Hiustenhoitoarsenaalin helmet

Saan niin paljon kysymyksiä eri hiustuotteista, että ajattelin tehdä vähän laajemman koosteen erilaisista tuotteista mitä käytän hiuksiini 🙂

Ensinnäkin, tärkein asia mun hiuksille on mun maailman ihanin kampaaja, eli Noora kampaamo Bowssa. Melkein itkin kun edellinen luottokampaajani Johanna muutti ulkomaille, mutta onneksi Noora tuli täyttämään hänen saappaansa erittäin osaavasti. Noora on nopea ja superhyvä tekijä, rakastan kun kampaajan penkissä ei tarvii käyttää hirveen montaa tuntia ja silti jälki on täydellistä.

Toiseksi, mulla on pidennyksinä B’Long Pro -teippipidennykset, jotka on ihan maailman parhaat. Mulla on ollu B´Longit elokuusta asti ja tää sama tukka nyt reilu neljä kuukautta. Vaihdoin välissä vaan sen takia, että edelliset oli onnistunut Australian matkalla lämpenemään sävyn puolesta todella paljon ja ne jäi Nooran haltuun kunnon värjäykseen. B´Long Prot on tosiaan sellaista tukkaa, jonka voi värjätä ja sävyttää mielensä mukaan. Pidennykset on ostettaessa vähän lämpimän sävyiset, mutta niitä pystyy helposti sävyttämään. Moni suositteli näitä mulle ja kun eräs arvostamani kauneusgrammaaja ja kampaajani molemmat niitä lämpimästi suositteli, oli pakko sellaiset hankkia. Hieman mua pelotti niiden hinta, sillä B´Long Prot on punttihinnalta paljon kalliimmat ku esim. Rapunzelit, mutta se johtuu osittain siitä, että se puntti on ihan mielettömän paksu. Mulla on päässä noin kaks ja puoli punttia tällä hetkellä ja tää on ihan älytön tää reuhka. Aivan superpaksu. Käytin ennen näitä joskus vuosia sitten Simplya ja sittemmin Rapunzelia ja vaikka esim Rapunzelin kohdalla olin käyttövaiheessa tyytyväinen, niin enää en todellakaan palaisi niihin. Laatu on aivan erilainen! Rapunzeleja pystyi pitämään maksimissaan yhden tai tosi hyväs tapauksessa kahden noston verran, eli noin 3-4 kk, ja niissä alkoi kyllä huomaamaan karheutumisen melko nopeasti, vaikka ne ei takkuuntuneetkaan samalla tapaa ku Simplyt. Tykkäsin niistä käytössä, mutta kun siirryin B´Longeihin niin huomasin kyllä valtaisan eron. Nää on silkkisen pehmeät vielä 4 kk käytön jälkeen ja pysyy superhyvänä todella vähällä vaivannäöllä.

Mut sit se hiustenhoito… Mä hankin oikeastaan lähes kaikki hiustuotteeni Cocopandalta, koska sieltä saa kaikkia mun suosikkimerkkejä ja yleensä paljon edullisemmin kuin muualta. Cocopandalla on muuten nyt alkanu pääsiäisviikon ale, ja lähes kaikki tuotteet on nyt -20-70 % alessa! Listasin tähän nyt kaikki mun suosikkituotteet, suurin osa niistä löytyy Cocopandalta myynnissä ja mulla on kiva lisäale teille vielä lopussa! Kukaan ei todellakaan tarvii näitä kaikkia, mutta näistä voi valita itselleen sopivat 🙂

PESU: 

Label M:n Diamond Dust Shampoo on mun tän hetken suosikki. Mun blogia pidemmän aikaa seuranneet tietää, että oon tykänny Label M:n tuotteista jo pidempään. Tää Diamond Dust Shampoo (nyt -20%) on ihanan ylellinen timanttihiukkasineen, mut ennen kaikkea se on musta tosi hyvä pesutuote! Tukka on ihanan kevyen ja ilmavan tuntunen ja rasvaisuus lähtee kyllä heti kunnolla.

