Kun äiti saa vielä sisustaa

Mä kyselin vähän aikaa sitten IG-storyssani, jos haluaisitte nähdä enemmänkin lapsen huoneen sisustusta. Nyt sain aikaiseksi vihdoin palata asiaan, kun niin moni teistä halusi nähdä miltä meillä näyttää 🙂 Vielä saa äiti sisustaa aika vapaasti ja lapsella ei ihan hirveästi ole mielipiteitä (mitä nyt yksittäisiä hassuja), joten huone on edelleen melko hempeä ja harmoninen. Sitä aikaa odotellessa, kun huone on kunnon värien sekamelska ja jonkun tietyn teeman räjäyttämä 😀 Tällä hetkellä se on nähtävästi sininen, eli pikkutyypin lempiväri.

Vaihdoimme tuossa keväällä huoneeseen hieman huonekaluja kun siirsimme vanhemmat lipastot vauvan huoneeseen odottamaan ja möimme pinniksen pois. Vauvalle tulee eri pinnis ja Dante alkoikin olemaan jo vähän liian pitkä siihen. Sai myös aina jalkansa jotenkin sinne pinnojen väliin, kun pyörii unissaan. Niinpä ensimmäinen ja tärkein hankinta oli hyvä sänky. Pohdittiin eri vaihtoehtojen väliltä ja päädyttiin tällaiseen BabyDan-juniorisänkyyn reunoilla. Reunat ostetaan erikseen ja niitä voi käyttää yhdessä tai erikseen ja sänky on tosi nätti myös ilman. Tuo on ainakin meidän 2-vuotiaalle erittäin sopiva, sillä poika mahtuu hyvin kapuamaan itse sisään, muttei mahdu tippumaan tuolta.

 

Juniorisänkyyn vaihtaminen vaikutti hieman uniin, mutta vähemmän kuin mitä ajattelin. Luulin, että sängystä seilattaisi vähän joka yö meidän sänkyyn, eikä siellä pysyttäs ollenkaan. En tiedä tietty mikä kaikki vaikutti Deen nukkumisen muuttumiseen, mutta veikakan, että yhdistelmä uusi sänky + tutista luopuminen + ikä. Siinä missä lähes 2-vuotiaaksi asti poika nukahti yksin ja nukkui yön läpeensä, nyt ei mene ihan niin helposti enää. Pitäisi aina istua jomman kumman vanhemman siinä vieressä ja pitää kädestä kiinni, paijata päätä tai hipsutella selkää. Sitten kun on tarpeeksi hellitelty, nukahtaa hän itsekseen sänkyyn, mutta vanhemman pitää istua keinutuolissa vieressä. Tarkoituksenamme on käydä pientä lempeää unikoulua ja hiljalleen totuttaa poikaa nukahtamaan iltasadun jälkeen yksin, mutta sen aika on sitten vasta kesällä, jahka kaksi kesäreissuamme on tehty. Siinä menee taas kuitenkin unet sekaisin hotelleissa yms. kun nukutaan samassa huoneessa, joten aloitetaan tuo sitten heinäkuussa vasta 🙂 Ei tuo nyt mitenkään mahdotonta nytkään ole, nätisti menee itse sänkyyn ja viihdyttää usein itseään pehmolelulla siihen asti, että alkaa hiipumaan. Sit pitää saada käsi hetkeksi.

Yöunet on muuten menny silleen vähän sekaisin, että viimeiset pari kk on poika alkanut yöllä heräämään kerran itkien ja meuhkaten. Ei tule sängystä itse pois, vaan itkee äitiä. Rauhoittuu yleensä tosi nopeasti. Muutaman kerran on itku ollut sen verran kovaa, että oon ottanut viereemme nukkumaan loppuyöksi. Jotenkin luulen, että tähän vaikuttaa hieman se tutista luopuminen (joskin se meni tosi kivuttomasti, eikä tuttia enää muistella ollenkaan) tai sitten ihan tämä ikä. Ymmärtääkseni tässä vaiheessa käydään taas jotain pientä eroahdistus-kautta ja tulee erilaisia uusia tunteita paljon. No, en tiedä. Muutaman viikon meni yöt silleen, että heräs lähes joka yö itkemään, nyt on yleensä herännyt ehkä kahtena yönä viikossa.

