TERVEISIÄ TIEN PÄÄLTÄ

Huhhh mikä päivä eilen oli! Olimme koko päivän Disneylandissa ja saavuimme takaisin kämpille joskus 21 aikaan. Kannoin nukkuvan lapsen käytännössä katsoen suoraan sänkyyn (ehdotus iltapalasta aiheutti vain itkun, tyyppi halusi ekaa kertaa ikinä eläissään nukkumaan :D) ja olin itsekin kyllä finaalissa. Kyllä tällaista raskauslyllerrystä kun 16 km painelee päivän aikana, niin tuntuu jaloissa. Nyt ollaan herätty kiireettömään aamuun kämpillä, syöty aamupala ja ihan vaan oltu hetki sisällä. Viime päivät ollaan menty niin vauhdikkaasti koko ajan, että 20 000 askelta on paukkunut joka päivä ja kilsoja on tullut päälle 15 käveltyä joka päivä. Ei ehkä normaalisti tuntuisi missään, mutta kyllä ensimmäiset liitoskivut ovat nyt ilmoitelleet olemassaolostaan tässä retkiemme jälkeen. Tänään aiomme siis ottaa hieman rennommin ja kävellä ehkä hieman vähemmän.

Moni teistä on kysellyt Instagramissa ja kommenteissakin siitä, millaista on reissaaminen tällaisen pienen kanssa, miten se on muuttunut ja onko jotain vinkkejä. Se postaus on tässä työn alla. Samaan syssyyn olen kirjoitellut myös pottakoulusta, joka liittyy itse asiassa aika vahvasti juuri tän ikäisen reissaamisen kanssa oleviin erityispiirteisiin. Ei ehkä sellainen aihe, joka olisi ensimmäisenä tullut mieleen Mungolifen osalta, mutta oon sitä mieltä, että tuoreille vanhemmille siinä saattaa olla ihan hyviä vinkkejä. Ja tuoreita vanhempia on todellakin lukijoideni joukossa sankoin joukoin, sen olen huomannut. Ja itse asiassa nyt kun tämä meidän pieni höpöttää ihan moottoriturpana, niin ajattelin jakaa hieman ajatuksia myös puhekehityksestä ja meidän kaksikielisyyden mallista.

Ajattelin myös tehdä pienen Disneyland-oppaan (meidän matka meni ihan nappiin kiitos pienen etukäteistutkimuksen!!) ja toki Losista yleisesti ottaen vinkkejä, jahka reissu on paketissa. Nyt kun palaamme kotiin, ei ole enää päivätyötä syömässä aikaani, joten mulla on aikaa blogillekin taas ihan eri tavalla! Onko teillä jotain ideoita ja ajatuksia siitä, mistä haluaisitte lukea? Toisesta raskaudesta ja eroista ensimmäiseen, taaperovuodesta, meikkijutuista, asujutuista, kotujutuista, ruokaideoista? Opiskelujuttuihin tulen varmasti palaamaan jahka kesäkuun lopussa selviää maisterihaun tulokset, saan vahvistettua opiskelupaikan ja saan hieman tarkemmin selvyyttä siihen, miten opintoni tästä etenevät.

Nyt nokka kohti Melrose Avenueta ja rentoa hengailua kaupungilla. Nyt kun sain vihdoin koneen päivitettyä ja pääsen käsiksi kuviin koneella, niin saan ehkä teille jotain uusia matskujakin julkaistua. Tosin pakko sanoa, että yhdistelmä Los Angeles + pieni aikaeroväsymys + taaperon perässä juokseminen + raskaus = kaadun sänkyyn aina iltaisin superaikaisin, enkä jaksa edes ajatella somea tai blogia 😀 Mä en tajua miten muut on niin aktiivisia päivittämään storyja reissun päällä. Mä luen karttaa ja annan miehelle ajo-ohjeita automatkat ja muuten kännykkä pysyy aika visusti laukussa, ellen ota kuvia. Joka päivä oon silleen “tänään illalla sit laitan kuvapläjäyksen” ja todellisuus on se, että silmät ristissä laitan yhden kuvan IG ennen kuin simahdan 😀 No, ehkä tänään yllätän itseni 😀

5 thoughts on “TERVEISIÄ TIEN PÄÄLTÄ

  1. Luinko jostain, että oot käyny laittamassa microblading-kulmat? Vai ymmärsinkö jotenkin väärin? Siitä olis kiva saada oma postaus! 🙂

  2. Oon saanu kuvan, että et aikoisi esitellä teidän kotianne sen kummemmin, mutta itseä kiinnostaisi kovasti asuntoesittelyt yms. sisustukseen liittyvät asiat – sun tyyli on kovasti itseä miellyttävä. Samoin videot on aina mukavia, meikkipäivitys kiinnostaisi myös! Perhearjesta kertovat jutut on kans kiva lukea vaikkeivät itselle olekaan ajankohtaisia.

  3. Hei! Ois ihana lukea millaisia ajatuksia sinulla on toisen lapsen tulosta verrattuna ensimmäiseen. Meillä on toiveissa toinen lapsi ja onkin ollut yllättävän suuri päätös haluaisimmeko toista vai ei, kun se on kuitenkin niin eri asia kuin ensimmäinen. Sekä sitten tottakai haluaisin lukea miten arki sujuu kun pienokainen on täällä. Ja juuri tuo, miten eri tai samalla lailla raskaus on mennyt ja kroppa reagoinut toiseen raskauteen 😍 toivottavasti sait ajatuksestani kiinni. Ihanaa kesää teidän perheelle 😍

Leave a Reply