Mähän en siis pese hiuksiani kuin max 2 kertaa viikossa. Ajoitan pahimman hikiliikkumisen niin. Mulla on tähän mahdollisuus, koska mun tukka rasvoittuu vasta yleensä joskus viidennen päivän kohdalla, ja pysyy tosi kauan aina kuivan ja puhtaan näkösenä. En näe järkeväksi läträtä vettä turhiin hiustenpesuihin, enkä myöskään näe järkeä turhissa pesuissa, sillä päänahka kuivuu ja hiukset saa ylimääräisiä käsittelykertoja turhaan. Oon myös ymmärtänyt, että pieni luonnollinen rasvaantuminen pesujen välissä tekee tukalle hyvää. Painavin syy on kuitenkin se, että olen laiska ja en jaksa pestä tukkaa liian usein 😀 Pesen hiukset vain aamuisin, koska haluan aina föönata ne, enkä pysty nukkuu märällä tukalla. Se ei olisi sille hyväksikään. Jotenki sit mieluummi pesen tukan aina aamulla, mut pesun ja föönauksen kanssa se vie ainaki sen 30 min, ja en halua herätä yhtää aiemmin ku pakko 😀

Suosikki hoitoaine on REDKEN High Rise Volume -hoitoaine (nyt -45%!), joka ei jätä tukkaa yhtään lisvaisen liukkaan tuntuiseksi, vaan tekee niistä ihanan tuuhean tuntuiset. Tosi mieto haju on myös plussaa.

Toinen ihana hoitoaine (ja shampoo itse asiassa) on Label M:n Organic Orange Blossom. Ihanan raikas sitruunainen tuoksu on tosi ihanan kesäinen ja kevyt ja tää sarja oli vuosia mun suosikkini ja edelleen yksi niistä. Tääki on nyt -20%.

Mä oon tienny Löwengrip-tuotteiden olemassaolosta jo pidempään, mutten oo oikeen koskaan saanu aikaseks kokeilla niitä. Kun olin Jennin luona RaKissa, Jenni kehui paria Löwengrip -tuotetta ja päätin kokeilla näitä sitten kotiinp alattuani. Tykkään tosi paljon tuosta Long Lasting hoitoaineesta, joka on noussut mun kolmanneksi suosikiksi. Siinä on aivan ihana tuoksu ja tykkään myös hurjasti Löwengrip-tuotteiden nätin simppeleistä pakkauksista. Shampoona taas tykkään enemmän tuosta Repair & Shine -shampoosta, joka on ihanan tuoksuinen ja tuntuu putsaavan tosi hyvin. Nää on The Cure -sarjaa ja on korjaava tuote, mikä tulee ihan tarpeeseen aurinkomatkojen ja lämpökäsittelyjen jälkeen. Rakennepaikkaava shampoo ja hoitoaine tekee hyvää aina ajoittain myös ihan vaan tällaiselle kuivemmalle hiustyypille, joka normaalisti läträä kosteuttavilla tuotteilla. Joskus yksi kampaaja hyvin selitti, että hieman vaurioitunut tukka on kuin reikäjuusto. Jos siihen läträä vaan kosteuttavaa, niin se menee siitä reikäjuustosta läpi, mutta kun niitä reikiä paikkaa rakennekorjaavalla tuotteella, tarttuu se kosteuttava tuotekin paremmin. Mene ja tiedä, mut oon ottanu tavaksi käyttää myös rakennekorjaavia tuotteita.

Saman sarjan Löwengripin The Cure hiusnaamio on myös korjaava ja hoitava tuote, ja käytän hiusnaamiota noin joka neljännellä pesulla hoitoaineen sijaan. Tätä oon kokeillu nyt pari kertaa ja oon tykänny tosi paljon! Ihana ihana toffeine tuoksu on myös plussaa! 🙂 Nää kaikki Löwengripin tuotteet on nyt muuten -20%!

