Flawless pohja meikille

Ootte varmaan kaikki tietoisia siitä, että on jo hetken ollut trendinä poistaa ihokarvoja kasvoista. Musta tää on kuulostanut alkuun tosi hämäävälle, koska jos ajattelenkin vahalla kasvokarvojen repimistä, niin pahaa tekee. Kuitenkin, mä oon aina ollut vähän sellainen “pörröinen”, että mulla on paljon sellaista hyvin hentoa vaaleaa karvaa. Sellaista persikkahaituvaa, kun tavoitteena olisi olla ennemmin nektariini. Ainakin jos puhutaan kasvojen ihosta. Moni meikkitaiteilija Instassakin on sheivannut kasvojaan luodakseen tasaisemman pohjan ihomeikille, mutta jotenkin tuo ajatus on kauhistuttanut itseäni.

Sain kuitenkin tuossa taannoin kokeiltavakseni Tvins Flawless -karvanpoistolaitteen, joka on suunniteltu juuri tällaiseen tarpeeseen ja joka on itse asiassa palkittu esim. Cosmopolitan Beauty Awardseissa voittajana. Olettekin ehkä jo törmänneet siihen jossakin, koska maailmanlaajuisesti tää on herättänyt paljon mielenkiintoa ja suosiota. Pieni peitevoidepuikon kokoinen laite on ihan superhellävarainen ja hypoallergeeninen, sillä sen pää on päällystetty 18 karaatin kullalla. Tuote on turvallinen kaikille ihotyypeille eikä se ärsytä ihoa tai aiheuta punoitusta. Se on dermatologisesti testattu ja ihotautilääkärien hyväksymä (Dermatoliogist Approved-leima).

On vaikea selittää tarkalleen tuotteen toimintatapa, koska se ei ole höylä tai epilaattori tai mikään vastaava. Tuotteessa on pyörivä pieni kultainen terä, joka poistaa epätoivotut karvat ja haituvat todella nopeasti ja täysin kivuttomasti. Esimerkiksi mulla kasvaa aina korvien juuressa leuassa sellaista ihan vaaleeta haitua ja huulen päällä myös. Meikkivoide jotenkin helposti jopa korostaa tätä ja “jää kiinni” niihin karvoihin. Kun meikkipohja on karvaton, niin meikkivoiteet ja muut ihomeikit levittyy paremmin ja seerumit ja voiteet imeytyy paljon paremmin nekin mun mielestä. Kuvasin pienen videon tosta käytöstä, niin se ehkä selventää paremmin.

(Miten vloggaajat kykenee videoimaan itteään, mä oon niiiin huono tässä 😀 Ja näköjään viimeinen pari sanaa katosi ja taustalla kuuluu joku ihmeellinen rutina, mutta ehkä laitteen toimiminen selviää 🙂 

Tuote on tosi pikkuinen ja mahtuu helposti meikkipussiin mukaan. Se on ladattava, eikä käytä siis paristoja ja kulkee helposti mukana. Tää on myös ihan superkevyt. Mä oon välillä poistanu tällä jotain yksittäisiä kulmakarvojakin, mutta eniten käytän tätä juurikin huulen yläpuolella, leuassa ja poskilla. Muistatteko sen mustan naamion, joka on mun mielestä ihan superhyvä, mut kivulias? No, ei oo enää niin kivulias, kun ei ole tuota persikkanöyhtää revittävänä kasvoista samalla kun sitä poistaa 🙂 Tuote on myös mikroskooppisen tarkka, eli ei tarvii odotella, että ihokarvat kasvavat tietynmittaiseksi, ja se on paljon hellävaraisempi kuin mitä esim. kasvojen sheivaaminen olisi, sillä se ei tee mitään ihokerrokselle.

  

Näin raskausaikana mulla kasvaa ainaki kaikki mahdolliset hiukset ja karvat paljon nopeemmin ja jotenki tuuheempana ku normaalisti. Tukkaki on mielettömän tuuhea tällä hetkellä tuolta päälaelta kokeillessa ja sama tuntuu olevna kynsissä ja esim. säärikarvoissa. Mä oon vähän pelokas myös sheivaa jalkoja polvien ympäriltä, kun oon saanu itelleni lukemattomia haavoja niin. Oon välillä vetänyt tällä Flawlessilla polvialueen kans virheettömän sileeksi 😀 Tämän mukana tulee muuten kaksi vaihtopäätä, joten tuotteesta riittää iloa pitkäksi ajaksi.

