Hemmottelutuotteita Naistenpäivään

Naistenpäivä! Mikä ihana tekosyy hemmotella itseään! Tai mun tapauksessa hemmottelun hoiti Cocopanda, joka lähetti mulle Naistenpäiväksi paketin ihania hemmottelutuotteita mun valintojeni perusteella!

Oon tehnyt Cocopandan kanssa useamman kerran yhteistyötä aikaisemminkin ja se on yksi mun luottokauppoja mitä tulee kosmetiikan nettishoppailuun. Cocopandalla on ihan hirmuinen valikoima kaikkia ihania tuotteita, selektiivisestä kosmetiikasta edullisempaan kosmetiikkaan. Hyvin usein valikoimaan on mukavia alennuksia ja esim. hajuvedet saa tilattua Cocopandalta tosi fiksuun hintaan.

Tällä kertaa sain valita valikomista arjen hemmottelutuotteita, ja voi että mitä ihanuuksia postimies tänään toikaan! ♥

Mä oon kyllä sellainen kosmetiikkahiiri, ettei paremmasta väliä. Rakastan ihania ylellisiä meikkejä, laadukkaita edullisia löytöjä ja tietenkin kaikkea hyväntuoksuista, ihanaa ja no, vaaleanpunaista 😀 Ajattelin esitellä teillä mun valinnat ja tää kannattaa tosiaan tsekata, nimittäin tässä on ihan huippuhyvä meikkituote, joka on alle 10 €!

Viktor & Rolf Flowerbomb Nectar Eau De Parfum on yks sellanen mitä oon tuoksutellu enemmänki, ja  nyt mun oli pakko saada se arkituoksuksi. Oon ihan nuoresta asti käyttäny sitä Victor & Rolfin Flowerbombin perustuoksua, mutta tässä oli jotain uttaa ja freesiä. Ja tuollaisessa pienessä paketissa tää kulkee sopivasti mukana Helsinki-Lempäälä -väliä arkituoksun roolia toimittaen. 

Huipputuote alle 10 €:lla! The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 eli superkosteuttava seerumi, joka on puhtaasta vegaanisesta hyaluronihaposta. Ihan hitti, en mitenkään meinaa uskoa, että tää maksaa alle kympin, mutta on kuin mikä tahansa selektiivisen kosmetiikan lähemmäs sadan euron tuote 😀 Paitsi, että se on melkeen parempi. 

YSL Volupté Plump-In-Color, sävyssä Mad Nude. YSL:n huulipunat on Givenchyn ohella mun suosikkeja ja tykkään eniten tällaisista puolipeittävistä pehmeistä huulipunista, jotka tuntuu lähes huulirasvalta huulilla. Tässä tuo sydän sisältää stimuloivia ainesosia, jotka saa huulet näyttää täyteläisemmiltä. En nyt lähtis tästä korvaajaa huulten täytölle hakemaan, mutta kivan pehmeelle se ainakin saa huulet tuntumaan 🙂 

Rakastan myös Yves Saint Laurentin luomiväripaletteja, näitä viiden luomivärin settejä. Ihan täydelliset arkivärit löytyy paletista YSL Couture Palette 5 Color Eyeshadow Palette – #13 Nude Contouring ja nää sopii superhyvin vihreille silmille. Oon kerran käyttäny tällaisen jo loppuun, nyt on uuden vuoro 🙂

Kuivan ihon paras kasvorasva. Helena Rubinstein Hydra Collagenist Cream For Dry Skin. Kuivalle iholle suunniteltu täyteläinen kasvovoide on ihanan ylellinen ja ennen kaikkea, kosteuttava. Mulla on ikikuiva iho, joten tällaisella tulee läträttyä oikein mielellään. Oon aina muutenkin rakastanut Helena Rubinsteinin tuotteita, jotka on mulle top3:ssa selektiivisen kosmetiikan merkeistä.

Laura Mercier Foundation Primer Hydrating on tosi ihana kuivan ihon kosteuttava primer, joka tasoittaa kauniisti ihon sävyä. Mä oon tykännyt aina Lontoon ajoiltani asti Laura Mercierin meikeistä ja ihonhoitotuotteista, eikä tämä ole pettymys sekään. Oon tätäkin käyttänyt jo aiemmin ja tää on musta ihan superhyvä joko ihan vaan korjaamaan meikkivoiteen, jos haluaa vaan pientä hehkua, tai sitten meikkivoiteen alle pitämään sen kunnolla paikallaan.

Tää oli sellainen herätehankinta. Tykkään YSL:n erityispakkauksista ja kaikista kauniista paketeista ja tää  YSL Shimmer Rush All-Over Palette näytti niin nätiltä, että se oli ihan pakko saada kevääksi. Samassa paketissa on tuotteet korostamiseen ja highlighteihin, luomille ja huulille, joten tää on kyllä hyvä allround-setti, jota kantaa mukana mun kreisissä arjessa 🙂 

Ja vielä viimeisenä, kaikki tämä pysymään paikallaan! YSL Top Secrets Glow Perfecting Mist on 2-in-1 kasvosuihke, jolla voi kiinnitää meikin paikalleen ja kirkastaa meikkiä hieman päivän aikana. Mä tykkään käyttää tätä itse asiassa niin, että sekoitan suihkauksen tätä meikkivoiteeseen, mikä saa meikkivoiteen musta liukumaan paremmin ja pysymään kasvoilla hyvin.

Naistenpäivän kunniaksi Cocopandalla on lähes kaikista tuotteista -25% tai enemmän alennusta. Alennus on voimassa lauantain (9.3.) loppuun asti ja se ei sisällä seuraavia merkkejä: ByNoor, Sigma, the Ordinary, John Masters Organics & The Nordic Style and Beauty. (Olaplex on -20 %. Laura Mercier on -15 %. Clinique, YSL & Estée Lauder on -10 %. 

Tämän lisäksi saatte koodillani ANNA0319 (lisä)alennusta -10% kaikista tuotteista kaikista yli 60 €:n tilauksista. Koodi on voimassa viikon verran, eli 15.3. asti. Jotkut tuotteista ovat jopa kovemmassa kuin 25 % alennuksessa, joten nyt jos täytyy täydentää meikki- tai tuoksukaappia, suosittelen lämpimästi!

Onko tässä jotain teille tuttuja suosikkeja? 

2 thoughts on “Hemmottelutuotteita Naistenpäivään

  1. Tuo kympin ihmetuote täytyy kyllä ehdottomasti hankkia kokeiluun, vaikka olenkin yrittänyt vähän lakkoilla kosmetiikan ostossa 😄
    Huomasin muuten tällaisen pikkujutun sivun muutoksen jälkeen, että sydän-nappi on vain postauksen alussa, ei myös lopussa, niin kuin ennen. Joten postauksen luettua täytyy palata takaisin ylös painamaan nappia 😄 Pikkujuttu, mutta siinä vanha malli oli kätevämpi, että sydän oli myös tekstin jälkeen 😊

  2. Oi, nyt on kyllä houkutteleva koodi kun jo valmiiksi melkein kaikki tarjouksessa 😀 Kiitti tästä, taidanpa selata vähintään seuraavan tunnin Cocopandan sivuja jos jotain kivaa löytyisi 🙂

Leave a Reply