Junnusängystä pääsee helposti pois aamulla itse ja päikkyjen jälkeen usein taapertaa luokseni ihan omatoimisesti. Aamulla on ihanaa herätä siihen, kun kuulee pienten jalkojen läpsymisen lattiaa vasten pojan taapertaessa pehmoleluarmeijan kanssa sänkyymme 😀 Sänkyyn oon ollut ihan hurjan tyytyväinen! 160 cm pitkä sänky on aika iso ja sinne mahtuu kaveriksi kaikki pehmot, jotka voi haluta. Ja oonpa pari kertaa siellä makoillut itse pojan kanssa, jos on ollut kovin kova hepuli yöunille mentäessä. Eli kestää kyllä sellaisen melkein 90 kilon yhteispainonkin mun empiirisen tutkimuksen mukaan. Ostettiin tuohon kunnon patja, myöskin BabyDanilta, ja näin itsekin tuossa makoilleena täytyy kyllä sanoa, että on tosi mukava, varsinkin verrattuna pinniksen patjaan.

Sänky ja lakanat on Jollyroomista ja muistaakseni myös pilvipehmo on sieltä.Tuo sänky on nyt muuten alessa.

Nalle asuu sängyssä päivisin, mutta yöksi se tulee lattialle vahtimaan ♥

Meillä on aika paljon leikkimisleluja ja aika vähän mitään sellasia varsinaisia koriste-esineitä. Jotain kummiskin löytyy. Tykkään pitää paljon kuvia pojan seinällä ja näihin kultaisiin kehyksiin olisi tarkoitus vaihtaa jotain kivempia kuvia jahka ehdin, nää on vielä vähän vauvavuoden jäämistöä. Ihanat eläintaulut on Pikku-Vaniljasta ja nuo mahtavat talohyllyt Jollyroomilta. Dante tykkää hurjasti kirjoista ja pehmoleluista, joten niitä meillä on paljon! Myös kaikki kasattavat lelut on suosikkeja. Little Dutch -merkillä on musta ihania kasattavia leluja, heiltä on sekä tuo “kerrostalo”, että tuo juna. Paljon ihania ja harmonisen kauniita leluja tuolla merkillä.

Ovessa olevat nimikirjaimet olen tehnyt itse. Ostin Sinellistä MDF-kirjaimet ja maalasin ne itse joskus innostuessani. Koristelin ne vielä erilaisilla eläimillä. Ei ne tyylikkäimmät ole, mutta sopivat hyvin lapsen huoneeseen. Ja Dee rakastaa niitä! Itse asiassa hän osaa luetella jo D, A ja N -kirjaimet ja aika hyvin bongaa D-kirjaimen muualtakin sellaisen nähdessään. Vielä nuo kaksi vikaa pitäisi harjoitella, yleensä maltti ei riitä siihen asti. Joka ilta unille mennessä käydään kirjaimet läpi. Oli muuten tosi edulliset ja kiva tehdä. Yksittäiset kirjaimet ei oo kalliita ja noi maalit oli myös tosi edullisia. Kirjaimet on 2,50€ kpl (nää on niitä isompia) ja kaiken kaikkiaan toi kustansi ehkä 25 € tarvikkeineen. On muuten ihan sinitarran kaltaisella valkotarralla kiinni ja hyvin tuntuu pysyvän, kun toi MDF on kevyttä.

Tuo ihana lammaskeinu on saatu miehen tädiltä Dantelle lahjaksi tämän synnyttyä ja se on edelleen suosiossa.

Nuo Dante-palikat on muuten myös mun tekemät 🙂 (Ja joo, häiritsee pirusti toi vino A, joka liimaantu turhan sutjakkaasti :D). Ne on niitä samoja Sinellin MDF-kirjaimia, jotka oon maalannut. (Nää on niitä pienempiä, 1,50 €/kpl maksavia) Ostin eräältä lempääläläiseltä tyypiltä puusta tehdyt kuutiot ja maalasin ne eri väreillä ja liimasin sitten vielä kirjaimet. Koko hommaan meni ehkä kaksi tuntia + kuivuminen ja se oli mun synttärilahja Dantelle. Se tykkää leikkiä niillä ja kasata tornia, mutta enimmäkseen ne on vaan koristeena. Kiva voida itsekin tehdä jotain, koska muuten oon aika käsi kaikessa tällaisessa.

