Terassi kesäkunnossa

Muistatteko kirjoittelin viimeksi terassin pienistä uudistuksista? No, nyt on vihdoin uusi terassimatto ja pari pikkujuttua saapunut ja voi että miten ihanaa onkaan ollut olla terassilla nauttimassa näistä uskomattomista kevätkeleistä! Aina työpäivän päätteeksi istahdan auringonlaskuun, kaadan ison lasillisen kylmää vichyä ja nautin Suomen mielettömästä kevätsäästä! Työpäiviäkään ei ole enää montaa jäljellä, kalenterini mukaan työpäiviä on tasan 20 jäljellä, jonka jälkeen alkaa kesäloma ja mut voi paikantaa reissujen ulkopuolella aina täältä meidän takapihalta, kun elohopea kohoaa yli 15 asteeseen.

Aurinkopesä / Säilytyslaatikko

Tällä hetkellä pari viimeisintä työpäivää on mennyt takapihamme tuossa isossa puutarhasöngyssä! Sinne pääsee mukavasti puolivarjoon, missä näkyy kunnolla tietokoneen ruutu, mutta samalla varpaat pääsee nauttimaan auringosta ja lämmöstä. Meidän tuo sänky ei ole tuo ihan sama tuotekuvan sänky vaikka nopeasti näyttääkin siltä. Viimevuotinen hankintamme on ollut ehdottomasti yksi suosikkejamme ja vietämme siinä usein aikaa koko perhe. Nyt kun meidän uusi säilytysarkku saapui, onkin paljon mukavampi istuskella nauttimassa iltateestä tai kylmästä vichystä tuolla sängyssä, kun kaikki Danten lelut ei oo hujan hajan pitkin pihaa, vaan siististi arkussa. Ihan paras hankinta meille tuo!

Sohva / Betonipöytä / Tuoli

Mä tykkään ihan hirveesti näistä meidän viime vuonna hankkimistamme kalusteista. Tänä vuonna ostettiin uusi pöytä tuohon keskelle kun edellinen meni grillin apupöydäksi. Nyt on setti ihan täydellisen toimiva, ja värimaailma juuri mun silmään. Mä oon alkanut tykkäämään tosi paljon sellaisesta sekavasta värimaailmasta pitkän valkoisen ja tarkasti värikoodatun kauden jälkeen, niinpä tällainen sekamelska beigeä, harmaata, vaaleaa, vaaleanpunaista ja jopa tummanvihreää on erittäin paljon mun mieleen. Edellisessä kodissamme oli mustat terassihuonekalut, mutta tämä nykyinen kotimme on niin kauniin vaalea tuolla takapihalla, että halusin takapihan kalusteiden ja koristeiden jatkavan tuota pehmeää linjaa. Meiltä löytyy paljon rottinkia ja pajukoria, sellaista vähän hempeämpääkin, mutta samalla myös kivoja vahvoja elementtejä, kuten betoniruukkuja. Rakastan muuten tuota betonipöytää, joka on samalla säilytyslaatikko. Onneksi meillä ei juuri nyt ole sille paikkaa, mutta muille betonirakastajille vinkiksi tuo kätevä kapistus!

Matto / Kannu

Meidän uusi terassin matto tuli juuri sopivasti pääsiäiseksi ja voi että se toi paljon uutta ilmettä tuohon terassille. Tuo ulkomatto tuntuu tosi kestävälle ja helposti putsattavalle, mutta samalla on mukavan pehmeä. Ennen kaikkea timanttikuvioitu matto tuo kivaa kontrastia ja nimenomaan viehättää mua esteettisesti, vaikka onkin myös erittäin käytännöllinen. Samassa lähetyksessä tuli myös tuo kiva marmoritarjotin, joka on ihan täydellinen terassikäyttöön! Nää molemmat taitaa olla paraikaa loppuunmyytyjä kuten myös kuvissa taustalla näkyvä riippukeinu, joka on myös Ellokselta, viime vuoden hankintojamme ja ihan suosikki sekä Dantella, mulla, että naapurinkin lapsilla, jotka käy meillä 😀 Jos tuo ihana timanttimatto meni ohi, niin hyvin samantyyppinen löytyy kyllä vielä Ellokselta.

Lyhty / Kynttelikkö / Kannu / Betonipöytä

Nyt kun terassin puitteet on kunnossa, kukat tuotu terassille ja siellä vietetään paljon aikaa, niin oon kantanu sinne muutaman suosikkini. Kynttelikön, koristetyynyjä ja lämpölampun. Robottiruohonleikkurikin on kaivettu taas varastosta. Mä voisin viettää pihalla koko ajan aamusta iltaan ja elää tässä ihanassa auringonvalossa koko ajan. Voi kun koko kesä olisi näin upea, kuin mitä tämä kevät antaa odottaa!

Joko te ootte nauttineet lämpimistä päivistä terasseilla ja pihoilla? Mä oon ainakin aivan fiiliksissä ja samaan aikaan aivan masentunut ensi viikon lopulle luvatuista typeristä keleistä. Mun puolesta tästä lokakuuhun voitas vaan mennä auringolla ja lämmöllä! 

Elloksella on voimassa -20% alennus kaikesta Ellos Homella, koodilla 395414. Alennus on voimassa koko huhtikuun eli vielä muutamia päiviä.

Leave a Reply