Kevättä rinnassa! … Ja terassilla

Ei vitsi, tänää kun tulin töistä kotiin Lempäälään, tulin ruokakaupan kautta ja jäin hetkeksi tuijottamaan lämpönäyttöä. +18 auringossa! Ihan mieletöntä! Meidän takapiha kylpee melkeenpä koko päivän auringossa, kun aurinko siirtyy sinne puolen päivän aikaan ja siellä on oikeesti superlämmin jo! Kun vietettiin Danten synttäreitä, oli ihan mieletön keli ja lähes koko porukka viihtyi ulkona. Yksi laittoi jopa aurinkorasvaa! Virallinen lämpötila oli +12, mutta auringossa kun ei tuule tuolla pihalla, niin kestää olla aikuinen jo ihan t-paitasillaan näillä keleillä.

Niinpä huomenna pakkaan Danten töiden jälkeen autoon ja suuntaan puutarhamyymälöihin. Mies on työmatkalla sopivasti, niin voin ihan omalla fiiliksellä kruisailla kasvihyllyjen keskellä. Jotain kivaa keväistä on saatava ruukkuihin, mutta muutenkin terassille haluan pari uutta juttua.

Viime vuonna hommasimme maailman ihanimmat terassikalusteet sinne (te aina kyselette niistä) ja Ellokselta maailman ihanimman keinun. Nyt ajattelin täydentää terassia ja ihana ulkomatto on ollut hakusessa! Ei oo enää, sekin nimittäin löytyi ja on jo kuljetuksessa. Mä tykkään kulkee paljain jaloin terdellä ja Dante kipittelee pitkin pihaa paljain jaloin. Puuterassia kyllä vaikka kuinka vahaa ja käsittelee, niin sieltä silti saattaa välillä löytyä tikkuja, joten oon halunnut jonkun nätin ison maton tohon sohvarymän alle. Toi Elloksen on TÄYDELLINEN, en olisi parempaa osannut toivoa. Ahh, voi kun toi ehtisi tulla pääsiäiseksi! Luvattu koko viikonlopuksi aurinkoa ja +15, joten meidän terdellä on näillä tiedoilla silloin kesäkelit!

Samaan pakettiin tilasin tuon lumpeenlehti-tarjottimen, joka on ihana tuonne terassille ja myös tuo hyllykkö lähti matkaan mukaan. Mä nään ton jo sellaisena ihanana kasvihyllynä, vaikka todellisuudessa oon erittäin tehokas tappamaan kaiken vihreän, mikä kasvaa 😀

Huonekalupuolella meillä on aika hyvä tilanne. Rakastan meidän sohvaryhmää pikkupöydillä ja uskon, että se pysyy meillä pitkään käytössä. Tykkään tosi paljon myös tästä harmaasta Elloksen sohvaryhmästä. Ainoa, mitä kaipaisin olisi iso arkku leluille, sillä nyt ne on aina pitkin pihaa. Tää Elloksen näyttäis sopivan tosi hyvin meidän huonekalujen väreihin ja oon nyt ihan fingers crossed, että se sopii meille, tuollaista ei nimittäin ihan hevillä viitti alkaa palauttamaankaan. Tilasin sen nyt, kun oli mukavasti alessa. Ostettiin viime vuonna tuon tyyppinen terassipeti/sänky, joka on aivan mahtava terassilla! Siinä lepää helposti koko perhe ja siinä on ihana niin pitää kotitoimistoa kuin vaikka lepäillä Danten kanssa. Meillä on tuosta hieman isompi versio, mutta tää Elloksen on siitä kiva, että tää liukuu auki kahdeksi sohvaksi, jos haluaa porukalla istuskella.

Ellokselle on tullut ihan hurjasti kaikkia ihania terassi-huonekaluja, jotka on just mun makuun. Ei liian isoja ja tönkköjä, vaan tosi siroja ja kauniita. Toi sohva on tosi samanlainen kuin meillä ja noi tuolit on musta ihan supernättejä! Toi musta tuoli olis malliltaan aivan ihana tuohon etupihalle, mistä puuttuu vielä kaikki, mutta ehkä se etupiha joutuu nyt menemään tän kesän vielä ilman panostusta. Aloitan ensin sen viherjutuilla, kun haluaisin sinne tuija-aidan. Toisaalta on ihanaa asua uudessa talossa (meidän talo on 2015 käyttöön otettu), mutta tässä on kyllä aina se tilanne, että joutuu vähän itse panostamaan pihaan ensi vuodet, että saa mieleisensä. Ja pihaan saa tosiaan rahaa uppoomaan. No, pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.

Joko teillä on kevättä rinnassa terassin laittamisen suhteen vai oonko mä ihan hurahtanut ekoista lämpimistä päivistä? 😀 

Elloksella on nyt muuten -20% alennus kaikesta Ellos Homella, koodilla 395414. Alennus on voimassa koko huhtikuun.

5 thoughts on “Kevättä rinnassa! … Ja terassilla

  1. Täällä on todellakin kevättä rinnassa. Meidän pihassa on vielä lunta viime viikkoisen lumisateen jäljiltä mutta kovasti odotam että ne sulais jo pois. Kova into olisi päästä terassia jo pesemään ja tuomaan pehmusteet kalusteisiin.
    Minulla on myös matto mietinnässä mutta mies ei tästä ole innostunut. Ja ah pääsiäisem vapaat, ihana ilma ja grillausta. En malta odottaa, meidän terdelle paistaa myös aurinko aamupäivästä iltamyöhään.

  2. Anna, eikö sua ahdista hamstrata uutta roinaa kotiin? Itelle on tullut aikamoinen ilmastoahdistus ja tuntuu jotenkin väärältä ostaa ja haalia aina vaan lisää tavaraa uutena.

    1. Ei. En hamstraa, ostan harkiten. Viime vuonna ostettiin kotiin puutarhakalustesetti edellisen jäädessä vanhaan taloon sen uusille asukkaille. Ostettiin setti, joka palvelee vuosia. Tänä vuonna hankitaan terassille matto ja arkku säilytystä varten. En koe että uuden talon kalustuksen hankkiminen hiljalleen ja harkitusti on hamstraamista.

  3. Toi arkku lähti samantien tilaukseen! Pitkään tuollaista etsitty, mutta aina hinta ollu niin suolainen, että jääny kauppaan. Nyt osu kerralla kohdalle oikea väri, koko ja hinta! Kiitos vinkistä!

  4. Siis onko nuo Elloksen matot kokolattiamattoja, tavalliseltahan matoltahan tuo kuvan perusteella vaikuttaa?

Leave a Reply