KUKKAMEKKORAKKAUS

Siis voi pyhä keskittymisen vaikeus ihan totta. Tää on ihan kamalaa 😀 Oma pää ärsyttää niin paljon, kun koko ajan tuntuu siltä, että siellä menis vaan yksittäisten ajatusten jotain kokoontumisajoja, eikä päätä saa kasaan ollenkaan. Tosi mukavaa sellainen, varsinkin kun tekemistä tosiaan riittäis. Vähänkin yhtä meiliä tai hetkellistä ajatusta vaativammat asiat on jotenki tosi vaikeita laittaa alulle ja saada vietyä alusta loppuun mitään vähääkään suunnitelmallista. Oikeesti, en tunnista itseäni. En oo ihan varma onko tää vaan tosi pahaa lomakuumetta (neljä päivää lähtöön!), raskauden aiheuttamaa tai vikoihin työpäiviin liittyvää. Yngh, en tiedä, mutta ois kiva saada omat aivot ja aivotoiminta takaisin ja ennen kaikkea sitä keskittymiskykyä paneutumaan yhteenkään isompaan projektiin (esim. kirjanpitoon tai vaikka matkasuunnitelman tekemiseen näin aluksi, kaikkien työjuttujen lisäksi).

Tilannetta ei auta yhtään se, että tuolla on maailman parhaat ilmat ja haluaisin olla vaan pihalla. Taapero pyörii pihalla koko ajan ja jos saisin euron jokaisesta “mama, tuu” -lauseesta, niin olisin jo miljonääri. Muutenkin vaikea sanoa ei tälle pikkutyypille, saatika kun iteki viihtyy tuolla ulkona paljon paremmin. Paitsi nyt kun siellä ukkostaa ja sataa rakeita. Tai no itse asiassa just loppu, tietenkin vasta sen jälkeen kun jyrähti niin kunnolla, että itsekin hypähdin ilmaan säikähdyksestä. Lastenhuoneesta kuuluu senmallista ääntelyä, että taaperon päikkärit oli siinä, mut vielä mua ei kaivata.

Tänään ois ohjelmassa käydä lakkauttamassa varpaat ja viemässä muksu parturiin. Mä oon virallisesti siinä vaiheessa raskautta, kun en enää yllä kunnolla varpaisiini. En ainakaan yhtään mukavasti. Mä oon muutenkin aika kankea, eli se varpaiden lakkaus pitkillä koivilla ja kankeudella ei oo ikinä helppoa, mut näin kun edessä on vielä jo vähän mahaakin, niin ei mitään toivoa. Luovutin ja varasin ajan jalkojen kestolakkaukseen. Oishan se kiva päästä käyttämään sandaaleita näillä ilmoilla. Poitsu pitää kans viedä taas kampaajalle. Tuntuu, että siellä pitäs ravata ihan hirveen usein. Nyt on musta pari kk mennyt siitä, kun tukka leikattiin ja se on taas ihan älyttömän mallinen potta, joka kasvaa hirveetä vauhtia. Ei siinä, tuo nyt on ollu syntymästä asti melkonen tukkajumala, eli pitää varmaan vaan tottua siihen, että se fleda ei pysy muodossa ei sitten yhtään. Toivottavasti ei hirveesti pyöri ja hyöri siellä, ettei tuu mitään tosi hauskannäköstä muistoa Losin matkakuviimme sitten 😀

Huomenna on rakenneultra. Myös se ehkä vaikuttaa tähän keskittymiskyvyn loistamiseen poissaololla. Lasken suunnilleen tunteja, mikä on ihan hölmöä kun vauva on aika hurja potkimaan ja tunnen hänet selvästi aina pitkin päivää. Mutta silti, on se aina ihana nähdä pikkuinen! Tää viikko on muutenkin ihan täynnä kaikkea kivaa, ultran lisäksi on viimeinen työpäivä, ystävien häät ja tietty se reissuun lähtö. Se muuten oikeesti pahiten tässä tuntuu keskeyttävän ajatuksenjuoksua. Vaihdoin just meidän vuokra-autoa ja varasin yhden ravintolan. Yritin kehitellä mielessäni jotain suunnitelmaa, mut siitä ei tullu mitään. Pohdin kantsiiko vaihtaa rahaa täällä, paljonko käteistä ylipäätään tarvii Jenkkeihin, missä käytetään koko ajan korttia ja onkohan ISOFIX-tuolimme yhteensopiva vuokra-auton kanssa. Ja mitähän vielä.   