Yksi näyttävimpiä juttuja Danten huoneessa on nuo talohyllyt, jotka on Jollyroomilta merkiltä Alice & Fox. Meillä on ihan valkoiset, niitä on erivärisiä, joissa tuo sisäosa on vaaleanpunainen, sininen tai harmaa. Mä tykkäsin ihan pelkistetyn valkoisista eniten. Nää oli vähän nihkeet kasata kun osia oli tuhat ja yks, mutta käytössä aivan ihanat. Jämäkät ja helposti yhteensopivat. Mä tykkään, että nää ei oo syviä ja vievät tosi vähän tilaa. Ja noista saa kivoja kokonaisuuksia, kun on erikokoisia. Meillä on kaksi 3-kerroksista ja yksi 2-kerroksinen. Noihin laatikoihin menee näppärästi kaikki pikkulegot ja muut hilpetöörit ja pikkuhyllyille voi sitten vuorostaan laittaa vähän nätimmät lelut ja esineet. Meille piti eka tulla vaan yksi, mutta ykskaks niitä onkin kolme, kun oon tykännyt tosi paljon noista. Jollyroomilla ja Alice & Foxilla on aivan ihania lastenhuoneen sisustusjuttuja ja tekis mieli hankkia vielä vaikka ja mitä, mutta ehkä tällä sisustusuudistuksella pärjätään hetken aikaa 🙂 Kohtahan sitä voikin jo alkaa suunnitteleman vauvan huonetta 😀

Pari muuta olennaista juttua tuolla huoneessa on tuo keinutuoli, a.k.a meikäläisen parkkipaikka iltaisin ja tuo Dysonin laite. Toi keinutuoli on viime vuoden hankinta (JYSKistä ehkä?) ja ollut ahkeralla käytöllä. Imetin Dantea siinä aina pienempänä ja nyt se on mukava paikka istuskella unta odottaen. Dysonin PureHot+Cool lämmittävä ilmanpuhdistuslaite. Tällä voi valvoa sisäilman laatua ja tosiaan puhdistaa ilmaa, ja me ollaan käytetty tätä myös tosi paljon viilennykseen ja lämmitykseen. Ja siinä se on ihan kingi! Kun meillä paistaa koko päivän tuonne pojan huoneen ikkunan taakse kesällä, niin huone kävi nopeasti aika lämpimäksi viime kesänä. Tällä sai hyvin viilennettyä huonetta, ettei ole tuskaista nukkua. Oon aina tykänny Dysonin tuotteista (Dysonin fööni on parasta parsaa ikinä!), ja tää ei oo poikkeus siihen. Tykkään, että tää on melko nätti (ilmanpuhdistimeks), tosi hiljainen ja supertehokas. Iso suositus, jos lapsen huone on talon lämpimällä puolella kesällä!

Sellainen on Deen huone. Mitäs tykkäätte? 🙂 

27 thoughts on “Kun äiti saa vielä sisustaa

 1. Heräsi ihan muistot siitä, kun mun poika oli pieni. Huone oli just tollanen siisti ja seesteinen. Nyt poika 7-vuotias, kohta kesällä 8-vuotias, ja siellä huoneessa on NYT JO likaisia boksereita, karkkipapereita,pyyhkeitä ja astioita ku jollain teinillä – ehkä pienemmässä mittakaavassa tosin.
  Muistelisin, että siinä kahen vuoden kieppeillä, just kun sänky vaihtui tuohon juniorisänkyyn, E:llä nukahtaminen alkoi olla ns vaikeaa. Piti olla vierellä, hipsuttaa, piirtää selkää ja mitä kaikkea. Sitten se vaan ajan kanssa kasvoi siitä ns pois, eikä vierellä tarvinut olla. Joskus kolmevuotiaana alkoi nukahtamaan sänkyyn itsekseen ihan kunnolla (siitä KAMALASTA kolmen vuoden uhmasta huolimatta).
  Nyt jotenkin sellainen fiilis, että voi vitsi poika on kasvanut ja olisi IHANA nukuttaa vielä viereen. Se aika on niiiiin lyhyt. Ehkä mä jotenkin karsastan unikouluja. Ehkä siksi, että ne eivät meillä jotenkin tehonneet ja loppujen lopuksi sitä huomasi, että ei niitä tarvittu. Aika menee jotenkin kamalan nopeasti ja nyt sen vasta huomaa, kun muut äidit sanovat, että ne on pieniä vain sen hetken. Just varastosta vollottaen laittelin pieniä vaatteita pois ja yllätyksenä sieltä löytyi ihan sellaisia 86 cm tuttuja vaatteita sillain, että voi että se on ollut PIENI!!!
  No tänään alettiin lukemaan iltasatuna Harry Potter ja viisasten kivi. On tätäkin hetkeä odotettu ❤️

