3 x tennarityyliä kevääseen

Ette uskokaan miten onnellinen mä olen siitä, että kadut on alkanu kuivumaan, hiekkaa putsataan pois ja aurinkoa riittää iltaan asti. Oon kaivanut kaikki lenkkarit naftaliinista ja pomppinut tuolla mun Minna Parikan puputennareissa. Yleensä kevät tarkoittaa mun tapauksessa sitä, että pääsee kirmaamaan korkkareilla, mutta tässä alati kasvavan etukenon ja taaperon kanssa, mä luulen, että tää kevät ja kesä menee aika tasaisesti lenkkareissa ja tennareissa. Mukavaa ja helppoa, varsinkin kun täydellinen kevätasu ei kaipaa mitään muuta kuin valkoisen teepparin, siniset farkut ja jonkun kivan takin yhdistettynä söpöihin ja kaikkeen sopiviin tennareihin.

Kun en tässä superkiireisessä viikonlopussa ehtinyt kuvailemaan asukuvia, niin keräilin tähän kolme asukokonaisuutta Elloksen valikoimista, jotka tänä keväänä miellyttää mun silmää.

Kevät on täydellistä aikaa vaaleille takeille ja tuollainen pellavaisen näköinen trenssi on musta ihanan klassinen ja naisellinen yhdistelmä vähän sellaisiin muhkumpiin tennareihin. Vähän viileemmällä samanlainen asu toimii hyvin kamelinruskean villakangastakin kanssa ja sitten kelien lämmetessä päälle voi vetää vaalean pitkän trenssin kesätullen suojaksi 🙂 Noi Elloksen tennarit on täydellinen budjettiratkaisu, jos haluaa sellaiset kengät, joilla ei tarvii pelätä juosta taaperon pelässä pitkin nurtsia, mutaa ja hiekkaa.

Toinen suuri rakkaus tälle keväälle on ehdottomasti bomber-takit, ja erityisesti pitkänmalliset bomberit. Mulla on ihana armyvihreä pitkä bomberi Mangolta jokusen vuoden taka, mutta tuo Elloksen musta pitkä bomber oli niin ihastuttava kuvassa, että päätin tilaamaan sen itselleni kokeiluun. Kokoa isompi menee toivottavasti vatsankin ympäri ympärysmitan kasvaessa koko ajan. Tuollainen tummanvihreä vähän tuulta pitävä ja jämäkämpi takki mulla jo onkin ja on ihan täydellinen, oon jo lämpiminä päivinä kaivanut sen käyttöön niin lapsen kanssa kerhoiluun kuin kauppareissuille. Mustat kudotut lenkkarit on mun arjen suosikit, multa löytyy kaapista Niken versiot, mutta nää Elloksen näyttää myös sangen kivalta ja hyvältä budjettiratkaisulta.

Ja hei, kevät ei oo kevät ilman kukkakuosia ja denim-takkeja. Tavalliset farkkutakit ei aiheuta mussa oikein ikinä mitään suuria positiviisia viboja, mutta tällainen parkamallinen on aika ihana. Myös kukkatakit on musta ihania piristysruiskeita asuun kuin asuun. Softshell-takki kukkakuosissa ois säätä kestävä taaperon kanssa vähän huonommalle kelille, kaunis bomber taas sopis mekon kaveriksi ja arjen kaunistajaksi. Ihanat värit tässä! Mä ihastuin Australian matkalla nahkaisiin mataliin tennareihin ja täydelliset sellaiset löysinkin jo, mutta nää Elloksen nahkaiset on kanssa aika lailla juuri sitä mitä mielessäni ajattelin. Hyvin eleettömät täysin valkoisena ja sinänsä paremmat kuin kangastennarit, kun kestävät hieman paremmin kosteaa ja nahalta saa helpommin putsattua tahrat. Nimim. valkoisten kenkien ystävä jo ylä-asteelta asti. Mulla oli joskus kausi, että suostuin pitää vaan valkoisia kenkiä, ja mulla oli valkoiset kesäkengät, valkoiset saappaat ja valkoiset nilkkurit. Ja hei, valkoiset mokkasiinit. Että siitä sitten. Nyt tyydyn vaan valkoisiin tennareihin 🙂

Mikä näistä kokonaisuuksista olisi teidän suosikkiasu?

Suurin osa näistä tuotteista on tällä hetkellä alessa Elloksella ja löydätte kaikki takit täältä ja kengät täältä 🙂

2 thoughts on “3 x tennarityyliä kevääseen

  1. Aiotko kirjoittaa vaaleista? Moni bloggaaja on postannut nyt omista kriteereistään ehdokkaiden valinnassa ja jopa paljastaneet, ketä aikovat äänestää. Olisi mielenkiintoista lukea sulta samantyyppinen postaus nyt vaaliaikana!

    1. Joo, tarkoitus olisi, vaikka saanen siitäkin lynkkaustuomion, että väärä ehdokas, väärä puolue 😀

Leave a Reply