  

Tästä mekosta supermoni kyseli Instagramin Storiesin puolella, toivottavasti muistin vastata kaikille. Jos en, niin tää on Ginan ja oisko viime vai toissavuoden mallistoa. Mut tässä on alla tollanen aika muhkea pitsihame, joka saa mun mahan näyttää ihan megaisolta jo, mut ei haittaa. Nyt kun maha nostaa lempparimekkoja vähän liikaakin edestä, oon tykännyt käyttää alla jotain kivaa hametta, joka sitten  tuo vähän lisämittaa helmaan. Tää valkoinen hame mun mielestä sopii tosi kivasti moneen mekkoon, tuo pitsillään sellaista herkkyyttä eikä oikeastaan sodi yhtään pääkuosia vastaan. Tykkään! Kesällä raskaana oleminen on paljon helpompaa ku talvella, varsinkin kun on tällainen rentojen mekkojen ystävä, joka voi pukeutua aina johonkin telttaan. Ei oo vielä paljon hankintoja ollut tarpeen tehdä, kun omilla vaatteilla on pärjännyt helposti.

Mä oon vältellyt äitiysvaatteiden ostamista, mutta kenkäkaupoille mä jätin useamman satasen. Nimittäin Dellasta ostin uudet Valentinot jo joitakin viikkoja sitten. Mä rakastan yhä edelleen noita Rockstudeja, vaikka ne ehkä joidenkin mielestä onkin jo menneen talven lumia. Mulle ne on vaan edelleen tosi mieleen. Nää vaaleanpunaiset on miellyttäny jo pidempään, mutta erityisesti koska noi sopi täydellisesti mun tuohon ihanaan Chanelin laukkuun, olin heti myynyt tälle mattavärille. Nyt oon kyllä tosi arka käyttämään näitä, kun pelkään saavani tuon vaalean nahan heti johonkin katastrofaaliseen. Ähh, pitäs vaan käyttää käyttöön tarkoitettuja juttuja eikä hillota kaapissa. Ehkä saan nää Losissa enemmänkin käyttöön. Ne nimittäin sopii aivan kaikkeen!

GINA TRICOT mekko
BALILTA hame
VALENTINO kengät
CHANEL laukku

Kävin myös Nooran tuolissa istahtamassa Bowssa viime viikolla ja Noora loihti mulle taas täydellisen värin, astetta tummemman ruskean, joka on aivan täydellisen sävyinen! Sitä tässä vienosti esittelen vähän joka toisessa kuvassa kun ei käsi näköjään malta pysyä poissa tukasta 😀

Mitäs te tykkäätte asusta? 🙂 Jeij or neij? 

Ja hei, jos tulee viime hetken vinkkejä Losiin, niin antakaahan tulla!! ♥

16 thoughts on “KUKKAMEKKORAKKAUS

 1. Kivan keväinen asu! Postaustoiveena lapsen kanssa matkustaminen, erityisesti se, miten kohteessa automatkat yms kannattaa hoitaa. Lähinnä just mietityttää turvakaukaloiden raahaaminen ulkomaille jne. Ei olla vielä lapsen kans matkustettu joten hyviä vinkkejä kaikesta mahdollisesta otetaan vastaan! 😀 ja hei ihanaa matkaa!