  1. Voi eii, ihanaa! <3 Ja joo, tiedän mitä tarkoitat. Mäkään en ole mikään suuri unikoulujen fani, lähinnä ollaan siis ajateltu hiljalleen totutella siihen, että äiti ei ole saatavilla aina, koska perheeseen on tulossa myös vauva, joka on alkuun todella tississä/äitissä kiinni. Varmasti asiat menee omallakin painolla, enkä huudatuskouluihin usko, mutta kyllä uskon siihen, että hissukseen voi ottaa kättä pois ja sitten hilata tuolia vähän kauemmaksi, kunnes oppii ehkä olemaan ihan itsekseenkin 🙂
   Ja apua, ei kai ne noin aikaisin vielä varhaisteineiksi rupea? 😀 😮

   1. Aaa joo! Mietinkin, että toivottavasti nyt mun pointtia ei väärin ymmärretty, kun siihen oli just se mahdollisuus.
    Mä kannatan kyllä unikouluja, lempeitä, kun ne tehdään kärsivällisesti lapsen ehdoilla. Mä nimittäin joskus näin yhden “unikoulun”, jossa vanhempi unikoulutti huutavat lasta iskemällä vain huoneen pimeäksi ja oven kiinni. Lapsi saattoi huutaa tunnin, kunnes huusi itsensä uneen – eli käytännössä hyväksyi sen tosiasian, että vanhemmasta ei ole turvaa, kun sitä tarvitsee. Se oli kamalaa ja silloin teki mieli puuttua, kun lapsi oli kuitenkin vasta 11 kuukautta vanha ☹️ Mut voi olla, että meilläkin jotain unikoulun tynkää on hyvin varmasti ollut, mutta käynyt kivuttomasti ja aika huomaamatta 🤔

    Mut kyllä!!! Seitsemänvuotiaana ovat ihan pikkuteinejä! Niin isoja, mutta niin pieniä. Kamala kriisi ollut meneillään meidän perheessä siitä asti, kun koulu alkoi 🙈

    1. Joo, siis ite oon kans ehdottomasti mitään huudatusta ja rajumpia unikouluja vastaan. Itkemättä ja rauhallisesti, se on ainoa tapa mulle ainakin 🙂

 2. Ihanat värit! Jotenki toi sininen on juuri sopivan baby blue 🙂 Just tollasia huoneita pitäs olla enemmänkin, eikä aina niin täyteen ahdettu leluilla.

  1. Kiitos 🙂 No meillä on isot kaapis tuossa huoneessa myös, niin sinne saa jemisteltyä aika hyvin lelut ja vaatteet, niin ei oo niin räjähdys 😀

 3. Noista yöheräilyistä sen verran, että usein 2-3 -vuoden iässä lapset alkaa näkemään enemmän (ja pelottavampia) painajaisia, koska mielikuvitus ja ymmärrys alkavat kehittymään niin hurjaa vauhtia. Että se vois olla yks mahdollinen selitys itkuisille öille, tai sitten ei 😀 Mutta oon siis lastenhoitaja pienten ryhmässä ja samanlaista settiä tulee sillon tällöin vastaan 🙂

  1. Näin mä oon joo ymmärtänyt, ja oottelen vaan, että tämäkin kausi tästä vaan menee ohi 🙂

 4. Kaunis huone. Ehkä vähän yllätti tällainen edullinen ”Jollyroom-sisustus”, kun itsellesi hankit paljon kalliita laukkuja ja vaatteita – jännä ettei koti ole ”design”. Mutta onhan tämäkin nätti! Meillä on 2v tyttö, jonka huone on jo nyt kuin yksisarvisen oksennus vaaleanpunaisine seinineen:D Tytöllä on huoneessa string-hyllyistä kokonaisuus. Niihin laatikko-osiin saa just hyvin kaikki pienet lelut ja värikkäät kirjat näyttää niin kivalta hyllyllä. Ja korkeammille hyllyille on äiti saanut sommitella vähän koriste-esineitäkin kun tyttö ei pääse niihin käsiksi:D siellä on muun muassa todella vanha Aarikan pässi jonka tyttö sai perintönä isomummoltaan. Vitran keinutuolissa mekin usein keinutaan lukemassa satuja, keinu on ihan ehdoton! Meillä tytön vaatteita säilytetään vaatehuoneessa joten huoneen kaapit on varattu leluille ja sinne saakin kivasti kerättyä siististi piiloon nuket sun muut. Nautitaan vielä seesteisistä lastenhuoneista, ihan pian tää muuttuu:D

