Bye Bye Hollywood Hills

Bye bye Hollywood Hills, I’m gonna miss you…

Tai no kuvanmukaisesti ennemminkin Beverly Hills, mut you know. Sama paikka 🙂 Onpas ihana olla kotona! Saas nähdä millainen savotta tässä aikaeron kääntämisessä tulee olemaan. Dante tottu yllättävän hyvin Losin rytmiin ja oli viimeiset päivät ihan normaalissa arkirytmissään siellä herätyksineen kaikkineen. Nyt kun lensimme 11 h Helsinkiin, nukkui poika 9 tuntia yhteen putkeen ja olis nukku pidempäänkin, ellen olisi herättänyt 15.30 Suomen aikaa. Nyt tässä istuskellaan vielä koko perhe ihan energisenä, että saa nähdä saako kukaan unta ennen kuin klo on jotain 5 aamulla. Mies ei tosin lennolla nukkunut kuin pari tuntia, mutta yllättävää kyllä itsekin sain nukuttua jonku reilu 7 tuntia. En kovin mukavasti ja tää raskaus-iskias vaivasi ihan urakalla, mutta yllättävän hyvin. Itse asiassa, olin ihan yllättynyt kun heräsin puoltoista tuntia ennen laskua ja olin nukkunut aika sikeesti useamman tunnin.

Australiasta tullessamme aikaeroväsymys toimi erittäin kivasti meidän laariin, kun heräilin aina aamulla joskus 5 aikaan ja sain hirveesti tehtyä ennen kuin klo oli edes 10. Olin yleensä 7 mennessä käyny lenkillä ja suihkussa ja tehny aamupalan ja mitä vielä. Nyt tilanne on ihan päinvastainen, nimittäin luulenpa, että ei ihan hirveesti välttämättä väsytä vielä tossa aamuyön tunteinakaan ja aamulla herääminen voi olla aika tuskaa. Mulla on tosin ollut joku aika ihmeellinen aamuheräilyjen vaihe, jonka oon laittanut kyllä tän raskauden piikkiin. Oon jo ennen reissua heräillyt kotona lähes poikkeuksetta 7 aikoihin aamulla ennen kelloa (ja todella fyysistä ja ihmeellistä herätyskelloa nimeltä Dante) ja sama jatkui tuolla reissussa, tosin siellä heräsin joskus 5 aikaan ihan virkeänä joka aamu, mikä ei sinänsä käynyt järkeen, kun Suomessas oli silloin klo 15. Mene ja tiedä, toivottavasti tähän tottuu nopeasti kun huomenna pitäisi lähteä liikkeelle 7.30. Onneksi päivällä ei ole ohjelmaa ihan hirveesti, vaan voin vaan käpertyä päikkäreille tarvittaessa sitten iltapäivällä. Lapsenvahtimme tulee aamulla ja olikin aika lottoamista arpoa hänelle työvuoroja tälle viikolle 😀 Silleen “nooo, tuu vaikka näinä tunteina, Dante saattaa tosin vaan nukkua” 😀 Saa nähdä. Viimeksi aikaeroväsymyksestä toivuttiin ehkä viikon verran, mutta toisaalta silloin olimme reissussa kuukauden, nyt vain viikon.

Reissu oli tosi onnistunut, paljon on kuvia tullut napsittua ja huomenna olisi tarkoitus palata taas kunnolla blogin ääreen viikon lomailun jälkeen 🙂 Mulla on pari kivaa postausta jo kirjoiteltuna reissusta, joten nyt voisin käydä keittämässä mukillisen minttuteetä ja toivoa, että sisäinen kelloni muistaisi vielä Suomen aikataulut!

Palataan siis asiaan taas huomenna! Pitäkää peukkuja, että pyjamaa päälleen kiskova taapero ei nuku nyt Jenkkiaikataulumme mukaisia päikkäreitä vaan posottaa yöunia aamuun asti.. (wishful thinking)

Leave a Reply