 2. Moi Anna! Miksi et hanki automaattikelloa? Oletko harkinnut sellaisen hankkimista? Panostat niin paljon ulkonäköön kenkiin ja laukkuihin mutta käytät halpaa manuaalista kelloa 🙂

  1. En oo harkinnut, en ees tiedä mikä se on 😀 mä rakastan tota mun muutaman vuoden vanhaa Rosefieldia, se on superkevyt ja tykkään sen pelkistetystä tyylistä. Ja rakastan mun Michael Korsin sitä vaaleenpunasta kelloa. En tykkää kalliista kelloista, koska mun mielestä 200 euron kello ei näytä yhtään eriltä kuin 12000 euron kello ja mä en jotenki uskaltais käyttää sellasta. En tiedä, en ehkä oo kelloihminen siinä mielessä 😀

  2. Mikä on automaattikello ja miten se on parempi kuin “manuaalikello”? Hintansa vuoksi? Anna mun kaikki kestää 🙂

   1. Mikä ihmeen manuaalinen kello? Patterikelloa varmaan tarkoitat? Automaattikello on mekaaninen kuten on myös manuaali- eli käsivetoinen. Se taas jos ei ymmärrä automaattikellon ja patterikellon välillä muuta eroa kuin hinta, niin 😄

    Onneksi vaihtoehdot ei ole 200e vs 12 000e. 2500e saa jo laadukkaan naisten Rolexin. Kaikki eivät sellaisia arvosta ja se on täysin ok. Mutta jos ei Korsin ja Rolexin välillä huomaa laatueroa, niin 🙄
    Minusta Annan kellot on kivan näköisiä!

    1. Mulla on itse asiassa ollut yksi Rolex. En tykännyt kellosta, enkä kyllä huomannut mitään käyttöeroakaan 😀 Toki varmasti materiaaleissa on laatuero, mutta en näe että tarpeeksi perustelemaan hintaeroa. En itse asiassa ikinä haaveile kalliista kellosta, en esim. edes Chanelin kellosta, toisin kuin esim. Efva Attlingin yksistä superkalliista korviksista 😀 Mutta niin, makunsa meillä kaikilla mitä tulee kelloihin, koruihin tai ylipäätään rahankäyttöön 🙂

 3. Ostin viime kesänä ton saman mekon sun postauksen inspiroimana! Se on aivan ihana, mutta mää en jotenkin osaa riisua sitä vissiin oikein, kun meinaan aina jäädä siihen jumiin 😀 Olkapäät kinnaa vastaan kun yritän nostaa mekkoa pään yli. Tästä ongelmasta huolimatta käytän mekkoa kyllä ahkerasti, vaikka aina vähän jännittääkin, että saanko sitä enää pois päältäni 😅

 4. Silmiesi sävyyn sopii hyvin vihreät vaatteet. Nyt on muuten myös Lindexillä tuon värinen pitkä kukkamekko, tuli tästä mekosta mieleen

 5. Aivan ihana mekko, ihanan huoleton malli, kiva pitsinen yksityiskohta ja täydellinen vihreä väri!<3 Minulla tämä kukkamekkorakkaus on ikuista, ja joka kesä pitää yksi uusi saada. Onneksi tänä vuonna löysin kivan kirppikseltä 🙂

  Kivaa kesänodotusta!
  Ida

 6. Ei sinänsä vinkki Losiin mutta olin just maaliskuussa Nykissä ja syystä X puolison ja mun kotimaisen pankin kortit (yhteensä 4, oli Visaa ja Electronia) ei käynyt maksuvälineenä melkein missään kun tykkäävät siellä käyttää vielä magneettijuovaa. Sellasissa paikoissa missä sai näpytellä pin-koodin pääsääntöisesti toimi ja automaatista sai onneks käteistä nostettua ja onneksi oli mukana myös Amex mikä pelasti monessa kohtaa. Pankilta eivät osanneet antaa mitään selitystä tai syytä miksi kortit ei toimineet…

  1. Joo, meillä on reissukäytössä AMEX Platinumit, ja ne yleensä käy kyllä Jenkeissä käsittääkseni aina. Itse asiassa harvinaista, mutta vaihdoin juuri siis käteistäkin, yleensä nostan vaan paikan päällä suoraan suomalaiselta tililtä, mutta nyt kävin ihan vaihtamassakin 🙂