  1. No en nyt oikeen ymmärrä, miksi lapsi tarvitsisi väliaikaiseksi huonekaluksi jotain designia 😀 Mun mielestä jo se, että lapsen sänky maksaa kaikkineen yli 300 euroa ja on laadukkaalta merkiltä, on satsaus. Mä en oikein ymmärrä miksi pitäisi käyttää huonekaluihin tuhansia, jos omaan silmään ja makuun sopivia löytyy paljon edullisemmin ja ne on kivoja ja mukavia. Varsinkin kun lapsen huone muuttuu vuosien aikana kuitenkin aika paljon, kuten itsekin toteat. On meillä jotain design-juttuja, kuten K-tuoli, joka on aivan ihana, mut suoraan sanottuna iso osa design-kalusteista on mun mielestä rumia 😀 Ja sitten niissä asioissa joilla on meille merkitystä, panostetaan. Kuten esimerkiksi meidän makkarissa kallis ja todella laadukas sänky, parhaat mahdolliset rattaat lapsella yms. En tätä kyllä vertaisi millään lailla merkkilaukkuihin 😀

   1. Olipa todella ilkeä kommentti JV:ltä. Piti päästä oikein pätemään, että lastenhuoneesta löytyy Stringiä ja Vitraa. Meillä oli lasten ollessa taaperoita+leikki-ikäisiä kaikki lastenhuoneen kalusteet kirppikseltä ja kierrätysryhmistä. Pikkulasten huoneen kalustus on loppujen lopuksi melko vähän aikaa käytössä ja ainakin energisten poikien touhuissa joutuu kovalle kulutukselle. Outo on myös kommentti, että äiti ei saisi käyttää rahaa itseensä, vaan pitäisi ostaa lastenhuoneeseen jotain tanskalaista designia, josta lapsi ei tajua hönkäsen pöläystä. Matkat ovat varmasti lapselle suurempia elämyksiä kuin se, onko keinutuoli Vitraa vai Jyskiä.Ja äideillä on täysi oikeus käyttää rahaa myös omiin juttuihin, olivat ne sitten laukkuja, muumikeräilymukeja tai vaikka timanttisormus.

    1. Vähän sama fiilis tuli kieltämättä mullekin tuosta kommentista, en sitten tiedä oliko tarkoitus.

     Ja oon ihan samaa mieltä 🙂 Varsinkin kun puhutaan lapsesta, jonka missään harrastuksessa ei oo koskaan katottu hintaa, puettu laadukkaisiin kotimaisiin vaatteisiin ja joka saa syödäkseen joka päivä marjoja ja muita terveellisiä luomuherkkuja ja jonka koko ruoka on laadukasta kotiruokaa ja jolla säästötili on jo nyt paremmalla mallilla ku mun säästötili oli 18-vuotiaana 😀 Niin en nyt lähtisi kyllä ajattelemaan, että lapseni on jotenkin laiminlyöty, kun hänen kalusteensa on “vaan” Jyskistä ja Jollyroomilta 😀 Niiden kalusteiden keskellä kuitenkin lapsi pyörii aina yksityisen hoitajan tai vanhempiensa kanssa, saaden jakamatonta huomiota loputtomasti. Ne äidin hankinnat eivät ole pois lapsen hankinnoista. Ei ole koskaan ollut vaihtoehtona “lapselle pyörä tai äidille laukku”. Kyllä ne rahat on pois jostain muualta sitten 🙂

     Mä koin itse asiassa ton uusien huonekalujen kokonaisuuden jopa “arvokkaana” ja tein valinnan sen mukaan, että niistä pääsee nauttimaan toinenkin lapsi vielä. Ainakin. Mulle satojen eurojen arvoiset huonekalut ovat jo itsessään iso sijoitus lapselle, sillä lapsi ei tosiaan niitä tajua ja niiden pitää olla rahansa arvoiset pitkässä juoksussa palvellessaan kuluttavassa lapsen arjessa 🙂

     1. Ei ole mitään järkeä sisustaa kalliilla desing tuotteilla,sillä D kun tuosta kasvaa alkaa leikitkin tulla sellaisiksi,että sisustus saa osumia.
      Kiva seesteinen huone.