Vanhempi hiusnaamio-suosikki on REDKEN All Soft Heavy Cream hiusnaamio, ja tää on kans nyt -45% alessa! Tää on superkosteuttava tuote, joka sisältää arganöljyä. Mä tykkään käyttää hiusnaamiota aina joka kolmannella tai neljännellä pesulla, ja esim. saunomisen jälkeen tää on ihana! REDKENin tuotteet on nyt tosi hyvässä alessa Cocopandalla, kannattaa tsekata noi.

KUIVAUS & HARJAUS:

Sain blogin kautta synttärilahjaksi kesällä Dysonin Supersonic hiustenkuivaajan ja voihan hittolainen. Maailman lempparein laite! Mun entisellä kampaajalla oli tää ja se kehu sitä aina hurjasti. Mä en vaan jotenki ikinä raaskinu laittaa 400 € hiustenkuivaimeen, vaikka olinkin jo imurin kohdalla todennu, että Dysonin tuotteet toimii. Mut no, sille on syynsä miks maksaa sähköhammasharjasta 200 € ennemmin kuin kaupan hammasharjasta 4 €. Nyt ku oon käyttäny tätä kuivainta yli puoli vuotta, voin rehellisesti sanoa, että kyllä, käyttäisin omaa rahaa tähän sen 400 € millon vaan.

Ensinnäkin, tää kuivaa tukan ainaki puolet nopeemmin, jos ei sitäki nopeemmin. Tän ku laittaa päälle täysillä, niin tuntuu ku ois lentokoneen suihkumoottorin edessä 😀 Silleen “wouuuuu” -elämys. Voimakkuus ja lämpöasetukset on helposti sormen ulottuvilla, viimeistely on todella hienostunut ja sopii erittäin hyvin käteen. Ja mikä parasta. Tää on niin hiljainen, että Dante ei herää aamu-uniltaan, vaikka föönaan tukan ovi auki viereisessä huoneessa. Tän jälkeen oon pari kertaa jossai hotellissa tai äidilläni kuivannut tukan tavallisella föönillä ja aina säikähtäny sitä ääntä 😀 Mut mikä parasta, tässä on sellanen jännä muotoilu, että tässä on vähän niinku “läpireikä”, ja tää on täysin vaaraton. Oon nimittäin saanut elämässäni useemmi ku kerran tukkani jumiin fööniin ja siitä on jääny traumoja. Tässä sitä riskiä ei oo, ja Dante föönailee aika usein mun tukkaa. Tän voi laittaa vaikka ihan tukkaan kiinni ja vaikka tästä menis tukka läpi, niin ei käy mitään.

Tää on ollu nyt joka reissussa mukana ja on ehdottomasti mun luottolaite yhdessä GHD:n raudan kanssa, joskin nyt mun tekee ihan hurjasti mieli kokeilla Dyson Airwrapia, jota on kans kehuttu paljon.

Mä tiedän, että kuulostaa aikamoiselta hankkia 400 €:n fööni. Mut trust me, jos kuivailette pitkää tukkaa pari kertaa viikossa tai useemmin, tää on todellakin sen arvoinen. Tukka tuntuu aivan eriltä kuin normiföönin jälkeen.

Föönin lisäks luottotuote on toi Toni & Guyn harja, jollainen mulla on nyt kolmas käytössä johonki varmaa 6 vuoden sisään. Tän lisäks käytän Tangle Teezeriä, mut tää on ehdottomasti ykkönen. Sopii pidennysten kaa, tosi hellävarainen, ei revi tukkaa, mut kaikki takut selvii. Tosin, okei, mulle ei hirveesti tuu takkuja, kiitos hiustuotteiden.