 7. Heippa Anna! Mua on tässä useamman päivän mietityttänyt kovasti oman Huawei puhelimen kohtalo ja mitä sille tulee nyt käymään. Kun sä olet niiden kanssa yhteistyössä, niin osaatko vielä sanoa miten sen kanssa käy ja meinaatko itse vaihtaa puhelinta? Itseä harmittaa kovasti, sillä mun Mate 10 pro on edelleen loistava, eikä tätä tarvisi lähteä vaihtamaan :/

  1. En missään nimessä vaihda. Voin kysellä Huawein Suomen päästä heidän näkemyksiä seuraajilleni, sillä asia varmasti mietityttää monia. Mua suoraan sanottuna syö koko keissi, koska tää on ihan naurettavaa. Kun kilpaileva valtio tekee ylivertaisia tuotteita ja ohittaa Applen, niin ykskaks on kauppasota pystyssä. Uhkahan ei ole pelkästään puhelimissa vaan myös Huawein uusin läppäri on valittu parhaaksi yms. Nyt kun Huawei on niin vahvoilla 5G-verkkojen kanssa, niin tämä ei sinänsä yllätä. Onhan Jenkit tehnyt tätä aiemminkin. Musta se on vaan typerää, että jos ei pärjää muuten, niin otetaan likaiset keinot käyttöön.
   Vakoileeko Kiina? Todennäköisesti. Ihan samalla tapaa kuin vakoilee USAkin. Se on vaan osa nykypäivää. Kuitenkin musta on käsittämätöntä, että Huawei laitetaan linkoon vakoiluperustein, joista ei ole yhden yhtä todistetta voitu esittää.

   Mä nään tän kahden valtion välisenä kauppasotana, jossa USA on iskenyt kaikki kortit jo pöytään, mutta Kiina ei vielä yhtäkään. En usko, että tästä syntyy mitään dramaattista pitkällä tähtäimellä, vaan tällä hetkellä kyseessä tuntuu olevan smear campaign. Täytyy muistaa, että Kiinalla on myös aika paljon valttikortteja vetää pöytään. Jotenkin usein vaan tuntuu, että valtioiden käydessä tällaisia pakote/kauppasotia, Jenkit tekevät sen näkyvämmin ja julkisesti, muiden neuvotellessa neuvottelupöydissä.

   Mielenkiintoista seurata, mutta itse en ainakaan leiriä vaihda mistään hinnasta vaan seison ylivertaisen tuotteen takana. Ja jos joskus sellainen tilanne tulisi, että olisi pakko vaihtaa Huaweista pois, niin voin sanoa, että en ainakaan omenaleiriin siirtyisi, ainakaan puhelimen osalta.

   Mut mielenkiintoinen keissi kaiken kaikkiaan ja mielenkiinnolla seuraan, mitä syksyllä tapahtuu. Uskon, että tässä nyt Googlella ja muilla on niin paljon menetettävää, että paine Jenkkien sisälläkin alkaa kasvaa. Ja olemassa olevan Huawein kohdalla ei kannata huolehtia, jo olemassa oleviin puhelimiin päivitykset tulee jo maksettujen lisenssien pohjalta ja siitä ei tarvii olla huolissaan. Mun ainoa huoli on se, että enkö saa enää parasta puhelinta jatkossakin 😀 😀 Mut uskon, ettei sekään ole kovin olennainen pelko. After all, missä ne iPhonetkin tehdään? 😀

   1. Kiitos Anna kattavasta vastauksesta, oon täysin samaa mieltä kaiken kanssa, tuntuu siltä että tää on vaan yksi kiristyskeino kauppaneuvotteluissa. Silti se oma puhelin on arjessa vähän liiankin oleellinen asia joten syystäkin huolestuu, mutta onneksi siis nykyisen puolesta ei tarvii murehtia 🙂 Toivotaan että homma ratkeaa ja ne osaisi neuvotella kuten aikuiset ihmiset 😀

Leave a Reply