      Toinen asia mihin on ihan pakko tarttua,kun eräs äiti kommentoi,että oliko nyt 8v tms.että boxerit ym. vaatteita ja käytettyjä astioita lojuu huoneessaan.Ei millään pahalla,mutta nuo huonot tavat kannattaa kitkeä heti veks.Kohta lapsi luulee elävänsä 5* hotellissa!Meillä on opetettu siisteyttä ym.iän edellyttämällä puitteissa.Ja on pojasta tullut vastuuntuntoinen siisti heppu 🙂

      1. Mä luulen kyllä, että noikin on sellaisia kausijuttuja ja varmasti kuitenkin lasta koko ajan opetetaan, se oppi ei aina mene perille ja lapset on erilaisia. Mä olin yhessä vaiheessa nuorena hirvee sottapytty, nyt oon siisteysintoilija, joka usein epäonnistuu innossaan 😀

 5. Niin kaunis huone, jotenki pehmee ja rauhallinen! Tuli melkonen sisustusvimma itelle tätä postausta lukiessa;D

  1. Kiitoksia 🙂 Haha, kiva kuulla. Mulle iskee aina välillä inspis, nyt kun sain ton “valmiiksi”, niin pysynee tuollaisena aika pitkään 🙂

 6. Aivan ihana huone, sulla on todella hyvä silmä sisustukseen😍 Ja nuo talohyllyt ovat jotenkin tosi söpöt, tuon tyylisiä olen etsinyt omankin pojan huoneeseen! Saako niitä ruuvattua seinään kiinni? Meillä poika 1v 3kk on kova kiipeilemään joten huolestuttavaa kaatuisivatko hyllyt helposti vai olisiko ne tarpeeksi painavat ja jämäkät. Ja kun näin netistä ostettuna ei pääse itse kokeilemaan niin olisin kiitollinen vastauksestasi☺️

  1. Meillä ne ei vielä ole kiinni, mutta aiotaan laittaa. Dante ei hirveesti intoile kiipeillä vielä, mut varmuuden vuoks. Ne on mun mielestä kyllä tosi jämäkät, eli pysyy hyvin vaikka laatikkoa avaisikin järeämmin. Mutta turvallisuuden vuoksi kiinnitetään kyllä seinään ainakin ite 🙂

 7. Hei!
  Muistelin että teillä oli aiemmin Stokken sleepy -pinnasänky. Nyt kirjoitit että olette vanhan pinnasängyn myyneet ja uudelle pienokaiselle hankitte uuden sängyn. Miksi näin? Tämä kiinnostaa, koska meille on esikoinen tulossa ja juuri tuota Stokken sänkyä olemme hankkimassa ja mietin vain, pitäisikö kuitenkin harkita jotain toista. Koitteko Stokken sängyn jotenkin epäkäteväksi tai toivotteko uudelta sängyltä jotain mitä Stokkessa ei ollut?

  1. Mun mielestä se oli tosi hyvä sänky, mutta mallinsa puolesta haluttiin toiseen lastenhuoneeseen kulmikas ihan sen takia, missä kohtaa se tulee sijaitsemaan huoneessa 🙂 Musta se on tosi kätevä, jos aikoo jatkaa sitä sänkyä isoksi, mutta me haluttiin junnusängyksi erilainen 🙂

 8. Todella kaunis huone, sulla on silmää sisustamiseen! 🙂

  Meidän 2v2kk vanhalla poitsulla on ihan samanlainen vaihe menossa yöuni-itkujen ja nukutusten suhteen! Ei olla vielä uskallettu vaihtaa pinnasänkyä pois, kun pelkään mitä etenkin päiväunille menosta tulee silloin, kun olen yksin sekä vauvan että taaperon kanssa (vauvan ollessa hereillä isoveljen nukutus ei aina ole kaikista helpointa…)

 9. Ihana huone Dantella! 🙂 Me jo kovasti odotetaan rakenneultraa että pääsisi laittamaan pienen huoneen kuntoon <3 Nyt se on pahvilaatikko valtakunta 😀

 10. Ihana huone! Ootko ollut tyytyväinen tuohon valaisimeen? Olen miettinyt samaa meidän muksujen huoneeseen!

 11. Moikka, laitan nyt tästä kautta viestiä, vaikka ei tähän kuulukaan (ihana sisustus muuten! :)). Oletko tietoinen, että Bloglovinin kautta näyttäisi tulevan sun Familylife-blogin päivityksinä melkein päivittäin jotain Terve.fi-sivuston yleisiä artikkeleita? Blogi on vissiin lopetettu, joten voin sen toki omasta Bloglovinista poistaa, mut aattelin infota, jos haluat tehdä asialle jotain. Voi toki olla joku yksittäinen bugikin.

Leave a Reply