Jos ootte samanlaisia persikkapörröjä ku meikäläinen, niin kannattaa kokeilla. Nyt koodilla Anna10 saatte 10% alennuksen tuotteesta täältä 🙂

16 thoughts on “Flawless pohja meikille

 1. Vaikuttaa tavallaan todella kätevältä, sillä itselläni on juuri tuota pienen pientä ihokarvaa vähän joka paikassa ja meikki todellakin tarttuu siihen (erityisesti puuteri)….muuuuttta mietin vain kun eikös sanota että jos karvoja alkaa ajelemaan niin niitä saa olla alvariinsa ajelemassa. Ne kasvaa nopeammin kun niitä sheivaa. Korjaa jos olen väärässä, mutta näin olen kuullut. Siksi esimerkiksi sokerointi olisi hyvä, sillä siinä karvan kasvu hidastuu ja karvan laatu pehmenee myös. Mutta mietin, että jos tällä alkaisi ajelemaan ihokarvoja niin kasvaisiko ne kahta kauheammin jatkossa…. hmmm.. 🙂

  1. Mä oon ymmärtänyt, että toi karvanpoisto ja kovemmin kasvavat karvat on myyttimurrettu juttu, eikä pidä paikkaansa 🙂 en oikee ymmärrä mihin logiikkaan se perustuisikaan tässä tapauksessa.

   1. Aa okei. En oo siis yhtään perehtynyt tuohon vaan joskus kuullut. Mutta hyvä juttu jos ei pidäkään paikkaansa!! Sitten voisi tätä testata 😍

  2. Mietin tätä ihan samaa karvojen kasvujuttua! Samoin sitä perinteistä “kasvaa sitten takaisin tummempana!”
   Olen itse todella vaalea mutta tuota nukkaa löytyy järjettömän paljon, etenkin juuri leukapielistä. Samoin kulmakarvojen ympäristöä on vaikea saada siistiksi kun pinsetit eivät tartu pikkuhaituviin.
   Olisikohan tässä ratkaisu, jota uskaltaisi kokeilla 🤔

   1. Oon ihan sheiverillä sheivannut kaikki naamakarvat jo pari vuotta, eikä ne yhtään sen tummenpina kasva eikä tuuheampina. Toi laite ehkä mukavempi ja tarkempi kun sheiveri,eikä tarvi pelätä haavereita

   2. Kyseessä on puhdas myytti. Karvatuppi ei siitä muutu, vaikka sitä sheivattaisikn, joten se ei kasva tummempana tai nopeammin takaisin. Se tummuusefekti voi tulla siitä, että iholla olleet karvat ovat vuosien saatossa vaalenneet mm. auringon vaikutuksesta, joten kun ne kasvavat takaisin, ne voivat vaikuttaa tummemmilta aluksi, koska se on se karvan alkuperäinen väri.

  1. No se mulleki tulee mieleen tästä!! 😀 mut siis ei tunnu miltää toisin ku esim. sheiveri, joka tuntuu raapivalta tähän verrattuna!

 2. Ei kommentoitavaa itse aiheeseen sen kummemmin, sillä en koe laitetta omakseni. Pikemminkin turhakkeeksi 😀 Haluan vain antaa positiivista palautetta videosta: olipa kiva nähdä sinut videolla pitkästä aikaa! Ihan turhaan haukut itseäsi huonoksi videoesiintyjäksi. Et erotu mitenkään muista itseään videoivista/vloggareista! Toivottavasti näemme videon pian uudestaan 😊

 3. Olen kokeillut paristi langoilla sheivataa naamaa, mut ai hitto et sattuu ja siinä menee ikuisuus, et saa edes yhden karvan pois 😂 Oon myös sheiverillä koittanu, mut liian pelottavaa – sama kun välillä leikkaan saksilla ja kauhulla odottanu sitä päivää, kun leikkaan samalla ihoa pois.

