VESIPEDON LUOTTOKAPISTUS

*Kaupallisessa yhteistyössä: Huawei 

Rupesin tässä viikonlopun ratoksi käymään läpi kuvia tuolta meidän reissustamme ja ensimmäisenä törmäsin noin miljoonaan simpukkakuvaan mitä otin. Menee siis hetki siinä, että saan reissukuvat järkevään järjestykseen, mutta ennen kuin sitä teen, niin halusin järjestää teille erään mahtavan arvonnan!

Olen tässä nyt pian puoli vuotta ehtinyt käyttämään tätä Huawei Mate20 Pro-puhelintani, joka on ollut aivan ässä! Tuntuu, että joka päivä ja joka hetki ihastun hieman enemmän tähän puhelimeen ja sen ominaisuuksiin, varsinkin kameraan. Kun olimme Australiassa ja Fijillä, hommasin puhelimeen tällaisen vedenkestävän kuoren, jonka kanssa pystyi huoleti snorklaamaan. Puhelinhan itsessään on jo IP68-luokiteltu, eli vedenkestävä 1,5 metrissä 30 minuutin ajan. Sitä voi siis sangen huoleti käyttää vaikka altaan reunalla lapsen kanssa puuhaillessa, kylpyhuoneessa yms. Pari kertaa oon keränny järkyttyneitä katseita kun tää on ollut mukana just jossain uima-altaassa mukana 😀 Huomasin kuitenkin tuolla reissatessa, että kaipaan hieman lisävarmuutta siihen vedenkestävyyteen esim. snorklausreissuille ja pitkille rantapäiville. Olimme Fijillä koko päivän vesiskootteri-seikkailulla ja tuo kuori oli ehdottomasti todella kätevä. Ensinnäkin tuo suojus antaa suojaa myös veden ulkopuolella, just kaikessa toheloimisessa lapsen kanssa rantaleikeissä. Hiekkaleikeissä ei hiekkaa mene puhelimeen eikä puhelin ole niin koetuksella, jos se hieman tipahtaa jossakin. Kotelo on todella järeä ja sikäli mulla on tosi turvallinen olo, kun puhelin on sen sisällä. Vesiskootteri-seikkailullamme puhelin oli jämäkäsi kaulassa koko matkan ja sieltä oli helppo kaivaa puhelin kun halusi ottaa kuvia.

Kotelossa on napit helpottamassa kuvaamista ja lisäksi Huawei Mate Prossa on ihan vedenalaiseen kuvaamiseen suunniteltu kuva-tila, jolla kuvaaminen veden alla helpottuu, kun ei tarvitse käyttää näyttöä juurikaan. Underwater-tila myös optimoi kuvausta veden alla ja puhelimella saa tosi kivoja kuvia snorklatessa ja sukeltaessa. Kotelo on myös siitä tosi kätevä, että siinä on vahva sädettävä nauha, jolla sen saa kaulaan tai ranteeseen helposti säädettyä niin, että puhelin pysyy matkassa urheilulajissa kuin urheilulajissa tai muuten vaan vähän rajumassa menossa. Tätä käyttää niin vesiskootterin kyydissä kuin vaikkapa meloessa, supatessa ja vaikka missä. Kotelo on tosi helppokäyttöinen ja hyvin vesitiivis, eli ei tarvitse olla hetkeäkään huolissaan.