HIUKSIIN JÄTETTÄVÄT HOITOTUOTTEET: 

Pesun jälkeen laitan kosteisiin hiuksiin hiusöljyn ja annan olla viitisen minuuttia. Tällä hetkellä käytämn Kerastasen L’huile Rosea ja puristelen tätä hellästi pituuksiin harjattuihin hiuksiin. Tää on ihana ja aivan superriittoisa tuote, mieto ja miellyttävä haju ja hiukset on ihanan silkkiset eikä yhtään rasvaiset tämän jälkeen. Tää on nyt -30% ja on kyllä varmasti vuodeksi riittävä sijoitus 🙂 Kesäksi ehdottomasti hyvä tuote!

Hiusseerumeista suosikki löytyy Goldwellilta, Dualsenses Rich Repair Restoring Serum Spray. Seerumi kosteuttaa kuivii hiuksia ja myös tämä jättää tosi kevyen ja ilmavan tunnun tukkaan, eikä tunnu limaiselta tai rasvaiselta. Tää on muutenkin edullinen tuote ja on nyt -20 % alessa 🙂 

Toinen hyvä seerumi on Wellan SP Balance Scalp Energy Serum. Tää sisältää mm. lauriinihappoa ja biotiinia ja se on tosi ravitseva. Zink Pyrithione -yhdistettä sisältävä seerumi lupaa auttaa lievittämään herkkää hiuspohjaa ja mulla tää ainaki talvella toimii kivasti ku on kuiva päänahka, niin tää on tosi jes silloin. Tätä myös suositellaan ohuille hiuksille ja hiustenlähdöstä kärsiville, mut siihen mulla ei oo mielipidettä sen kummemmin 🙂 Tää on nyt -40%!

MUOTOILUUN:

Mä oon kokeillu monia eri lämpösuojia. Ei oo oikee ikinä noussu suosikkeja hirveesti. Tällä hetkellä käytän kihartamisen yhteydessä tätä Löwengripin lämppäriä, toimii musta oikeen mukavasti ja mukavan mieto, ei tunnu yhtään kuivattavalta kuin jotkut.

Mun ikisuosikki hiuslakka, Tigi Masterpiece. Always and forever. Välillä mun kaverit nauraa, että mä tuun niille mieleen tän tuoksusta 😀 Maailman paras lakka, helppo harjata auki, ei just kiharoihin ja tupeeraukseen paras, ei tuu yhtää sellanen kypärä vaan tosi luonnollinen ja pehmeä, mutta pitää hyvin. Meidän rakkaussuhde on kestänyt kohta 10 vuotta. Tää maksaa jostai syystä usein jonku 20+ euroa, mut fiksusti hankkimalla tätä saa tosi edullisestikin ja tää on superriittoisa! Hamstraan tätä varastoon aina ja tää on nyt Cocopandalla 8 €/pullo, ku on -59%, eli varastoon kantsii muidenki addiktien hankkia 😀

Oon käyttäny tässä pari vuotta Label M:n kuivashampoota, joka on ollu musta ihan hyvä, mutta tykästyin tähän Löwengripin kuivashampooseen enemmän. Tää on hippasen vähemmän stydiä ja sopii hyvin just siihen neljännen päivän tyven kuivaamiseen erinomaisesti. Mut mä käytän tätä itse asiassa välillä tyvikohottajana, eli tupeeraan vähän, suihkun tätä, tupeeraan vähän lisää ja kiinnitän hiuslakalla. TOIMII. Aivan ihana kinuskinen tuoksu ja tosi hyvä koostumus tässä. Tääki nyt -20%.

Ja viimeisin tuote, mitä käytän aina välillä on tekstuurisuihke. Sillä saa hyvin volyymiä hiusten tyviin, jos ei halua tupeerailla. Tässäki on aina ollu sellanen 9/10 tuote, eikä supersuosikkia oo löytyny. Nyt ku kokeilin Löwengripiä, niin käytän tän varmaan loppuun, sen verran hyvältä on vaikuttanut, eikä parempaakaan tuu mieleen 🙂 Heittämällä parempi ku esim. Balmainin mun mielestä.