 4. Jestas, mulla kasvoi ihan kauhea nöyhtäkerros raskausaikana joka puolelle kroppaa! Tää olisi ollut aika kiva kasvoille, höyläsin kyllä pari kertaa mutta joka kerta pelotti että tulee vekki. Nyt synnytyksen jälkeen odottelen että naamakarvat lähtee samalla kun hiukset…

 5. Hieno meikki, mutta ihmettelen miksi et koskaan (ennen huulien muokkausta) tehnyt meikkipostauksia kuten tässä nyt? toivon vaan ettet muuttuisi miksikään Dolly P tyyliseksi naiseksi. Luonnonkauneus ja aitous on se mitä kannattaa tavoitella itse kenenkin. Aion yhä seurata, mutta tuskin jatkossa seuraan jos tämä blogi muuttuu pistostäyte sinne sun tänne, silikonit ja peppuimplantti blogiksi?

  1. Mä en ymmärrä, miten sä koet sun oikeudeksi määritellä kenenkään toisen ulkonäköä. Jos tuo on sun asenne, niin toivonkin ettet seuraa blogiani. En halua mihinkään elämäni ulottuvuuteen ihmisiä, jotka kuvittelee saavansa tällä tapaa kommentoida kenenkään ulkonäköä. Mulla on omat ulkonäkömieltymykseni, vahvatkin sellaiset, mutten ikinä kehtaisi sheimata ketään hänen omista valinnoista. Olen ehkä joskus nuorena niin tehnyt, mutta kyllä aikuisen ihmisen pitää tietää paremmin. Sinä et todellakaan ole oikea ihminen määrittelemään mitä asioita ja ulkonäöllisiä aspekteja kenenkin kanattaisi tavoitella.

   Naurettavinta kommentissa on, että olen koko blogihistoriani ajan tehnyt meikkipostauksia, ihonhoitopostuksia ja muita kauneuspostauksia.

 6. Kyseessä ei ole sen ihmeempi laite kuin partakone. Jos katsotte miesten partakoneita joissa on pyörivät leikkuupäät (Philips) niin huomaatte, että tuossa on samanlainen yksi leikkuupää. Toiminta perustuu siis pyörivään terään. Kätevä laitehan tämä on, koska naisilla tuo parran kasvu ei ole niin vahvaa, että sitä varten tarvitsisi oikeaa partakonetta. Tällöin kivassa näppärässä muodossa mukana kulkeva pikku partakone on kätevä.

  18k kultajuttu taas on markkinointikikka jolla houkutellaan naisia. Miesten partakoneissa ruostumaton teräs on toiminut vuosikymmeniä.

  Karvojen kasvusta. Jos mietitte miten karva kasvaa, niin varmaan ymmärrätte, että ne eivät leikkaamalla, sheivaamalla tai muulla tavoin katkaisemalla tuuhene/lisäänny. Karva kasvaa juurestaan, ja on “kuollutta” kuitua näkyvältä osaltaan. Sen kun katkaisee, niin siitä ei kulje mitään “signaalia” karvan juureen ja anna komentoa kasvaa nopeammin/vahvemmin. Miehet leikkaavat hiuksiaan parin viikon välein, joten jos ne kasvaisivat vahvempana ja nopeammin takaisin niin kohta tarvitsisi puutarhasaksia hiustenleikkuuseen.

  Se miksi karvat voivat tuntua vahvemmilta, johtuu siitä, että sängessä ei ole karvan pituuden tuomaan vipuvartta. Karva kun kuluu sitä mukaa mitä vanhempi se on. Eli se ohenee päätään kohti ja on juurestaan paksu. Kuvitelkaa vaikka ohut koivun runko. Kun koivun runkoa taivuttaa sen ollessa pitkä, niin sehän taipuu kevyesti. Mutta kun sama puu katkaistaan siten, että jäljelle jää 20 cm kanto. Ei muuten kanto enää taitukkaan samalla tavalla. Kanto tuntuu vahvemmalta, vaikka on edelleen yhtä vahva kuin silloin, kun siinä kasvoi puu. Vipuvarsi ja ohuempi ja taipuisampi latvaosa vain puuttuu.

  Se mikä karvojen kasvuun ja vahvuuteen voi vaikuttaa on niiden nyppiminen (ja luonnollisesti vahaaminen/sokerointi, se kun on sama asia kuin nyppiminen), koska se manipuloi karvan kasvavaa kohtaa eli juurta. Mutta sekin kuulemma heikentää sitä kasvua, eikä lisää.

Leave a Reply