Mä oon kuvaillut nyt tällä pari reissua vesileikeissä ja oon tykästynyt. Meillä on miehen kanssa suunnitteilla (vihdoin!) häämatkamme kahden kesken kohteeseen, jossa varmasti tulee harrastettua vesiurheilua ihan joka päivä, ja uskon, että tästä on silloinkin rutkasti iloa. Pakko sanoa, että yhdessä Huawei Mate 20 Pro ja tää vesitiivis kotelo on ihan unelma kuvauskombo. Nytkin reissussa ollessani otin usein järjestelmäkamerani mukaan vain huomatakseni, etten oikein käytä sitä missään. Mieluiten kuvaan vaan tällä puhelimella, sillä se on niin hyvä! Ainoa miinus on se, että mulla on tällä hetkellä kamerassa joku 23 000 kuvaa, eli puhelin huutaa hoosiannaa tilanpuutteen vuoksi. Pakko alkaa tyhjentämään sitä pikkuhiljaa 😀 Rakastan tuon puhelimen kuvausominaisuuksia, joita tää vedenalainen kuvaaminen vaan lisää entisestään. Ja hei, jos ei muuta, niin tässä kotelossa on myös yksi iso lisäplussa. Tässä uskaltaa nimittäin luovuttaa myös taaperolle hetkeksi puhelimen ja piirretyt käteen missä tahansa olosuhteissa, eikä tarvii pelätä, että puhelin on kohta maassa ja palasina. Ei koteloa ole ehkä siihen suunniteltu, mutta voi että miten paljon se olikaan hyödyksi tässä ominaisuudessa. Lentokentällä puhelin koteloon, nauha kiinni rattaisiin ja puhelin taaperon kouraan. Ei paljoa pelottanut, toisin kuin yleensä. Lapsella on oma tabletti, jolta katsoo piirrettyjä, mutta yksin lapsen kanssa reissatessa on vaan välillä pakko saada hänet hetkeksi paikalleen piirrettyjen äärelle ja tämä toimi siinä hommassa erittäin hyvin.

Tää kotelo ei suinkaan ole ensimmäinen asuste, johon olen ihastunut Huaweilta, nimittäin olen jo ennen kehunut kovasti sekä Huawein superhyviä vastamelukuulokkeita että erittäin jämerää powerbankia. Näistä kirjoittelin täällä. Puhelimesta voitte lukea lisää tästä postauksestani.

Ja tosiaan… Se alussa mainitsemani arvonta? No, ihana ihana Huawei on luvannut mulle aikamoisen setin teille arvottavaksi! Nimittäin, yksi onnekas voittaa omakseen tuon kotelon JA tietenkin sen, mitä sen sisälle tulee! Nimittäin, nyt olisi mulla arvottavana yksi Huawei Mate 20 Pro puhelin tuossa ihanassa revontuli-värityksessä (sama kuin minulla siis) ja siihen lisäksi tulee tuo supernäppärä kotelo!

Kukas kaipaa uutta puhelinta erinomaisella kameralla ja siihen lisäksi vielä täydellisesti niin vesipetoiluun kuin vähän aktiivisempaan urheilemiseen sopivaa koteloa? Kerrro mihin juuri sinä kaipaat tätä puhelinta vesikotelon kanssa ja osallistut arvontaan! Arvonta on käynnissä ke-iltaan 6.3.2019 klo 23.59 asti.

934 thoughts on “VESIPEDON LUOTTOKAPISTUS

 1. Oma puhelin vetelee viimeisiään ja myös hyvälle kameralle tulisi kyllä käyttöä. Olen myös lähdössä reissuun keväällä, jossa veden alla kuvaamisesta olisi hirveästi iloa!😊

 2. Työhön kuuluu paljon somettamista ja kuvailua vertaistukitapahtumissa, joissa työtehtäviä riittää lasten viihdyttämisestä vapaaehtoisten ohjaamiseen ja siinä välissä pitäs kaikki viestintä ja somehommat siis hoitaa. Hyvä puhelin olisi tosi näppärä tässä toiminnassa, mutta pienessä järjestössä on rahat tiukoilla ja puhelin on mitä on. Tää puhelin toimisi siis töissä ja vapaa-ajalla (omankaan puhelimen kamera ei ole huippulaatua).

 3. Oma vanha apple vetelee viimeisiään ja Huawei kiinnostaa kovasti mm. kameransa vuoksi! Kuori puolestaan olisi aika kova juttu, kun kotoa löytyy 2×2,5-vuotiaat. 😅

 4. Nykyinen puhelin on mun eka Huawei ja kovasti oon tykästynyt merkkiin. Puhelin kaipaisi jo kuitenkin päivityksen uuteen ja tämä Huawei on ollut haaveissa. Kaikista tärkein juttu siinä on tuo huippukamera ja tuon suojan kanssa ei tarvitsisi pelätä järvellä luontokuvia ottaessa.

