NOPEAT ASUKUVAT

Nykyisin kun yritetään ottaa kotoa jonnekin lähtiessä asukuvat, niin käy näin…

ja näin…

… jaaa näin:

“Äiti äiti äiti äiti…” Yritä siinä sitten saada yhtään kuvaa, kun tyyppi tulee koko ajan ihan Usain Boltin tehoilla syliin tai vetää kelkkailemaan tai mitä ikinä. Yksin ei kotonakaan voi pitää vielä hetkeäkään vaikka piirrettyjä katsomassa ja paikallaan ei pysy sekuntiakaan, ellei köytä rattaisiin, mikä nyt on vähän ikävää.

Oveluudella saatiin pikaisesti otettua ihan muutama kuva, nimittäin nalleherra kaipasi kyytiä. Ootteko muut vanhemmat huomanneet, mitä valkoisten valheiden viidakkoa tämä elämä onkaan nykyisin? Meillä nimittäin milloin on koko maan kaupoista jätskit loppu, milloin eteisen valo on mennyt unille ja milloin mitäkin. Oon välillä laskenut, että valehtelen päivän aikana ainakin parikymmentä kertaa 😀

   

Mä olen aivan lopen kypsä tähän talveen. Ei oo mitään mielikuvitusta pukeutua yhtään mihinkään ja hiihdän joka päivä samoissa vaatteissa. Joku neule, jotku farkut ja saappaat ja toi harmaa takki, joka on ollut päällä päivittäin nyt. Ei oo mielenkiintoa tai mielikuvitusta edes takkia vaihdella. Mä haluan jo kuivat kadut, että voi käyttää erilaisia kenkiä ja tarpeeks asteita, että pärjää kevyemmällä vaatetuksella. Just nyt inspis pukeutumiseen on ihan täys nolla. Eipä oo pahemmin sen takia asukuviakaan näkynyt. Toisaalta, on tässä rehellisyyden nimissä muitakin syitä. Monta juttua juuri nyt lautasella ja mieli aivan muualla kuin arkipäiväisen tavallisissa jutuissa, kuten pukeutumisessa. Laitettiin juuri lastenhuone vähän uusiksi, kun möin meidän pinnasängyn ja hankittiin pojalle uusi sänky. Samaan inspikseen tuli hyllyköt tyypin huoneeseen ja kevätsiivouskärpänen pääsi puraisemaan ihan kunnolla. Terassihuonekalut on jo kaivettu esille ja oon ihan täysin valmis jo kevääseen, joten tää lumi ja pakkanen vois nyt jo ihan oikeesti loppua.

MANGO takki
H&M farkut
COS neule
COS kaulahuivi
CHANEL laukku

“Joko riittää?”

No riittää riittää. Ehkä ensi kerralla jätetään suosiolla siihen, että lapsella on joku lastenhoitaja 😀

Pahoitteluni pienestä tynkäpostauksesta, tällä kertaa oli todella vauhdikas kuvaussessio, eikä kirjoittamisellekaan ole tuntunut jäävän aikaa. Poika alkaa olla jo parempaan päin flunssasta, mutta edelleen iltaisin on selkeesti vielä hieman veto pois ja kaivautuu juuri tässä hyvin aktiivisesti mun kainaloon samalla kun yritän kirjoitella. Mä luulen, että mun on siis korkea aika laittaa läppäri kiinni ja suunnata lukemaan iltasatua 🙂

10 thoughts on “NOPEAT ASUKUVAT

 1. Haha! Mä niin tiedän ton lapsella ”valehtelun” 😄 Esim tänään lapseni on ollut kipeänä ja on ollut tosi vaikee saada se syömään yhtään mitään. Levättiin sohvalla ja hänen kätensä puutui ja se tuntui hänestä ikävältä, joten sanoin että on pakko vähän syödä, koska muuten se pistely ei lähde pois siitä kädestä 😄 Näitä ”valheita” on todellakin joka lähtöön 😄

  Olen muuten miettinyt, että mikset ota kuvia teillä kotona sisällä? 🙂 Varmasti sais myös kauniita kuvia sisälläkin, kun sisustuksesi on aina niin kaunis. Vai koetko liian yksityisenä? 😊🤔

 2. Ehdottomasti saa olla enemmän näitä postauksia -ihanan arkista ja tavallista ja lyhyttä sekä ytimekästä – ei haittaa yhtään! 🙂

 3. Näytät osassa näitä kuvia jotenkin aidommalta, kun ei ole harkittuja poseerauksia. 🙂 Tosi ihania kuvia, näytät säteilevän onnelliselta!

 4. Enemmän vaan näitä tälläisiäkin asukuvia 🙂 itse tykkään kun näkyy enemmän blogeissa sitä oikeaa elämää.. 🙂

  Ja joo saisi talvi jo loppua. Tänään kun astuin ovesta ulos koiran kanssa ja näin että on tullut lisää lunta niin pääsi kirosana jos toinenkin.. ja en yleensä kiroile mutta nyt oli pakko 😀

 5. Pienen kanssa noita valkoisia valheita onkin pakko lasketella, kun omapäinen ja uhmakas lapsi ei välttämättä kelpuuta sitä yksinkertaista “Ei”- sanaa. 😀

  Meillä on siis useampi eri ikäinen lapsi. Isompien kanssa on ihana, kun heille pystyy jo esittämään ihan kunnon perusteluja ja näistä käydään sitten keskustelua. Toisaalta koen tällä hetkellä tosi helpoksi sanoa pienemmille jatkuviin karkkipyyntöihin, että ei, koska ei ole karkkipäivä, joka päivä ei voi herkutella, tulee hampaisiin reikiä tms. Joskus sekin riittää, joskus tulee raivarit, mutta niistähän selvitään jo rutiinilla 😀

  Vauvan oman tahdon kasvamista odotellessa.

 6. Aivan ihania kuvia!! Asu näkyy hyvin myös taapero sylissä, lisää näitä☺️😍 ja peukku sisällä otettuihin asukuviin👍🏼😉
  Mä oon kanssa niin kyllästynyt tähän talveen, tänäänkin tullu varmaan 20cm lunta.. 😳

 7. Kuullostaa tutulta… Nimim. Meillä voi olla vaan yksi yöperhonen sisällä per yö, muuten täällä ei nukuttaisi. 🙈😂 Talo lämpiää pääosin puulla, niin tulee joskus puiden mukana yöperhosia ja muksu (+ehkä mie..) pelkää niitä. Sieltä se kevät tulee ja asukuvaaminen helpottuu! 🌷

Leave a Reply