It’s a…

… boy! Lokakuun alussa meille on tulossa pienen pieni poika koko perheen suureksi iloksi! ♥

Nämä ihanaakin ihanammat kuvat on ottanut Lotta Polviander. Meillä on lähipiirissä pari hyvin kuvaavaa tyyppiä ja ei oikeen olla koskaan käytetty ammattikuvaajaa. Nyt halusin kuitenkin tallentaa perhekuvia jonkun ammattilaisen ottamana ja löysin Tampereella asuvan Lotan, joka valittiin Vuoden Hääkuvaaja -äänestyksessä toiselle sijalle juuri vähän aikaa sitten. Lotta on AIVAN ihana! Kuvasimme noin kolme varttia ja sain Lotalta vedokset ihan supernopeasti. Rakastin 95 % kuvista 😀 Oon nyt näitä pari päivää tuijotellut ja yrittänyt valita kaikista niistä kuvista ihanimmat kuvakirjaan ja seinälle. Kamalan vaikea valinta. Jotenkin kaikesta häsläyksestä ja Danten haluttomuudesta olla paikallaan huolimatta Lotta onnistui saamaan meistä aivan ihanat kuvat, joissa näkyy meidän todellista luonnetta ja oikeita ilmeitä ja tunteita. Varautukaa siis siihen, että näitä kuvia spämmään varmaan vielä monta kertaa blogiinkin. Haluan ehdottomasti, että Lotta ottaa musta sitten myöhemmin myös odotuskuvat kunnon mahalla ja vauvakuvia. Vielä tää mun maha on lähinnä pastapöhön näköinen, mutta haluan kyllä ehdottomasti kesällä ihanat perhekuvat vielä ison masun kanssa.

Ammattitaito on kyllä sellainen asia, joka paistaa heti läpi valokuvaajissa. Yleensä meidän perheestä saa ehkä yhden hyvän kuvan piiiiitkällä yrittämisellä 😀 Aina Dee häslää jotain, mieheni näyttää vähän murhaajalta vakavalla ilmeellä ja tummilla silmien alusilla tai meikäläisellä on joku seitsemän leukaa tai bitchy resting face, jollain on silmät kiinni tai jotain vielä. Tähän mennessä vaan Jenni on tainnut onnistua ottamaan meistä pari hyvää perhekuvaa. Nyt mulla on 79 (oikeesti, kelatkaa!!) täydellisen ihanaa kuvaa, ja oon ihan hämmentynyt, että miten joku saa meistä alle tunnissa tollasen mielettömän kirjaston kuvia, joissa mua ei häiritse mikään! Kiiiiiiitos ihana Lotta! ♥

Psst! Lotta on kuulemma varattu marraskuulle asti hääviikonloppuihin (ei yllätä tämän kokemuksen perusteella), mutta suosittelen lämpimästi, jos löytyy tarvetta muunlaiselle kuvaukselle.

5 thoughts on “It’s a…

  1. Hurjan paljon onnea teidän kasvavalle perheelle 💗! Oli muuten aivan ihanan hauska kuvasarja instastoryssa Danten ‘reaktiosta’ iso veljeydestä ja lelujen jakamisesta 😅 Tsemppiä odotokseen!

  2. Hei Anna! Olen jo pitkään ajatellut laittaa sinulle viestiä 🙂 Nämä kuvat jotenkin pysäyttivät ja ajattelin, että nyt on aika.

    Olen saanut ihan hirveästi voimaa sun postauksista useiden vuosien ajan – erityisesti nyt, kun itselläni on takana pitkä parisuhde, palaan kerta toisensa jälkeen – myös jokaisen pettymyksen ja vaikean hetken äärellä – lukemaan Crazy Stupid Love -postausta ja miettimään sun upeaa, kaunista tarinaa ja muistutan itseäni siitä, että on jaksettava vain odottaa. Nämä kuvat, mihin teidän ihanan ja kauniin perheen tarina tiivistyy, liikuttavat mua ja jollakin ihmeellisellä tavalla tsemppaavat eteenpäin. Toivon kovasti, että löydän itseni vielä jonain päivänä samasta tilanteesta, ja jotenkin myös sisimmissäni tiedän, että niin tulee vielä käymään 🙂

    Olet kyllä Anna todellinen esikuva, katson sua ja sun mieletöntä rohkeutta ja uskoa itseesi todella ylöspäin. 🙂 Oon niin vilpittömän onnellinen teidän puolesta! Valtavasti onnea teidän koko upealle perheelle ja ihanaa kevättä ja kesää!

Leave a Reply