 5. Osallistun arvontaan <3
  Uusi puhelin kolme vuotta vanhan älypuhelimen tilalle olisi tarpeen. Kuulostaa kyllä mahtipuhelimelta. 😳🐳

 6. Oi tää tulis nyt tosi tarpeeseen! Omassa puhelimessa on ollut viikon verran nyt kamera rikki ja sen myötä oon unelmoinut kyseisestä puhelimesta vaan entistä kovemmin. 😍 Tuon puhelimen kamera olis ihan unelma, kun meidän juuri 1 vuoden täyttänyttä pientä poikaa tulee kuvattua melko paljon, ja nyt oon ollut ihan surun murtama kun en oo saanut kuvia otettua ollenkaan. 🙈 Myös reissuilla tuota koteloa ois tosi mielenkiintoista päästä kokeilemaan!

 7. Pieni mies 1v 4kk ja nykyinen puhelimen kamera ei pysy vauhdissa mukana. Lisäks vauvauinnista ois ihana saada kuvia 😊

 8. Kaipaisin uutta puhelinta niiiin kovasti, nykyisen akku on surkeassa kunnossa. Nykyään en pysty käyttämään puhelinta noin 5 minuuttia kauempaa ilman, että kännykkä on kiinni laturissa. Ulkona sammuu samantien ja esim. Snapchattia ei pysty avaamaan ollenkaan ilman sammumista. Tulisi siis tarpeeseen ja tuo vesisuojus ois kätevä lisä reissuilla!!

 9. Varmasti eniten tulisi kuvattua omaa koiraa, ja vesikotelon kanssa pystyisi myös ikuistamaan karvakaverin kesäiset uintireissut entistä paremmin!
  (Pahoittelut jos kommentti tuli tuplana, säädän puhelimella ja näytti että edellinen meni väärään postaukseen 🙊)

 10. Vanha Huawei vetelee viimeisiään ja tää pelastais mut kriisiltä mitä puhelimen vaihtoon aina liittyy 😅

 11. Oon kuolannut kyseisen puhelimen perään siitä lähtien kun se tuli markkinoille! 😍 Puhelin on jo itsessään revontulivärityksessään kuin koru ja sillä otetut kuvat ovat myös törkeän hyvän laatuisia. Olen huomannut että järjestelmäkamera jää nykyään entistä enemmän kotio pölyttymään kun puhelimen saa niin kätevästi mukaan kaikkialle. Toivottavasti onni suosii tällä kertaa minua ja pääsen pian napsimaan kuvia muiden ja itseni iloksi!

 12. Lähden kesällä kaverin kanssa meidän kolmekymppisreissulle Portugaliin, ja siellä olisi ihana kuvata maisemia noin hyvällä kameralla! 😊

 13. Kesämökille hetkien taltiointiin! Olis ihanaa, ettei esimerkiksi soitellessa tarvisi stressata sitä, roiskuuko puhelimelle vettä 😊

 14. Kaipaan laadukasta puhelinta hyvällä kameralla ihan tavalliseen arkeen. Meillä ei ole kameraa joten kaikki kuvaaminen tapahtuu puhelimella. Olis ihanaa taltioida lapsista hyvät kuvamuistot 🙂

 15. Olen innostunut puhelimella kuvailusta ja matkoillakin on jäänyt järjestelmäkamera kotiin, kun sitä ei esimerkiksi käsimatkatavaroiden kanssa matkustaessa viitsi ottaa mukaan tuomaan lisäpainoa. Oman puhelimeni kuvien laatu ei ole siltikään kovin hyvä, joten olisi ihanaa jos kännykällä kuvatuista kuvista voisi teettää vaikkapa tauluja. Huawei Mate 20 pro vaikuttaa juuri täydelliseltä puhelimelta tähän hommaan😍.

 16. Antaisin ehdottamasti tän mun miehelle hääpäivä lahjaksi.
  Tykkää kuvata, mutta omistaa niin huonon kameran/puhelimen että tulis enemmän kun tarpeeseen.

