Pastelleissa

Ahhh, perjantai! Ja mikä täydellinen perjantai! Tänään jätetään poistu mummun hoitoon ja lähdetään miehen ja sisarusten kumppaneineen kanssa viettämään hieman miehen eilisiä synttäreitä. Huomenna on viisufinaali kaikkine lisäohjelmineen tiedossa ja sunnuntaina on luvattu lähes hellelukemia ja ohjelmassa on tasan viihtyä pihalla ja terassillamme.

Eiks niin, että kesä on nyt oikeesti alkanu? Meidän luumupuut kukkii pihalla, en jaksais enää roudailla hortensioita ees taas sisälle ja ulos kun aina välillä kylmenee ja tähän ihanaan lämpöön kyllä voisi tottua. Oon tänäänkin tehnyt puoli päivää töitä täällä ulkosalla.Mun ois tarkoitus myös viikonlopun aikana saada aikaiseksi pientä blogikirpparia johonkin kanavaan ja käydä vähän kesävarastoja läpi tarkemmalla kädellä.Voisin tällä hetkellä pukeutua vaan pastelliväreihin, joten varautukaa siihen, että oon viikonloppuna myymässä mun kaikkea mustaa ja harmaata 😀

Virallinen kesän merkki tässä blogissa on kyllä tämä mun vanha Zaran pehmeän keltainen takkini, joka on aina mun kesän suosikkivaate!

Nyt on muuten mulle poikkeuksellinen asu sikäli, että hameen kanssa näkyy tennarit, eikä korkkarit! Mä rakastan korkkareita, mutta nyt mahan luodessa mukavaa etukenoa ja taaperon perässä juostessa korkkarit on ajoittain vähän vaarallisetki. Käytän arjessa näitä Lacosten tennareita tosi paljon, vaikka mun on sanottava, että mä vihaan Lacostea merkkinä 😀 Mulle tulee siitä vaan mun ala-aste -ajan fruittaripojat mieleen, ja jotenkin koko merkki on ollu mulla aina pannassa. Kunnes löysin nää kengät, jotka täytti mun kaikki toiveet kesätennareillle. Valkoiset, eleettömät matalat kevyet tennarit. Kankaisia versioita oli maailma täynnä, mut mä halusin nahkaiset. Hirveä taistelu itseni kanssa piti käydä Australiassa ollessamme, ennen kuin päätin, että kyllä mäki voin ehkä yhdet Lacostet omistaa 😀 Ja nää on kyllä täydelliset. Loppujen lopuks en roudannu näitä Australiasta asti kotiin, vaan tilasin kotoisammin Zalandosta. Valkoinen mekko ja valkoiset tennarit on mulle ihan kesän ykkösasuyhdistelmä, varsinki tänä kesänä kun maha vaan kasvaa kasvamistaan ja pitäs mahtua johonkin. Onneks on näitä teltan kokoisia mekkoja kaapissa useampikin. En oo ostanu yhtään raskausvaatetta vielä tällä kertaa, enkä ajatellut ostaa. Toivottavasti kelit sallii, eikä housuja tarvii pitää vaan pärjätä mekoilla.

ZARA takki
COS mekko
LACOSTE kengät
CHANEL laukku

Sellainen asu tällä kertaa. Nyt miehen synttäreiden viettoon ja nauttimaan ihanasta kesäillasta! Ihanaa viikonloppua rakkaat lukijat, toivottavasti teillä on yhtä ihania suunnitelmia!

8 thoughts on “Pastelleissa

  1. Mä oon joutunut luovuttamaan ja ostamaan raskausvaatteita koska mun vanhat vaatteet ei mahdu yksinkertaisesti 😅 Ne ei ole mitään makkarankuoria, mutta kasvavan vatsan kanssa monet jää joko liian lyhyiksi tai sitten ne on sen verran istuvia että nou can do ellei alasti halua kulkea 😅

  2. Ois kiva jos kirppis ois jossain muualla kuin instassa 🙂 toi takki on ihanan sävyinen, just täydellinen kevääseen!

    1. Mitä ihmettä just luin 😀 Kuinka paha olo pitää ihmisellä olla, että laukoo noita kommentteja?! Oot Anna todella kaunis ja upea äiti,turvotukset on nyt ihan kommentoijan omassa ajatuksen juoksussa 🙂

  3. Hassua, mutta en yhtään ihmettelisi, jos rakenneultrassa kävisikin ilmi, että sukupuoliarvio meni ensimmäisellä kerralla väärin, koska sinä suorastaan huout tyttölasta (ja nyt en tarkoita tuota vaalenapunaisuutta noissa kuvissa ja vaatteissa) 😄

    1. Hahha 😀 Noo, alkavalla viikolla se selviää vielä varmemmin kumpi täällä majailee 🙂 Mä oon varmaan ihan shokissa, jos se ei ookaan poika, oon jo niin tottunut ja ihastunut ajatukseen 😀

Leave a Reply