iholle yhtä hyvin ja kestävästi kuin tuo Purity. Jälkimmäinen myös tahraa huomattavasti vähemmän, vaikka toki vaatii enemmän tarkkuutta kun karttaväri puuttuu. Tuon Vita Liberatan kanssa nukuin kotona tumman pyyhkeen päällä suojaten lakanaa, jos olin huonosti ajoittanut rusketuksen lakananvaihtojen kannalta.

  Mun vinkki sellaiselle, joka ei halua vartalonkuorintaan käyttää kamalasti rahaa on hommata kuorintahanskat. Ihan superhyvät, voi pestä pesukoneessa ja käyttää esim. lemppari suihkugeelin kanssa jos haluuaa hellemmän kuorinnan tai ihan yksinään, jos iho kestää vähän karheampaakin. Etenkin kesällä kun tasaisen rusketuksen vuoksi tulee kuorittua ihoa vähän useammin, niin nää on kyllä tosi kätevät ja helppo ottaa myös mukaan:)

  1. Hei kiitti vinkeistä 🙂 Täytyy kokeilla joskus tota St. Tropezia 🙂 Ja mä oon itse asiassa kokeillu tota Lumenea ja pakko sanoa, että toi Dermalogica on ihan eri ulottuvuudesta, on kyllä huomattavasti parempi tuote, ainakin mun mielestä. Mulla on kans joskus ollu kuorintahanskat, mut en oikeen tykkää niistäkään vaan kunnon kuorintavoide tai kuorintaöljy on ihan parasta parsaa 🙂

 4. Mitä luomiväriä sulla on tässä? Mulla on ollut hakusessa juuri tuon värinen luomiväri ja kun bongasin sun kuvat stoorista, oli pakko tulla blogiin asti etsimään tätä tärkeää tietoa 🙂

Leave a Reply