 17. Minulla tulee kuvattua todella paljon, olen melkein jatkuvasti puhelin kädessä ikuistamassa milloin aamupalakattauksia ja toisinaan omia asuja. Eniten kuitenkin kuvaan lastamme, jolla on paljon kaikkea mukavaa näytettävää vanhemmille, onhan hän vilkkaassa ja kekseliäässä 6-vuoden iässä. Reissaamme myös paljon, silloinkin kuvaaminen hoituu puhelimella. Olisi mahtavaa päästä kokemaan tämäkin mahdollisuus, että myös altaalla ja rannalla voisi huoletta kuvailla puhelimella ilman kastumisen pelkoa! 🙂

 18. Olen aina pitänyt Huawein puhelimista mutta nyt puhelin alkaa olla jo aika hidas. Olisi huippua saada kännykkä jossa on nuin hyvä kamera koska itellä ei kyllä hetkeen ole varaa tuollaiseen.

 19. Edellinen puhelin sanoi itsensä irti ja nyt on täytynyt tulla toimeen vanhalla rötisköllä, uusi olisi todellakin tarpeen. Kesäkuussa lähdetään miehen kanssa pitkään haaveilemalle reissulle ja siellä toi kotelo ja tietty itse puhelin kruunaisi matkan 🙂

 20. Arjen ikuistamiseen. Vuodet menee lasten kanssa kuin siivillä ja on kiva palata muistoihin: ei arki aina oo kiukuttelua ja räkäisiä lapsia, vaan pääasiassa kaikkea pientä ihanaa.

 21. Rakastuin viime vuonna Slovenian reissun myötä entistä enemmän luontomatkailuun. Ensikesänä mulla on vihdoin opintojen ja seitsemän vuoden tauon jälkeen oikea kesäloma. Nyt haaveilen kovasti kesälomalla matkasta Madeiralle ja sen luontoon, sinne tuo luuri olisi aivan valoittava kapistus! 🙂

 22. Ohh, kuinka huikea palkinto! Tää upgreidaisi kesällä häämöttävän Intian reissun kuvat kyllä aivan toisiin sfääreihin 😀 Oon vannoutunut Honor/Huawei-mimmi ja nykyinen Honor on kyllä hyvä mutta onhan tää Mate 20 pro aaaiiiivan omaa luokkaansa!!

 23. Omassa honor 8ssa alkaa akku olla siinä kunnossa, että uuden puhelimen metsästys on alkanut. Puhelimen huippukamera tulisi jokapäiväiseen käyttöön ja kotelo tulisi kovaan käyttöön reissuissa snorklatessa ja rannalla lukiessa hiekalta suojaamassa.

 24. Todellakin tulisi tarpeeseen! Haluaisin pitkäikäisen puhelimen, joka ajaa kameran aseman täysin. Ja onhan toi puhelimen väri nyt vaan niin kaunis, ettei mitään järkeä 😍

 25. Mulla on ollut jo pitkään tarve uudelle puhelimelle, joten tää puhelin huipulla kameralla tulis kyllä tarpeeseen! 🙂

 26. Puhelimella tulee kuvattua melkein päivittäin ja nykyisen puhelimen tila/kameran ominaisuudet eivät enään tunnu riittävän. Välillä puhelimen pudottamisen pelko ottaa vallan ja se jää tästä syystä laukun pohjalle “turvaan” hektisissä ympäristöissä. Puhelin suojakuorineen olisi aivan täydellinen kombo ja uudistus omaan elämääni. 🙂

 27. Tällä hetkellä tuo puhelin olisi ihana lisä vauvauintiin, jossa käymme puolivuotiaan esikoisemme kanssa. Olisi ihana räpsiä sukelluskuvia pojasta! 🙂

 28. Kiva kyllä tuollainen vedenkestävä kuori, että voi ottaa snorklailemaan mukaan. Puhelimessani on aina kotelo, jotta puhelin ei kolhiintuisi tai näyttö särkyisi. Ostin juuri uuden kotelon.

Leave a Reply