Sellasta. Jollakin setillä noista mä siis reuhkani laitan ojennukseen. Ehkä joka kolmas päivä, koska muuten laitan ehkä öjyä tai seerumia, harjaan tukan, laitan nutturan ja juoksen Deen kanssa verkkareissa pitkin kotia 😀 Mut ees välillä 😀

Noiden mega-alejen lisäksi saatte muuten alekoodilla ANNAEASTER 14. – 23.4. ajan 10% lisäalennuksen yli 65 € ostoksista Cocopandalta 🙂 Alennuskoodia ei voi yhdistää muihin koodeihin ja se on voimassa vain kerran.

Menikö joku ostoslistalle? Mikä on teidän isoin hittituote hiustenhoidossa ja -laitossa? 

9 thoughts on “Hiustenhoitoarsenaalin helmet

 1. Käyt siis illalla urheilemassa ja nukut hikisillä hiuksilla käydäksesi sitten aamulla suihkussa?
  Itse en käytä mitään hiustuotteita mutta mies käyttää ja ärsyttää kun hän käy myös ennemmin aamuisin suihkussa ja tuntuu että tyynyliina on likainen hiusvahasta ym. Toki tyynyliina likaantuu ihan ilman hiustuotteitakin mutta tuntuu että ne tuo extralähmäisyyttä 🤣

  1. Eipäs tehdä oletuksia.. Missä lukee, että mä käyn illalla urheilemassa? 😀 Mä yritän järjestää hikiliikunnat aamuun, sit suihku ja sit päivän aloitus 🙂 Jos urheilen illalla ja hikoilen, niin pesen hiukset. Aika harvoin mulla tukka tai naama ees hikoilee urheillessa, mä hikoilen muutenki tosi vähän. Ja meillä mies käyttää päivittäin vahaa ja pesee hiukset joka toinen päivä, mut mua ei haittais vaikka uis siinä vahassa, omat tyynyt molemmilla, tehkööt omalla mitä haluaa 😀

   1. Okei, oletin (oma moka 🤣) että harrastat iltaliikuntaa, varsinkin kun kirjoitit ettet halua herätä aamuisin yhtään liian aikaisin kun hiustenpesu+kuivatus vie sen puolisen tuntia. Niin ajattelin ettei ei siinä sit varsinkaan mitään liikuntaa harrasteta 😁
    Mutta oli kyllä niin kivoja tuotesuosituksia että joutuu ehkä jotain tilaamaan 😊

 2. Kiitos, noita shampoita ja hoitoaineita haluaisin ainakin kokeilla! 🙂 Redkenin tuotteista oon tykännyt, samoin tigin. Ja ihanaa, torstaina pääsen kampaajalle, parasta!:)

  ida

 3. Noni! Masterpiece hiuslakka lähti tilaukseen vaikka vannoin, että mitään en tilaa vaikka ois mikä kiva tarjous. Hups. 😆

  1. Haha 😀 No mut tota myydään yleensä 23 € tms. monissa paikoissa, niin toi 7,20 € on aika halpa, jos käytit mun tarjousta ja 8 € muutenki tosi edullinen sille 😀

 4. Sama hiuslakkasuosikki ollut jo pari vuotta kun kampaajani sitä suositteli minulle hääpäivänäni, täytyykin ehkä nyt hamstrata pari pulloa 😀 Itse tykkään käyttää öljynä latvoihini Moroccan Oilia ja sitä voin suositella kaikille – itse en tule mitään muuta enää edes kokeilemaan 🙂 Onko sulle tuttu tuote?

 5. Ai että, Dysonista unelmoidessa, joskus vielä siihen hennoo laittaa roposensa 🙂 Katoin myös ensin ihaillen sitä airwrap kiharrinta… Kunnes rupesin miettimään miten älyttömän kauan sillä menee kihartaa koko pää, vaikka oma hius onkin melko keveää. GHD on paljon nopeempi 🙂

Leave a Reply